KiK - akciós újság lapozható, akció

Kik

Kik

03.13. – 2023.04.10.

Kik

Kik

02.20. – 2023.03.15.

Kik

Kik

01.16. – 2023.01.23.

Kik

Kik

01.16. – 2023.01.22.

Kik

Kik

12.12. – 2022.12.31.

A Kik üzleteiben remek ár-érték arányú férfi-, női-, illetve gyermek ruházati cikkeket, lakáskiegészítőket, házi kedvenceknek szánt termékeket, illetve háztartási és konyhai eszközöket talál. A Kik üzlethálózat megfizethető áron kínál ruházati termékeket az egész család számára, s kiemelt hangsúlyt fektet gyermekruhái minőségére. Alacsony áraik miatt a Kik üzletek a kisgyermekes családok, fiatal szülők elsődleges választását képezik, amennyiben ruha vásárlásról van szó.

Kik akciós újság

A Kik hazánk népszerű diszkont áruháza, amely megfizethető árú ruházati cikkeket, lakáskiegszítőket, konyhai és háztartási eszközöket, továbbá számos egyéb hasznos terméket kínál a vásárlók számára, amelyekre szükség lehet a háztartásban. A Kik üzlethálózat rendszeresen megújuló akciós kínálattal és számos kedvezményes ajánlattal jelentkezik. A Kik akciós ajánlatai megtekinthetőek a Kik üzletekben is elérhető nyomtatott Kik katalógusokban, emellett a MrOferto portálon elérhető a Kik akciós újság lapozható, online változata

A népszerű diszkont áruház a rendszeresen meghirdetett Kik akciók keretén belül kiváló ár-érték arányú Kik ruházati termékeket kínál a család minden tagja számára, így a tipegőktől kezdve, a kamaszokon át egészen a felnőtt korosztályig mindenki garantálan megtalálja a maga stílusának megfelelő ruhadarabot a Kik széles választékú termékkínálatában. Emellett a Kik akciós újság online lapozható változata, csakúgy, mint a nyomtatott Kik akciós újságok számos egyéb terméket kínál előnyös áron. 

Kik aktuális katalógus

Az Európa-szerte nagy népszerűségnek örvendő Kik diszkontlánc Magyarországon is a legkedveltebb üzletek közé tartozik. A népszerű üzlethálózat rendszeresen meghirdetett Kik akciók és kedvezményes ajánlatok révén igyekszik segítséget nyújtani a családok számára a spórolásban. A Kik akciós újság aktuális kiadása elsődlegesen ruházati cikkeket tartalmaz, kiemelt fókusszal a gyermekruhákra. A Kik akciós újság aktuális kiadványa a szezonális igényekhez igazodva változik, így a téli hónapokban a melegebb, téli ruházati cikkek, míg nyáron a könnyű nyári ruhák kapnak elsődleges szerepet a Kik aktuális katalógusában. A Kik akciós katalógus érvényben lévő kiadványa emellett természetesen a család többi tagja számára is rengeteg egyedi, stílusos ruhadarabot kínál, rendkívül pénztárcabarát áron. Minőségi ruházati cikkekért böngéssze át az aktuális Bonprix újságokat is.

A MrOferto portálon a Kik akciós újság online lapozható változatban tekinthető meg, amely mobiltelefonról vagy tabletről, otthonról vagy akár utazás közben is kényelmesen átlapozható. A Kik aktuális katalógusa általában hétfőtől vasárnapig érvényes, ám bizonyos esetekben az üzlethálózat hosszabb érvényességű kedvezményes ajánlatokkal is szolgál Kik szórólapokban. 

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon az érvényben lévő kedvezményes ajánlatokat és Kik akciókat tartalmazó Kik akciós újság aktuális kiadványa mellett elérhető a következő időszakra vonatkozó Kik online újság is. A Kik újság újabb kiadványa még azelőtt megjelenik a MrOferto portálon, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne, így a vásárló időben tájékozódhat a legfrissebb Kik akciókról és kedvezményekről Kik újság új kiadványa révén. Így a vásárló a Kik online újság segítségével akár listát is készíthet a beszerzendő termékekről, amelyeket aztán az adott időszakon belül a magyarországi Kik üzletek bármelyikében beszerezhet. A MrOferto portálnak köszönhetően nincs szükség a hagyományos, nyomtatott Kik katalógusokat vadászni az üzletekben, hiszen nálunk a Kik akciós újság lapozható, online változatban tekinthető meg, számos más áruház akciós újsága, köztük a Tesco, a Lidl, a Müller vagy Rossmann katalógusa mellett.

