Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | PENNY

PENNY - promóciós szórólap, akciós áru

PENNY

PENNY

02.22. – 2024.02.28.

A szórólap megtekintése
PENNY

PENNY

02.29. – 2024.03.06.

A szórólap megtekintése
PENNY

PENNY

02.15. – 2024.02.21.

A szórólap megtekintése
PENNY

PENNY

02.08. – 2024.02.14.

A szórólap megtekintése
PENNY

PENNY

02.01. – 2024.02.07.

A szórólap megtekintése

PENNY lejárt szórólapok »

PENNY szórólapok az Ön városában

PENNY Budapest PENNY Debrecen PENNY Szeged PENNY Miskolc PENNY Pécs PENNY Győr PENNY Nyíregyháza PENNY Kecskemét PENNY Székesfehérvár PENNY Szombathely PENNY Szolnok PENNY Érd PENNY Tatabánya PENNY Sopron PENNY Kaposvár PENNY Veszprém PENNY Békéscsaba PENNY Zalaegerszeg PENNY Eger PENNY Nagykanizsa PENNY Dunaújváros PENNY Dunakeszi PENNY Hódmezővásárhely PENNY Szigetszentmiklós

Penny akciós újság lapozható

Magyarország egyik közkedvelt áruházlánca a Penny Market kiskereskedelmi hálózat, amely heti szinten megújuló Penny akciókkal és kedvezményekkel szolgál a vásárlók számára az ország számos pontján elérhető Penny Market áruházakban. A Penny Market áruházlánc heti rendszerességgel frissülő akciós ajánlatai megtekinthetőek a jól ismert, nyomtatott Penny reklámújságokban, Penny szórólapokban, Penny katalógusokban, Penny akciós újság új, illetve Penny akciós újság lapozható formában kiadott változataiban, amelyeket a postaládánkból mindannyian ismerünk. Emellett a Penny akciós újság lapozható formában is megtekinthető a Penny online weboldalán és a reklámújságokat összegyűjtő MrOferto felületén is. Érdemes átlapozni a Tesco akciós újságok aktuális kidaványait is, melyek szintén megtekinthetők weboldalunkon.

A MrOferto portálon a Penny újság lapozható, online formában érhető el, így akár mobiltelefonjáról vagy tabletjéről is kényelmesen átböngészheti a Penny aktuális szórólapját, a Penny reklámújságokat, a Penny akciós újság új változatait és a Penny katalógusokat. Érdemes körültekintően átböngészni a Penny akciós újság új lapozható kiadványát, ahol szezonális akciókat és újdonságokat is rendszeresen találni. Emellett a Penny Market törzsvásárlói kártya segítségével további kedvezményekben és egyedi Penny akciókban részesülhet. Kecsegtetők a Lidl akciós ajánlatai is. Ha pedig további nagyszerű árakkal szeretne találkozni, lapozza át a Reál akciós újságok hasábjait.

Penny akciós újság új

A Penny újság és Penny akciós újság új változata rendszeresen tájékoztatja a Penny üzletek vásárlóit az előnyös ajánlatokról, és felhívja a figyelmet a kiválasztott szortimenttel kapcsolatos Penny kedvezményekre. A Penny akciós újságok lapozható formaváltozata és Penny katalógusok heti rendszerességgel jelennek meg. Lehetőség van rákeresni egy adott akciós szórólapra a Penny online oldalán is. Lapozza át az aktuális Penny újságot és Penny akciós újság új kiadványát és vásároljon mindig kedvezményesen az egyes Penny nyitvatartási idők keretein belül. Nagyszerű kedvezményekkel várják a vásárlókat az Aldi akciós ajánlatai is.

A hetente megújuló Penny akciókkal szolgáló áruházlánc a Penny akciós újság új lapozható kiadványai és nyomtatott Penny reklámújságok, Penny katalógusok és Penny szórólapok révén igyekszik segítséget nyújtani vásárlói számára a spórolásban. A Penny akciós újság lapozható formában kiadott változatainak érvényessége az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. A hetente megjelenő Penny akciós újság új lapozható kiadványa mellett a Penny Market rendszeresen szolgál a vásárlók számára szezonális, illetve egyedi, tematikus Penny katalógusokkal és Penny reklámújságokkal is, amelyek hosszabb érvényességi idővel rendelkeznek. Tekintse meg a mindig megújuló Auchan akciós katalógusok lapozható változatát is.

