Aldi - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Aldi »

Aldi szórólapok az Ön városában

Aldi Budapest Aldi Debrecen Aldi Szeged Aldi Miskolc Aldi Pécs Aldi Győr Aldi Nyíregyháza Aldi Kecskemét Aldi Székesfehérvár Aldi Szombathely Aldi Szolnok Aldi Érd Aldi Tatabánya Aldi Sopron Aldi Kaposvár Aldi Veszprém Aldi Békéscsaba Aldi Zalaegerszeg Aldi Eger Aldi Nagykanizsa Aldi Dunaújváros Aldi Dunakeszi Aldi Hódmezővásárhely Aldi Szigetszentmiklós

Aldi akciós újság lapozható formában

Magyarország egyik legközkedveltebb kiskereskedelmi hálózata az Aldi áruházlánc, mely országszerte heti rendszerességgel meghirdetett Aldi akciókkal és kedvezményekkel szolgál vásárlói számára. A hétről-hétre megújuló kedvezményes Aldi akciók megtekinthetőek a hagyományos, nyomtatott Aldi katalógusokban, Aldi szórólapokban és Aldi akciós újság lapozható formában megjelenő változataiban, amelyeket a postaládánkban minden héten megtalálunk. Emellett az Aldi reklámújság, azaz az Aldi újság lapozható online módon is megtekinthető az Aldi weboldalán, de az MrOferto portál felületén is. Az MrOferto weboldalán átlapozhatóak más üzlethálózat akciós újságai is, köztük az oly népszerű Tesco akciós újságok is.

Az Aldi akciós újság lapozható formában heti rendszerességgel jelenik meg, a nyomtatott Aldi katalógusokhoz és Aldi szórólapokhoz hasonlóan. Az Aldi újság lapozható és Aldi akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványai a kedvezményes árú termékek gazdag kínálatát tartalmazzák, megközelítőleg 50 oldalnyi terjedelemben. Az aktuális Aldi szórólap és Aldi újság lapozható változata az Aldi boltjaiban is elérhető. Fantasztikus kedvezményeket kínálnak a Metro akciós katalógusok is.

Aktuális Aldi szórólap

Az Aldi ütlethálózat heti rendszerességgel megújuló akciós termékkínálattal várja vásárlóit, amely megtekinthető az Aldi online szórólapjában, csakúgy mint a hagyományos nyomtatott formájú Aldi akciós újság lapozható formában kiadott változatában. Az Aldi újság lapozható és Aldi akciós újság lapozható formában kiadott változatának érvényessége csütörtöktől szerdáig tart, emellett számos egyedi ajánlatot is fellelhetünk az Aldi szórólapjain, amelyek közül érdemes kiemelni az Aldi hétvégi ajánlatait. E nagyszerű kedvezmények péntektől vasárnapig érvényesek. Népszerűek még az Aldi vasárnapi akciói is. Az Aldi akciós újság online lapozható formában megtekinthető a MrOferto portálon is. Hasonló termékkínálatot tartalmaz a szintén heti rendszerességel megjelenő Lidl akciós újság lapozható formaváltozata.

Emellett az Aldi üzlethálózat weboldalán is elérhető az aktuális Aldi szórólap és Aldi katalógus, amelyek segítségével kényelmesen, otthonról tervezhetjük meg a bevásárlást, amelyet az Aldi nyitvatartási idők keretein belül elvégezhetünk akár az Aldi Budapest, Aldi Debrecen vagy az Aldi Szeged boltjaiban. Az online felületeken elérhető Aldi lapozható akciós újságok, Aldi szórólapok, valamint a nyomtatott Aldi újság lapozható változatai mellett szintén számos kedvező ajánlattal szolgál az Aldi ingyenesen letölthető mobilalkalmazása, amelyben átlapozhatjuk az Aldi akciós újság lapozható formában megjelenő változatát és megtekinthethetjük az Aldi aktuális kedvezményeit, az egyes Aldi nyitvatartási időket, információt szerezhetünk az Adli házhozszállítás lehetőségéről, vagy akár egyedi bevásárlólistát is készíthetünk. Nagyszerű mobilapplikációval rendelkeznek az Auchan üzletek is, amely segítségével kényelmesen átlapozhatók a mindig megújuló Auchan akciós újságok.

