Aldi - akciós újság lapozható, akció

Aldi

Aldi

03.16. – 2023.03.22.

Aldi

Aldi

03.23. – 2023.03.29.

Aldi

Aldi

03.09. – 2023.03.14.

Aldi

Aldi

03.02. – 2023.03.08.

Aldi

Aldi

02.23. – 2023.03.01.

Az Aldi élelmiszer- és fogyasztási cikkeket kínáló jól ismert bolthálózat. Az Aldi üzletekben élelmiszereket, drogériákat, háztartási cikkeket, irodaszereket, valamint ruhákat és cipőket vásárolhat egy fedél alatt. Az Aldi termékek egyaránt elérhetők a kőboltjaikban, de az Aldi internetes áruházában lehetőség van a Aldi online rendelésre is. Emellett a Aldi webáruház lehetővé teszi a termékek kiszállítását a vásárlók időbeli lehetőségeinek megfelelően. Az Aldi név az elmúlt évtized során meghatározó fogalommá vált Magyarországon. Egyet jelent az magas minőséggel és a tartósan alacsony árakkal. Az Aldi független ár- és készletpolitikája lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljanak kiváló minőségű Aldi termékeket, élelmiszereket és fogyasztási cikkeket.

Aldi akciós újság

Hazánk közkedvelt kiskereskedelmi hálózata az Aldi áruházlánc, amely országszerte heti rendszerességgel meghirdetett akciókkal és kedvezményekkel szolgál vásárlói számára. Az Aldi hétről-hétre megújuló kedvezményes ajánlatai megtekinthetőek a hagyományos, nyomtatott Aldi katalógusokban és Aldi akciós újságokban, amelyeket a postaládánkban minden héten megtalálunk, emellett az Aldi akciós újság lapozható formában, online módon is megtekinthető. Az Aldi akciós újság lapozható, online változata heti rendszerességgel jelenik meg, a nyomtatott Aldi katalógusokhoz hasonlóan. Az Aldi akciós újság kedvezményes árú termékek gazdag kínálatát tartalmazza, megközelítőleg 50 oldalnyi terjedelemben.

Aldi online szórólap

Az Aldi újságában elsősorban élelmiszerárut találunk, köztük friss húsokat és halféléket, szezonális, illetve import zöldségeket és gyümölcsöket, tejtermékeket, amelyek között az Aldi saját márkás termékei is gyakran szerepelnek. Az Aldi lapozható újság első lapjain szereplő élelmiszeráru mellett az Aldi akciós újságban találunk ruházati cikkeket, műszaki cikkeket, házartási drogériát, valamint bútorokat is, így a minden héten megújuló termékkínálattal szolgáló Aldi reklámújságban garantáltan megtalálunk mindent, amire a konyhában és a háztartásban szükség lehet. Az Aldi aktuális szórólapja elérhető az Aldi kiskereskedelmi hálózat honlapján, emellett portálunkon is megtekinthető az aktuálisan érvényben lévő ajánlatokat tartalmazó Aldi akciós újság online lapozható változata, sok más ismert üzlethálózat akciós újsága mellett, melyek között megtalálható az aktuális Spar újság is.

Aldi aktuális szórólap

Az Aldi ütlethálózat minden héten megújuló akciós termékkínálattal várja vásárlóit, amely megtekinthető az Aldi online szórólapjában, csakúgy mint a hagyományos nyomtatott formájú Aldi akciós újságban. Az Aldi akciós újságának érvényessége csütörtöktől szerdáig tart, emellett számos egyedi ajánlatot is találunk az Aldi aktuális szórólapjában, amelyek közül érdemes kiemelni az Aldi hétvégi ajánlatait, amelyek péntektől vasárnapig vannak érvényben, továbbá népszerűek az Aldi vasárnapi akciói is, amelyek a hét utolsó napján használhatóak ki. Az Aldi akciós újság online lapozható formában tekinthető meg a MrOferto portálon. Hasonló termékkínálatot tartalmaz a szintén heti rendszerességel megjelenő Lidl akciós újság.

Emellett az Aldi üzlethálózat weboldalán is elérhető az Aldi aktuális szórólap, amelynek segítségével kényelmesen, otthonról tervezhetjük meg a bevásárlást, s ezzel együtt minden bevásárláson jelentős összeget takaríthatunk meg. Az online felületeken elérhető Aldi lapozható akciós újságok, valamint a nyomtatott Aldi újságok mellett szintén számos kedvező ajánlattal szolgál az Aldi ingyenesen letölthető mobilalkalmazása, amelyben megtekinthethetjük az Aldi aktuális akcióit vagy akár egyedi bevásárlólistát is kéeszíthetünk.

