KiK - promóciós szórólap, akciós áru

Kik

Kik

09.11. – 2023.10.11.

Kik

Kik

09.25. – 2023.10.25.

Kik

Kik

08.21. – 2023.09.21.

Kik

Kik

06.12. – 2023.07.16.

Kik

Kik

05.15. – 2023.06.15.

Lejárt szórólapok KiK »

Kik akciós újság lapozható

A Kik Magyarország népszerű üzletlánca, amely megfizethető árú ruházati cikkeket, lakáskiegszítőket, konyhai és háztartási eszközöket, továbbá számos egyéb hasznos terméket kínál a vásárlók számára. A Kik üzlethálózat rendszeresen megújuló akciós kínálattal és számos kedvezményes ajánlattal jelentkezik. A Kik akciós ajánlatai megtekinthetőek a Kik üzletekben is elérhető nyomtatott Kik katalógusokban, Kik újságokban, Kik szórólapokban, Kik reklámújságokban. Emellett a MrOferto portálon elérhető a Kik akciós újság lapozható változata. Nagyszerű akciók találhatók a Praktiker akciós katalógusok hasábjain is.

A népszerű diszkont áruház a rendszeresen meghirdetett Kik akciók keretén belül kiváló ár-érték arányú Kik ruházati termékeket kínál a család minden tagja számára, így a tipegőktől kezdve, a kamaszokon át egészen a felnőtt korosztályig mindenki garantálan megtalálja a maga stílusának megfelelő ruhadarabot a Kik széles választékú termékkínálatában. Emellett a Kik akciós újság lapozható változata, csakúgy, mint a nyomtatott Kik újságok és Kik akciós újságok számos egyéb terméket kínálnak előnyös áron. Akciókkal teli bővelkednek a Tesco aktuális újságok és szórólapok is.

Aktuális Kik újság

Az Európa-szerte nagy népszerűségnek örvendő Kik diszkontlánc Magyarországon is a legkedveltebb üzletek közé tartozik. Az üzlethálózat rendszeresen meghirdetett Kik akciók és kedvezményes ajánlatok révén igyekszik segítséget nyújtani a családok számára a spórolásban. A Kik akciós újság aktuális kiadása elsődlegesen ruházati cikkeket tartalmaz, kiemelt fókusszal a gyermekruhákra. A Kik reklámújság és a Kik akciós újság lapozható kiadványa a szezonális igényekhez igazodva változik, így a téli hónapokban a melegebb, téli ruházati cikkek, míg nyáron a könnyű nyári ruhák kapnak elsődleges szerepet a Kik aktuális katalógusában. Minőségi ruházati cikkekért böngéssze át az aktuális Bonprix újságokat is.

A Kik online felületén, azaz a Kik webshop oldalán és a MrOferto portálon a Kik akciós újság lapozható változatban tekinthető meg, amely mobiltelefonról vagy tabletről, otthonról vagy akár utazás közben is kényelmesen átlapozható. Az aktuális Kik lapozható újsága általában hétfőtől vasárnapig érvényes, ám bizonyos esetekben az üzlethálózat hosszabb érvényességű kedvezményes ajánlatokkal is szolgál Kik szórólapok formájában. A Kik akciós katalógus érvényben lévő kiadványa emellett természetesen rengeteg egyedi, stílusos terméket kínál, rendkívül pénztárcabarát áron. Nagyszerű kedvezmények találhatók a H&M online újságok hasábjain is.

Kik akciós újság következő kiadása

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon az érvényben lévő kedvezményes ajánlatokat tartalmazó Kik akciós újság aktuális kiadványa mellett elérhető a következő időszakra vonatkozó Kik online újság is. A Kik lapozható újság új kiadványa még azelőtt megjelenik a MrOferto portálon, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne, így a vásárló időben tájékozódhat a legfrissebb Kik akciókról és kedvezményekről Kik akciós újság lapozható változatának köszönhetően. Érdemes átlapozni a Pepco akciós katalógusokat is.

Így a vásárló a Kik online újság segítségével akár listát is készíthet a beszerzendő termékekről, amelyeket aztán az egyes Kik nyitvatartási idők keretein belül a magyarországi Kik üzletek bármelyikében beszerezhet, így többek közt a Kik Debrecen, vagy éppen a Kik Budapest üzletében. A MrOferto portálnak köszönhetően nincs szükség a hagyományos, nyomtatott Kik katalógusokat és Kik reklámújságokat vadászni az üzletekben, hiszen az MrOferto felületén a Kik akciós újság lapozható, online változatban tekinthető meg, számos más áruház akciós újsága, köztük a Tesco, a Lidl, a Müller vagy Rossmann akciós katalógusa mellett.

A Kik termékek

A Kik üzleteiben mindenki garantáltan megtalálja a neki tetsző darabot. A Kik termékek kínálata szezonálisan változik, így mindenképpen érdemes rendszeresen követni a nyomtatott Kik újságokban, Kik katalógusokban, Kik reklámújságokban, valamint a Kik akciós újság lapozható, online kiadványokban közzétett ajánlatokat. Minőségi lakáskiegészítőkat találni a Jysk akciós katalógusokban is. A Kik nem feledkezik meg a házi kedvencekről sem, így a Kik termékek között játékokat és jutalomfalatokat is találni. Emellett háztartási cikkek és lakásdekorációs termékek szintén megtalálhatóak a Kik újságokban, csakúgy, mint a Kik állandó termékkínálatában.

