Metro - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Metro »

Metro szórólapok az Ön városában

Metro Budapest Metro Debrecen Metro Szeged Metro Miskolc Metro Pécs Metro Győr Metro Nyíregyháza Metro Kecskemét Metro Székesfehérvár Metro Szombathely

Metro akciós újság lapozható formában

A Metro áruházak Magyarország legnépszerűbb nagykereskedelmi egységei, amelyek gazdag termékkínálatuknak köszönhetően a vállalkozók és kiskereskedők elsődleges választását képezik. A Metro üzlethálózat, közte a Metro Budapest, Metro Pécs, Metro Szombathely fiókjai rendszeresen szolgálnak ügyfelei számára kedvezményes ajánlatokkal, Metro akciókkal, amelyek megtekinthetőek a kéthetente megjelenő Metro újság lapozható és Metro akciós újság lapozható formában kiadott változataiban, valamint a tematikus Metro katalógusokban. Metro akciók elérhetőek a hagyományos, nyomtatott Metro katalógusok hasábjain, amelyeket mindannyian ismerünk a postaládánkból, emellett portálunkon, valamint a Metro online felületén is megtekinthetőek az egyes Metro újság online változatai, azaz a Metro újság lapozható formában, de  ugyanitt átböngészhető a Metro akciós újság lapozható formában is.

A kéthetente megjelenő, általános Metro lapozható akciós újság többnyire élelmiszerárut tartalmaz, kiegészítve háztartási drogériával. Az aktuális Metro katalógusban, valamint az online formában elérhető Metro újság lapozható és a Metro akciós újság lapozható formában kiadott változatában kedvező árú akciós termékkínálatatot találunk. Az egyes Metro termékekre vonatkozó Metro akciók mértéke a megvásárolt árumennyiséggel együtt növekedhet. A Metro ezen "Többet olcsóbban" akciójához tartozó terméklistája a Metro lapozható akciós újságai, valamint a nyomtatott Metro katalógusok mellett megtalálható a Metro online felületén is, a Metro webshopban. Nagyszerű kedvezményekkel várják a vásárlókat a Lidl aktuális akciós újságok is.

Aktuális Metro újság

A Metro termékek kínálatában szinte minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges, a háztartási eszközöktől kezdve, az irodaszereken, a játékokon, az élelmiszereken és takarítóeszközökön át, a műszaki termékekig. Mindezeken felül a vásárlók a népszerű világmárkás termékek és a Metro saját márkás termékei közül is választhatnak. Az aktuális Metro katalógusokban, Metro szórólapokban, Metro újság lapozható változataiban, valamint a Metro akciós újság lapozható formaváltozataiban akciós Metro termékeket találni kedvező áron. Tekintse meg a Coop akciós újságok kínálatát is.

A Metro akciós újság lapozható formában, valamint a Metro újság lapozható változata különböző, tematikus felosztással jelenik meg, amelyek a gasztronómia, irodai kellékek, háztartási kellékek vagy éppen a lakáskiegészítők területét fedik le. A tematikus Metro katalógusok az általános Metro akciós újságokkal és Metro szórólapokkal ellentétben jóval hosszabb érvényességi idővel rendelkeznek, ami általában 1-2 hónapot jelent. Lapozza át az aktuális Aldi akciós újságok hasábjait is.

Metro akciós újság következő kiadása

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjőportálon az aktuális Metro katalógusok mellett, amelyek két hetes érvényességi idővel rendelkeznek, elérhető a következő időszakra vonatkozó Metro újság lapozható és Metro akciós újság lapozható formában. A következő időszak ajánlatait tartalmazó Metro újság online kiadványa néhány nappal már az akciók érvényességének kezdete előtt megjelenik a portálon, csakúgy, mint a Metro online felületén. Így a vásárlóknak bőven jut idejük alaposan átgondolni és gondosan megtervezni, milyen termékeket kell beszerezniük vállalkozásukba, melyeket aztán kényelmesen megvásárolhatnak az egyes Metro áruházak fiókjaiban, köztük a Metro győri, Metro pécsi, Metro szombathelyi vagy a Metro budapesti egységében. Térjen be a Pepco boltok egyikébe is és élvezze a nagyszerű Pepco akciókat.

Metro termékek

A Metro áruházakban élelmiszer, drogéria és fogyasztási cikkek széles választéka mind megtalálható egy helyen. A Metro üzlethálózat több mint 33 000 fajta terméket kínál méltányos áron egy fedél alatt, köztük saját márkás termékek széles választékát is. A közkedvet termékek mellett szezonális termékekkel is kedveskedik vásárlóinak. Válogasson a Metro saját márkás termékei közül és böngéssze át a Metro akciós újság lapozható formában kiadott változatainak kínálatát is. A Metro nagykereskedelmi hálózathoz hasonló, gazdag árukínálattal rendelkeznek az aktuális Auchan akciókat tartalmazó akciós katalógus is.

A Metro nagykereskedelmi egységek termék felhozatalában a népszerű, ismert márkák termékei mellett számos saját márkás termék is megtalálható. A Metro áruházak legnépszerűbb saját márkás termékei közé tartozik a Metro Chef, a Metro Professional, a Metro Aro, a Metro Tarrington, valamint a Metro Sigma terékcsaládok. A Metro legnagyobb kínálattal rendelkező saját márkája az Aro, amely több mint 700 terméket foglal magába az élelmiszerektől a háztartási cikkekig. A Metro saját márkás termékei rendszeresen szerepelnek a tematikus Metro akciós újságokban, Metro katalógusokban, Metro szórólapokban, valamint a Metro újság online lapozható verziójában. Rengeteg saját márkás termék található a Tesco akciós újságok hasábjain is.

