Tesco - akciós újság lapozható, akció

Tesco Akciós újság

Tesco Akciós újság

01. 26. – 2023. 02. 02.

Tesco Akciós újság

Tesco Akciós újság

02. 02. – 2023. 02. 09.

Tesco Akciós újság

Tesco Akciós újság

01. 19. – 2023. 01. 25.

Tesco - hipermarket

Tesco - hipermarket

01. 12. – 2023. 01. 18.

Tesco Akciós újság

Tesco Akciós újság

01. 03. – 2023. 01. 11.

A Tesco a legnagyobb nemzetközi kereskedelmi áruházlánc, amely a világszerte több, mint 5000 üzletet üzemeltet. Tesco Magyarországon 1994-ben jelent meg, székhelye Budaörsön található. Jelmondata korábban A legkissebb is számít, Tesco! volt, majd idővel változtatták Jó dolgok várnak rád! mottóra. Tesco áruházak Budapesten megtalálhatóak az Arenában, Campona bevásárlóközpontban, a Polus Centerben és még több más helyen.

Tesco akciós újság

A Tesco Magyarország közkedvelt kiskereskedelmi hálózata, amely rengeteg kedvezményes ajánlattal és heti rendszerességgel meghirdetett Tesco akciókkal szolgál vásárlói számára, az ország számos pontján megtalálható Tesco hipermarketekben, Tesco szupermarketekben és Tesco Express üzletekben. A Tesco üzlethálózat minden héten megújuló kedvezményes termékkínálata megtekinthető a hagyományos, nyomtatott Tesco katalógusokban, valamint a Tesco akciós újság lapozható formában, online változatban is elérhető az internet felhasználók számára.

A Tesco újságnak két változata jelenik meg minden héten: a Tesco szupermarketekre vonatkozó Tesco reklámújság, valamint a Tesco hipermarketekre érvényes Tesco akciós újság. A Tesco online újság a klasszikus, nyomtatott Tesco katalógushoz hasonlóan heti rendszerességgel jelenik meg, s mintegy 50 oldalnyi terjedelemben számos előnyös árú terméket tartalmaz, amelyeket a Tesco újság lapozható online kiadványnak köszönhetően jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk meg.

Tesco akciós újság online lapozható formában

A Tesco lapozható akciós újság és nyomtatott Tesco katalógusok elsődlegesen élelmiszerárut tartalmaznak, rengeteg friss zöldséggel és gyümölccsel, kiváló minőségű friss húsáruval, tejtermékekkel. A Tesco akciós újság lapozható, online kiadvány és a nyomtatott Tesco katalógusok számos saját márkás terméket tartalmaznak.

A Tesco akciós újság legelső oldalain általában az aktuális szezonnak megfelelő zölsdség- és gyümölcs kínálatot találjuk meg, emellett a Tesco katalógusban találunk drogériát, háztartási vegyiárut, műszaki cikkeket, játékokat, könyveket, írószert, illetve lakás kiegészítőket és dekorációs termékeket is. Így a Tesco lapozható akciós újság online kiadvány révén nem csupán a főzéshez szükséges alapanyagokat szerezhetjük be előnyös áron, hanem számos más terméket is, amelyek minden háztartásba szükségesek. Az aktuális Tesco újság megtekinthető az üzlethálózat honlapján, valamint a MrOferto vagy a Kaufino portálon is elérhető az online Tesco akciós újság lapozható formában. Ha spórolni szeretnénk a vásárláson, a Lidl akciós újságok kedvezményes ajánlatait szintén érdemes követni.

Szezonális Tesco katalógusok és magazinok

A heti rendszerességgel megjelenő Tesco akciós újságok mellett a Tesco évszakhoz és szezonhoz igazodva tematikus Tesco katalógusokkal is jelentkezik, amelyeknek érvényességi ideje a megszokottól eltérően általában három hét. A tematikus Tesco újságokban játékokat, ruházati cikkeket, műszaki cikkeket, kerti bútorokat és számos egyéb terméket találunk kedvező áron.

Aktuális Tesco újság

A Tesco üzlethálózat hétről-hétre számtalan előnyös ajánlattal nyújt segítséget vásárlóinak abban, hogy vásárlásaik során a lehető legtöbbet takarítsanak meg. Az aktuális Tesco újság hétfőnként jelenik meg, a Tesco akciók érvényessége pedig az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. Az online lapozható Tesco akciós újságok és nyomtatott Tesco katalógusok számos extra kedvezményt tartalmaznak a Tesco Clubcard törzsvásárlói program résztvevői számára, amelyek a Tesco újságokban sárga színnel megjelölve találhatóak meg.