Következő heti lapozható Penny újság

Az aktuális hét kedvezményeit és akcióit tartalmazó Penny akciós újság új lapozható kiadványa mellett a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon elérhető a következő heti Penny akciós újság lapozható formában is, illetve megtekinhető a Penny Market weboldalán a Penny aktuális szórólapjával egyetemben. Az MrOferto portálon a következő heti lapozható Penny újság jó néhány nappal érvénybe lépése előtt megjelenik, így a vásárlók időben értesülhetnek a legfrissebb Penny akciókról és kedvezményekről, továbbá átgondoltan megtervezhetik akár a következő heti bevásárlást, melyet aztán az egyes Penny nyitvatartási idők keretein belül kényelmesen elvégezhetnek. Érdemes megtekinteni a Rossmann akciós újságok kedvezményes ajánlatait is.

A Penny üzletekben történő vásárlása során használja ki a Penny kártya nyújtotta előnyöket, amely a Penny mobilalkalmazáson keresztül is használható, ahol szintén átlapozható a Penny akciós újság lapozható formában. A Penny promóciós szórólapjai nemcsak a hagyományos márkás termékekre és árukra vonatkozó kedvezményeket tartalmazzák, hanem nagy világmárkák termékcsaládjának promócióit is. A Penny újság lapozható kiadványa mellett érdemes átlapozni a Spar reklámújságot is. Az élelmiszer tárolásában nagy segtségére lesznek a Tupperware akciós katalógusok kedvezményes árú termékei.

Penny Market termékkínálat

Hazánk számos pontján megtalálható Penny üzletek központi termékkínálatát az élelmiszeráru alkotja, amely háztartási cikkekkel, drogériaszerekkel, játékokkal, hobbi eszközökkel és háztartási kisgépekkel egészül ki. Az egyes Penny Market akciós újságok lapozható formaváltozatai nem csupán az ismert nagy márkák termékeire vonatkozó kedvezményeket tartalmazzák, hanem saját termékcsaládjaik akcióit is. Válogathat a Penny Market saját márkás termékei közül, portálunkon pedig átböngészheti a Penny akciós újság új és Penny akciós újság lapozható formaváltozatát is, a többi ismert hazai élelmiszerlánc akciós újságával - köztük a CBA online szórólapjával - egyetemben.

Fedezze fel a Penny üzletekben a kiváló minőségű magyar élelmiszereket. A Penny Market saját márkás tejtermékei a Sissy és a Milkeria márkajelzések alatt találhatók. Emellett népszerűek a Repeta vagy a Fagylakoma gyorsfagyasztott termékcsaládok is. A friss húsok a Pennynél pedig a "Kedvenc hentese" jelzés alatt találhatóak meg. A Penny Marketnek saját tisztítószermárkái is vannak, mégpedig a Wippy, az Inti és a Fancy. Házi kedvenceinek keresse a Molli, Bodie és Morzsi termékeket. Számos saját márkás termékeket tartalmaz a Coop újság lapozható online változata is.

Penny akciós újság lapozható formában

A Penny áruházlánc heti rendszerességgel megújuló akciós ajánlatai megtekinthetőek a jól ismert lapozható Penny újságokban és a Penny akciós újság lapozható formában kiadott szórólapjain, melyek tartalmazzák az összes aktuális Penny akciós terméket, kedvezményes ajánlatokat és az újdonságokat is. A Penny akciós újság lapozható változata mellett népszerűek az online Penny újságok is. A Penny újság lapozható online kiadvány jórészt élelmiszerárut tartalmaz, csakúgy, mint a nyomtatott formában elérhető Penny reklámújság, Penny katalógus és Penny szórólap is. Kedvező akciókat találni az EcoFamily akciós katalógusok hasábjain is.

A legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt termékek, azaz húsfélék, tejtermékek, tojás, friss zöldségek és gyümölcsök, illetve tartós élelmiszerek a Penny akciós újság új lapozható kiadványainak első oldalain kapnak helyet. A közkedvelt Penny újság lapozható kiadványaiban garantáltan mindent megtalálunk, amire a háztartásban szükség lehet. A Penny Market akciós újság lapozható formában kiadott példányaihoz hasonló termékkínálatot tartalmaznak az Auchan akciós újságok is.

