Crystal Nails - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Crystal Nails »

Crystal Nails katalógusok

A Crystal Nails népszerű hazai alapítású vállalat, amely műköröm alapanyagokat és körömdíszítő termékeket forgalmaz Magyarországon és számos további országban. A Crystal Nails termékei elsősorban műkörmös szakemberek és manikűrösök számára készülnek, ám körömlakkjai és körömápolói mindenki számára elérhetőek. A vállalat két különböző típusű Crystal Nails katalógusban mutaja be aktuális kínálatát. Ezek közül az egyik a félévente megjelenő Crystal Nails újság, amelyben tavasz-nyári, illetve őszi-téli kiadványai érhetőek el. A féléves Crystal Nails katalógusok az aktuális időszak újdonságait, illetve a legújabb trendeket mutatják be, s viszonylag rövid terjedelműek. A másik típusú prospektus az éves Crystal Nails katalógus, amelyben a vállalat összes megvásárolható terméke megtekinthető, emellett az katalógus hasznos tippeket és tanácsokat tartalmaz a termékek felhasználásával kapcsolatosan. A Crystal Nails katalógusaiban megtalálja a népszerű Crystal Nails kezdő szetteket, emellett alapozó és fedőzseléket egyaránt talál a katalógusokban, amelyek Crystal Nails base gel és top gel néven is ismertek.

Online prospektusok

A cég csapata által kiadott féléves és éves Crystal katalógusok beszerezhetőek nyomtatott formában a Crystal Nails üzletekben, emellett a kor és a vásárlói igényekkel lépést tartva a vállalat weboldalán elérhető a Crystal katalógus online lapozható változata. Az itt megtalálható prospektusokat PDF formátumban le is töltheti, így a Crystal Nails online katalógusait bármikor átböngészheti. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén mindig megtalálja az aktuális Crystal Nails katalógus online kiadványát, emellett portálunkon számos népszerű kozmetikai cég, köztük az Avon vagy az Oriflame katalógusát megtalálja.

Aktuális ajánlatok

A Crystal Nails termékkínálatát, illetve újdonságait félévente, valamint kiadott prospektusokban prezentálja. A népszerű szépségipari cég szezonális újdonságait és a legújabb körmös trendeket a tavaszi-nyári, valamint az őszi-téli Crystal katalógusokban teszi közzé. A féléves Crystal Nails újságok rövid terjedelmű, megközelítőleg 30 oldalas kiadványok, amelyek nyomtatott és online változatban egyaránt elérhetőek. Az éves Crystal Nails katalógus online és nyomtatott változata nagyobb volumenű kiadvány, több mint 100 oldalnyi terjedelemben, áttekinthetően, különböző termékkategóriák szerinti felosztásban mutatja be a Crystal Nails termékkínálatának teljes egészét.

A vállalat által kiadott prospektusok számos különböző típusú Crystal Nails szettet tartalmaznak a műkörömépítők számára, amelyek közül a legnagyobb népszerűségnek a Crystal Nails kezdő szettjei örvendenek. A Crystal Nails új katalógusaiban emellett építőporcelánokat, reszelőket, akrilzseléket, kéz- és lábápoló terméket, illetve különféle segédeszközöket is talál. A nyomtatott és Crystal Nails online katalógusok utolsó lapjain tartósan alacsony árú termékek is szerepelnek, amelyek jutányos áron vásárolhatóak meg egész évben. A Crystal Nails körmök díszítéséhez, illetve műkörömépítéshez számos hasznos ötlettel és tanáccsal szolgál profi és kezdő műkörmösök számára.

Crystal Nails havi akciók

A Crystal Nails nem csupán termékkínálatát bemutató katalógusokkal és prospektusokkal szolgál ügyfelei számára, hanem rendszeresen meghirdeti a Crystal Nails havi akciókat is. A Crystal Nails akcióinak keretén belül számos termék vásárolható meg kedvezményes áron. A Crystal Nails akciós termékek között a vállalat népszerű termékei szerepelnek, köztük a Crystal Nails gél lakk akciók, illetve a Crystal Nails zselé akciók is. Crystal Nails körmök, körmös alapanyagok és segédeszközök kedvelői az akciós Crystal Nails termékeket 10-30%-os árengedménnyel vásárolhatják meg. A rendelés leaádását nem érdemes halogatni, hiszen a Crystal Nails akciós termékek mindössze a készlet erejéig érhetőek el az akciós ajánlatban szereplő kedvezményes áron.

