PENNY - akciós újság lapozható, akció

PENNY

PENNY

03.16. – 2023.03.22.

PENNY

PENNY

03.23. – 2023.03.29.

PENNY

PENNY

03.09. – 2023.03.14.

PENNY

PENNY

03.02. – 2023.03.08.

A Penny Market egy diszkontlánc, amely elsősorban élelmiszerek széles választékát kínálja, többek közt pékárut, tejterméket, húst és kolbászt, halat és tartós élelmiszereket, de drogériai és háztartási cikkeket is. A Penny Market nagy hangsúlyt fektet az általa forgalmazott termékek minőségére. A Penny Market szórólapja ezért is kínál rendszeresen helyi magyar beszállítóktól származó élelmiszereket, úgymint minőségi gyümölcsöt és zöldséget magyar termelőktől, péksüteményeket helyi pékektől és magyar tenyésztőktől és hentesektől származó húst. E közkedvelt termékek mellett szezonális termékekkel is kedveskednek vásárlóiknak.

Penny akciós újság

Hazánk egyik legkedveltebb diszkontlánca a Penny kiskereskedelmi hálózat, amely rengeteg kedvező, akciós ajánlattal, heti szinten megújuló Penny akciókkal és kedvezményekkel szolgál a vásárlók számára az ország számos pontján elérhető Penny áruházakban. A Penny áruházlánc heti rendszerességgel frissülő akciós ajánlatai megtekinthetőek a jól ismert, nyomtatott Penny reklámújságokban, illetve Penny akciós akciós újságokban, amelyeket a postaládánkból mindannyian ismerünk, emellett az Penny akciós újság lapozható formában, online kiadványként is megtekinthető.

Heti rendszerességű Penny akciók

A Penny Market akciós újságaiban rendszeresen meghirdetett Penny Market akcióknak köszönhetően a vásárlók sok pénzt takaríthatnak meg élelmiszer-, illetve alapvető háztartási cikkek vásárlása során. A MrOferto portálon a Penny újság lapozható, online formában érhető el, így akár mobiltelefonjáról vagy tabletjéről is kényelmesen átböngészheti otthonról vagy akár utazás közben is a Penny aktuális szórólapját. Érdemes körültekintően átlapozni a Penny akciós újságának új kiadványát, ahol szezonális akciókat és újdonságokat is rendszeresen találni. Emellett a Penny Market törzsvásárlói kártya segítségével további kedvezményekben és egyedi Penny akciókban részesülhet. 

Penny újság lapozható, online formában

A Penny újság lapozható, online kiadvány jórészt élelmiszerárut tartalmaz, csakúgy, mint a nyomtatott formában elérhető Penny katalógus. A legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt termékek, azaz húsfélék, tejtermékek, tojás, friss zöldségek és gyümölcsök, illetve tartós élelmiszerek a Penny akciós újság első oldalain kapnak helyet. A mintegy 40 oldalnyi terjedelmű nyomtatott Penny reklámújság, valamint az online lapozható Penny akciós élelmiszeráru mellett háztartási cikkeket, drogériát, háztartási kisgépeket és eszközöket egyaránt tartalmaz. A közkedvelt Penny újságokban garantáltan mindent megtalálunk, amire a háztartásban szükség lehet. A Penny aktuális szórólapja és akciós újsága a MrOferto portál mellett megtekinthető a Penny honlapján is. A Penny akciós újsághoz hasonló termékkínálatot tartalmaz az Auchan újság is.

Penny aktuális szórólap

A hetente megújuló Penny akciókkal szolgáló online Penny áruházlánc a Penny akciós újságok és nyomtatott Penny katalógusok révén igyekszik segítséget nyújtani vásárlói számára a spórolásban. A Penny akciós újság érvényessége az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. A hetente megjelenő Penny akciós újság lapozható, online kiadvány mellett a Penny diszkontlánc rendszeresen szolgál a vásárlók számára szezonális, illetve egyedi, tematikus Penny katalógusokkal is, amelyek hosszabb érvényességi idővel rendelkeznek. Azok a vásárlók, akik csatlakoznak a Penny törzsvásárlói rendszeréhez, élhetnek a Penny kártya tulajdonosai számára elérhető számos egyedi, akár személyre szabott kedvezménnnyel is. A Penny kártya nem csupán fizikai formában, hanem a Penny mobilalkalmazáson keresztül is használható.

Következő heti ajánlatok

Az éppen érvényben lévő, illetve az aktuális hét kedvezményeit és akcióit tartalmazó Penny aktuális szórólap mellett a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon elérhető a következő heti Penny akciós újság is, illetve megtekinhető a Penny diszkontlánc weboldalán is a Penny aktuális szórólapjával egyetemben. Portálunkon a következő heti Penny újság jó néhány nappal érvénybe lépése előtt megjelenik, így a vásárlók időben értesülhetnek a legfrissebb Penny akciókról és kedvezményekről, továbbá átgondoltan megtervezhetik akár a következő heti bevásárlást is a Penny újság lapozható, online kiadvány segítségével. A Penny újság lapozható, online kiadványa mellett érdemes átlapozni a Spar reklámújságot is.

