Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Aldi

Aldi akciós újság

Aldi

05.30. – 2024.06.05.

A szórólap megtekintése
Aldi

05.23. – 2024.05.29.

A szórólap megtekintése
Aldi

05.16. – 2024.05.22.

A szórólap megtekintése
Aldi

05.09. – 2024.05.15.

A szórólap megtekintése

Aldi lejárt szórólapok »

Aldi szórólapok az Ön városában

Aldi Budapest Aldi Debrecen Aldi Szeged Aldi Miskolc Aldi Pécs Aldi Győr Aldi Nyíregyháza Aldi Kecskemét Aldi Székesfehérvár Aldi Szombathely Aldi Szolnok Aldi Érd Aldi Tatabánya Aldi Sopron Aldi Kaposvár Aldi Veszprém Aldi Békéscsaba Aldi Zalaegerszeg Aldi Eger Aldi Nagykanizsa Aldi Dunaújváros Aldi Dunakeszi Aldi Hódmezővásárhely Aldi Szigetszentmiklós

Aldi akciós újság lapozható formában

A hetente frissülő Aldi akciós újság csütörtöktől szerdáig tartó időszakra szóló exkluzív ajánlatokkal várja a vásárlókat. Az Aldi újságban szereplő akciók kiterjednek élelmiszerekre, háztartási és szépségápolási termékekre, valamint időszakos speciális kínálatokra is, mint például kerti eszközök vagy elektronikai cikkek. Az Aldi akciós újság lapozható formában, online is elérhető, így előre megtervezhetjük a bevásárlást, s garantáltan nem maradunk le a legjobb ajánlatokról. Az Aldi szórólapja nem csupán a kedvezményeket sorolja fel, hanem praktikus vásárlási tippeket is ad, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a pénzünkből.

Aktuális Aldi újság és következő katalógus

Az aktuális Aldi reklámújság mellett a MrOferto.hu-n elérhető a következő hét Aldi katalógusa is. Az Aldi online újságban szezonális ajánlatok, új termékek bemutatása és speciális akciók találhatóak. Legyen szó akár nyári grillszezonról, iskolakezdési kampányokról vagy ünnepi dekorációs termékekről, az Aldi mindig igyekszik a legjobb ajánlatokkal előállni a hetente megújuló Aldi online szórólap oldalain. Az előzetesen megjelenő Aldi akciós újság lapozható kiadványa segítségével tájékozódhatunk a közelgő akciókról. Az Aldi online szórólapok digitális formában is megtekinthetőek, így az információkhoz akár telefonunkról is hozzáférhetünk. Hetente frissülő ajánlatok és szezonális akciók a Tesco szórólapjában is rendszeresen szerepelnek.

Az Aldi üzletláncról

A német székhelyű Aldi, amely közel száz éves gyökerekkel rendelkezik, 2008-ban nyitotta meg első magyarországi üzletét, azóta pedig dinamikusan bővítette hálózatát, mára több mint 160 üzlettel rendelkezve az ország szerte. Az üzletlánc célja, hogy minőségi termékeket kínáljon előnyös áron, ezzel is erősítve pozícióját a magyar diszkont piacokon. Az Aldi folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, beleértve az online jelenlétet és az Aldi applikációt is, hogy a vásárlók számára a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt biztosítsa. 

Aldi saját márkás termékek

Az Aldi termékkínálata magában foglalja az élelmiszereket, italokat, háztartási cikkeket, szépségápolási és egészségügyi termékeket, valamint szezonális árukat is. Külön figyelmet fordítanak a friss, helyi termelőktől származó zöldségekre és gyümölcsökre, támogatva ezzel a helyi gazdaságot. Az Aldi saját márkás termékek kiemelkednek a minőségükkel és versenyképes áraikkal, számos termékkategóriában kínálva alternatívát a nemzetközi márkás termékekkel szemben, amelyek rendszeres szereplői az Aldi akciós újság lapozható formában elérhető kiadványának. A Lidl újságok szintén számos saját márkát kínálnak.

Aldi applikáció

Az Aldi applikáció modern megoldást kínál a vásárlóknak az aktuális Aldi újság lapozható változatának elérésére. Az app lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott bevásárlólistát készítsenek, és értesítéseket kapjanak a legújabb akciókról. Az Aldi applikáció továbbá információkat nyújt az Aldi nyitvatartási idejéről, helyszíneiről, és lehetőséget ad az Aldi online rendelés leadására is.

Aldi házhozszállítás és online bevásárlás

Üzletei mellett az Aldi online rendelési lehetőséget is biztosít, amely az Aldi házhozszállítási szolgáltatásával egybekötve vehető igénybe. Az Aldi online rendelési lehetősége révén a vásárlók kényelmesen, néhány kattintással rendelhetnek promóciós termékeket otthonukba az ALDI Online felületen, amelyeket a ROKSH-sal való együttműködés keretében házhoz is szállítanak. Az Aldi házhozszállítási lehetősége azok számára nyújt segítséget, akik az otthonuk kényelmét élvezve szeretnék kézhez kapni a megrendelt termékeket, legyen az élelmiszer vagy háztartási, műszaki cikk.

Aldi üzletek és nyitvatartás

A magyarországi Aldi üzletek száma napjainkban meghaladja a 160-at. Az üzletek az ország számos pontján megtalálhatóak, közülük a legtöbb Aldi Budapesten található. Az Aldi nyitvatartási ideje rugalmas, az üzletek hétfőtől szombatig 6:30-tól este 21:00-ig tartanak nyitva, vasárnap pedig 7:00 és 19:00 között, biztosítva, hogy a vásárlók kényelmesen intézhessék a bevásárlást munkaidő előtt vagy után.

Aldi ügyfélszolgálat

Az Aldi ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap

  • Telefon: +36 80 088 264

  • E-mail: info@aldi.hu

  • Közösségi háló: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok

  • Posta: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.

Az Aldi ügyfélszolgálata készséggel áll a vásárlók rendelkezésére bármilyen kérdés, észrevétel vagy panasz esetén. Bővebb információ a https://www.aldi.hu/ honlapon szerezhető.

Az Aldi termékeinek hány százaléka saját márkás?

Az Aldi üzletek fő profilját a saját márkás termékek képezik, amelyben központi szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, friss húsok és halak, tejtermékek, húskészítmények és száraz, tartós élelmiszerek. Az Aldi termékkínálatának csaknem 80%-át saját márkás termékek alkotják.

Milyen nemzetiségű az Aldi?

Az Aldi német központú nemzetközi kiskereskedelmi diszkonthálózat. Magyarországon az Aldi 2008 óta van jelen a piacon. Magas minőségű és tartósan alacsony árú élelmiszereket és fogyasztási cikkeket kínál. Legismertebb Aldi üzletek közé tartoznak az Aldi Budapest, Aldi Debrecen, Aldi Szeged egységei.

Mikor nyit az Aldi?

Az Aldi üzletek többsége hétfőtől szombatig reggel 6:30-tól este 21:00 óráig, míg vasárnaponként 9:00-tól este 19:00 óráig várja a vásárlókat. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos boltok eltérhetnek az általános nyitvatartástól, ezért javasolt az Aldi weboldalának felkeresése a legpontosabb információkért.

További üzletek

Látta már a/az Aldi áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl akciós újság Penny Market szórólap Tesco akciós újság Spar akció Auchan akció Interspar újság Coop újság Metro akciós újság CBA Príma akciós újság Reál Élelmiszer akciós újság Goods Market akciós újság online Privát Max akciós újság Príma Kartal akciós újság Family Diszkont akciós újság: 0-10, N/A

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…