Líra - promóciós szórólap, akciós áru

Lira

Lira

11.07. – 2024.02.12.

A szórólap megtekintése
Lira

Lira

09.19. – 2023.11.06.

A szórólap megtekintése
Lira

Lira

04.11. – 2023.07.03.

A szórólap megtekintése
Lira

Lira

02.14. – 2023.04.10.

A szórólap megtekintése
Lira

Lira

11.15. – 2023.02.13.

A szórólap megtekintése

Lejárt szórólapok Líra »

Líra katalógus

A Líra hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb könyváruháza, amely kiterjedt bolthálózattal rendelkezik Magyarország egész területén. A közkedvelt könyvesbolt hálózat rendszeresen hirdet meg kedvezményes ajánlatokat, emellett folyamatosan megújuló Líra akciókkal szolgál vásárlói számára. A könyváruház legfrissebb ajánlatai megtekinthetőek a kéthavonta megjelenő Líra Könyvklub Magazinban. A Líra katalógusa az aktuális időszak legújabb kiadványait mutatja be, amelyeket a Líra törzsvásárlók jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak meg. A Líra katalógusában az egyes termékek tematikus elrendezésben tekinthetőek meg, szépirodalmi művek, ifjúsági- és gyermekirodalom, valamint szakkönyvek kategóriáira felosztva.

A minden második hónapban kiadott Líra magazin az új kötetek bemutatása mellett hazai írókkal, költőkkel készült beszélgetéseket, valamint számos részletet tartalmaz a legújabb könyvekből. A Líra katalógusban található rendelési lap kitöltésével postai úton meg is rendelheti a választott kiadványokat, a termékekhez tartozó kód megadásával.

A Líra magazinja a könyvhálózat weboldalán letölthető, PDF formátumban található meg, így az aktuális Líra újságot elmentheti tabletjére, telefonjára későbbi megtekintésre. Az aktuálisan érvényes Líra Könyvklub katalógust mindig megtalálja a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtő portálon, online lapozható formában, számos különböző profilú, népszerű hazai üzlethálózat katalógusa és akciós újsága mellett.

Akciós kínálat

A Líra katalógusaiban bemutatott újdonságok mellett a népszerű könyvesbolt hálózat rengeteg kedvezményes ajánlattal szolgál webáruházában és üzleteiben, mindazon vásárlói számára, akik nem tagjai a Könyvklubnak. Az aktuális Líra könyv akciók, illetve a Líra kínálatában megtalálható hangoskönyvekre, e-könyvekre, CD-kre, DVD-kre, játékokra, kottákra vonatkozó kedvezmények megtekinthetőek a Líra online könyváruház "Akciók" menüpontjában. A Líra akciós könyvek kategóriák szerinti elrendezésben tekinthetőek meg a webáruházban.

Aktuális ajánlatok a Lírától

A népszerű könyváruház kínálatának legújabb termékeit a kéthavonta megjelenő Líra Könyvklub Magazinban mutatja, amely kiadványokat a Líra törzsvásárlói kedvezményes áron vásárolhatnak meg. A Líra újságban szereplő kiadványok megrendelhetőek postai úton, a katalógusban megtalálható rendelési szelvényt kitöltve, emellett megrendelheti őket a Líra webáruházában is. A Líra Könyvklub katalógusban időnként kedvezményre jogosítő kupont is talál, amely felhasználásával bizonyos termékeket csökkentett áron vásárolhat meg.

A Líra katalógus még azt megelőzően megjelenik a MrOferto portálon, mielőtt a benne szereplő ajánlatok érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet a Líra újdonságairól. Hasonló kedvező áron szeretne könyvet vásárolni, tekintse meg a Szalay könyvek aktuális ajánlatait is.

A népszerű könyváruház nem csupán a Könyklub tagoknak szóló Líra katalógusban tesz közzé kedvezményes ajnálatokat, hanem a Líra online könyáruházban is. Az online webáruházban a Líra akciós könyvek sokasága közül válogathat. A Líra könyv akciói általában havi rendszerességgel frissülnek, s Líra webshopjában tematikus, illetve kiadók szerinti elrendezésben tekinthetőek meg, ezzel is megkönnyítve a vásárlók számára az eligazodást Líra akciós könyvek széles választékában. A Líra akciós ajánlatai között a családtagok, barátok, ismerősök számára garantálan megtalálja a megfelelő könyvet, ha pedig úgy érzi, nem tud választani a gazdag kínálatból, a Líra ajándékutalványaival biztosan nem fog mellé.

Kiárusítási akciók

A népszerű könyvesbolt hálózat honlapján havonta közzétett Líra könyv akciók és egyéb termékekre vonatkozó kedvezmények mellett a Líra folyamatosan frissülő outlet akciókkal is szolgál vásárlói számára, amelyek a webáruház "Outlet" menüpontjában tekinthetőek meg. Az itt megtalálható termékeket jelentős, akár 90%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg. A kiárusítási akciók mellett népszerű a Líra raktárvásár akciója is, amely évente egyszer kerül megrendezésre, s keretében bizonyos kiadványok akár már 100Ft-ért is megvásárolhatóak.