Ha csinosabbá szeretné varázsolni otthonát, böngéssze a Kik aktuális katalógusát és a Kik online újságot, amelyben kültéri és beltéri kiegészítőket egyaránt találni. Válogassan a Kik üzletek gazdag kínálatában, fedezze fel a legújabb Kik akciókat, illetve akciós Kik termékeket, és csapjon le a legelőnyösebb árakra a Kik akciós katalógus segítségével. Csodás lakáskiegészítőket találni a Mömax akciós újságok hasábjain is. Az egész családnak szóló Kik ruházati termékektől kezdve, a praktikus lakáskiegészítőkön át, a dekorációs termékekig biztosan megtalálja, amit keres. Emellett érdemes átböngészni az IKEA aktuális katalógusait is, amelyek segítségével megválosíthatja és berendezheti álmai otthonát.

Kik üzlethálózat

A Kik üzlethálózat német eredetű textil diszkontlánc. A Kik 1994-ben nyitotta meg első üzletét a németországi Bönen városában. A Kik üzletei azóta a világ számos országában megjelentek, jelenleg több mint 3500 üzletük működik világszerte. A Kik 2008 óta van jelen a magyar piacon. A Kik üzletek női-, férfi- és gyermek ruházati cikkek széles skáláját kínálják a vásárlók számára. A Kik legkeresetebb termékei közé tartoznak a gyermekruhák, amelyek rendkívül strapabíróak, kényelmesek, emellett divatosak is. Lapozza át a Hervis üzletek akciós katalógusait, melyekben szintén rengeteg ruhaneműt találni kedvező áron. A Kik üzletekben a csecsemő korosztálytól kezdve egészen a kamaszokig minden méretben rengeteg stílusos és minőségi ruhadarabot talál. A Kikhez hasonló termékkínálatot a Pepco katalógusokban fedezhet fel.

Kik üzletek

A számos európai országban jelenlévő Kik diszkontlánc hazánkban jelenleg több mint száz üzlettel rendelkezik. A Kik üzletei megtalálhatóak az összes hazai nagyvárosban. A Kik diszkontlánc legnépszerűbb üzletei közé tartoznak a Kik Budapest, Kik Pécs, valamint a Kik Debrecen boltjai. Ha kedvező vásárt akar csinálni, érdemes betérni a Jysk üzletek egyikébe is.

A magyarországi Kik üzletek egymástól eltérő Kik nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes üzletek nyitvatartási ideje helytől függően változó. A különböző településeken megtalálható üzletre vonatkozó Kik nyitvatartási információk megtekinthetőek az üzlethálózat weboldalán, az "üzletkereső" menüpontban". A Kik webshop szolgáltatása ugyan jelenleg még nem elérhető, ám a Kik újság, a Kik katalógus, a Kik reklámújság és a Kik akciós újság aktuális kiadványa megtekinthető az áruház honlapján. Bő ruhaválaszték található az Intersport üzletek akciós kínálatai között is.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Kik diszkont áruház aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint a Kik katalógusban, Kik reklámújságban, Kik akciós újság lapozható változatában megtalálható termékek elérhetőségével, készlet információval, a Kik nyitvatartási idejével kapcsolatosan felkereshetjük a Kik ügyfélszolgálatát. A Kik üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Kik ügyfélszolgálati vonalán, a +36 (1) 433 1340
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a Kik honlapján, a kapcsolat menüpontban, a személyes adatok, név, illetve a kiválasztott tárgy megadásával
  • E-mailben: az informacio@kik.hu elektronikus címen
  • Postai úton: a KIK Textil és Non-Food Kft., Hengermalom út 19-21., H-1117 Budapest levelezési címen

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Kik ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Kik Facebook oldalán, valamint a Kik Instagram oldalán is. A Kik közösségi oldalain megtekinthetőek a Kik újságokban, Kik katalógusokban és Kik szórólapokban közzétett kedvezményes ajánlatok is.

Kik milyen üzlet?

A Kik üzletek női-, férfi- és gyermek ruházati cikkek széles skáláját kínálják a vásárlók számára. A Kik legkeresetebb termékei közé tartoznak a gyermekruhák, amelyek rendkívül strapabíróak, kényelmesek, emellett divatosak is. Éppen ezért a Kik a kisgyermekes családok elsődleges választása ruhavásárlás terén.

Mi az a Kik?

A Kik Magyarország népszerű üzletlánca, amely megfizethető árú ruházati cikkeket, lakáskiegszítőket, konyhai és háztartási eszközöket, továbbá számos egyéb hasznos terméket kínál a vásárlók számára. A Kik üzlethálózat rendszeresen megújuló akciós kínálata és számos kedvezményes ajánlata megtekinthető a Kik akciós újság lapozható formaváltozatában.

További üzletek

Látta már a KiK áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…