Következő heti Aldi katalógus

Az aktuális hét akcióit és kedvezményes termékkínálatát tartalmazó Aldi újság lapozható, online változatban elérhető kiadvány mellett a következő heti Aldi online szórólap is megtekinthető az Aldi weboldalán, illetve portálunkon is. A következő hét akciós ajánlatai szintén csütörtöktől érvényesek, ám az Aldi honlapján és a MrOferto portálon már azelőtt megtekinthető a következő heti Aldi akciós újság lapozható változata, mielőtt az akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően a vásárlók gondosan, előre meg tudják tervezni a következő heti nagy bevásárlást a minden héten gazdag, színes termékkínálatttal szolgáló Aldi újság lapozható, online változata segítségével. Az Aldi akciós katalógusa mellett érdemes átlapozni az aktuális Penny akciós újság új kiadványát is.

Az Aldi üzlethálózat termékkínálata

Az Aldi üzletek fő profilját az élelmiszeráru képezi, amelyben központi szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, friss húsok és halak, tejtermékek, húskészítmények és száraz, tartós élelmiszerek. Az Aldi nagy hangsúlyt helyez termékeinek eredetére, ezért az Aldi üzletek kínálatában sok magyar terméket is találni. A hazai termékek az Aldi áruházak polcain a "Vedd a hazait", illetve a "Magyar termék" jelzéssel ellátva találhatóak meg. Az Aldi áruházlánc kiemelten népszerű márkacsaládja a Kokárdás tejtermék család.

Az Aldi számára minden vásárló számít, így az üzlethálózat kínálatában a glutén- és laktózmentes termékeket is találunk, amelyeknek csomagolásán "Free" jelzés olvasható. Az Aldiban vegán és vegetáriánus termékek is elérhetőek, emellett hozzáadott cukor nélküli, pálmaolajmentes és bio termékeket is találunk, Natur Aktiv márkajelzés alatt. Az alapvető élelmiszerek mellett Aldi minőségi borok gazdag kínálatával várja vásárlóit.

Az Aldi lapozható újság első oldalain szereplő élelmiszeráru mellett háztartási kisgépeket, ruházati cikkeket, drogériát szintén kedvező áron vásárolhatunk az Aldi akciós újság lapozható formában megtekinthető online kiadvány révén. Az Aldi lapozható akciós újságában szereplő termékeket megvásárolhatjuk személyesen az Aldi üzletekben, emellett igénybe vehető az online bevásárlással egybekötött Aldi házhozszállítási szolgáltatás is az ország számos településén. Az Aldi áruházak szolgáltatásaival, illetve az Aldi üzleteiben vásárolt termékekkel kapcsolatos reklamáció személyesen, az adott Aldi áruház üzletvezetőjénél nyújtható be, illetve online formában is.

Aldi üzletek és áruházak

Az Aldi üzlethálózat több mint 150 áruházzal rendelkezik Magyarország területén, amelyek az ország minden nagyobb városában megtalálhatóak. A legnépszerűbb hazai Aldi üzletek közé tartoznak az Aldi budapesti, debreceni, szolnoki, miskolci, valamint az Aldi pécsi, kecskeméti és szombathelyi áruházai. 

Az általános Aldi nyitvatartási rend az alábbi:

NapNyitvatartási idő
Hétfő06:30-21:00
Kedd06:30-21:00
Szerda
06:30-21:00
Csütörtök
06:30-21:00
Péntek
06:30-21:00
Szombat
06:30-21:00

Vasárnap

07:00-19:00

Bizonyos Aldi áruházak az általános Aldi nyitvatartási rendtől eltérő nyitvatartással működnek. Az egyes Aldi üzletek pontos nyitvatartási ideje megtekinthető az Aldi honlapján, az "Aldi üzletek" menüpontban, ahol a város nevének, illetve irányítószámának megadásával kereshetjük ki az adott tepelülésen elérhető Aldi áruházak nyitvatartási idejét, elérhetőségét és szolgáltatásainak listáját.

Elérhetőség és kapcsolat

Az Aldi aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint az Aldi aktuális szórólapban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük az Aldi ügyfélszolgálatát. Az Aldi ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető az Aldi honlapján, a választott témakör és a személyes adatok megadásával.

  • Telefonon: +36 80 088 264-as telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 8-18 óráig, illetve szombaton 8 és 15.30 között hívható.

  • E-mailben: az info@aldi.hu elektronikus levelezési címen.

  • Postai úton: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2. levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot az Aldi ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az Aldi Facebook oldalán, valamint az Aldi Instagram oldalán is. Az Aldi közösségi oldalain megtekinthetőek az Aldi katalógusban közzétett kedvezményes ajánlatok, emellett a népszerű üzlethálózat rendszeresen hirdet meg nyereményjátékokat a közösségi hálón.

További üzletek

Látta már a Aldi áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…