A Crystal Nails havi akciók mellett a vállalat honlapján számos outlet terméket is talál. A kiráusítási Crystal Nails akciókban résztvevő termékek csupán korlátozott mennyiségben érhetőek el. Ha nem szeretne lemaradni a Crystal Nails akcióiról, látogasson el a Crystal Nails webshopjába, és csapjon le mihamarabb a kedvezménnyel beszerezhető akciós Crystal Nails termékekre. A kiárusítási akciók mellett érdemes megemlíteni az évente egyszer megrendezésre kerülő Black Friday Crystal Nails kedvezményeket is.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportál ingyenesen elérhető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlóknak a spórolásban, csakúgy, mint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért a MrOferton mindig megtalálhatóak a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós újságok. Portálunkon a népszerű üzlethálózatok kedvezményes ajánlatait és aktuális áruválasztékát tartalmazó akciós katalógusok - beleértve a Crystal Nails katalógust is - rendszerint még azt megelőzően megtekinthetővé válnak, mielőtt az adott szórólapokban szereplő akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok legújabb ajánlatairól, s kényelmesen, otthonról megtervezheti a bevásárlást.

A Crystal Nails vállalatról

A Crystal Nails hazai alapítású cég, amely elsősorban műkörömépítő alapanyagok és segédeszközök, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, s termékei jelenleg a világ 30 országában kaphatóak. A Crystal Nails minőségi termékei között minden műkörmös és manikűrös szakember garantáltan megtalálja a munkájához szükséges eszközöket. A Crystal nem csupántermékei minőségére, hanem azok biztonságára is kiemelt figyelmet fordít. Termékeik káros anyagoktól mentesek, s kíméletesek a körömhöz. A termékek egyedi, stílusos csomagolásban kaphatóak. A Crystal Nails csapata fejlesztőkből, vegyészekből, dizájnerekből álló, akik folyamatosan dolgoznak a termékek továbbfejlesztésén. A Crystal Nails a műköröm alapanyagok és segédeszközök értékesítése mellett tanfolyamokat is szervez országszerte. A Crystal Nails képzéseiről a cég által kiadott Crystal Nails oktatási kézikönyvekben további információt talál, amelyek a vállalat weboldalán tekinthetőek meg.

Hűségprogram

A Crystal Nails törzsvásárlói hűségprogrammal is kedveskedik visszatérő vásárlói számára. A Crystal Nails hűségprogramjának résztvevői kiemelt kedvezményekben részesülhetnek. A törzsvásárlói program résztvevői Crystal Nails hűségkártyájukra minden vásárlás után pontokat kapnak, amelyek a vállalat legnépszerűbb termékeire válthatnak be minden hónapban. 3000 Ft vásárlási összeg után 1 pont jár, amely a Crystal Nails hűségkártyára íródik jóvá. Ha csatlakozni szeretne a Crystal Nails hűségprogramhoz, nincs más dolga, mint regisztrálni online. A Crystal Nails hűségprogram résztvevői havonta vásárolhatják meg a legnépszerűbb akciós Crystal Nails termékeket.

Termékkínálat

A Crystal Nails kínálatát minőségi műkörömépítő alapanyagok és kellékek, körömlakkok, körömápolók, alapozó és fedőzselék, illetve géllakkok szerepelnek. A termékek a Crystal Nails webshopban, valamint a cég által működtetett Crystal Nails boltokban egyaránt beszerezhetőek. Az egyes árucikkek megvásárolhatóak külön-külön, emellett a Crystal Nails szetteket is kínál, amelyek közül a Crystal Nail kezdőszettek kiemelten népszerűek a műkörmös szakmával ismerkedők körében. A kezdőkészlet kíméletes körömépítést biztosít, amelyben körömlakkot, gélt, ötujjas LED lámpát, narancsfa pálcát, fém bőrfeltolót egyaránt tartalmaz. A kezdőszettekről a Crystal Nails új katalógusaiban szerezhet bővebb információt.

