Tesco - akciós újság lapozható, akció

Tesco

Tesco

06.08. – 2023.06.14.

Tesco szupermarket

Tesco szupermarket

06.08. – 2023.06.14.

Tesco

Tesco

06.15. – 2023.06.21.

Tesco szupermarket

Tesco szupermarket

06.15. – 2023.06.21.

Tesco

Tesco

06.01. – 2023.06.21.

Tesco akciós újság

Magyarország közkedvelt kiskereskedelmi hálózata a Tesco, amely rengeteg kedvezményes ajánlattal és heti rendszerességgel meghirdetett Tesco akciókkal szolgál vásárlói számára. Az ország számos pontján megtalálható Tesco hipermarketek, Tesco szupermarketek és Tesco Express üzletek formájában. A Tesco üzlethálózat minden héten megújuló kedvezményes termékkínálata megtekinthető a hagyományos, nyomtatott Tesco katalógusokban, valamint a Tesco akciós újság lapozható formában, online változatban is elérhető az internet felhasználók számára.

A Tesco újságnak két változata jelenik meg minden héten: a Tesco szupermarketekre vonatkozó Tesco reklámújság, valamint a Tesco hipermarketekre érvényes Tesco akciós újság. A Tesco online újság a klasszikus, nyomtatott Tesco reklámújságokhoz hasonlóan heti rendszerességgel jelenik meg, s mintegy 50 oldalnyi terjedelemben számos előnyös árú terméket tartalmaz, amelyeket a Tesco újság lapozható online kiadványnak köszönhetően jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk meg.

Online lapozható akciós katalógus

A Tesco lapozható akciós újság és nyomtatott Tesco katalógusok elsődlegesen élelmiszerárut tartalmaznak, rengeteg friss zöldséggel és gyümölccsel, kiváló minőségű friss húsáruval, tejtermékekkel. A Tesco akciós újság lapozható formaváltozatainak online kiadványaiban és a nyomtatott Tesco reklámújságok hasábjain számos saját márkás terméket is találunk.

A Tesco akciós újság legelső oldalain általában az aktuális szezonnak megfelelő zölsdség- és gyümölcs kínálatot tekinthetjük meg. Emellett a Tesco katalógusban találunk drogériát, háztartási vegyiárut, műszaki cikkeket, játékokat, könyveket, írószert, illetve lakás kiegészítőket és dekorációs termékeket is. Így a Tesco lapozható akciós újság online kiadvány révén nem csupán a főzéshez szükséges alapanyagokat szerezhetjük be előnyös áron, hanem számos más terméket is, amelyek minden háztartásba szükségesek. Az aktuális Tesco akciós újság lapozható formában megtekinthető az üzlethálózat honlapján, valamint a MrOferto vagy a Kaufino portálon is, melyek segítségével kedező áron elvégezhető a Tesco bevásárlás. Ha spórolni szeretnénk a vásárláson, a Lidl aktuális akciós újságok kedvezményes ajánlatait szintén érdemes követni.

Aktuális Tesco katalógus

A Tesco üzlethálózat hétről-hétre számtalan előnyös ajánlattal nyújt segítséget vásárlói számára abban, hogy Tesco bevásárlásaik során a lehető legtöbbet takarítsanak meg. Az aktuális Tesco újság hétfőnként jelenik meg, a Tesco akciók érvényessége pedig az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. Az online lapozható Tesco akciós újságok és nyomtatott Tesco katalógusok számos extra kedvezményt tartalmaznak a Tesco Clubcard törzsvásárlói program résztvevői számára, amelyek a Tesco újságokban sárga színnel megjelölve találhatóak meg.

A Tesco akciós újság online lapozható formában tekinthető meg portálunkon a jobb átláthatóság kedvéért. A Tesco friss kedvezményei és az aktuális Tesco újság emellett megtekinthető a Tesco Clubcard mobilalkalmazásban is, ahol személyre szabott Tesco Clubcard kuponjainkat is megtaláljuk az akciókat tartalmazó lapozható Tesco akciós újságok mellett, így garantáltan nem maradunk le a legjobb kedvezményekről és ajánlatokról.

