Szalay Könyvek - promóciós szórólap, akciós áru

Akciós újságot keresünk az Ön számára... Kérjük, próbálja meg újra később.

Szalay Könyvek katalógus

A Szalay Könyvek könyvkiadóként és könykereskedésként működik, s több mint két évtizede meghatározó szereplője a magyar könyvpiacnak. Az elsősorban gyermek- és ifjúsági kiadványairól, illetve ismeretterjesztő kiadványokról ismert könyvkereskedés félévente adja ki a Szalay Könyvek katalógust, amely iskoláskorú gyermekek számára tartalmaz jutalomkönyveket. A Szalay Könyvek katalógusában mesekönyvek, foglalkoztató munkafüzetek, ismeretterjesztő kötetek és fejlesztő kiadványok szerepelnek, amelyek a Szalay Könyvek katalógusából történő rendelés esetén jóval kedvezőbb áron vásárolhatóak meg a webáruházi árakhoz képest. A Szalay Könyvek katalógusában kóddal ellátva találja meg az egyes termékeket, a Szalay Könyvek rendelés megkönnyítése érdekében.

Online katalógus

Az aktuális félévi Szalay Könyvek katalógus lapozható online kiadvány formájában tekinthető a népszerű könyvkereskedés weboldalán, emellett a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon is megtekintheti az akciós Szalay könyveket tartalmazó félévi katalógust, számos ismert hazai üzlethálózat akciós újsága mellett.

Aktuális ajánlatok

A Szalay Könyvkiadó és könyvkereskedés minden félévben kiadja az iskolai jutalomkönyveket bemutató Szalay Könyvek katalógust, a tanév menetéhez igazodva. A kedvelt magyarországi könyvkereskedés jutalomkönyv katalógusában szereplő ajánlatok elsősorban iskolák, pedagógusok, illetve szülők számára készülnek. A Szalay Könyvek katalógusa rengeteg akciós Szalay könyvet tartalmaz, amelyek a katalógusból történő rendelés esetén jelentős árengedménnyel vásárolhatóak meg. 

A Szalay Könyvek katalógusában szereplő kiadványok megvásárolhatóak egyesével is, emellett adott a lehetőség könyvcsomagok vásárlására is, amelynek tartalmát a vásárló akár maga is összeállíthatja tetszés szerint. Minél nagyobb mennyiségben rendelés az akciós Szalay könyveket tartalmazó katalógusból, annál több ingyenes ajándékkönyvet kap a könyvkereskedéstől. A katalógusból történő rendelés leadható e-mailben a jutalomkonyv@szalaykonyvek.hu elektronikus címen, valamint a +36 30 811 4444 telefonszámon.

Online akciók

A népszerű magyar könyvkiadó a félévente megjelenő Szalay Könyvek katalógus mellett akciós Szalay könyvek sokaságával várja a vásárlókat webáruházában is. A Szalay Könyvek online áruházának akciós ajánlatai megtekinthetőek a cég weboldalának "Akciók" menüpontjában. Az itt szereplő akciós Szalay könyvekhez akár 30%-os árengedménnyel juthat hozzá. Az akciós kiadványok között megtalálja a Szalay Könyvek családi szakácskönyveit, naptárait, emellett a kedvezményes ajánlatok között a Szalay Könyvek öltöztetős füzetei is rendszeresen megtalálhatóak.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál minden internet felhasználó számára elérhető, ingyenes szolgáltatásaival nyújt segítséget a vásárlóknak a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. A MrOferto akció- és kedvezmény portál a legismertebb magyarországi üzlethálózatok legújabb akciós újságait gyűjti össze egy helyen, amivel igyekszik megkönnyíteni a vásárlók dolgát az egyes üzletek szerteágazó kínálatában való eligazodásban.

Portálunkon a népszerű kiskereskedelmi láncok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a Szalay Könyvek katalógusa is - még azt megelőzően megjelennek, mielőtt a meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert áruházláncok, illetve különböző termékprofilú cégek legújabb ajánlatairól, s otthonából kényelmesen, átgondoltan megtervezheti a bevásárlást. A Szalay Könyvekhez hasonló áruválasztékot a Líra katalógusában talál.

A Szalay Könyvek kiadóról és könyvkereskedésről

A Szalay Könyvek immár 26 éve folytat könyvkiadói és könyvkereskedői tevékenységét Magyarországon. A Szalay Könyvek fő profilját ismeretterjesztő kiadványok, gyermek-és ifjúsági könyvek, szakácskönyvek, foglalkoztató és fejlesztő munkafüzetek képezik. A Szalay Könyvek játékos oktató-fejlesztő kiadványai segítséget nyújtanak a tanulásban az iskolás és óvodáskorú gyermekek számára. A népszerű könyvkereskedés kiadványait területi képviselők révén juttatja el óvódákba és iskolákba országszerte. Emellett a Szalay Könyvkiadó kiadványai magánszemélyek számára is elérhetőek a cég által működtetett webáruházban, a Szalay Könyvek online rendelési szolgáltatása révén. Az online rendelés mellett Szalay Könyvek kiadványai a cég partnerüzleteiben is megvásárolhatóak országszerte. 

