Metro - akciós újság lapozható, akció

Metro akciós újság

A Metro áruházak Magyarország legnépszerűbb nagykereskedelmi egységei, amelyek gazdag termékkínálatuknak köszönhetően a vállalkozók és kiskereskedők elsődleges választását képezik. A Metro üzlethálózat rendszeresen szolgál ügyfelei számára kedvezményes ajánlatokkal, amelyek megtekinthetőek a kéthetente megjelenő Metro akciós újságokban, valamint a tematikus Metro katalógusokban. Metro akciós ajánlatai elérhetőek hagyományos, nyomtatott Metro katalógusok formájában, amelyeket mindannyian ismerünk a postaládánkból, emellett portálunkon, valamint a Metro nagykereskedelmi hálózat honlapján elérhető a Metro újság online lapozható változata is.

A Metro akciós újság lapozható, online változata, csakúgy, mint a nyomtatott Metro akciós újságok különböző, tematikus felosztással jelennek meg, amelyek a gasztronómia, irodai kellékek vagy éppen lakáskiegészítők területét fedik le. A tematikus Metro katalógusok az általános Metro akciós újságokkal ellentétben jóval hosszabb érvényességi idővel rendelkeznek, ami általában 1-2 hónapot jelent. Lapozza át az aktuális Aldi akciós újságok hasábjait is.

Aktuális Metro katalógusok

A Metro kínálatában minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges, a háztartási eszközöktől kezdve, az irodaszereken, élelmiszereken és takarítóeszközökön át, a műszaki termékekig. Mindezeken felül a vásárlók a népszerű márkás termékek és a Metro saját márkás termékei közül is választhatnak. Az aktuális Metro katalógusokban, Metro szórólapokban és a Metro újságokban rengeteg Metro akciós terméket találni kedvező áron. A Metro minden vásárlója, partnere és beszállítója felé ugyanezt a minőséget és elkötelezettséget biztosítja valamennyi termékkategóriájában. Arra törekszik, hogy a piaci igényeket kielégítő, teljes megoldásokat és széles kínálatot biztosítson vevőinek.

"Többet olcsóbban" Metro akció

A kéthetente megjelenő, általános Metro lapozható akciós újság többnyire élelmiszerárut tartalmaz, kiegészítve háztartási drogériával. Az aktuális Metro katalógusban, valamint az online formában elérhető Metro akciós újság lapozható változatában kedvező árú akciós termékkínálatatot találunk. Az egyes termékekre vonatkozó kedvezmény mértéke a megvásárolt árumennyiséggel együtt növekszik. Így minél többet vásárolunk az adott termékből, annál nagyobb kedvezményben részesülünk, ami a Metro áruház katalógusaiban, amely sárga-kék jelzéssel van feltüntetve. A Metro "Többet olcsóbban" akciójához tartozó terméklista a Metro lapozható akciós újságai, valamint a nyomtatott Metro katalógusokban mellett megtalálható a Metro online felületén is, a Metro webshopban.

A következő időszak ajánlatai

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjőportálon az aktuális Metro katalógusok mellett, amelyek két hetes érvényességi idővel rendelkeznek, elérhetőek a következő két hetes intervallumra vonatkozó Metro akciós újságok lapozható, online változatai is, számos kedvező ajánlattal. A következő időszak ajánlatait tartalmazó Metro újság online lapozható kiadványa néhány már nappal az akciók érvényességének kezdete előtt megjelenik a portálon, csakúgy, mint a Metro nagykereskedelmi hálózat honlapján. Így a vásárlóknak bőven jut idejük alaposan átgondolni és gondosan megtervezni, milyen termékeket kell beszerezniük vállalkozásukba.

A Metro üzlethálózatról

A Metro a világ egyik legnagyobb üzleti csoportja, a Metro Group leányvállalataként jött létre. A Metro Group négy kontinens huszonkilenc országában működik, és több mint 650 nagykereskedelmi önkiszolgáló központot üzemeltet. A Metro Kereskedelmi Kft. 1993 óta van jelen Magyarországon. A hazai piacra elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül. A hatalmas alapterületű Metro áruházak óriási áruválaszték kínálatát teszik lehetővé. Ezzel párhuzamosan a kiszállítási szolgáltatás is elérhető, mely a Metro online rendelési felületén található.

Termékkínálat

Élelmiszer, drogéria és fogyasztási cikkek széles választéka mind megtalálható egy helyen, a Metro üzleteiben. A Metro üzlethálózat több mint 33 000 fajta terméket kínál méltányos áron egy fedél alatt, köztük saját márkás és rendelésre készült termékek széles választékát. A közkedvet termékek mellett szezonális termékekkel is kedveskedik vásárlóinak. A Metro üzletei a frissességre és a minőségre alapozzák fenntarthatóságukat, ezért minden terméknél kifinomult minőségellenőrzési rendszert használnak. A Metro a magyar kereskedelmi piac egyik legrégebbi meghatározó szereplője, a vállalkozók és intézmények partnere.

