Family Frost - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Family Frost »

Family Frost akciós újság

A jégkrémeket és gyorsfagyasztott termékeket árusító Family Frost autók dallama valószínűleg mindenki fülében ismerősen cseng. A Family Frost termékei Európa számos országában elérhetőek, hazánkban pedig több mint harminc éve van jelen a vállalat. A vásárlói igényeket szem előtt a tartva, a gyorsfagyasztott termékeket értékesítő vállalat rendszeresen szolgál vevői számára egyedi Family Frost akciókkal és kedvezményes ajánlatokkal. A cég az aktuális Family Frost akciókat a havonta megjelenő Family Frost akciós újságban teszi közzé. A Family Frost akciós szórólapja rövid terjedelmű kiadvány, amelyben a cég jelentős kedvezménnyel kínálja népszerű termékeit. A Family Frost akciós újság minden hónapban új ajánlatokat tartalmaz. A fagyasztott termékek népszerű vállalata által havonta kiadott Family Frost újságban kedvezményes árú jégkrémeket, gyorsfagyasztott zöldségeket és zöldségkeverékeket, húsféléket, készételek, sütemények talál, emellett a Family Frost halakat is előnyös áron kínál a Family Frost szórólapban.

Havi akciós szórólap és állandó katalógus

A havonta megjelenő Family Frost akciós újság mellett a cég hosszabb érvényességgel jelenteti meg az aktuális időszak termékkínálatát bemutató Family Frost katalógust. Az állandó katalógusban a cég kínálatában elérhető összes termék megtalálható, áttekinthetően termékkategóriák szerinti felosztásban. A Family Frost katalógusában szereplő termékek beszerezhetőek a Family Frost népszerű mozgóboltjaitól vagy a cég által üzemeltetett Family Frost webshopból is megrendelhetőek.

Online prospektusok

A havi akciókat tartalmazó Family Frost akciós szórólap, valamint az állandó kínálatot bemutató Family Frost katalógus hagyományos nyomtatott formátumban a Family Frost autós eladaitól szerezhetőek be, emellett a vállalat weboldalán mindkét típusú prospektus megtalálható online is. A Family Frost honlapjáról akár le is töltheti az aktuális Family Frost újságokat, s később bármikor átböngészheti őket. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén elérhető az aktuális havi Family Frost akciós újság lapozható, online kiadványa, emellett portálunkon számos népszerű áruház akciós ajánlatából szemezgethet, köztük a Spar, a Tesco vagy a Lidl akciós ajánlataiból.

Aktuális ajánlatok

A Family Frost hónapról hónapra megújuló akciós ajánlatokkal kedveskedik vásárlóinak, amelyek a havonta megjelenő Family Frost akciós újságban tekinthetőek meg. A cég ugyan elsősorban jégkrémjeiről ismert, ám a Family Frost szórólapjában számos egyéb terméket kínál kedvező áron a Family Frost jégkrém akciók mellett. Az aktuális havi Family Frost újság gyorsfagyasztott panírozott húsféléket, pizzákat, süteményeket, gyorsfagyasztott zöldségkeverékeket, nyers halakat egyaránt kedvező áron kínál. A havonta megjelenő Family Frost akciós újság lapozható, online kiadványa rövid terjedelmű prospektus, ezzel szemben a teljes kínálatot bemutató Family Frost katalógus terjedelmes, fotóillusztrációkkal kiegészített kiadvány, amelyben gyorsfagyasztott élelmiszerek, illetve jégkrémek kategóriáira osztva tekinthetőek meg az egyes Family Frost termékek.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival segíti a vásárlókat a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért a MrOferton mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Family Frost akciós szórólapját is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Így Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Family Frost vállalatról

A Family Frost a legismertebb fagyasztott termékeket értékesítő vállalatok közé tartozik, s 1991-es megalakulása óta egyben a hazai jégkrém piac egyik vezető vállalata. A jellegzetes dallamukról ismert Family Frost autók több mint 30 éve járják a magyarországi települések utcáit, és kínálják minőségi termékeiket az ország minden táján. A kezdeti időszakban a Family Frost külföldi cégek leányvállalatént üzemelt Magyarországon, napjainkban azonban már 100%-ban magyar tulajdonú cégként működik. A Family Frost működéséért disztribúciós központok és irodahálózatok felelősek. A cég napjainkban 19 depóval és több mint 300 mozgóbolttal büszkélkedik, amelyek minőségi fagyasztott termékekkel szolgálnak a vásárlók számára országszerte. Ha a Family Frost termékeket választja, biztos lehet benne, hogy egészséges, tápanyagokban gazdag, ízletes termékeket kap kedvező áron.

