Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Tesco

Tesco - promóciós szórólap, akciós áru

Tesco

Tesco

02.22. – 2024.02.28.

A szórólap megtekintése
Tesco

Tesco

02.29. – 2024.03.06.

A szórólap megtekintése

Tesco lejárt szórólapok »

Tesco szórólapok az Ön városában

Tesco Budapest Tesco Debrecen Tesco Szeged Tesco Miskolc Tesco Pécs Tesco Győr Tesco Nyíregyháza Tesco Kecskemét Tesco Székesfehérvár Tesco Szombathely Tesco Szolnok Tesco Érd Tesco Tatabánya Tesco Sopron Tesco Kaposvár Tesco Veszprém Tesco Békéscsaba Tesco Zalaegerszeg Tesco Eger Tesco Nagykanizsa Tesco Dunaújváros Tesco Dunakeszi Tesco Hódmezővásárhely Tesco Vác

Tesco akciós újság lapozható formában

A Tesco üzlethálózat minden héten megújuló kedvezményes termékkínálata megtekinthető a hagyományos, nyomtatott Tesco katalógusokban, a Tesco online újság, valamint a Tesco akciós újság lapozható formában is elérhető az internet felhasználók számára. A Tesco újságnak két változata jelenik meg minden héten: a Tesco szupermarketekre vonatkozó Tesco reklámújság, valamint a Tesco hipermarketekre érvényes lapozható Tesco akciós újság. A Tesco online újság a klasszikus, nyomtatott Tesco reklámújságokhoz hasonlóan heti rendszerességgel jelenik meg, s mintegy 50 oldalnyi terjedelemben számos előnyös árú terméket tartalmaz, amelyeket a Tesco akciós újság lapozható online kiadványnak köszönhetően jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk meg. Nagyszerű akciókat találni a Penny akciós újságok lapozható változataiban is.

A Tesco lapozható akciós újság és nyomtatott Tesco katalógusok elsődlegesen élelmiszerárut tartalmaznak, rengeteg friss zöldséggel és gyümölccsel, kiváló minőségű friss húsáruval, tejtermékekkel. A Tesco akciós újság lapozható formában megjelenő online kiadványaiban és a nyomtatott Tesco katalógusok hasábjain számos saját márkás terméket is találunk. Saját márkás termékeikről közkedveltek a Lidl üzletek is. A Tesco lapozható akciós újság online kiadvány révén nem csupán a főzéshez szükséges alapanyagokat szerezhetjük be előnyös áron, hanem számos más terméket is, amelyek minden háztartásba szükségesek. Az aktuális Tesco akciós újság lapozható formában megtekinthető az üzlethálózat honlapján, valamint a MrOferto portálon is, melyek segítségével kedező áron elvégezhető a Tesco bevásárlás.

Aktuális Tesco újság

Az aktuális akciós újság Tesco hétfőnként jelenik meg, a Tesco akciók érvényessége pedig az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. Az online lapozható Tesco akciós újságok és nyomtatott akciós újság Tesco katalógusai számos extra kedvezményt tartalmaznak a Tesco Clubcard törzsvásárlói program résztvevői számára, amelyek a Tesco újságokban, valamint a Tesco akciós újság lapozható formában megjelenő változataiban sárga színnel jelölve találhatóak meg. A Tesco akciós újság online lapozható formában tekinthető meg portálunkon a jobb átláthatóság kedvéért. Ugyanitt átlapozható a Rossmann akciós katalógusok is.

Az akciós újság Tesco katalógusai és az aktuális Tesco újságok emellett megtekinthetőek a Tesco Clubcard mobilalkalmazásban is, ahol személyre szabott Tesco Clubcard kuponjainkat is megtaláljuk az akciókat tartalmazó Tesco akciós újság lapozható változatai mellett, így garantáltan nem maradunk le a legjobb kedvezményekről és ajánlatokról. Az akciós újság Tesco katalógusaiban játékokat, ruházati cikkeket, műszaki cikkeket, kerti bútorokat és számos egyéb terméket találunk kedvező áron. Nagyszerű ajánlatok lelhetők fel a Metro szezonális katalógusaiban is.