A MrOferto portál ingyenes szolgáltatásai révén nyújt segítséget a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Líra katalógusokat is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Így Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Líra könyhálózatról

A családi vállalkozásként indult Líra könyvhálózat 25 éves múltra tekint vissza, mára pedig az ország vezető könyvesbolt- és könyvterjesztő hálózatává nőtte ki magát. Az ország számos településén megtalálható Líra boltok mellett a lira.hu webáruházat is üzemelteti, társtulajdonosa a legnagyobb e-könyv gyártó- és terjesztő vállalatnak, emmellett A Líra nagykereskedelmi tevékenységet is folytat a hazai piacon, olyan partnerekkel, s kiadványai megtalálhatóak a Tesco vagy a Müller üzletekben is.

A Líra kulturális szempontból is meghatározó szereplője a hazai könyvpiacnak. A Líra csoporthoz napjainkban kilenc könyvkiadó, két kulturális eseményeknek otthont adó rendezvényhelyszín, egy privát művészügynökség, egy nyomatatott és online formában is megjelenő programmagazin, illetve saját gyártású, kéthavonta megjelenő Líra katalógus is hozzátartozik, továbbá a Líra antikváriumként is működik.

Termékkínálat

A Líra termékkínálatában könyvek, e-könyvek, hangoskönyvek, hang- és filmlemezek, játékok és írószerek szerepelnek. A Líra gazdag és széleskörű termékkínálatában minden könyvkedvelő garantáltan megtalálja a neki való olvasmányt. Legyen szó szépirodalomról, szórakoztató irodalomról, regényekről, költészetről, gyermek- és ifjúsági könyvekről, szakkönyvekről, a Líra kiterjedt áruválasztékában rengeteg különböző műfajű kiadvány közül válogathat. A gazdag könyvkínálat mellett a Líra termékei között folyóiratokat, CD-ket, DVD-ket, Blu-ray lemezeket, társas- és gyermekjátékokat talál, illetve a Líra antikvárium részlegén használt könyvek közül is válogathat. A Líra termékei között ajándéktárgyakat szintén talál, ha pedig végképp tanácstalan az ajándékválasztásban, a Líra ajándékutalványaival biztosan jó döntést hoz.

Törzsvásárlói kedvezmények

Érdemes csatlakozni a Líra törzsvásárlói programjához, amelynek köszönhetően a havonta megújuló Líra akciók mellett számos kedvezményben részesülhet. A Líra törzsvásárlói programjának résztvevői hetente kapnak hírlevelet, minden héten megújuló kedvezményes törzsvásárlói ajánlatokkal. A törzsvásárlói programhoz a Líra kártyát is biztosít, amellyel a vásárlók 7%-os állandó kedvezménnyel vásárolhatnak a Líra üzleteiben. Törzsvásárlói kártyájával a lira.hu webáruházban az elmúlt 365 napban megrendelt és átvett megrendelés értékétől függően akár 27% kedvezménnyel vásárolhat. Emellett a törzsvásárlók ingyenesen megkapják a kéthavonta megjelenő Líra magazint is.

Líra könyvesboltok

A Líra kiterjedt könyvesbolthálózata jelenleg 89 magyarországi üzletből áll. A Líra hálózatrendszeréhez 32 könyvesbolt és könyváruház, 39 Líra–Móra üzlet, 13 franchise partnerek által működtetett bolt és 3 zenei bolt tartozik. A Líra könyvesboltok Budapesten, illetve vidéki városokban egyaránt megtalálhatóak. A Líra könyvesboltok Budapesten kívül megtalálhatók Kecskeméten, Debrecenben, Békéscsabán, Esztergomban, Gyulán, Győrött és még számos továbbbi településen. A Líra üzletek pontos címét és elérhetőségét megtalálja az online könyváruházban, a "Boltjaink" menüpontban.

A Líra nyitvatartása boltonként, illetve településenként változó. A budapesti, illetve a a nagyobb vidéki településeken megtalálható Líra üzletek némelyike nyitvatart a hét minden napján, a többi üzlet hétfőtől szombatig, illetve hétfőtől péntekig várja a vásárlókat. A pontos Líra nyitvatartási információk üzletek szerinti felbontásában megtekinthetőek a Líra honlapján.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Líra aktuális termékkínálatával, a Líra könyv akcióival, illetve az egyes üzletek aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Líra ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Kapcsolatfelvételi kérdőív kitöltésével: elérhető a Líra honlapján,
 • Telefonon: a +361/411-2440 ügyfélszolgálati vonalán,
 • E-mailben: a lira@lira.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: 1086 Budapest, Dankó u. 4-8., levelezési címen.

     A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Líra ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Líra Facebook, illetve Instagram oldalán, továbbá. Az népszerű könyvesvbolt hálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a legnépszerűbb könyvújdonságok, sikerlistás könvyvek, illetve a Líra akciós könyvei.

     További üzletek

     Látta már a Líra áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Legfrissebb cikkek

     Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

     Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

     Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

     A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

     A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

     A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

     Három fenséges alma pite cecept

     Három fenséges alma pite cecept

     Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…