A vállalat további népszerű termékei a Crystal Nails géllakkok, amelyek rendkívül tartósak és nagy fedőképessükről ismertek. A Crystal Nails géllalakkokhoz specilális lapított ecset tartozik, amely egyszerűbb és pontosabb felvitelt biztosít. A Crystal akciós ajánlatai között rendszeresen szerepelnek különféle Crystal Nails gél lakk akciók, amelyeknek köszönhetően kedvező áron vásárolhatja az akcióban szereplő termékeket. A Crystal Nail áruválasztékában építő és ékszer köröm zseléket is talál, amelyek kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Crystal Nails zselé akciók keretén belül.

Szintén népszerű termékek a Crystalac saját fejlesztésű hibrid termékek, amelyek a színes zselék tartósságát nyújtják a lakkozás könnyedségével. A körömlakkok, körömépítő alapanyagok és zselék mellett a vállalat kínálatában különféle kellékeket és segédeszközöket is talál, amelyek megkönnyítik a szakemberek munkáját.

Crystal Nails üzletek

A Crystal Nails jelenleg két saját üzletet működtet Budapest területén. Ezek közül az egyik a József körúton található műköröm komplexum, amely óriási áruválasztékkal várja vásárlóit mintegy 500 négyzetméternyi területen. A Crystal Nails boltjainak másika a Westend City Center bevásárlóközpontba kapott helyet. A saját üzemeltetésű üzletek mellett a Crystal Nails rengeteg viszonteladóval rendelkezik az országszerte, melyek közül népszerűek a Crystal Nails szegedi, győri vagy pécsi viszonteladói boltjai. A vállat weboldalán megtalálható az összes viszonteladói bolt címe és elérhetősége.

A saját üzemeltetése Crystal Nails üzletek az alábbi címeken és telefonszámokon érhetőek el:

TeleplülésCímTelefonszám

Budapest

1085 Budapest, József krt. 44.
+36 1 334 1924

+36 30 846 8879 (mobil)


Budapest

1062 Budapest, Váci út 1-3., Westend City Center
+36 30 3993056

A Crystal Nails József körúti üzlete hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között, szombaton 9:00 és 14:00 óra között várja a vásárlókat. A Westend City Centerben található bol hétfőtől szombatig 10:00 és 21:00 óra között, vasárnap 10:00 és 18:00 óra között tart nyitva. A fővárosi és vidéki üzletekben kedvezménnyel vásárolhatja meg aCrystal Nails akciós terméket, köztük a Crystal Nails zselé akcióiban, illetve géllakk akcióiban résztvevő termékeket.

Webáruház és mobilalkalmazás

A Crystal Nails termékei nem csupán az üzletekben szerezhetőek be, hanem a cég által üzemeltett internetes áruházban is. A webshopban áttekinthetően, kategóriákra osztva böngészhet a termékek között. Emellett elérhető a Crystal Nails mobilalkalmazás is, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen adhatja le online rendelését, emellett az alkalmazás felhasználói számos egyedi ajánlatban részesülnek.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Crystal Nails aktuális termékkínálatával, a féléves Crystal Nails újságokban és éves Crystal Nails online katalógusokban szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Crystal Nails ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 1 334 1924 ügyfélszolgálati vonalon,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető a Crystal Nails webáruház"Vásárlási információk" menüpontjában,
 • E-mailben: az ugyfelszolgalat@crystalnails.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: Crystal Nails Elite Cosmetix Kft., 1085 Budapest, József krt. 44. levelezési címen.

     A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Crystal Nails ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Crystal Nails Facebook, illetve Instagram oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a Crystal Nails új termékei, emellett az akciós Crystal Nails termékekről is tájékozódhat.

     További üzletek

     Látta már a Crystal Nails áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Legfrissebb cikkek

     Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

     Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

     Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

     A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

     A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

     A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

     Három fenséges alma pite cecept

     Három fenséges alma pite cecept

     Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…