Auchan - akciós újság lapozható, akció

Auchan

Auchan

11. 24. – 2022. 11. 30.

Auchan

Auchan

10. 20. – 2022. 11. 30.

Auchan

Auchan

11. 20. – 2022. 11. 30.

Auchan

Auchan

11. 13. – 2022. 11. 30.

Auchan

Auchan

11. 24. – 2022. 11. 30.

Auchan

Auchan

12. 01. – 2022. 12. 07.

Auchan

Auchan

12. 01. – 2022. 12. 07.

Auchan

Auchan

12. 01. – 2022. 12. 07.

Auchan

Auchan

12. 01. – 2022. 12. 24.

Auchan

Auchan

11. 24. – 2022. 12. 24.

Auchan

Auchan

12. 01. – 2022. 12. 24.

Auchan

Auchan

12. 01. – 2022. 12. 31.

Az Auchan üzletei méltán tettek szert nagy népszerűségre Magyarországon. Az Auchan a csúcsminőséget, a nagy választékot, a kedvező árakat és az egyszerű vásárlást ötvözi. Az Auchannál meg vannak győződve arról, hogy a vásárlók elégedettsége csak akkor érhető el, ha az alkalmazottak is elégedettek. Ezért is fektetnek nagy hangsúlyt a pozitív munkakörnyezetre, melynek alapja a tisztesség és tisztelet az ügyfelekkel, alkalmazottakkal és üzleti partnerekkel való kapcsolattartásban.

Az Auchan üzletek nagykereskedelmi hálózata élelmiszer-, alkohol-, biotermékek, gluténmentes és vegán élelmiszerek, valamint drogériai áruk, háztartási cikkek és textíliák, valamint különféle szezonális áruk változatos választékát kínálja. A hűtőpultokban friss hús, kolbász és húskészítmények, valamint az évek során kipróbált klasszikus saláták és haltermékek változatos választéka található. Az Auchannál minőségi beszállítóktól származó tejtermékek széles választékát, valamint az Auchan által támogatott regionális beszállítóktól származó különféle kenyereket és péksüteményeket is talál.

Auchan története

Az Auchan 1961-ben nyitotta meg első üzletét Franciaországban. Napjainkban a világ 12 országában van jelen, beleértve Magyarországot is. Magyarországi terjeszkedése 1998-ban kezdődött, amikor is Budaörsön megnyílt az első Auchan áruház. Magyarországon való megjelenésük óta töretlen lelkesedéssel a jó minőségű, egészséges és helyi termékek kereskedelme iránti elkötelezettséggel állítják össze termékkínálatukat, amelyet elérhető áron kínálnak vásárlóiknak. Az áruházaik mellett lehetőség van weboldalukon keresztül az Auchan online rendelésre is.

Auchan kínálata

A külső beszállítóktól származó minőségi márkák széles skálája mellett az Auchan saját márkájú termékeit is kínál. Az Auchan márkák közé tartozik az Auchan Optimum, az Auchan Nívó és az Auchan Prémium márkák. Ezen márkák termékeit megtalálja az áruház törzskínálatában. Minden Auchan saját márkás terméknek, függetlenül attól, hogy hol gyártják vagy értékesítik, magas minőségi, ízű és biztonsági előírásoknak kell megfelelnie. A termék ízét és minőségét a receptúra, az összetétel és az alapanyagok, valamint a beszállítók és a gyártás is befolyásolja. A jó termékek alapja elsősorban a gondosan kiválasztott és fenntartható nyersanyagok.

Az Auchan Optimum termékek kiváló minőséget ígérnek kedvező áron. Alapélelmiszerek és fogyasztási cikkek tartoznak ide, amelyekhez kiváló áron juthat hozzá. Az Auchan Optimum márka jelzése a zöld madár. Az Auchan Nívó termékek kiváló minőségűek megfizethető áron. Az Auchan Nívó piros madár márkajelzés alatt magas minőségű fogyasztási cikkeket talál. Keresse a piros madaras Nívó termékeket az Auchan polcain, hogy a minőség garantált legyen. Az Auchan Prémium egy új, arany madárral ellátott márka, amely kiemelkedően jó minőségű, gourmet termékeket jelent. Az Auchan Prémium termékkínálatban többek közt prémium kategóriás kakaópor, csokoládék, kacsa és libazsír szerepelnek.

Auchan akciós újság

Az Auchan akciók keretein belül az egyes információk az új árukról és az előnyös ajánlatokról, az Auchan akciókról és kedvezményekről, az élelmiszerek, drogériák és szezonális áruk széles választékáról megtalálhatók a heti szinten megújuló Auchan akciós újságok hasábjain. Természetesen a mindig megújuló Auchan szórólapon hús- és kolbászfélék, tejtermékek és pékáruk széles választékát is kínálják alacsony áron, így minden vásárló számára e termékek kedvezményes áron elérhetőek. Akár akciós kávét, akár akciós vajat keres, érdemes megnézni a csütörtöktől érvényes Auchan szórólapot, amely nyomtatott és online formában is lapozható. Az Auchan szórólap hetente egyszer, kedden jelenik meg és csütörtöktől érvényes.

Az Auchan speciális katalógusai és szezonális szórólapjai rendszertelenül jelennek meg, és általában hosszabb érvényességűek. Szezonális és alkalmi termékeket tartalmaznak, mint kerti bútorokat és kiegészítőket, különféle dekorációkat, iskolaszereket, játékokat. Lapozza át az Auchan akciós szórólapokat online, és segítségükkel előre megtervezheti bevásárlását. Az Auchan újság és Auchan akciós katalógus rendszeresen tájékoztatja a vásárlókat az előnyös ajánlatokról, és felhívja a figyelmet a kiválasztott szortimenttel kapcsolatos Auchan kedvezményekre.

Auchan Bizalomkártya

Az Auchan Bizalomkártya az Auchan pontgyűjtő hűségkártyája. A program keretén belül a vásárlók Bizalompontokat gyűjthetnek a kártyájukon, amit később a vásárlásaik során felhasználhatnak. A Bizalompontok gyűjtése az áruházi vásárlások és az Auchan töltőállomásokon történő tankolást követően lehetséges. Minden elköltött 1 000 Ft után 5 Bizalompont gyűjthető, de tranzakcióként maximum 500 Bizalompont. Az Auchan Bizalompontok áruházi vásárlás esetén válthatók be, 10 pont = 5 Forint értékben, így csökkenthető a fizetendő végösszeg. Minden összegyűjtött pont levásárolható, de a Bizalompontokkal a vásárlási összérték maximum 90%-a fizethető ki.


További üzletek

Látta már a Auchan áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…