Metro története

A Metro a világ egyik legnagyobb üzleti csoportja, a Metro Group leányvállalataként jött létre. A Metro Group négy kontinens huszonkilenc országában működik, és több mint 650 nagykereskedelmi önkiszolgáló központot üzemeltet. A Metro Kereskedelmi Kft. 1993 óta van jelen Magyarországon. Legismertebb magyaroszági üzletei a Metro Budapest, Metro Pécs, Metro Szombathely. A hazai piacra elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül. A hatalmas alapterületű Metro áruházak óriási áruválaszték kínálatát teszik lehetővé. Ezzel párhuzamosan a kiszállítási szolgáltatás is elérhető, mely a Metro online rendelési felületén található. A Metro áruházaiban, valamint a Metro online felületén keresztül történő vásárlás feltétele a Metro kártya, amely vállalkozók részéről igényelhető. A Metro kártya összeköthető a Metro digitális fiókkal, amely nagyban megkönnyíti a bevásárlás menetét.

Metro áruházak

A Metro nagykereskedelmi hálózat jelenleg összesen 13 nagyáruházzal rendelkezik Magyarország területén. A Metro egységei az ország nagyobb városaiban találhatóak meg. A Metro legnépszerűbb áruházai közé tartozik a Metro budapesti áruháza, a Metro szegedi áruháza, a Metro pécsi, a Metro szombathelyi és a Metro győri egységei valamint a Metro debreceni áruháza. Térjen be a Penny üzletek egyikébe is, év végezze el nagybevásárlását kedvezményes áron.

A Metro egységei az alábbi hazai nagyvárosokban találhatóak meg:

Település neveCím
Budakalász2011 Budakalász, Lupa-szigeti út 2.
Budaörs2040 Budaörs, Keleti utca 3.
Debrecen4032 Debrecen, Külső Balmazújvárosi út 3.
Budapest, Ferencváros1097 Budapest, Gyáli út 37.
Budapest, Kelet-Pest1152 Budapest, Városkapu utca 9.
Győr9012 Győr, Mérföldkő utca 11.
Kecskemét6000 Kecskemét, Úrrét 236.
Miskolc3527 Miskolc, József Attila u.
Nyíregyháza4400 Nyíregyháza, Debreceni út
Pécs7634 Pécs, Makay István út 6.
Szeged6728 Szeged, Budapesti út 1.
Székesfehérvár8000 Székesfehérvár, Jezsuita utca 1.
Szombathely9700 Szombathely, 11-es Huszár út 210.

Az általános Metro nyitvatartási rend hétfőtől szombatig 5:30 - 21:30, vasárnap 8:30 - 18:30 óra. A konkrét Metro nyitvatartási idők megtekinthetőek a Metro nagykereskedelmi hálózat honlapján. A hagyományos áruházi bevásárlás mellett adott a lehetőség a Metro online rendelés szolgáltatásának igénybe vételére, amely áruházi átvétellel vagy akár házhozszállítással igényelhető. A Metro online shopjában kategóriákra osztva böngészhetünk az egyes termékek között, emellett márkanév szerinti felosztásban is megtaláljuk a Metro termékeket.

Metro ügyfélszolgálat

A Metro nagykereskedelmi hálózat aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint az aktuális Metro katalógusban, Metro szórólapban, Metro akciós újság lapozható formában kiadott változataiban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Metro ügyfélszolgálatát. A Metro hálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Metro ügyfélszolgálati vonalán, a +36 80 50 90 50 telefonszámon
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a Metro honlapján, a kapcsolat menüpontban
  • E-mailben: az info@metro.co.hu elektronikus címen
  • Postai úton: METRO Kereskedelmi Kft., 2040 Budaörs, Keleti utca 3. levelezési címen

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Metro ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Metro üzlethálózat Facebook oldalán, valamint a Metro Instagram oldalán is. A Metro közösségi felületein megtekinthető a Metro szórólap, Metro újság lapozható és a Metro akciós újság lapozható formában, valalmint elérhetők a tematikus Metro katalógusok is. Tekintse meg a Spar online felületét is, ahol megtalálható a Spar akciós katalógus lapozható változata is.

Ki igényelhet Metro kártyát?

A Metro áruházakban, valamint a Metro online felületén keresztül lehetőség van Metro kártya igénylésre is vállalkozások számára, mely egyből össze is köthető a vásárlók digitális fiókjával, így felgyorsítható a Metro kártya igénylése, illetve a jövőben könnyen, gyorsan és egyszerűen kezelhetők a vásárlók és vállalkozásaik adatai.

Mi az a Metro áruház?

A Metro áruházak Magyarország legnépszerűbb nagykereskedelmi egységei, amelyek gazdag termékkínálatuknak köszönhetően a vállalkozók és kiskereskedők elsődleges választását képezik. A Metro üzlethálózat, közte a Metro Pécs, Metro Szombathely és Metro Budapest fiókjai rendszeresen szolgálnak ügyfelei számára kedvezményes ajánlatokkal, Metro akciókkal, amelyek megtekinthetőek a kéthetente megjelenő Metro újság lapozható és Metro akciós újság lapozható változataiban.

További üzletek

Látta már a Metro áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

Három fenséges alma pite cecept

Három fenséges alma pite cecept

Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…