Penny üzletek

A Penny Market a német REWE csoport tagja, amely 20 európai országban csaknem 15 000 üzletet működtet. Penny Market üzleteket talál Romániában, Csehországban de Németországban is. Magyarországon országszerte 229 üzlet található. Az első üzletet 1996-ban Szentesen nyitották meg. Székhelyük a Budapest melletti Alsónémedi központban található. A Penny három logisztikai központtal rendelkezik (Alsónémedi,Karcag és Veszprém) és közel 5 000 munkavállalót foglalkoztat országszerte. 2021-ben a Penny Market márkanév Penny-re változott.

A Penny áruházlánc országszerte 227 áruházzal rendelkezik, amelyek megtalálhatóak Magyarország számos településén. Legismertebbek a Penny Szeged, Penny Pécs és Penny Győr egységei. A Penny üzletek az alábbi általános Penny nyitvatartási rend szerint működnek:

NapNyitvatartási idő
Hétfő07:00 - 21:00
Kedd07:00 - 21:00
Szerda07:00 - 21:00
Csütörtök07:00 - 21:00
Péntek07:00 - 21:00
Szombat07:00 - 21:00
Vasárnap07:00 - 18:00

Bizonyos Penny üzletek az általános Penny nyitvatartási rendtől eltérően működhetnek. A Penny üzlethálózat honlapján, az "üzletkereső" menüpontban megtekinthető a konkrét Penny nyitvatartási idő a város nevének vagy irányítószámának megadásával, köztük megtalálható a Penny Győr, Penny Pécs és Penny Szeged egységei is. Keresse a nagyszerű akciókat kínáló Metro üzletek kedvezményes áru kínálatát is.

Penny Market ügyfélszolgálat

A Penny Market diszkontlánc aktuálisan érvényben lévő ajánlataival kapcsolatban, valamint a Penny aktuális szórólapban, Penny reklámújságban, Penny akciós újság új és Penny akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványaiban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Penny ügyfélszolgálatát. A Penny ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a Penny honlapján, a választott választott tárgy és a személyes adatok, illetve a Penny kártya számának megadásával,

  • Telefonon: +36-29-339-345-as telefonszámon, amely hétfőtől csütörtökig 8 és 17 óra között, pénteken 8 és 15 óra között hívható,

  • E-mailben: az ugyfelszolgalat@penny.hu elektronikus levelezési címen,

  • Postai úton: REWE GROUP Magyarország, PENNY MARKET divízió, Penny utca 2., Alsónémedi, 2351 levelezési címen.

A fent felsorolt elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Penny ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Penny Facebook oldalán. A Penny üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a lapozható Penny újságban, Penny katalógusban, a Penny akciós újság új kiadványaiban közzétett kedvezményes ajánlatok, illetve az aktuálisan érvényben lévő Penny akciókról is tájékozódhat. Nagyszerű árukínálattal rendelkeznek a dm akciós katalógusok felületei is.

Mikor nyit a Penny?

A Penny üzletek általános Penny nyitvatartási ideje naponta 7:00 és 21:00 óra között alakul, azonban bizonyos Penny üzletek az általános Penny nyitvatartási rendtől eltérően működhetnek. A Penny üzlethálózat honlapján, az "üzletkereső" menüpontban megtekinthető a konkrét Penny nyitvatartási idő a város
nevének vagy irányítószámának megadásával.

Hány Penny üzlet van Magyarországon?

A Penny áruházlánc országszerte 227 áruházzal rendelkezik, amelyek megtalálhatóak Magyarország számos településén, köztük a legismertebbek a Penny Győr, Penny Pécs és Penny Szeged egységei. Helyszíntől függetlenük a Penny üzletek egységes elrendezéssel rendelkeznek, ami nagyban megkönnyíti az üzletekben való eligazodást, és segítséget nyújt a célirányos vásárlásban is. Keresse fel üzleteiket az egyes Penny nyitvatartási idők keretein belül és kényelmesen végezze el bevásárlását.

További üzletek

Látta már a/az PENNY áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl heti akció Aldi újság Tesco újság Spar akciós újság lapozható Auchan katalógus Akciós újság Coop Goods Market újság Metro újság CBA akciós újság lapozható Reál akciók Privát Max akciós újság lapozható Príma akciós újság GRoby akció Family Diszkont akciós újság: 0-10, N/A

Legfrissebb cikkek

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Az új év gyakran kapcsolódik az új fogadalmakhoz és az új kezdetekhez. Sokan kitűznek maguk elé célokat és terveket arra, hogy hogyan javítsák meg az…