GRoby - promóciós szórólap, akciós áru

Akciós újságot keresünk az Ön számára... Kérjük, próbálja meg újra később.

Akciós ajánlatok a GRobytól

A GRoby internetes élelmiszer áruház több mint két évtizede nyújt segítségét a budapestiek és környékbeliek számára a bevásárlásban. A GRoby online áruház a fővárosban és annak vonzáskörében biztosít élelmiszer házhozszállítást, ezzel megkönnyítve a vásárlók dolgát. A népszerű élelmiszer webáruház rendszeresen frissülő akciós ajánlatokkal szolgál vásárlói számára. A korral és a vásárlói igényekkel lépést tartva hagyományos formában már nem ad ki a GRoby akciós újságot. Helyette heti ajánlatait Facebook oldalán teszi közzé. A GRoby közösségi oldalán az aktuális heti ajánlatok mini GRoby akciós újság formájában találhatóak meg, amely az aktuális hét kiemelt akcióit tartalmazza. 

Hetente megújuló kedvezmények

A közösségi hálón elérhető mini GRoby akciós újság rendszerint hetente frissül, bizonyos esetekben azonban a kedvezmények akár két hétig is érvényesek. A GRoby akciós újsága árengedménnyel megvásárolható friss és tartós élelmiszereket, friss zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, tejtermékeket, húskészítményeket, édességeket, sós nassolnivalókat, üdítőitalokat, illetve háztartási drogériát tartalmaz leggyakraban. A Facebookon közzétett GRoby akciós újság a cég aktuális heti kedvezményes termékkínálatának csupán töredékét mutatja be, a teljes akciós kínálat a GRoby webshopjában tekinthető meg.

Aktuális heti ajánlatok

A Groby minden héten megújuló kedvezményes ajánlatokat tesz közzé közösségi oldalán elérhető mini GRoby akciós újságban. Az akciók érvényessége rendszerint egy hétig tart, ám bizonyos esetekben a kedvezményes ajánlatok akár két hétig is érvényesek. A mini GRoby újságban közzétett ajánlatok, kiegészítve a webshopban elérhető akciós ajánlatokkal rendszerint csütörtöktől a következő hét szerdájáig érvényesek. Míg a Facebookon közzétett mini katalógus az akciós ajánlatoknak csupán egy részét mutatja be, addig a teljes kínálatat minden esetben megtekinthető a GRoby internetes áruházában, az "Ajánlataink" menüpontban. 

A Facebookon elérhető GRoby újságban közzétett termékkínálat az online leadott GRoby rendelések esetében, valamint a GRoby boltokban történő vásárlás esetén egyaránt érvényesek. Ha nem szeretne lemaradni a népszerű élelmiszer webáruház legfrissebb ajánlatairól, érdemes feliratkozni a Groby hírlevelére is. Ha otthonról szeretne élelmiszert vásárolni, igénybe veheti a Tesco házhozsszállítási szolgáltatását is.

Árfigyelő szolgáltatás

A GRoby Netshop Kft. házhozszállítást biztosító internetes élelmiszer áruház minden téren igyekszik segítséget nyújtani vásárlói számára a spórolásban. Éppen ezért webáruházi ügyfelei számára létrehozta az árfigyelő szolgáltatást. Az árfigyelő szolgáltatás igénybevételével a vásárló értesítést kap e-mailben, ha az általa megjelölt termék ára csökken. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztrálni a GRoby webáruházában. Ha egy adott termék árváltozásáról szeretne értesítést kapni, elegendő csupán megnyitni a termék adatlapját, majd a termék ára alatt az "Értesíts,ha olcsóbb!" gombra kattintani. Ezt követően e-mailben kap értesítést, amint az adott termék ára a jelenleginél alacsonyabb lesz.

A következő időszak ajánlatai

A MrOferto portál bárki számára elérhető ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlóknak a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. A MrOferto akció- és kedvezmény portál a legismertebb hazai kiskereskedelmi hálózatok legfrissebb akciós újságait gyűjti össze egy helyen, ezzel is megkönnyítve a vásárlók dolgát az egyes üzletek szerteágazó kínálatában való eligazodásban.

Portálunkon a közkedvelt üzlethálózatok és áruházláncok kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a Merkury Market akciós újsága - rendszerint még az új akciók életbe lépésének kezdete előtt megjelennek. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert üzlethálózat, illetve különböző termékprofilú vállalatok legfrissebb ajánlatairól, s akár a következő heti bevásárlást is előre megtervezheti. 

A GRoby online élelmiszeráruházról

A GRoby online áruház azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a nagybevásárlást, s minőségi, friss élelmiszereket juttason el a fővárosi, illetve Budapest-környéki háztartásokba. A GRoby házhozszállítási szolgáltatása 1998-ban indult el, az online webáruház pedig 2000-ben kezdte meg működését. Napjainkban a GRoby az ország élenjáró élelmiszer webáruházai közé tartozik. A cég 28 saját autójával viszi házhoz a megrendelt termékeket, hétköznapokon egész nap folyamán, szombaton pedig délelőtti órákban. A GRoby online rendelési szolgáltatása kényelmesen használható hagyományos számítógépről és tabletről egyaránt. Emellett a GRoby mobilalkalmazással is rendelkezik, amelynek köszönhetően a nagybevásárlás még gyorsabban és kényelmesebben lebonyolítható. A GRoby online rendelés mellett lehetőséget biztosít személyes vásárlásra is, a GRoby üzletek Budapesten megtalálható egységeiben.

