PENNY - promóciós szórólap, akciós áru

Penny

Penny

09.28. – 2023.10.04.

Penny

Penny

09.21. – 2023.09.27.

Penny

Penny

09.14. – 2023.09.20.

Penny

Penny

09.07. – 2023.09.13.

Penny

Penny

08.31. – 2023.09.06.

Lejárt szórólapok PENNY »

Penny akciós újság lapozható

Hazánk egyik közkedvelt áruházlánca a Penny kiskereskedelmi hálózat, amely heti szinten megújuló Penny akciókkal és kedvezményekkel szolgál a vásárlók számára az ország számos pontján elérhető Penny áruházakban. A Penny áruházlánc heti rendszerességgel frissülő akciós ajánlatai megtekinthetőek a jól ismert, nyomtatott Penny reklámújságokban, Penny szórólapokban, Penny katalógusokban, Penny akciós újság új, illetve Penny akciós újság lapozható változataiban, amelyeket a postaládánkból mindannyian ismerünk. Emellett a Penny akciós újság lapozható formában is megtekinthető a Penny online weboldalán és a reklámújságokat összegyűjtő MrOferto felületén is. Érdemes átlapozni a Tesco akciós újságok aktuális kidaványait is, melyek szintén megtekinthetők weboldalunkon.

A MrOferto portálon a Penny újság lapozható, online formában érhető el, így akár mobiltelefonjáról vagy tabletjéről is kényelmesen átböngészheti a Penny aktuális szórólapját, a Penny reklámújságokat, a Penny akciós újság új változatait és a Penny katalógusokat. Érdemes körültekintően átböngészni a Penny akciós újság új lapozható kiadványát, ahol szezonális akciókat és újdonságokat is rendszeresen találni. Emellett a Penny Market törzsvásárlói kártya segítségével további kedvezményekben és egyedi Penny akciókban részesülhet. Kecsegtetők a Lidl akciós ajánlatai is.

Penny akciós újság új

A Penny újság és Penny akciós újság új változata rendszeresen tájékoztatja a Penny üzletek vásárlóit az előnyös ajánlatokról, és felhívja a figyelmet a kiválasztott szortimenttel kapcsolatos Penny kedvezményekre. A Penny akciós újságok és Penny katalógusok heti rendszerességgel jelennek meg. Lehetőség van rákeresni egy adott akciós szórólapra a Penny online oldalán is. Lapozza át az aktuális Penny újságot és Penny akciós újság új kiadványát és vásároljon mindig kedvezményesen az egyes Penny nyitvatartási idők keretein belül. Nagyszerű kedvezményekkel várják a vásárlókat az Aldi akciós ajánlatai is.

A hetente megújuló Penny akciókkal szolgáló áruházlánc a Penny akciós újság új lapozható kiadványai és nyomtatott Penny reklámújságok, Penny katalógusok és Penny szórólapok révén igyekszik segítséget nyújtani vásárlói számára a spórolásban. A Penny akciós újság lapozható formában kiadott változatainak érvényessége az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. A hetente megjelenő Penny akciós újság új lapozható kiadványa mellett a Penny diszkontlánc rendszeresen szolgál a vásárlók számára szezonális, illetve egyedi, tematikus Penny katalógusokkal és Penny reklámújságokkal is, amelyek hosszabb érvényességi idővel rendelkeznek. Tekintse meg a mindig megújuló Auchan akciós katalógusok lapozható változatát is.

Következő heti Penny újság

Az aktuális hét kedvezményeit és akcióit tartalmazó Penny akciós újság új lapozható kiadványa mellett a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon elérhető a következő heti Penny akciós újság lapozható formában is, illetve megtekinhető a Penny diszkontlánc weboldalán a Penny aktuális szórólapjával egyetemben. Az MrOferto portálon a következő heti Penny újság lapozható kiadványa jó néhány nappal érvénybe lépése előtt megjelenik, így a vásárlók időben értesülhetnek a legfrissebb Penny akciókról és kedvezményekről, továbbá átgondoltan megtervezhetik akár a következő heti bevásárlást, melyet aztán az egyes Penny nyitvatartási idők keretein belül kényelmesen elvégezhetnek. Érdemes megtekinteni a Rossmann akciós újságok kedvezményes ajánlatait is.

A Penny üzletekben történő vásárlása során használja ki a Penny kártya nyújtotta előnyöket, amely a Penny mobilalkalmazáson keresztül is használható, ahol szintén átlapozható a Penny akciós újság lapozható formában. A Penny promóciós szórólapjai nemcsak a hagyományos márkás termékekre és árukra vonatkozó kedvezményeket tartalmazzák, hanem nagy világmárkák termékcsaládjának promócióit is. A Penny újság lapozható kiadványa mellett érdemes átlapozni a Spar reklámújságot is.

Penny termékkínálat

Magyarország számos pontján megtalálható Penny üzletek központi termékkínálatát az élelmiszeráru alkotja, amely háztartási cikkekkel, drogériaszerekkel, játékokkal, hobbi eszközökkel és háztartási kisgépekkel egészül ki. Az egyes Penny Market akciós újságok lapozható formaváltozatai nem csupán az ismert nagy márkák termékeire vonatkozó kedvezményeket tartalmazzák, hanem saját termékcsaládjaik akcióit is. Válogathat a Penny Market saját márkás termékei közül, portálunkon pedig átböngészheti a Penny akciós újság új és Penny akciós újság lapozható formaváltozatát is, a többi ismert hazai élelmiszerlánc akciós újságával - köztük a CBA online szórólapjával - egyetemben.

