Tesco - promóciós szórólap, akciós áru

Tesco

Tesco

09.28. – 2023.10.04.

Tesco szupermarket

Tesco szupermarket

09.21. – 2023.09.27.

Tesco

Tesco

09.21. – 2023.09.27.

Tesco szupermarket

Tesco szupermarket

09.14. – 2023.09.20.

Tesco

Tesco

09.14. – 2023.09.20.

Lejárt szórólapok Tesco »

Tesco akciós újság lapozható formában

A Tesco üzlethálózat minden héten megújuló kedvezményes termékkínálata megtekinthető a hagyományos, nyomtatott Tesco katalógusokban, a Tesco online újság, valamint a Tesco akciós újság lapozható formában is elérhető az internet felhasználók számára. A Tesco újságnak két változata jelenik meg minden héten: a Tesco szupermarketekre vonatkozó Tesco reklámújság, valamint a Tesco hipermarketekre érvényes lapozható Tesco akciós újság. A Tesco online újság a klasszikus, nyomtatott Tesco reklámújságokhoz hasonlóan heti rendszerességgel jelenik meg, s mintegy 50 oldalnyi terjedelemben számos előnyös árú terméket tartalmaz, amelyeket a Tesco akciós újság lapozható online kiadványnak köszönhetően jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk meg. Nagyszerű akciókat találni a Penny akciós újságok lapozható változataiban is.

A Tesco lapozható akciós újság és nyomtatott Tesco katalógusok elsődlegesen élelmiszerárut tartalmaznak, rengeteg friss zöldséggel és gyümölccsel, kiváló minőségű friss húsáruval, tejtermékekkel. A Tesco akciós újság lapozható formában megjelenő online kiadványaiban és a nyomtatott Tesco katalógusok hasábjain számos saját márkás terméket is találunk. Saját márkás termékeikről közkedveltek a Lidl üzletek is. A Tesco lapozható akciós újság online kiadvány révén nem csupán a főzéshez szükséges alapanyagokat szerezhetjük be előnyös áron, hanem számos más terméket is, amelyek minden háztartásba szükségesek. Az aktuális Tesco akciós újság lapozható formában megtekinthető az üzlethálózat honlapján, valamint a MrOferto portálon is, melyek segítségével kedező áron elvégezhető a Tesco bevásárlás.

Aktuális Tesco katalógus

Az aktuális akciós újság Tesco hétfőnként jelenik meg, a Tesco akciók érvényessége pedig az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. Az online lapozható Tesco akciós újságok és nyomtatott akciós újság Tesco katalógusai számos extra kedvezményt tartalmaznak a Tesco Clubcard törzsvásárlói program résztvevői számára, amelyek a Tesco újságokban sárga színnel megjelölve találhatóak meg. A Tesco akciós újság online lapozható formában tekinthető meg portálunkon a jobb átláthatóság kedvéért. Ugyanitt átlapozható a Rossmann akciós katalógusok is.

Az akciós újság Tesco katalógusai és az aktuális Tesco újságok emellett megtekinthetőek a Tesco Clubcard mobilalkalmazásban is, ahol személyre szabott Tesco Clubcard kuponjainkat is megtaláljuk az akciókat tartalmazó Tesco akciós újság lapozható változatai mellett, így garantáltan nem maradunk le a legjobb kedvezményekről és ajánlatokról. Az akciós újság Tesco katalógusaiban játékokat, ruházati cikkeket, műszaki cikkeket, kerti bútorokat és számos egyéb terméket találunk kedvező áron. Nagyszerű ajánlatok lelhetők fel a Metro szezonális katalógusaiban is.