A Penny üzlethálózat termékkínálata

A Penny Market minőségi és elérhető árú termékek széles választékát kínálja. A Penny üzlethálózat kiemelt figyelmet szentel a társadalmi és környezeti fenntarthatóságra, valamint a minőségellenőrzésre. Az ország számos pontján megtalálható Penny üzletek központi termékkínálatát az élelmiszeráru alkotja, amely háztartási cikkekkel, drogériával, hobbi eszközökkel és háztartási kisgépekkel egészül ki. A Penny áruházakban mindig talál friss zöldséget, gyümölcsöt, húsfélét, tejterméket, valamint frissen sült pékárut is. Az egyes Penny Market akciós újságok nem csupán az ismert nagy márkák termékeire vonatkozó kedvezményeket tartalmazzák, hanem saját termékcsaládjaik akcióit is. Válogathat a Penny Market saját márkás termékei közül, portálunkon pedig átböngészheti át a Penny akciós újságot lapozható formában is, a többi ismert hazai élelmiszerlánc akciós újságával - köztük a CBA online szórólapjával - egyetemben.

A Penny Market saját márkás termékei közül népszerű Food for Future vegán termékcsalád. Természetes,, 100%-ban állati alapanyagoktól mentes növényi alapú termékek. A Food for Future termékek jó alternatívát nyújtanak a hús és tejtermékek kiváltására, valamint vegán sokszínűséget kínálnak. Fedezze fel a Penny üzletekben a kiváló minőségű magyar élelmiszereket. A Penny magyar termékei 100% magyar alapanyagból és Magyarországon készültek.

A Penny Market saját márkás tejtermékei a Sissy és a Milkeria márkajelzések alatt találhatók. Emellett népszerűek a Repeta vagy a Fagylakoma gyorsfagyasztott termékcsaládok is. A Family Frost katalógusában szintén minőségi gyorsfagyasztott termékeket talál. A friss húsok a Pennynél pedig a "Kedvenc hentese" jelzés alatt találhatóak meg. A felvágottak és húskészítmények a Karát és a Dárdás márka termékei. A Penny Market saját márkás édeségeket és sós ropogtatni valókat is kínál Salty, Chocola és Trijó márkajelzéssel, valamint Drinky vagy Bino üdítőket és Aranykorsó sört is. A Penny Marketnek saját tisztítószermárkái is vannak, mégpedig a Wippy, az Inti és a Fancy. Házi kedvenceinek keresse a Molli, Bodie és Morzsi termékeket. Számos saját márkás termékeket tartalmaz a Coop újság lapozható, online változata is.

Penny üzletek

A Penny áruházlánc országszerte 227 áruházzal rendelkezik, amelyek megtalálhatóak Magyarország számos településén. Helyszíntől függetlenük a Penny üzletek egységes elrendezéssel rendelkeznek, ami nagyban megkönnyíti az üzletekben való eligazodást, és segítséget nyújt a célirányos vásárlásban is. 

A Penny üzletek az alábbi általános Penny nyitvatartási rend szerint működnek:

NapNyitvatartási idő
Hétfő07:00 - 21:00
Kedd07:00 - 21:00
Szerda07:00 - 21:00
Csütörtök07:00 - 21:00
Péntek07:00 - 21:00
Szombat07:00 - 21:00
Vasárnap07:00 - 18:00

Bizonyos Penny üzletek az általános Penny nyitvatartási rendtől eltérően működnek. A Penny üzlethálózat honlapján, az "üzletkereső" menüpontban megtekinthető a konkrét fiókok nyitvatartási ideje a város nevének  vagy irányítószámának megadásával.

Ügyfélszogálat és kapcsolat

A Penny diszkontlánc aktuálisan érvényben lévő ajánlataival kapcsolatban, valamint a Pennyaktuális szórólapban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Penny ügyfélszolgálatát. A Penny ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a Penny honlapján, a választott választott tárgy és a személyes adatok, illetve a Penny kártya számának megadásával.

  • Telefonon: +36-29-339-345-as telefonszámon, amely hétfőtől csütörtökig 8 és 17 óra között, pénteken 8 és 15 óra között hívható.

  • E-mailben: az ugyfelszolgalat@penny.hu elektronikus levelezési címen.

  • Postai úton: REWE GROUP Magyarország, PENNY MARKET divízió, Penny utca 2., Alsónémedi, 2351 levelezési címen

A fent felsorolt elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Penny ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Penny Facebook oldalán. A Penny üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a Penny katalógusban közzétett kedvezményes ajánlatok, illetve az aktuálisan érvényben lévő Penny akciókról is tájékozódhat.

További üzletek

Látta már a PENNY áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…