Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Auchan

Auchan akciós újság

Auchan lejárt szórólapok »

Auchan szórólapok az Ön városában

Auchan Budapest Auchan Debrecen Auchan Szeged Auchan Miskolc Auchan Győr Auchan Kecskemét Auchan Székesfehérvár Auchan Szolnok Auchan Sopron Auchan Zalaegerszeg Auchan Dunakeszi Auchan Szigetszentmiklós Auchan Szekszárd Auchan Budaörs Auchan Fót Auchan Törökbálint Auchan Maglód Auchan Budakalász Auchan Solymár Auchan Csömör

Auchan akciós újság lapozható formában

Az Auchan akciós újság a hét minden szakaszában, csütörtöktől szerdáig tartó időszakra nyújt betekintést az aktuális ajánlatokba. A hetente megjelenő Auchan újság két külön kiadványban érhető el: egyik a hipermarketekre, míg a másik a szupermarketekre szabva. Az Auchan katalógusokban található termékkínálat széles spektrumon mozog, beleértve az élelmiszerektől kezdve a háztartási cikkeken át egészen az elektronikai eszközökig, mindig megfűszerezve különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel, hogy a legjobb áron szerezhessük be a kívánt termékeket. A mindennapi szükség cikkek kedvezményei mellett népszerűek a háztartási gépekre vonatkozó kedvezmények, köztük Auchan hűtőszekrény akciói.  Az Auchan akciós újság lapozható formában, online is elérhető, emellett ha szeretnénk letölteni, a cég weboldalán elérhető az Auchan akciós újság PDF formátumban is.

Aktuális Auchan újságok

A legfrissebb Auchan szórólapok már a hét elején elérhetővé válnak, így az elsők között értesülhetünk az új akciókról és szezonális ajánlatokról. Az általános heti Auchan újság lapozható kiadványai mellett az üzlethálózat hosszabb érvényességű a tematikus és szezonális Auchan katalógusokat is kiad. Ezek a speciális Auchan akciós újságok változatos témákat ölelnek fel, mint például háztartási cikkek, kerti eszközök, játékok, valamint az ünnepekhez kapcsolódó speciális ajánlatok. A Penny szórólapja szintén remek heti kedvezményekkel szolgál.

Auchan termékek

Az Auchan áruházakban a vásárlók rendkívül széles és változatos termékkínálattal találkozhatnak, amely magában foglalja az élelmiszereket, személyes higiéniai termékeket, otthoni dekorációkat, elektronikai eszközöket és szabadidős cikkeket. Különösen figyelemre méltó az Auchan friss élelmiszerekre, például zöldségekre, gyümölcsökre és hentesárukra vonatkozó kínálata, amelyek mindig frissen és magas minőségben kerülnek az üzletek polcaira. Az Auchan saját márkái közé tartozik az Auchan Nívó, Auchan Optimum, Auchan BIO és Auchan Budget, amelyek kiváló minőséget kínálnak rendkívül versenyképes áron, s rendszeresen megtalálhatóak az Auchan online katalógusokban. 

Auchan Bizalomkártya és OkAuchan app

Az Auchan Bizalomkártya és az OkAuchan mobilalkalmazás különleges előnyökkel és kedvezményekkel ajándékozza meg a hűséges vásárlókat. Ezek a programok lehetővé teszik a pontok gyűjtését, amelyeket később kedvezményekre vagy speciális ajánlatokra lehet beváltani. A mobilalkalmazáson belül pedig az Auchan akciós újság lapozható formában.

Auchan online áruház

Az Auchan online áruház lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy kényelmesen, otthonukból intézzék a bevásárlást, kihasználva az Auchan házhozszállítási lehtőségét. A weboldal felhasználóbarát felületén könnyedén böngészhető a széles termékkínálat, számos csak online rendelhető termékkel. A kiválasztott termékeket kosárba helyezve, néhány kattintással megrendelhetjük, az Auchan házhozszállítási szolgáltatása révén pedig az áruk gyorsan és biztonságosan érkeznek meg a megadott címre. Az Auchan online rendszerében a vásárlásokat még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az Auchan Bizalomkártya és a mobilalkalmazás integrálása, lehetővé téve a hűségpontok gyűjtését és felhasználását online vásárlás során is. Ha élelmiszert szeretnénk házhoz rendelni, igénybe vehetjük a Tesco online bevásárlás szolgáltatását is.

Auchan üzletek

Magyarországon összesen 24 Auchan üzlet található, amelyek hipermarketek és szupermarketek formájában üzemelnek. Az Auchan üzletek különböző helyszíneken találhatóak, így biztosítva, hogy a vásárlók könnyedén hozzáférjenek az Auchan széleskörű termékkínálatához. Az Auchan nyitvatartása üzlettípustól és elhelyezkedéstől függően eltérő. Általánosságban az Auchan hipermarketek reggel 6-7 órától este 21-22 óráig tartanak nyitva. Az Auchan nyitvatartási adatai üzletenkénti lebontásban megtekinthetőek az üzlet weboldalán. 

Kapcsolat

 Az Auchan üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • Telefon: +36 80 10 90 10
  • E-mail: info@auchan.hu
  • Posta: 2040 Budaörs, Sport utca 2-4.
  • Közösségi háló: Facebook, Instagram, YouTube

Bővebb információ az online rendeléssel, termékekkel, akciókkal kapcsolatosan a https://www.auchan.hu/ honlapon érhető el.

Hol találhatóak Auchan áruházak?

Az Auchan üzlethálózat országszerte jelenleg 24 áruházzal rendelkezik, amelyek az ország nagyvárosaiban találhatóak meg. Közülük a legismertebbek az Auchan Miskolc, Auchan Debrecen, Auchan Szeged, Auchan Kecskemét és Auchan Székesfehérvár egyszégei. Az Auchan két különböző üzlettípust működtet Magyarországon: Auchan hipermarketeketek, valamint kisebb Auchan szupermarketeket. Az Auchan üzletek részletes listáját megtalálja az auchan.hu weboldalon az "Áruházak" menüpontra kattintva.

Mikor nyit az Auchan?

Az Auchan áruházak egymástól eltérő Auchan nyitvatartási idővel működnek. A konkrét nyitvatartási idők megtekinthetők üzlethálózat honlapján, az áruházak menüpontban, ahol megtalálhatók az egyes üzletek pontos címei is.

Hogyan regisztrálhatok az Auchan Bizalomkártya programba?

Az Auchan Bizalomkártya programba való regisztrációhoz látogasson el egy Auchan áruházba, és töltse ki a regisztrációs űrlapot az információs pultnál, vagy regisztráljon közvetlenül az OkAuchan mobilalkalmazáson keresztül.

További üzletek

Látta már a/az Auchan áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl szórólap Aldi újság Penny Market szórólap Tesco szórólap Spar újság Interspar akciós újság Coop katalógus Metro akciós katalógus CBA akció Reál akció Goods Market akciós újság online Privát Élelmiszer akciós újság Príma újság Family Diszkont újsag

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…