A következő heti Aldi újság

Az aktuális hét kedvezményes termékkínálatát tartalmazó Aldi online újság lapozható változatának kiadványa mellett a következő heti Aldi szórólapja is megtekinthető az Aldi online felületén, illetve portálunkon is. A következő hét akciós ajánlatai szintén csütörtöktől érvényesek, ám az Aldi online oldalán és a MrOferto portálon már azelőtt megtekinthető a következő heti Aldi akciós újság lapozható formában, mielőtt az akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően a vásárlók gondosan, előre megtervezhetik a következő heti nagybevásárlást, amelyet aztán az Aldi nyitvatartási idők keretein belül kényelmesen elvégezhetnek a legközelebbi Aldi boltok egyikében, legyen szó akár az Aldi Budapest, Aldi Debrecen, Aldi Szeged egységeiről. Az Aldi katalógusok és Aldi szórólapok mellett érdemes átlapozni az aktuális Penny akciós újság új lapozható kiadványát is.

Az Aldi nagy hangsúlyt fektet a minőségi élelmiszerekre, így az akciós újság Aldi kiadványaiban elsősorban élelmiszerárut találunk, köztük friss húsokat és halféléket, szezonális zöldségeket és gyümölcsöket, tejtermékeket, amelyek között az Aldi saját márkás termékei is gyakran feltűnnek. Az Aldi lapozható akciós újság és Aldi szórólap első lapjain szereplő élelmiszeráru mellett az Aldi újság lapozható változatában és Aldi katalógusokban találunk ruházati cikkeket, műszaki cikkeket, házartási drogériát, valamint bútorokat is, így a minden héten megújuló termékkínálattal szolgáló Aldi újság lapozható változataiban garantáltan megtalálunk mindent, amire a konyhában és a háztartásban szükség lehet. Az Aldi online újság elérhető az Aldi kiskereskedelmi hálózat honlapján, emellett portálunkon is megtekinthető az aktuálisan érvényben lévő ajánlatokat tartalmazó Aldi akciós újság lapozható formában, sok más ismert üzlethálózat akciós újsága mellett, melyek között megtalálható az aktuális Spar újság is.

Aldi termékkínálat

Az Aldi üzletek fő profilját az élelmiszeráru képezi, amelyben központi szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, húsok és halak, tejtermékek, húskészítmények és száraz, tartós élelmiszerek. Az Aldi nagy hangsúlyt fektet termékei eredetére, ezért az Aldi üzletek kínálatában sok hazai, azaz magyar terméket találni. A hazai termékeken kívül a saját márkás termékek alkotják termékskálájuk legnagyobb részét. Az Aldi áruházlánc kiemelten népszerű márkacsaládja a Kokárdás tejtermék család. Érdemes figyelemmel követni az Auchan boltok sajátmárkás termékeit is, melyek kedvező áron megtalálhatók az Auchan akciós katalógusokban. Az Aldi számára minden vásárló számít, így az üzlethálózat kínálatában a glutén- és laktózmentes termékeket is találunk, amelyeknek csomagolásán "Free" jelzés olvasható.

Az Aldi újság lapozható és Aldi akciós újság lapozható formában kiadott változatainak első oldalain szereplő élelmiszeráru mellett, háztartási kisgépeket, ruházati cikkeket, drogériát is kínálnak vásárlóik számára. Az Aldi lapozható akciós újságban és Aldi szórólapon szereplő termékeket megvásárolhatjuk személyesen az Aldi üzletekben, emellett igénybe vehető az Aldi online bevásárlással egybekötött Aldi házhozszállítási szolgáltatás is az ország számos településén. Bő választékkal kecsegtetnek a Reál akciós újságok hasábjai is. Ha pedig ruhavásár előtt áll, érdemes fellapozni a Kik akciós újságok hasábjait és felfedezni az évszak legmenőbb ruháit kedvezményes áron.

Az Aldi története

Az Aldi német központú nemzetközi kiskereskedelmi diszkonthálózat. Magyarországon az Aldi 2008 óta van jelen a piacon. Magas minőségű és tartósan alacsony árú élelmiszereket és fogyasztási cikkeket kínál. Az Aldi igyekszik minél több magyar beszállítóval szerződést kötni, hogy megadja vásárlói számára a választás lehetőségét a hazai, valamint az import termékek közül. A hazai termékek forgalmazásában élen járnak a Coop üzletek egységei is.

Az Aldi üzletekben élelmiszereket, drogériákat, háztartási cikkeket, irodaszereket, valamint ruhákat és cipőket vásárolhat egy fedél alatt. Az Aldi termékek egyaránt elérhetők a kőboltjaikban, de az Aldi online áruházában lehetőség van a Aldi online rendelésre is. Emellett a Aldi webáruház lehetővé teszi a termékek kiszállítását, azaz az Aldi házhozszállítást, a vásárlók időbeli lehetőségeinek megfelelően. Az Aldi független ár- és készletpolitikájának köszönhetően kedvező áron kínálnak kiváló minőségű Aldi termékeket, élelmiszereket és fogyasztási cikkeket. Nagyszerű akciókkal szolgának a Rossmann akciós katalógusok is.

