Auchan - promóciós szórólap, akciós áru

Auchan

Auchan

09.28. – 2023.10.04.

Auchan

Auchan

09.14. – 2023.10.04.

Auchan szupermarket

Auchan szupermarket

09.28. – 2023.10.04.

Auchan

Auchan

09.28. – 2023.10.11.

Auchan

Auchan

09.14. – 2023.09.27.

Lejárt szórólapok Auchan »

Auchan akciós újság lapozható

Hazánk egyik legnépszerűbb üzlethálózata az Auchan áruházlánc, amely számos kedvezményes ajánlattal, heti rendszerességgel meghirdetett Auchan akciókkal és kedvezményekkel szolgál a vásárlók számára. Az Auchan kiskereskedelmi hálózat hetente megújuló akciós ajánlatai megtekinthetőek a hagyományos, nyomtatott Auchan katalógusokban, Auchan újságokban és Auchan akciós újság lapozható változataiban, amelyeket a postaládánkból mindannyian ismerünk, emellett az Auchan újság lapozható, online kiadvány formájában is megtekinthető. Akciókban bővelkednek az Aldi akciós katalógusok is.

Az Auchan online újság hetente jelenik jelenik meg, a nyomtatott Auchan katalógusokhoz hasonlóan. Az Auchan akciós újság lapozható kiadványa kedvezményes árú termékek gazdag kínálatát tartalmazza, amelyben az élelmiszertől kezdve, a drogérián át, a műszaki cikkekig mindent megtalálunk. Az Auchan akciós újság lapozható formájának két változata jelenik meg minden héten: a kisebb, Auchan szupermarketekre vonatkozó Auchan szórólap, valamint a nagyobb Auchan hipermarketekre vonatkozó Auchan katalógus. Kedvezményes árakkal szolgálnak az Coop üzletek akciós ajánlatai is.

Aktuális Auchan katalógus

Az országszerte nagy népszerűségnek örvendő Auchan áruházak hetente meghirdetett akciós ajánlataik révén igyekeznek segítséget nyújtani vásárlóik számára a spórolásban, az akciós ajánlatok gazdag kínálatát tartalmazó nyomtatott Auchan szórólap, Auchan katalógus, valamint az Auchan akciós újság lapozható, online kiadvány révén. Az Auchan újság érvényessége az adott hét csütörtökén veszi kezdetét és a következő hét szerdájáig érvényes. Kedvezményekben bővelkednek a Penny Market akciós újságok is.

Az általános, minden héten megjelenő Auchan akciós újság lapozható változata mellett az Auchan áruházak szezonális, tematikus Auchan katalógusokkal is rendszeresen jelentkeznek, amelyeknek érvényességi ideje egy héttől egészen egy hónapig terjedhet. A tematikus Auchan katalógusokban műszaki cikkeket, játékokat, videójátékokat és számos egyéb terméktípust találunk, amelyeket az Auchan akciói révén kedvező áron vásárolhatunk meg. Nagyszerű játákkínálattal szolgálnak a Pepco katalógusok is. Az Auchan akciós újság lapozható, online kiadványban szereplő kedvezményes ajánlatok mellett érdemes kihasználni az Auchan Bizalomkártya nyújtotta előnyöket is. Az Auchan kártyának köszönhetően számos további kedvezményben részesülhet. 

Következő heti Auchan újság

Az aktuális hétre vonatkozó Auchan akciókat és kedvezményeket tartalmazó Auchan aktuális szórólap mellett a következő heti Auchan akciós újság lapozható változata is elérhető MrOferto portálon, csakúgy, mint az Auchan üzletlánc honlapján. A következő hétre vonatkozó Auchan újság már csütörtöki érvénybe lépése előtt jó néhány nappal megjelenik, így a vásárlók kényelmesen elkészíthetik a bevásárlólistát az Auchan újság online lapozható kiadványa segítséségével. Ha spórolni szeretnénk a vásárláson, érdemes átlapozni az aktuális Tesco akciós katalógust is.

Az Auchan újság lapozható online kiadvány javarészt élelmiszerárut tartalmaz. A közel 50 oldalnyi terjedelmű nyomtatott Auchan reklámújság, valamint az Auchan online újság élelmiszeráru mellett háztartási drogériát, lakás kiegészítőket, műszaki cikkekt és gyermekjátékokat is tartalmaz, így a népszerű Auchan katalógusokban garantáltan mindent megtalálunk, amire az otthonunkban szükség lehet. Az Auchan aktuális szórólapja a MrOferto portálon online lapozható változatban tekinthető meg, emellett az Auchan akciós újság lapozható formája elérhető az üzlethálózat honlapján is.

Auchan termékek

Az ország számos településén megtalálható Auchan áruházak elsődleges termékkínálatát az élelmiszeráru képezi.Az üzletek polcain mindig találunk friss zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, pékárut, húsárut, illetve tartós élelmiszereket. A külső beszállítóktól származó minőségi márkák széles skálája mellett az Auchan saját márkás termékeket is kínál. Az Auchan márkák közé tartozik az Auchan Optimum, az Auchan Nívó és az Auchan Prémium márkák. Ezen márkák termékei megtalálhatóak az áruház törzskínálatában, valamint gyakorta szerepelnek az Auchan újságok, Auchan katalógusok és Auchan akciós újságok lapozható változatainak hasábjain. Érdemes átlapozni a CBA akciós újságok kínálatát is, amelyben számos minőségi termék található kedvezményes áron.

Az Auchan újság lapozható változata mellett nagyszerű termékkínálattal rendelkeznek a Lidl akciós újságok is. Ha akciós kozmetikai termékeket keres, lapozza fel a DM akciós katalógusokat. De nagyszerű kedvezmények találhatók a Rossmann akciós katalógusok hasábjain is. