Újság Kaufino

Lapozza át a legújabb akciós újságokat, amelyek a legnagyobb üzletek akcióinak széles skáláját kínálják. Akár akciós vajat keres, vagy tejet vásárolna kedvező áron, nálunk mindent megtalál a szórólapokon Lidl, Aldi, JYSK, Tesco, PENNY, Pepco, Auchan és a Spar.

Akciós újságok

Rossmann - Baba Program

Rossmann - Baba Program

2023.09.25. – 10.29.

Kik

KiK újság hétfőtől 09.25.

2023.09.25. – 10.25.

Minden akciós újság

Üzletek

Lidl Lidl Aldi Aldi JYSK JYSK Tesco Tesco PENNY PENNY Pepco Pepco Auchan Auchan Spar Spar dm dm Rossmann Rossmann EcoFamily EcoFamily KiK KiK Avon Avon Metro Metro Coop Coop Oriflame Oriflame CBA CBA Reál Reál
Minden üzlet

Akcióban lévő áruk

Szórólapok az Ön városában

Hogyan működik a Kaufino

Kedvezményes vásárlás

Ha szívesen vásárol kedvező áron, a Kaufino weboldala a megfelelő választás az Ön számára. Nálunk akciós újságok széles választékát találja a kedvenc üzleteiből. Mindent megtalál egy helyen, így mindig kihasználhatja a legújabb akciókat és kedvezményeket, hogy a kedvenc termékeit kedvező áron szerezhesse be. Kínálatunkban élelmiszereket, italokat, dekorációkat, bútorokat és szabadidős kiegészítőket árusító üzleteket is találni. Minden üzletnél megtalálható az információ a kínálatról, az áruházak listájáról és az üzletek nyitvatartási idejéről is. Az egész folyamat nagyon egyszerű és kényelmes a Kaufino felhasználói számára.

Az összes akciós újság egy helyen

Folyamatosan keressük és frissítjük Önnek az áruházak akciós újság kínálatát, hogy mindig új kedvező ajánlatokkal szolgáljunk a vásárlók számára. Válogathat például a legnagyobb szupermarketek és hipermarketek akciós újságai közül, mint az Aldi, a Penny Market vagy a Tesco. A kínálatukban minőségi élelmiszereket és háztartási cikkeket találni. A háza és kertje berendezéséhez, vagy dekorálásához lapozza át a Jysk, illetve a Pepco akciós újságokat. Nem kell többé keresgélnie, nálunk minden akciós újságot megtalál egy helyen.

Minden egyszerű és átlátható

A Kaufino portál segítségével sokkal egyszerűbben vásárolhat, mint korábban. Mindent átláthatóan elkészítettünk Önnek, hogy a vásárlását otthona kényelméből előre megtervezhesse, elkerülve a keresgélést a papíralapú újságok között. Elég csupán kiválasztani az üzletet, amelyben vásárolni szeretne, majd rákattintani az aktuális akciós újságra. Az újság elérhető az első oldaltól az utolsóig, amelyek között lapozgathat, hogy kiválaszthassa kedvenc termékeit kedvező áron. A termékeket kikeresheti a hasonló kínálatú üzletek újságaiban is, és összehasonlíthatja az árakat és az akciós ajánlatokat.

Spóroljon pénzt és időt

A heti családi bevásárlás megtervezése nemcsak fárasztó, hanem a pénztárcája számára is kimerítő. Használja ki az akciókat minden lehetséges termékre, és tervezze meg bevásárlásait a Kaufino segítségével. Keresse ki a szükséges termékeket és mindig írjon bevásárlólistát. Ezekkel a lépésekkel pénzt spórolhat meg és ebben segít Önnek a Kaufino. Elég csupán kiválasztani az üzletet, amelyben vásárolni szeretne, majd rákattintani az aktuális akciós újságra.

A kiválasztott akciós újságokban kedvezményeket és kedvezményes kuponokat is talál, amelyek segítségével még többet spórolhat. Nézze át például az Aldi, Lidl vagy Auchan akciós újságokat, amelyekben helyi termelők minőségi termékeit is megtalálja. Bio és helyi termelésű élelmiszereket vásárolhat kedvező áron, hogy az asztalára mindig minőségi és ízletes étel kerüljön anélkül, hogy a pénztárcája szenvedné meg.