Aldi üzletek

Az Aldi üzlethálózat több mint 150 áruházzal rendelkezik Magyarország területén, amelyek az ország minden nagyobb városában megtalálhatóak. A legforgalmassak az Aldi budapesti üzletei. Az Aldi Budapest boltja mellett népszerűek az Aldi Debrecen, Aldi Szeged, Aldi Szolnok, Aldi Miskolc, valamint az Aldi Pécs, Aldi Kecskemét és Aldi Szombathely áruházai.

Az általános Aldi nyitvatartási rend a következő:

NapNyitvatartási idő
Hétfő06:30-21:00
Kedd06:30-21:00
Szerda06:30-21:00
Csütörtök06:30-21:00
Péntek06:30-21:00
Szombat06:30-21:00

Vasárnap

07:00-19:00

Bizonyos Aldi áruházak az általános Aldi nyitvatartási rendtől eltérő Aldi nyitvatartással működnek. Az egyes Aldi üzletek pontos nyitvatartási ideje megtekinthető az Aldi online felületén, az "Aldi üzletek" menüpontban, ahol a város nevének, illetve irányítószámának megadásával kereshetjük ki az adott tepelülésen elérhető Aldi nyitvatartási idejét, elérhetőségét és szolgáltatásainak listáját. Így megtalálhatjuk az Aldi Budapest, Aldi Szeged, vagy az Aldi Debrecen áruházak pontos címét és nyitvatartási idejét is. Érdemes betérni a Dm üzletek egyikébe is, ahol minőségi kozmetikai termékeket találni kedvező áron.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az Aldi aktuális ajánlataival kapcsolatban, valamint az Aldi újság lapozható és Aldi akciós újság lapozható formában megjelenő változataiban, Aldi katalógusban és Aldi szórólapban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük az Aldi ügyfélszolgálatát. Az Aldi ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető az Aldi honlapján, a választott témakör és a személyes adatok megadásával.

  • Telefonon: +36 80 088 264-as telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 8-18 óráig, illetve szombaton 8 és 15.30 között hívható.

  • E-mailben: az info@aldi.hu elektronikus levelezési címen.

  • Postai úton: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2. levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot az Aldi ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az Aldi Facebook oldalán, valamint az Aldi Instagram oldalán is. Az Aldi közösségi oldalain megtekinthetőek az Aldi katalógusban és Aldi akciós újságokban közzétett kedvezményes ajánlatok, emellett a népszerű üzlethálózat rendszeresen hirdet meg nyereményjátékokat a közösségi hálón.

Az Aldi mobilalkalmazás segítségével könnyedén és költséghatékonyan elintézheti a nagybevásárlást. Csak töltse le Android vagy iPhone mobiltelefonjára az Aldi alkalmazását. Egyszerű és kényelmes megoldás, amellyel nem marad le a legújabb Aldi akciókról. A kiválasztott termékeket bevásárlólistára helyezheti, és használhatja a praktikus üzletkeresési funkciót is. Adja meg tartózkodási helyét, és az alkalmazás megadja Önnek a legközelebbi Aldi üzlet címét és Aldi nyitvatartási idejét. Töltse le más üzletek mobilalkalmazásait is telefonjára, mint például a Tesco vagy a Lidl üzletek applikációit, hogy mindig kéznél legyenek, ha szükség lenne rá.

Aldi termékeinek hány százaléka saját márkás?

Az Aldi üzletek fő profilját a saját márkás termékek képezik, amelyben központi szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, friss húsok és halak, tejtermékek, húskészítmények és száraz, tartós élelmiszerek. Az Aldi termékkínálatának csaknem 80%-át saját márkás termékek alkotják.

Aldi milyen nemzetiségű?

Az Aldi német központú nemzetközi kiskereskedelmi diszkonthálózat. Magyarországon az Aldi 2008 óta van jelen a piacon. Magas minőségű és tartósan alacsony árú élelmiszereket és fogyasztási cikkeket kínál. Legismertebb Aldi üzletek közé tartoznak az Aldi Budapest, Aldi Debrecen, Aldi Szeged egységei.

További üzletek

Látta már a Aldi áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

Három fenséges alma pite cecept

Három fenséges alma pite cecept

Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…