Működése óta a Szalay Könyvek számos díjban részesült, amelyek közül érdemes megemlíteni az IBBY által kiosztott "AZ ÉV GYERMEKKÖNYV KIADÓJA” díjat vagy az olvasói szavazatok alapján elnyert "ARANYKÖNY" díjat, gasztronómia kategóriában. Könykiadói és kereskedői tevékenysége mellett a Szalay Könyvek rajzpályázatokat és versenyeket hirdet meg gyermekek számára évente több alkalommal, emellett.

Termékkínálat

A Szalay Könyvek gazdag áruválasztékkal rendelkezik, amelyben számos különböző műfajú kiadvány kap helyet. A Szalay Könyvek legismertebb és legnépszerűbb kiadványai az iskolások és óvodások részére készült mesekönyvek, ismeretterjesztő-foglalkoztató kiadványok, amelyek közül kiemelten népszerűek a Szalay Könyvek öltöztetős füzetei. A Szalay Könyvek játékos módon igyekszik fejleszteni a gyermekek tanulási készségét színvonalas kiadványai segítséfével. A gyermekeknek szánt kiadványok mellett a kínálatban számos gasztronómiai mű szerepel, melyek közül érdemes kiemelni a díjnyertes Szalay Könyvek családi szakácskönyveket. Emellett a Szalay Könyvek kiadványai történelmi könyvek, naptárak, szépirodalmi művek, hobbi könyvek és antikvár kiadványok egyaránt szerepelnek.

Törzsvásárlói program

Rendszeresen visszatérő vásárlói számára a Szalay Könyvek törzsvásárlói programot is kínál. A Szalay Könyvek online rendelés esetén 5%-os állandó kedvezményt biztosít a törzsvásárlói program résztvevői számára. Emellett minden vásárlás során a vásárlási összeg 10%-ának megfelelő pontmennyiség íródik jóvá a törzsvásárlói fiókban. Az összegyűjtött pontok később kedvezményre válthatóak be.

Vásárlási lehetőségek

A Szalay Könyvek saját könyvesboltokkal nem rendelkezik. Kiadványai és termékei a népszerű könyvkereskedés partner üzleteiben szerezhetőek be, amelyek között megtalálhatóak a Tesco hipermarketek, az Auchan áruházak vagy a Spar üzletei is megtalálható. A Szalay Könyvek Budapesten, Miskolcon, Szegeden is rendelkezik partner boltokkal, emellett felkeresheti a Szalay Könyvek győri partner üzleteit vagy ellátogathat a Szalay Könyvek székesfehéri társüzleteibe is. Az iskolák és óvodák számára a Szalay Könyvek területi képviselői révén juttatja el kiadványait országszerte. Kereskedők számára a Szalay Könyvek kisújszállási telephelyén szerezhetőek be a kiadványok nagykereskedelmi áron.

Szállítási és fizetési lehetőségek

Partner boltjai mellett a Szalay Könyvek kiadványai beszerezhetőek a könyvkereskedés saját webáruházában is. A Szalay Könyvek rendelés esetén országos házhozszállítást biztosít Magyarország egész területén. A Szalay Könyvek online rendelések házhozszállítását a vásárló választásának megfelelően a MPL, a DPD, a GLS vagy a Sprinter futárszolgálat végzi. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan, 10 000 Ft-nál alacsony összegű rendelés esetén a szállítás díja 1199 Ft, illetve 1250 Ft, a válaszott futárszolgálattól függően. A rendelés kérhető MPL csomagautomatákba és postapontokra is. A Szalay Könyvek online rendelés esetén személyes átvételt is biztosít kisújszállási telephelyén. A rendelés kifizetése bankkártyával, illetve utánvéttel egyaránt lehetséges.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Szalay Könyvek friss kiadványaival, termékkínálatával, illetve a Szalay Könyvek katalógusában szereplő termékek elérhetőségével, illetve online rendeléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Szalay Könyvek ügyfélszolgálatához. A könyvkereskedés vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a Szalay Könyvek elérhetőségein:

 • Kapcsolatfelvételi adatlap kitöltésével: elérhető a Szalay Könyvek honlapján, a "Kapcsolat" menüpontban,
 • Telefonon: a +36 30 525 9610 vonalon,
 • E-mailben: a webshop@szalaykonyvek.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a Pannon Literatúra Kft., 5310 Kisújszállás, Deák F. út. 87. levelezési címen.

        A fent felsorolt Szalay Könyvek elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Szalay Könyvek Facebook oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalán tájékoztat legfrissebb kedvezményes ajánlatairól, emellett a Szalay Könyvek rajzpályázatairól is minden információ megtalálható itt. 

        További üzletek

        Látta már a Szalay Könyvek áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

        Legfrissebb cikkek

        Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

        Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

        Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

        A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

        A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

        A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

        Három fenséges alma pite cecept

        Három fenséges alma pite cecept

        Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

        Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

        Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

        Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…