Szezonális Tesco katalógusok és magazinok

A heti rendszerességgel megjelenő Tesco akciós újságok mellett a Tesco évszakhoz és szezonhoz igazodva tematikus Tesco katalógusokkal is jelentkezik, amelyeknek érvényességi ideje a megszokottól eltérően általában három hét. A tematikus Tesco újságokban játékokat, ruházati cikkeket, műszaki cikkeket, kerti bútorokat és számos egyéb terméket találunk kedvező áron. Nagyszerű ajánlatok találhatók a Metro szezonális katalógusaiban is.

A következő időszak ajánlatai

Az aktuális Tesco reklámújság mellett portálunkon megtekinthető a következő hét kedvezményes termékkínálatát tartalmazó Tesco újság lapozható online változata is. A következő hétre vonatkozó Tesco reklámújság csütörtöktől lép érvénybe, ám a MrOferto portálon már azelőtt megtekinthető a következő heti lapozható Tesco akciós újság, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően a vásárlók kényelmesen, előre meg tudják tervezni a következő heti Tesco bevásárlást a minden héten remek ajánlatokkal szolgáló Tesco online újság segítségével. A bevásárlás megtervezésében szintén segítségünkre lehet az Auchan akciós újság lapozható, online formában megtekinthető kiadványa.

Tesco termékkínálat

A Tesco élelmiszer- és fogyasztási cikkeket kínáló hipermarketek és szupermarketek jól ismert hálózata. Élelmiszereket, drogériákat, háztartási cikkeket, irodaszereket, valamint ruhákat és cipőket vásárolhat egy fedél alatt. Az ismert Tesco F&F márka termékei és kiegészítői is elérhetőek a kiválasztott üzletekben, de a Tesco internetes áruházában lehetőség van a Tesco online rendelésre is. Emellett a Tesco webáruház lehetővé teszi a Tesco termékek kiszállításáta vásárlók időbeli lehetőségeinek megfelelően. A Tesco Doboz Webáruház tartós élelmiszerek és egyéb háztartási termékek széles választékát kínálja, melyet futárszolgálat kézbesít a megrendelést követő néhány napon belül az ország egész területére.

A Tesco hipermarket és szupermarketek fő profilját az élelmiszerek képezik, amelyek között kiemelt szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, friss húsok, halak, tejtermékek, húskészítmények, száraz, tartós élelmiszerek, gyakorlatilag minden, ami a konyhába szükséges. A Tesco az élelmiszeráru mellett rendkívül gazdag, szerteágazó termékkínálattal várja vásárlóit. Mivel a Tesco számos kereskedelmi védjegy jogosultja, valamint 1998-ban vezette be a saját márkás termékeit, így a Tesco saját márkás termékekkel is gyakran találkozunk az üzletek polcain. Hasonló kiváló, saját márkás termékeket találunk az Aldi akciós újságok hasábjain is.

Tesco saját márkás termékek

A Tesco több saját márkával is rendelkezik, amelyek igazi minőséget kínálnak kedvező áron. A Tesco gondol a különleges étrendet követőkre is. Vegán és vegetáriánus termékek, speciális összetételű és magas fehérjetartalmú élelmiszerekkel várják kedves vásárlóikat. A Tesco Organic organikus, bio termékeket jelöl, a Free From jelzés pedig a glutén- és laktózmentes termékekhez tartozik.Tesco value - az áruházlánc elsőnek bevezetett saját márkája, amelyet a kiemelten alacsony árak jellemeznek. A Tesco további népszerű márkája a Tesco Finest, amely valódi prémium minőségű termékeket jelöl. Emellett érdemes megemlíteni a Tesco F&F ruházati cikk márkáját, amely a Tesco hipermarketekben és szupermarketekben is elérhető. 

A Tesco áruházak szolgáltatásaival, illetve a Tesco áruházakban vásárolt termékekkel és Tesco online rendeléssel kapcsolatos reklamáció személyesen, a Tesco áruházakban, valamint online formában nyújtható be.

A Tesco üzlethálózatról

A Tesco a legnagyobb nemzetközi kereskedelmi áruházlánc, amely a világszerte több, mint 5000 üzletet üzemeltet. Tesco Magyarországon 1994-ben jelent meg, székhelye Budaörsön található. Jelmondata korábban A
legkissebb is számít, Tesco! volt, majd idővel változtatták Jó dolgok várnak rád! mottóra. Tesco áruházak Budapesten megtalálhatóak az Arenában, Campona bevásárlóközpontban, a Polus Centerben és még több más
helyen.