A Metro áruházak elsődleges profilja az élelmiszeráru, emellett háztartási drogéria, irodai kellékek, lakáskiegészítők és számos egyéb termék termék megtalálható a kínálatukban. A Metro minőségi és elérhető árú termékek széles választékát kínálja. Válogasson a Metro saját márkás termékei közül és böngéssze át a Metro akciós újságok kínálatát is. A Metro saját márkás termékeinek fejlesztése a nemzetközi és hazai előírások alapján történik, szakértők bevonásával. Kizárólag megbízható beszállítókat alkalmaznak, a termékeket és gyártásukat pedig rendszeresen ellenőrzik. A Metro nagykereskedelmi hálózathoz hasonló, gazdag árukínálattal rendelkeznek az aktuális Auchan akciókat tartalmazó akciós katalógus is.

Saját márkás termékek

A Metro nagykereskedelmi egységek termék felhozatalában a népszerű, ismert márkák termékei mellett számos saját márkás termék is megtalálható. A Metro áruházak legnépszerűbb saját márkás termékei közé tartozik a Metro Chef, a Metro Professional, a Metro Aro, a Metro Tarrington, valamint a Metro Sigma terékcsaládok. A Metro Chef élelmiszer termékcsalád, amely pékárukat, tejtermékeket, húskészítményeket, halakat, mirelit termékeket, zöldséget, gyümölcsöt és tojást kínál.

A Metro Professional termékkínálatában professzionális higiéniai termékek, tisztítószerek, edények és eszközök találhatók. A Metro Professional kiegészítői, berendezései és eszközei speciális, szakmai szükségleteket elégítenek ki. A Metro legnagyobb kínálattal rendelkező saját márkája az Aro, amely több mint 700 terméket foglal magába az élelmiszerektől a háztartási cikkekig. A Metro Tarrington House termékei otthonossá tesznek minden háztartást. A Metro Rioba saját márkás termékcsaládja a teázás és kávézás kedvelőinek egyaránt gazdag választékot nyújt különböző kiegészítő termékből, valamint a bárok és kávézók alapvető szükségleteit kielégítő eszközökből. A Metro saját márkás termékei rendszeresen szerepelnek a tematikus Metro akciós újságokban, Metro szórólapokban, valamint a Metro újság online lapozható verziójában.

Metro kártya

A Metro nagyáruházaiban, valamint a Metro online felületén keresztül történő vásárlás feltétele a Metro kártya, amely vállalkozók részéről igényelhető. A Metro kártya összeköthető a Metro digitális fiókkal, amely nagyban megkönnyíti a bevásárlás menetét.

Metro áruházak

A Metro nagykereskedelmi hálózat jelenleg összesen 13 nagyáruházzal rendelkezik Magyarország területén. A Metro egységei az ország nagyobb városaiban találhatóak meg. A Metro legnépszerűbb áruházai közé tartozik a Metro budapesti áruháza, a Metro szegedi áruháza, valamint a Metro debreceni áruháza.

A Metro egységei az alábbi hazai nagyvárosokban találhatóak meg:

Település neveCím
Budakalász2011 Budakalász, Lupa-szigeti út 2.
Budaörs
2040 Budaörs, Keleti utca 3.
Debrecen
4032 Debrecen, Külső Balmazújvárosi út 3.
Budapest, Ferencváros
1097 Budapest, Gyáli út 37.
Budapest, Kelet-Pest
1152 Budapest, Városkapu utca 9.
Győr
9012 Győr, Mérföldkő utca 11.
Kecskemét
6000 Kecskemét, Úrrét 236.
Miskolc
3527 Miskolc, József Attila u.
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Debreceni út
Pécs
7634 Pécs, Makay István út 6.
Szeged
6728 Szeged, Budapesti út 1.
Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Jezsuita utca 1.
Szombathely
9700 Szombathely, 11-es Huszár út 210.

Az általános Metro nyitvatartási rend hétfőtől szombatig 5:30 - 21:30, vasárnap 8:30 - 18:30 óra. A konkrét Metro egységek elérhetősége megtekinthető a Metro nagykereskedelmi hálózat honlapján.

Metro online rendelés

A hagyományos áruházi bevásárlás mellett adott a lehetőség a Metro online rendelés szolgáltatásának igénybe vételére, amely áruházi átvétellel vagy akár házhozszállítással igényelhető. A Metro webshopjában kategóriákra osztva böngészhetünk az egyes termékek között, emellett márkanév szerinti felosztásban is megtaláljuk az egyes termékeket.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Metro nagykereskedelmi hálózat aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint az aktuális Metro katalógusban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Metro ügyfélszolgálatát. A Metro hálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Metro ügyfélszolgálati vonalán, a +36 80 50 90 50 telefonszámon
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a Metro honlapján, a kapcsolat menüpontban
  • E-mailben: az info@metro.co.hu elektronikus címen
  • Postai úton: METRO Kereskedelmi Kft., 2040 Budaörs, Keleti utca 3. levelezési címen

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Metro ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Metro üzlethálózat Facebook oldalán, valamint a Metro Instagram oldalán is. A Metro közösségi felületein megtekinthetőek a Metro újságokban és a tematikus Metro katalógusokban közzétett kedvezményes ajánlatok is.

További üzletek

Látta már a Metro áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

Hogyan jött létre a népszerű lidl

Hogyan jött létre a népszerű lidl

A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

Vidám tavaszi tevékenységek

Vidám tavaszi tevékenységek

A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…