Következő Tesco katalógus

Az aktuális Tesco akciós újság lapozható formában megjelenő változata mellett, portálunkon megtekinthető a következő hét kedvezményes termékkínálatát tartalmazó Tesco online újság lapozható változata is. A következő hétre vonatkozó Tesco újság és Tesco reklámújság csütörtöktől lép érvénybe, ám a MrOferto portálon már azelőtt megtekinthető a következő heti lapozható Tesco akciós újság, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne. Ugyanitt átlapozhatók az IKEA akciós katalógusok hasábjai is.

Az MrOferto portál segítségével a vásárlók kényelmesen, előre meg tudják tervezni a következő heti Tesco bevásárlást, melyet aztán az egyes Tesco nyitvaztartási idők keretein belül kényelmesen elvégezhetnek, vagy választható a Tesco online bevásárlási lehetősége is a minden héten remek ajánlatokkal szolgáló Tesco katalógus és Tesco online újság segítségével. Már csak az egyes Tesco nyitvatartási időket kell figyelni, hogy ne maradjon le a legjobb ajánlatokról. A Tesco nyitvatartási idők, köztük a Tesco Győr, Tesco Pécs és Tesco Miskolc nyitvatartási ideje is megtekinthető a Tesco online felületén, ahol kényelmesen átlapozható a Tesco akciós újság lapozható formában is. A bevásárlás megtervezésében szintén segítségünkre lehet az Auchan akciós újság lapozható, online formában megtekinthető kiadványa.

Tesco termékkínálat

A Tesco élelmiszer- és fogyasztási cikkeket kínáló hipermarketek és szupermarketek jól ismert hálózata. Élelmiszereket, drogériákat, háztartási cikkeket, irodaszereket, valamint ruhákat és cipőket vásárolhat egy fedél alatt. Az ismert Tesco F&F márka termékei és kiegészítői is elérhetőek a kiválasztott üzletekben az egyes Tesco nyitvatartási idők keretein belül, de a Tesco online áruházában lehetőség van a Tesco online bevásárlásra is. Lapozza át az aktuális Tesco akciós újság lapozható formában megjelenő változatának hasábjait és válassza a legjobb árú termékeket. Minőségi ruhadarabokra lelhet a Kik akciós katalógusok hasábjain is.

A Tesco hipermarket és szupermarketek fő profilját az élelmiszerek képezik, amelyek között kiemelt szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, húsok, halak, tejtermékek, húskészítmények, száraz, tartós élelmiszerek, gyakorlatilag minden, ami a konyhában szükséges. A Tesco az élelmiszeráru mellett rendkívül gazdag, szerteágazó termékkínálattal várja vásárlóit. Mivel a Tesco számos kereskedelmi védjegy jogosultja, valamint 1998-ban vezette be a saját márkás termékeit, így a Tesco saját márkás termékekkel is gyakran találkozunk az üzletek polcain. Hasonló kiváló, saját márkás termékeket találunk az Aldi akciós újságok hasábjain is.

Tesco saját márkás termékek

A Tesco több saját márkával is rendelkezik, amelyek igazi minőséget kínálnak kedvező áron. A Tesco gondol a különleges étrendet követőkre is. Vegán és vegetáriánus termékek, speciális összetételű és magas fehérjetartalmú élelmiszerekkel várják kedves vásárlóikat. A Tesco Organic organikus, bio termékeket jelöl, a Free From jelzés pedig a glutén- és laktózmentes termékekhez tartozik.Tesco value - az áruházlánc elsőnek bevezetett saját márkája, amelyet a kiemelten alacsony árak jellemeznek. Ezen termékek gyakran megjelennek az akciós újság Tesco katalógusaiban, valamint a Tesco akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványaiban. Kimagasló ajánlatok találhatók a Coop akciós újságok felületén is.

A Tesco további népszerű márkája a Tesco Finest, amely valódi prémium minőségű termékeket jelöl. Emellett érdemes megemlíteni a Tesco F&F ruházati cikk márkáját, amely a Tesco hipermarketekben és szupermarketekben is elérhető. Nagyszerű ruházati kedvezményekkel kecsegtetnek Pepco akciós katalógusok is. A Tesco akciós saját márkás termékek megtekinthetők a Tesco katalógusokban és a Tesco akciós újság lapozható formában kiadott változataiban. A Tesco az áruházakban történő személyes bevásárlás mellett lehetőséget nyújt vásárlói számára a Tesco online bevásárlási és rendelési szolgáltatások igénybevételére is.