A Tesco kiskereskedelmi hálózat jelenleg mintegy 200 áruházzal és üzlettel rendelkezik hazánkban, amelyek Magyarország minden nagyobb városában és településén megtalálhatóak. A Tesco legtöbb és legnagyobb áruházait Budapesten nyitotta, emellett számos vidéki nagyvárosban találunk Tesco áruházakat. A Tesco Magyarországon 4 különböző üzletcsoporttal rendelkezik, amelyek között a Tesco Extra óriás áruházak, a Tesco hipermarket nagyáruházak, a Tesco szupermarket kisáruházak, valamint a Tesco Expressz üzletek kapnak helyet. A Tesco üzletek és áruházak helytől és üzlettípustól függően eltérő Tesco nyitvatartási rend szerint működnek, amely megtekinthető a Tesco honlapján, a "Tesco Magyarország" menüsor "Áruházak" menüpontjában, ahol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét Tesco nyitvatartási idejét.

Tesco online bevásárlás

A Tesco az áruházakban történő személyes bevásárlás mellett lehetőséget nyújt vásárlói számára a Tesco online rendelési és bevásárlási szolgáltatások igénybevételére is, köztük a Tesco Otthonról friss élelmiszer rendelési szolgáltatásra, valamint a Tesco Doboz Webáruház tartós élelmiszer rendelési szolgáltatásra. A akciós újságokban meghirdetett kedvezményes ajánlatok a Tesco áruházak és üzletek mellett érvényesek a Tesco online rendelés szolgáltatásának igénybevétele esetén is. A Tesco online rendelés esetén lehetséges a személyes átvétel a kiválasztott Tesco áruházban, valamint elérhető a Tesco házhozszállítási szolgáltatása is.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Tesco érvénbyben lévő aktuális ajánlataival kapcsolatosan, valamint az aktuális Tesco újság termékeinek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Tesco ügyfélszolgálatát számos formában, az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a tesco.hu weboldalon, a választott témakör és a személyes adatok megadásával.
  • Telefonon: +36 80 222 333-as telefonszámon, amely online rendelésekkel kapcsolatosan hétfőtől vasárnapig 8 és 23 óra között hívható.

  • Postai úton: TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Tesco ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Tesco Facebook oldalán, valamint a Tesco Instagram oldalán is. A Tesco Facebook oldalán elérhetőek az aktuális Tesco akciós újság termékei is.

Tesco mobilapplikáció

A Tesco Clubcard programban való tagsággal történő vásárlás egy előnyökkel teli világot nyit meg. Csatlakozzon a Clubcard programhoz, és használja ki minden előnyét. Személyre szabott kuponok, utalványok, exkluzív ajánlatok a tagoknak és még sok minden más előny. Bárhol is vásárol, online vagy az üzleteikben, a Clubcard jóval több extra előnyt kínál Önnek, mint gondolná. Ezenkívül a Tesco Clubcard tagok használhatják a My Clubcard mobilalkalmazást, így minden jutalom könnyedén online elérhető. A Tesco Clubcard mobilalkalmazása iOS és Android operációs rendszerre teljesen ingyenesen letölthető, a Tesco Clubcard regisztráció pedig szintén teljesen ingyenes.

A Tesco története

A Tesco kiskereskedelmi lánc kezdetei 1919-re nyúlnak vissza, amikor is egy brit légierő pilóta leszerelésekor kapott 30 fontból vállalkozásba kezdett. Felvásárolta a hadsereg élelmiszer-feleslegét és azt egy kordéról árusította London egyik negyedében. Kitartó munkával hamarosan bővíteni tudta az üzletkörét. A Tesco név először teásdobozokon jelent meg az 1920-as években. Az első Tesco áruház 1929-ben nyílt Londonban. A következő években a cégnek sikerült számos más országba, valamint Európába, Ázsiába és Írországba terjeszkednie.

További üzletek

Látta már a Tesco áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

Hogyan jött létre a népszerű lidl

Hogyan jött létre a népszerű lidl

A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

Vidám tavaszi tevékenységek

Vidám tavaszi tevékenységek

A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…