Akciós újság Tesco következő katalógusa

Az aktuális akciós újság Tesco reklámújsága mellett, portálunkon megtekinthető a következő hét kedvezményes termékkínálatát tartalmazó Tesco online újság lapozható változata is. A következő hétre vonatkozó Tesco reklámújság csütörtöktől lép érvénybe, ám a MrOferto portálon már azelőtt megtekinthető a következő heti lapozható Tesco akciós újság, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően a vásárlók kényelmesen, előre meg tudják tervezni a következő heti Tesco bevásárlást, melyet aztán az egyes Tesco nyitvaztartási idők keretein belül kényelmesen elvégezhetnek, vagy választható a Tesco online bevásárlási lehetősége is a minden héten remek ajánlatokkal szolgáló Tesco katalógus és Tesco online újság segítségével.

Már csak az egyes Tesco nyitvatartási időket kell figyelni, hogy ne maradjon le a legjobb ajánlatokról. A Tesco nyitvatartási idők megtekinthetők a Tesco weboldalán, ahol kényelmesen átlapozható a Tesco akciós újság lapozható formában is. A bevásárlás megtervezésében szintén segítségünkre lehet az Auchan akciós újság lapozható, online formában megtekinthető kiadványa.

Tesco termékkínálat

A Tesco élelmiszer- és fogyasztási cikkeket kínáló hipermarketek és szupermarketek jól ismert hálózata. Élelmiszereket, drogériákat, háztartási cikkeket, irodaszereket, valamint ruhákat és cipőket vásárolhat egy fedél alatt. Az ismert Tesco F&F márka termékei és kiegészítői is elérhetőek a kiválasztott üzletekben az egyes Tesco nyitvatartási idők keretein belül, de a Tesco internetes áruházában lehetőség van a Tesco online bevásárlásra is. Minőségi ruhadarabokra lelhet a Kik akciós katalógusok hasábjain is.

A Tesco hipermarket és szupermarketek fő profilját az élelmiszerek képezik, amelyek között kiemelt szerepet kapnak a friss zöldségek és gyümölcsök, húsok, halak, tejtermékek, húskészítmények, száraz, tartós élelmiszerek, gyakorlatilag minden, ami a konyhában szükséges. A Tesco az élelmiszeráru mellett rendkívül gazdag, szerteágazó termékkínálattal várja vásárlóit. Mivel a Tesco számos kereskedelmi védjegy jogosultja, valamint 1998-ban vezette be a saját márkás termékeit, így a Tesco saját márkás termékekkel is gyakran találkozunk az üzletek polcain. Hasonló kiváló, saját márkás termékeket találunk az Aldi akciós újságok hasábjain is.

Tesco saját márkás termékek

A Tesco több saját márkával is rendelkezik, amelyek igazi minőséget kínálnak kedvező áron. A Tesco gondol a különleges étrendet követőkre is. Vegán és vegetáriánus termékek, speciális összetételű és magas fehérjetartalmú élelmiszerekkel várják kedves vásárlóikat. A Tesco Organic organikus, bio termékeket jelöl, a Free From jelzés pedig a glutén- és laktózmentes termékekhez tartozik.Tesco value - az áruházlánc elsőnek bevezetett saját márkája, amelyet a kiemelten alacsony árak jellemeznek. Ezen termékek gyakran megjelennek az akciós újság Tesco katalógusaiban, valamint a Tesco akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványaiban.

A Tesco további népszerű márkája a Tesco Finest, amely valódi prémium minőségű termékeket jelöl. Emellett érdemes megemlíteni a Tesco F&F ruházati cikk márkáját, amely a Tesco hipermarketekben és szupermarketekben is elérhető. Nagyszerű ruházati kedvezményekkel kecsegtetnek Pepco akciós katalógusok is. A Tesco akciós saját márkás termékek megtekinthetők a Tesco katalógusokban és a Tesco akciós újság lapozható formában kiadott változataiban.

A Tesco üzlethálózat és Tesco nyitvatartás

A Tesco kiskereskedelmi lánc kezdetei 1919-re nyúlnak vissza, amikor is egy brit légierő pilóta leszerelésekor kapott 30 fontból vállalkozásba kezdett. Felvásárolta a hadsereg élelmiszer-feleslegét és azt egy kordéról árusította London egyik negyedében. Kitartó munkával hamarosan bővíteni tudta az üzletkörét. Az első Tesco áruház 1929-ben nyílt Londonban. A következő években a cégnek sikerült számos más országba, valamint Európába, Ázsiába és Írországba terjeszkednie. Napjainkban világszerte több, mint 5 000 üzletet üzemeltet.

Tesco Magyarországon 1994-ben jelent meg, székhelye Budaörsön található. A Tesco kiskereskedelmi hálózat jelenleg mintegy 200 áruházzal és üzlettel rendelkezik hazánkban, amelyek Magyarország minden nagyobb városában és településén megtalálhatóak. A Tesco Magyarországon 4 különböző üzletcsoporttal rendelkezik, amelyek között a Tesco Extra óriás áruházak, a Tesco hipermarket nagyáruházak, a Tesco szupermarket kisáruházak, valamint a Tesco Expressz üzletek kapnak helyet. A Tesco üzletek és áruházak helytől és üzlettípustól függően eltérő Tesco nyitvatartási rend szerint működnek, amely megtekinthető a Tesco honlapján, a "Tesco Magyarország" menüsor "Áruházak" menüpontjában, ahol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét Tesco nyitvatartási idejét.

Tesco online bevásárlás

A Tesco az áruházakban történő személyes bevásárlás mellett lehetőséget nyújt vásárlói számára a Tesco online bevásárlási és rendelési szolgáltatások igénybevételére is, köztük a Tesco Otthonról friss élelmiszer rendelési szolgáltatásra, valamint a Tesco Doboz Webáruház tartós élelmiszer rendelési szolgáltatásra. Az akciós újság Tesco katalógusaiban és a Tesco online újságokban meghirdetett kedvezményes ajánlatok a Tesco áruházak és üzletek mellett érvényesek a Tesco online bevásárlás szolgáltatásának igénybevétele esetén is. A Tesco online rendelés esetén lehetséges a személyes átvétel a kiválasztott Tesco áruházban, valamint elérhető a Tesco házhozszállítási szolgáltatása is.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Tesco érvénbyben lévő aktuális ajánlataival kapcsolatosan, valamint az aktuális Tesco újság és a Tesco akciós újság lapozható formában kiadott változataiban megjelen termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Tesco ügyfélszolgálatát, az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a tesco.hu weboldalon, a választott témakör és a személyes adatok megadásával.
  • Telefonon: +36 80 222 333-as telefonszámon, amely online rendelésekkel kapcsolatosan hétfőtől vasárnapig 8 és 23 óra között hívható.

  • Postai úton: TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Tesco ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Tesco Facebook oldalán, valamint a Tesco Instagram oldalán is. A Tesco Facebook oldalán elérhetőek az akciós újság Tesco legújabb kiadványai, valamint az aktuális lapozható Tesco akciós újság termékei is, a pontos Tesco nyitvatartási időkkel együtt.

Mikor alakult a Tesco?

A Tesco kiskereskedelmi lánc kezdetei 1919-re nyúlnak vissza, amikor egy brit légierő pilóta leszerelése után vállalkozásba kezdett. Felvásárolta a hadsereg élelmiszer-feleslegét és azt egy kordéról árusította London egyik negyedében. Kitartó munkával hamarosan bővíteni tudta az üzletkörét.

Hány Tesco van Magyarországon?

A Tesco kiskereskedelmi hálózat jelenleg mintegy 200 áruházzal és üzlettel rendelkezik hazánkban, amelyek Magyarország minden nagyobb városában és településén megtalálhatóak. A Tesco legtöbb és legnagyobb áruházait Budapesten nyitotta, emellett számos vidéki nagyvárosban találunk Tesco áruházakat.


További üzletek

Látta már a Tesco áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…