A Kik diszkontlánc termékkínálata

A Kik üzlethálózat német eredetű textil diszkontlánc. A Kik 1994-ben nyitotta meg első üzletét a németországi Bönen városában. A Kik üzletei azóta a világ számos országában megjelentek, jelenleg több mint 3500 üzletük működik világszerte. A Kik 2008 óta van jelen a magyar piacon. Kik üzletei női-, férfi- és gyermek ruházati cikkek széles skáláját kínálják a vásárlók számára. A Kik legkeresetebb termékei közé tartoznak a gyermekruhák, amelyek rendkívül strapabíróak, kényelmesek, emellett divatosak is. Éppen ezért a Kik a kisgyermekes családok elsődleges választása ruhavásárlás terén. A Kik üzleteiben a csecsemő korosztálytól kezdve egészen a kamaszokig minden méretben rengeteg stílusos és minőségi ruhadarabot talál. A Kikhez hasonló termékkínálatot a Pepco katalógusokban fedezhet fel.

 A Kik arra törekszik, hogy széles választékú, minőségi, egyben megfizethető árú termékeket biztosítson. A Kik üzleteiben mindenki garantáltan megtalálja a neki tetsző darabot. A Kik termékek kínálata szezonálisan változik, így mindenképpen érdemes rendszeresen követni a nyomtatott Kik katalógusokban, valamint a Kik akciós újság lapozható, online kiadványokban közzétett ajánlatokat. 

A Kik nem feledkezett meg a házi kedvencekről sem, így a Kik termékek között játékokat és jutalomfalatokat is találni. Emellett háztartási cikkek és lakásdekorációs termékek szintén megtalálhatóak a Kik újságokban, csakúgy, mint a Kik állandó termékkínálatában. Ha csinosabbá szeretné tenni otthonát, böngéssze a Kik aktuális katalógusát, amelyben kültéri és beltéri kiegészítőket egyaránt talál. Válogassan a Kik áruházak gazdag kínálatában, fedezze a legújabb Kik akciókat, illetve akciós Kik termékeket, és csapjon le a legelőnyösebb árakra a Kik akciós katalógus segítségével. Az egész családnak szóló Kik ruházati termékektől kezdve, a praktikus lakás kiegészítőkön át, a dekorációs termékekig biztosan megtalálja, amit keres. Emellett érdemes átböngészni az IKEA aktuális katalógusait is, amelyek segítségével megválosíthatja és berendezheti álmai otthonát.

Kik üzletek

A számos európai országban jelenlévő Kik diszkontlánc hazánkban jelenleg több mint száz üzlettel rendelkezik. A Kik üzletei megtalálhatóak az összes hazai nagyvárosban. A Kik üzletek jól átlátható struktúrával rendelkeznek, így könnyen megtalálni bármilyen terméket. A Kik diszkontlánc legnépszerűbb üzletei közé tartoznak a Kik budapesti, pécsi, valamint a Kik debreceni boltjai. 

A magyarországi Kik üzletek egymástól eltérő Kik nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes üzletek nyitvatartási ideje helytől függően változó. A különböző településeken megtalálható üzletre vonatkozó Kik nyitvatartási információk megtekinthetőek az üzlethálózat weboldalán, az "üzletkereső" menüpontban". A Kik webshop szolgáltatása ugyan jelenleg még nem elérhető, ám a Kik akciós újság aktuális kiadványa elérhető az áruház honlapján.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Kik diszkont áruház aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint a Kik aktuális katalógusában megtalálható termékek elérhetőségével, készlet információval kapcsolatosan felkereshetjük a Kik ügyfélszolgálatát. A Kik üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Kik ügyfélszolgálati vonalán, a +36 (1) 433 1340
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a Kik honlapján, a kapcsolat menüpontban, a személyes adatok, név, illetve a kiválasztott tárgy megadásával
  • E-mailben: az informacio@kik.hu elektronikus címen
  • Postai úton: a KIK Textil és Non-Food Kft., Hengermalom út 19-21., H-1117 Budapest levelezési címen

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Kik ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Kik Facebook oldalán, valamint a Kik Instagram oldalán is. A Kik közösségi oldalain megtekinthetőek a Kik újságokban, katalógusokban és Kik szórólapokban közzétett kedvezményes ajánlatok is.

További üzletek

Látta már a KiK áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…