A Tesco üzlethálózatról

A Tesco kiskereskedelmi lánc kezdetei 1919-re nyúlnak vissza, amikor is egy brit légierő pilóta leszerelésekor kapott 30 fontból vállalkozásba kezdett. Felvásárolta a hadsereg élelmiszer-feleslegét és azt egy kordéról árusította London egyik negyedében. Kitartó munkával hamarosan bővíteni tudta az üzletkörét. Az első Tesco áruház 1929-ben nyílt Londonban. A következő években a cégnek sikerült számos más országba, valamint Európába, Ázsiába és Írországba terjeszkednie. Napjainkban világszerte több, mint 5 000 üzletet üzemeltet.

Tesco Magyarországon 1994-ben jelent meg, székhelye Budaörsön található. A Tesco kiskereskedelmi hálózat jelenleg mintegy 200 áruházzal és üzlettel rendelkezik hazánkban, amelyek Magyarország minden nagyobb városában és településén megtalálhatóak. Legismertebbek a Tesco Győr, Tesco Pécs, Tesco Miskolc egységei. A Tesco Magyarországon 4 különböző üzletcsoporttal rendelkezik, amelyek között a Tesco Extra óriás áruházak, a Tesco hipermarket nagyáruházak, a Tesco szupermarket kisáruházak, valamint a Tesco Expressz üzletek kapnak helyet. A Tesco üzletek és áruházak helytől és üzlettípustól függően eltérő Tesco nyitvatartási rend szerint működnek, amely megtekinthető a Tesco online felületén, a "Tesco Magyarország" menüsor "Áruházak" menüpontjában, ahol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét Tesco nyitvatartási idejét.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Tesco érvényben lévő aktuális ajánlataival kapcsolatosan, valamint az aktuális Tesco újság, Tesco katalógus és a Tesco akciós újság lapozható formában kiadott változataiban megjelen termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Tesco ügyfélszolgálatát, az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a tesco.hu weboldalon, a választott témakör és a személyes adatok megadásával.
  • Telefonon: +36 80 222 333-as telefonszámon, amely online rendelésekkel kapcsolatosan hétfőtől vasárnapig 8 és 23 óra között hívható.

  • Postai úton: TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Tesco ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Tesco Facebook oldalán, valamint a Tesco Instagram oldalán is. A Tesco Facebook oldalán elérhetőek az akciós újság Tesco legújabb kiadványai, valamint az aktuális lapozható Tesco akciós újság termékei is, a pontos Tesco nyitvatartási időkkel együtt. Lapozza át a mindig megújuló Spar akciós újságok hasábjait is.

Mikor alakult a Tesco?

A Tesco kiskereskedelmi lánc kezdetei 1919-re nyúlnak vissza, amikor egy brit légierő pilóta leszerelése után vállalkozásba kezdett. Felvásárolta a hadsereg élelmiszer-feleslegét és azt egy kordéról árusította London egyik negyedében. Kitartó munkával hamarosan bővíteni tudta az üzletkörét.

Hány Tesco van Magyarországon?

A Tesco kiskereskedelmi hálózat jelenleg mintegy 200 áruházzal és üzlettel rendelkezik hazánkban, amelyek Magyarország minden nagyobb városában és településén megtalálhatóak. A Tesco legtöbb és legnagyobb áruházait Budapesten nyitotta, emellett számos vidéki nagyvárosban találunk Tesco áruházakat. Közülük a legismertebbek a Tesco Pécs, Tesco Győr és a Tesco Miskolc egységei.


További üzletek

Látta már a/az Tesco áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl katalógus Aldi szórólap Penny Market szórólap Spar katalógus Auchan akciós újság Coop akciós újság lapozható Goods Market akciós újság online Metro akciós újság lapozható CBA Príma akciós újság Reál Pont akciós újság Privát újság Príma Kartal akciós újság GRoby akciós újság Family Diszkont akció

Legfrissebb cikkek

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Az új év gyakran kapcsolódik az új fogadalmakhoz és az új kezdetekhez. Sokan kitűznek maguk elé célokat és terveket arra, hogy hogyan javítsák meg az…