A Tesco akciós újság online lapozható formában tekinthető meg portálunkon a jobb átláthatóság kedvéért. A Tesco friss kedvezményei és az aktuális Tesco újság emellett megtekinthető a Tesco Clubcard mobilalkalmazásban is, ahol személyre szabott Tesco Clubcard kuponjainkat is megtaláljuk a Tesco akciókat tartalmazó lapozható Tesco akciós újságok mellett, így garantáltan nem maradunk le a legjobb kedvezményekről.

Következő heti ajánlatok

Az aktuális Tesco újság mellett portálunkon megtekinthető a következő hét kedvezményes termékkínálatát tartalmazó Tesco újság lapozható online változata is. A következő hétre vonatkozó Tesco online újság csütörtöktől lép érvénybe, ám a MrOferto portálon már azelőtt megtekinthető a következő heti lapozható Tesco akciós újság, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően a vásárlók kényelmesen, előre meg tudják tervezni a következő heti nagy bevásárlást a minden héten remek ajánlatokkal szolgáló Tesco online újság segítségével. A bevásárlás megtervezésében szintén segítségünkre lehet az Auchan akciós újság lapozható, online formában megtekinthető kiadványa.

A Tesco áruházak termékkínálata

A Tesco hipermarket és szupermarketek fő profilját az élelmiszerek képezik, amelyek között kiemelt szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, friss húsok, halak, tejtermékek, húskészítmények, száraz, tartós élelmiszerek, gyakorlatilag minden, ami a konyhába szükséges. A Tesco az élelmiszeráru mellett rendkívül gazdag, szerteágazó termékkínálattal várja vásárlóit. Mivel a Tesco számos kereskedelmi védjegy jogosultja, valamint 1998-ban vezette be a saját márkás termékeit, így a Tesco saját márkás termékekkel is gyakran találkozunk az üzletek polcain.

Tesco value
- az áruházlánc elsőnek bevezetett saját márkája, amelyet a kiemelten alacsony árak jellemeznek. A Tesco további népszerű márkája a Tesco Finest, amely valódi prémium minőségű termékeket jelöl. Emellett érdemes megemlíteni a Tesco F&F ruházati cikk márkáját, amely a Tesco hipermarketekben és szupermarketekben is elérhető. Emelett a Tesco népszerű FreeForm termékeivel odafigyel a laktóz- és glutén érzékeny vásárlóira is. A Tesco áruházak szolgáltatásaival, illetve a Tesco áruházakban vásárolt termékekkel és online rendeléssel kapcsolatos reklamáció személyesen, a Tesdo áruházakban, valamint online formában nyújtharó be.

Tesco áruházak és üzletek

A Tesco kiskereskedelmi hálózat jelenleg mintegy 200 áruházzal és üzlettel rendelkezik hazánkban, amelyek Magyarország minden nagyobb városában és településén megtalálhatóak. A Tesco legtöbb és legnagyobb áruházai Budapesten találhatóak meg, emellett számos vidéki nagyvárosban találunk Tesco áruházakat. A Tesco Magyarországon 4 különböző üzletcsoporttal rendelkezik, amelyek között a Tesco Extra óriás áruházak, a Tesco hipermarket nagyáruházak, a Tesco szupermarket kisáruházak, valamint a Tesco Express üzletek kapnak helyet. A Tesco üzletek és áruházak helytől és üzlettípustól függően eltérő nyitvatartási rend szerint működnek, amely megtekinthető a Tesco honlapján, a "Tesco Magyarország" menüsor "Áruházak" menüpontjában, ahol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét Tesco áruház nyitvatartási adatait.

Tesco online bevásárlás

A Tesco az áruházakban történő személyes bevásárlás mellett lehetőséget nyújt vásárlói számára a Tesco online bevásárlási szolgáltatások igénybevételére is, köztük a Tesco Otthonról friss élelmiszer rendelési szolgáltatásra, valamint a Tesco Doboz Webáruház tartós élelmiszer rendelési szolgáltatásra. A akciós újságokban meghirdetett kedvezményes ajánlatok a Tesco áruházak és üzletek mellett érvényesek a Tesco online bevásárlás szolgáltatásának igénybevétele esetén is. A Tesco online bevásárlás esetén lehetséges a személyes átvétel a kiválasztott Tesco áruházban, valamint elérhető a Tesco házhozszállítási szolgáltatása is.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Tesco érvénbyben lévő aktuális ajánlataival kapcsolatosaan, valamint az aktuális Tesco újság termékeinek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Tesco ügyfélszolgálatát számos formában, az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a tesco.hu weboldalon, a választott témakör és a személyes adatok megadásával.
  • Telefonon: +36 80 222 333-as telefonszámon, amely online rendelésekkel kapcsolatosan hétfőtől vasárnapig 8 és 23 óra között hívható.

  • Postai úton: TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Tesco ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Tesco Facebook oldalán, valamint a Tesco Instagram oldalán is. A Tesco Facebook oldalán elérhetőek az aktuális Tesco akciós újság termékei is.

További üzletek

Látta már a Tesco áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…