Fedezze fel a Penny üzletekben a kiváló minőségű magyar élelmiszereket. A Penny Market saját márkás tejtermékei a Sissy és a Milkeria márkajelzések alatt találhatók. Emellett népszerűek a Repeta vagy a Fagylakoma gyorsfagyasztott termékcsaládok is. A friss húsok a Pennynél pedig a "Kedvenc hentese" jelzés alatt találhatóak meg. A Penny Marketnek saját tisztítószermárkái is vannak, mégpedig a Wippy, az Inti és a Fancy. Házi kedvenceinek keresse a Molli, Bodie és Morzsi termékeket. Számos saját márkás termékeket tartalmaz a Coop újság lapozható online változata is.

Penny akciós újság lapozható formában

A Penny áruházlánc heti rendszerességgel megújuló akciós ajánlatai megtekinthetőek a jól ismert Penny akciós újság lapozható formában kiadott szórólapjain, melyek tartalmazzák az összes aktuális Penny akciós terméket, kedvezményes ajánlatokat és az újdonságokat is. A Penny akciós újság lapozható változata mellett népszerűek az online Penny újságok is. A Penny újság lapozható online kiadvány jórészt élelmiszerárut tartalmaz, csakúgy, mint a nyomtatott formában elérhető Penny reklámújság, Penny katalógus és Penny szórólap is. Kedvező akciókat találni az EcoFamily akciós katalógusok hasábjain is.

A legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt termékek, azaz húsfélék, tejtermékek, tojás, friss zöldségek és gyümölcsök, illetve tartós élelmiszerek a Penny akciós újság új lapozható kiadványainak első oldalain kapnak helyet. A közkedvelt Penny újság lapozható kiadványaiban garantáltan mindent megtalálunk, amire a háztartásban szükség lehet. A Penny Market akciós újság lapozható formában kiadott példányaihoz hasonló termékkínálatot tartalmaznak az Auchan akciós újságok is.

Penny üzletek

A Penny Market a német REWE csoport tagja, amely 20 európai országban csaknem 15 000 üzletet működtet. Penny Market üzleteket talál Romániában, Csehországban de Németországban is. Magyarországon országszerte 229 üzlet található. Az első üzletet 1996-ban Szentesen nyitották meg. Székhelyük a Budapest melletti Alsónémedi központban található. A Penny három logisztikai központtal rendelkezik (Alsónémedi,Karcag és Veszprém) és közel 5 000 munkavállalót foglalkoztat országszerte. 2021-ben a Penny Market márkanév Penny-re változott.

A Penny áruházlánc országszerte 227 áruházzal rendelkezik, amelyek megtalálhatóak Magyarország számos településén. Helyszíntől függetlenük a Penny üzletek egységes elrendezéssel rendelkeznek, ami nagyban megkönnyíti az üzletekben való eligazodást, és segítséget nyújt a célirányos vásárlásban is. A Penny üzletek az alábbi általános Penny nyitvatartási rend szerint működnek:

NapNyitvatartási idő
Hétfő07:00 - 21:00
Kedd07:00 - 21:00
Szerda07:00 - 21:00
Csütörtök07:00 - 21:00
Péntek07:00 - 21:00
Szombat07:00 - 21:00
Vasárnap07:00 - 18:00

Bizonyos Penny üzletek az általános Penny nyitvatartási rendtől eltérően működhetnek. A Penny üzlethálózat honlapján, az "üzletkereső" menüpontban megtekinthető a konkrét Penny nyitvatartási idő a város nevének vagy irányítószámának megadásával. Keresse a nagyszerű akciókat kínáló Metro üzletek kedvezményes áru kínálatát is.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Penny diszkontlánc aktuálisan érvényben lévő ajánlataival kapcsolatban, valamint a Penny aktuális szórólapban, Penny reklámújságban, Penny akciós újság új és Penny akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványaiban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Penny ügyfélszolgálatát. A Penny ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a Penny honlapján, a választott választott tárgy és a személyes adatok, illetve a Penny kártya számának megadásával,

  • Telefonon: +36-29-339-345-as telefonszámon, amely hétfőtől csütörtökig 8 és 17 óra között, pénteken 8 és 15 óra között hívható,

  • E-mailben: az ugyfelszolgalat@penny.hu elektronikus levelezési címen,

  • Postai úton: REWE GROUP Magyarország, PENNY MARKET divízió, Penny utca 2., Alsónémedi, 2351 levelezési címen.

A fent felsorolt elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Penny ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Penny Facebook oldalán. A Penny üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a Penny katalógusban, a Penny akciós újság új kiadványaiban közzétett kedvezményes ajánlatok, illetve az aktuálisan érvényben lévő Penny akciókról is tájékozódhat.

Mikor nyit a Penny?

A Penny üzletek általános Penny nyitvatartási ideje naponta 7:00 és 21:00 óra között alakul, azonban bizonyos Penny üzletek az általános Penny nyitvatartási rendtől eltérően működhetnek. A Penny üzlethálózat honlapján, az "üzletkereső" menüpontban megtekinthető a konkrét Penny nyitvatartási idő a város
nevének vagy irányítószámának megadásával.

Hány Penny üzlet van Magyarországon?

A Penny áruházlánc országszerte 227 áruházzal rendelkezik, amelyek megtalálhatóak Magyarország számos településén. Helyszíntől függetlenük a Penny üzletek egységes elrendezéssel rendelkeznek, ami nagyban megkönnyíti az üzletekben való eligazodást, és segítséget nyújt a célirányos vásárlásban is. Keresse fel üzleteiket az egyes Penny nyitvatartási idők keretein belül és kényelmesen végezze el bevásárlását.

További üzletek

Látta már a PENNY áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…