Termékkínálat

A GRoby áruválasztéka több mint 8400 termékből áll. A népszerű online élelmiszeráruáház kínálatában friss és tartós élelmiszereket, köztük tejtermékeket, friss tojást, friss és fagyasztott zöldségeket, gyümölcsöket, friss húst, illetve húskészítményeket, friss pékárut, kávét, teát, üdítőitalok, alkoholos italokat talál, kiegészítve alapvető háztartási vegyiáruval és állateledelekkel. 

Az online leadott GRoby rendelések házhozszállítása friss pékáru, illetve hűtött élelmiszerek vásárlása esetén Budapesten, illetve Pest megyében vehető igénybe, míg tartós élelmiszerek vásárlása esetén a GRoby házhozszállítást biztosít az ország egész területére. A GRoby webshopban, a "Listáim" menüpontra kattintva, összeválogathatja kedvenc termékeit, amelyeket később bármikor megrendelhet. Ha ajándékot keres szeretteinek vagy ismerőseinek, választhat a GRoby fix áras ajándékkosaraiból.

GRoby üzletek

A GRoby napjainkban négy üzletet működtet a főváros területén. A GRoby üzletek Budapesten, a főváros ismert, könnyen megközelíthető és frekventált pontjain helyezkednek el, s gazdag, friss áruválasztékkal várják vásárlóikat. A GRoby Teleki téri üzletében, budai boltjában, a GRoby Móricz Zsigmond körtéri szupermarketben, illetve a GRoby józsefvárosi üzletében minden alapvető terméket megtalál, amire a konyhában vagy a háztartásban szükség lehet. 

A GRoby boltok az alábbi címeken, telefonszámokon, illetve e-mail címenek érhetőek el:

Áruház neve

Cím TelefonszámE-mailNyitvatartás
GRoby Buda1027 Budapest, Margit körút 48., (Margit krt. és Szász Károly u. sarka)+361 225-16-33buda@groby.huHétfő - péntek: 6:30 - 21:00
Szombat: 7:00 - 19:00
Vasárnap: 8:00 - 14:00
GRoby Józsefváros1085 Budapest, Krúdy utca 20., (Rökk Szilárd utca és Krúdy Gyula utca sarka)+361 429-02-25jozsef@groby.huHétfő - péntek: 6:00 - 21:00
Szombat: 7:00 - 19:00
Vasárnap: 8:00 - 14:00
GRoby Teleki1086 Budapest, Teleki tér 1-3., (Teleki László tér és Erdélyi utca sarka)+361 455-01-83teleki@groby.huHétfő - péntek: 6:00 - 21:00
Szombat: 7:00 - 19:00
Vasárnap: 8:00 - 14:00
GRobi Móricz1119 Budapest, Villányi út 1., (Móricz Zsigmond körtérnél)+361 209-92-50moricz@groby.huHétfő - péntek: 6:30 - 21:00
Szombat: 7:00 - 19:00
Vasárnap: 8:00 - 14:00

A GRoby nyitvatartása minden üzlet esetében megközelítőleg azonos. A GRoby Móricz Zsigmond körtéri, illetve budai üzlete hétköznaponként 6:30-tól nyit, míg a GRoby Teleki téri boltja és józsefvárosi szupermarketek hétköznap 6:00-tól várják a vásárlókat. Ettől eltekintve a GRoby nyitvatartási adatai minden üzletnél azonosak.

Házhozszállítás

A GRoby házhozszállítási szolgáltatása friss és hűtött élelmiszerek vásárlása esetén Budapestről, illetve az alábbi településekről vehető igénybe: Szentendre, Budakalász, Pomáz, Érd, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Páty, Solymár, Remeteszőlős, Budakeszi, Nagykovácsi, Üröm, Gödöllő, Pécel, Dunakeszi, Göd, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród, Fót, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Maglód, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony.

Tartós élelmiszerek és egyéb háztartási cikkek vásárlása esetén a GRoby Budapesten kívül az egész ország területére biztosít házhozszállítást az online leadott rendelésekre.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Groby internetes élelmiszer áruház aktuális termékkínálatával, a GRoby újságban szereplő akciós termékek elérhetőségével, illetve a konkrét GRoby boltok aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a GRoby ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 1 476 3680 ügyfélszolgálati vonalon, illetve a központi iroda +361 476-3688-as telefonszámán,
 • E-mailben: az e-shop@groby.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a GRoby Netshop Kft., 1186 Budapest, Közdűlő út 46-50. levelezési címen.

      A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a GRoby ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a GRoby Facebook, illetve Instagram oldalán, illetve érdemes feliratkozni a GRoby YouTube csatornákára is. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a GRoby hetente megújuló akciós ajánlatai. 

      További üzletek

      Látta már a GRoby áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

      Legfrissebb cikkek

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

      Három fenséges alma pite cecept

      Három fenséges alma pite cecept

      Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…