Termékkínálat

A Family Frost termékkínálatát különféle gyorsfagyasztott élelmiszerek, valamint jégkrémek alkotják. A Family Frost áruválasztéka mintegy 150 saját márkás termékből áll, amelyek között több mint 40 különböző jégkrém található meg. A cég áruválasztékában gyorsfagyasztott zöldségeket, illetve szeletelt zöldségkeverékeket, fagyasztott burgonya termékeket, köztük hasábburgonyát vagy burgonya krokettet talál, emellett a Family Frost gyorsfagyasztott péksüteményeket, süteményeket, tortákat, illetve kész pizzákat kínál. A különböző típusúFamily Frost jégkrémek a vállalat védjegyének is tekinthetőek. Kínálatukban tölcséres és pálcikás típusok egyaránt megtalálhatóak, amelyek gyarkan szerepelnek a Family Frost jégkrém akcióiban is. A Family Frost emellett előre panírozott húsételeket, halrudacskákat is kínál, továbbá a Family Frost halak nyers formában is beszerezhetőek. A Family Frost teljes termékkínálata megtekinthető a cég által kiadott Family Frost katalógusban.

Family Frost mozgóboltok

A Family Frost hagyományos üzletekkel nem rendelkezik, termékeit a jól ismert sárga színű autókkal juttatja el vásárlóihoz. A Family Frost mozgóboltjai előre meghatározott menetrend szerint járják a hazai településeket, a hétnek mindig ugyanazon napján, megegyező időpontban. A Family Frost mozgóboltok pontos menetrendjéről a nyomtatott Family Frost újságokból, illetve a Family Frost akciós újság lapozható, online kiadványából tájékozódhat.

A Family Frost mozgóboljtjai az ország 19 nagyvárosában megtalálható depókról szállítják a Family Frost termékeiet, és juttatják el őket a bevásárlókhoz. A Family Frost depói az alábbi településéken érhetőek el, a feltüntetett telefonszámokon.

TelepülésIrányítószámTelefonszám
Székesfehérvár
8000
+36 30/ 300-9111
Veszprém
8200
+36 30/ 300-9112
Sóskút
2038
+36 30/ 300-9113
Tatabánya
2800
+36 30/ 300-9114
Gödöllő
2100
+36 30/ 300-9116
Budapest, Soroksár
1239
+36 30/ 300-9117
Budapest, Rákoskeresztúr
3000
+36 30/ 300-9118
Csorna
9300
+36 30/ 300-9119
Böhönye
8719
+36 30/ 300-9120
Kecskemét
6000
+36 30/ 300-9121
Szombathely
9700
+36 30/ 300-9122
Pécs
7624
+36 30/ 300-9123
Szeged
6700
+36 30/ 300-9124
Szolnok
5000
+36 30/ 300-9125
Eger
3300
+36 30/ 300-9126
Debrecen
4000
+36 30/ 300-9127
Nyíregyháza
4246
+36 30/ 300-9128
Békéscsaba
5600
+36 30/ 300-9129
Miskolc
3524
+36 30/ 300-9130

A Family Frost honlapján, a kiválasztott település irányítószámának megadásának megtekintheti a legközelebbi depó elérhetőségeit.

Online rendelés

A Family Frost termékei nem csupán személyesen vásárolhatóak meg, hanem online is megrendelhetőek. A Family Frost webshopjában leadott rendelések házhozszállítása szintén a fenti településkről történik, a szállítási címhez legközelebbi depóról. A Family Frost online rendelést kényelmesen, egyszerűen és gyorsan leadhatja akár mobiltelefonról is. A Family Frost online rendelés esetén ingyenes házhozszállítást biztosít az ország egész területén. Ha az online leadható Family Frost rendelést választja, nem kell amiatt aggódnia, hogy kedvenc jégkréme vagy gyorsfagyasztott terméke elfogy, mire az autó a településére ér, s garantáltan megkap minden terméket a Family Frost házhozszállítási szolgáltatásának köszönhetően. A Family Frost fizetési lehetőségek terén készpénzes, illetve bankkártyás fizetést egyaránt kínál.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Family Frost aktuális termékkínálatával, a Family Frost szórólapokban szereplő termékek elérhetőségével, a mozgóboltok menetrendjével kapcsolatosan, illetve az online leadott Family Frost rendelésekkel kapcsolatosan forduljon bizalommal a Famiy Frost ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Kapcsolatfelvételi úrlap kitöltésével: elérhető a Family Frost weboldalán, a "Kapcsolat" menüpontban,
 • Telefonon: a +36 23 334 966 ügyfélszolgálati vonalon,
 • E-mailben: az info@family-frost.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a Family Frost Kft., 2045 Törökbálint, Tó u. 4. levelezési címen.

    A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Family Frost ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Family Frost Facebook, illetve Instagram oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a havonta megjelenő Family Frost akciós újságokban szereplő kedvezményes árú termékek, valamint az állandó kínálatban szereplő Family Frost termékekről is bővebb információt szerezhet.

    További üzletek

    Látta már a Family Frost áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

    Legfrissebb cikkek

    Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

    Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

    Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

    A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

    A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

    A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

    Három fenséges alma pite cecept

    Három fenséges alma pite cecept

    Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

    Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

    Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

    Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…