Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Tesco

Tesco akciós újság

Tesco

06.27. – 2024.07.03.

A szórólap megtekintése
Tesco

06.20. – 2024.06.26.

A szórólap megtekintése

Tesco lejárt szórólapok »

Tesco szórólapok az Ön városában

Tesco Budapest Tesco Debrecen Tesco Szeged Tesco Miskolc Tesco Pécs Tesco Győr Tesco Nyíregyháza Tesco Kecskemét Tesco Székesfehérvár Tesco Szombathely Tesco Szolnok Tesco Érd Tesco Tatabánya Tesco Sopron Tesco Kaposvár Tesco Veszprém Tesco Békéscsaba Tesco Zalaegerszeg Tesco Eger Tesco Nagykanizsa Tesco Dunaújváros Tesco Dunakeszi Tesco Hódmezővásárhely Tesco Vác

Tesco akciós újság lapozható formában

A Tesco akciós újságja, mely hetente frissül, csütörtöktől szerdáig kínál széleskörű akciókat, lehetőséget bitosítva, hogy jelentős megtakarításokkal szerezzünk be minőségi termékeket. Az akciók között megtalálhatóak élelmiszerek, háztartási és ruházati és műszaki cikkek, mindig a vásárlók aktuális igényeihez igazodva. Az üzlethálózat kínálatában két különféle Tesco akciós újság található, amelyek célzottan szólnak a Tesco hipermarketek és a szupermarketek látogatóihoz. A Tesco akciós újság lapozható formában, online is elérhető, amely lehetővé teszi lehetővé, hogy kényelmesen, otthonról is tájékozódjunk a legújabb ajánlatokról. A Tesco újságban bemutatott akciók különös figyelmet fordítanak a szezonalitásra és frissességre. A Tesco katalógusában extra kedvezmények is szerepelnek, amelyek a csak Tesco Clubcard-dal vehetőek igénybe.

Aktuális és következő heti Tesco újságok

A Tesco gondosan ütemezi akciós újságjainak megjelenését, hogy a vásárlók mindig előre tájékozódhassanak a következő heti kínálatról. A Tesco akciós újság új számában különleges figyelmet kapnak az ünnepi időszakok és a szezonális termékek, így a vásárlók időben tervezhetik meg különleges alkalmakra szánt bevásárlásaikat. A Tesco weboldalán, portálunkon és mobilapplikációján keresztül már a megjelenés előtt betekintést nyerhetünk a közelgő akciókba. A Tesco online újságokban szereplő ajánlatokat a Tesco úgy válogatja össze, hogy azok a lehető legvonzóbbak legyenek a vásárlók számára. Szintén remek heti kedvezményeket találunk a Spar akciós újságokban.

Tesco F&F és további népszerű termékek

A Tesco, az Egyesült Királyságból indult világcég, Magyarországon is meghatározó szerepet tölt be az élelmiszer- és fogyasztási cikk kiskereskedelemben. Magyarországon több mint 200 áruházat üzemeltet, beleértve a Tesco Extra, Tesco Expressz, Tesco hipermarket és szupermarket formátumokat. A Tesco hálózata dinamikusan fejlődik, folyamatosan bővítve termékkínálatát és szolgáltatásait. A Tesco áruházak termékkínálata magában foglalja az élelmiszereket, italokat, háztartási cikkeket, szépségápolási termékeket, ruházatot és még sok más kategóriát. Külön figyelmet érdemelnek a Tesco saját márkás termékei, mint például a Tesco Value, a Tesco Finest és a Tesco F&F ruházati márka, amelyek kiváló ár-érték arányt kínálnak, s rendszeres szereplői a heti Tesco szórólapoknak. A Coop üzletek szintén minőségi saját márkás termékeket kínálnak szórólapjaikban.

Tesco online rendelés és házhozszállítás

A Tesco a kényelmes otthoni bevásárlás előnyeit kínálja a Tesco online rendelés és a hozzá kapcsolódó Tesco házhozszállítás szolgáltatások révén, amelyekkel jelentős időt és fáradságot spórolhatunk meg. A Tesco házhozszállítási lehetősége, egyesítve az online rendelés egyszerűségével, amely a Tesco Otthonról nevet viseli, modern és rugalmas megoldást nyújt a mindennapi vásárlásokra. A Tesco Clubcard hűségprogramja tovább gazdagítja a vásárlási tapasztalatot különféle kedvezményekkel és előnyökkel jutalmazva vásárlókat.

Tesco Clubcard applikáció

A Tesco Clubcard app segítségével pontokat gyűjthetünk, továbbá hozzáférhetünk személyre szabott kedvezményekhez és különleges ajánlatokhoz is, amelyek jelentősen növelik a megtakarítások mértékét. A Tesco Clubcard app felhasználóbarát interfésze lehetővé teszi, hogy egyszerűen kövessük pontjaink gyűjtését, átböngésszük a Tesco újság lapozható változatát, és akár a vásárlási listáinkat is könnyedén összeállíthassuk.

Tesco nyitvatartás és üzletek

Magyarországon a Tesco több mint 200 áruházzal rendelkezik, amelyek különböző formátumokban működnek: Tesco Extra, Tesco Expressz, Tesco hipermarket és szupermarket. Ezek az üzletek kiterjedten lefedik az országot, lehetővé téve a lakosság számára, hogy könnyen hozzáférjenek a minőségi és megfizethető termékekhez. A Tesco nyitvatartási ideje üzletenként eltérő. Sok üzlet 24 órás nyitvatartással rendelkezik, megkönnyítve ezzel a vásárlók számára az akár késő esti vagy hajnali bevásárlást is. A Tesco nyitvatartási adaira való pontos információk az üzlet weboldalán tekinthetőek meg, valamint a Tesco Clubcard appban. 

Tesco ügyfélszolgálat

A Tesco ügyfészolgálata készséggel az ügyfelek rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • Telefon: +36 80 222 333

  • Posta: TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.

  • Közösségi háló: Facebook, Instagram, YouTube

Az üzlethálózat szolgáltatásaival, termékeivel és a lapozható Tesco akciós újság ajánlataival kapcsolatos bővebb információ elérhető a https://tesco.hu/ honlapon.

Mikor alakult a Tesco?

A Tesco kiskereskedelmi lánc kezdetei 1919-re nyúlnak vissza, amikor egy brit légierő pilóta leszerelése után vállalkozásba kezdett. Felvásárolta a hadsereg élelmiszer-feleslegét és azt egy kordéról árusította London egyik negyedében. Kitartó munkával hamarosan bővíteni tudta az üzletkörét.

Mikor nyit a Tesco ?

A Tesco üzletek és áruházak helytől és üzlettípustól függően eltérő nyitvatartási rend szerint működnek, amely megtekinthető a Tesco online felületén, a "Tesco Magyarország" menüsor "Áruházak" menüpontjában, ahol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét Tesco nyitvatartási idejét.

Hány Tesco van Magyarországon?

Magyarországon a Tesco több mint 200 áruházat üzemeltet. Ez magában foglalja a különböző formátumokat, mint például a Tesco Extra, Expressz, hipermarketek és szupermarketek, amelyek az ország számos pontján elérhetőek, széles körű vásárlási lehetőségeket kínálva a lakosság számára.

További üzletek

Látta már a/az Tesco áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl akció Aldi újság lapozható Penny Market szórólap Spar katalógus Auchan akciós újság Interspar katalógus Coop akciós újság lapozható Metro akciós újság lapozható CBA akciós újság lapozható formában Reál akciós újság Goods Market akciós újság online Privát újság Príma Kartal akciós újság Family Diszkont akció

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…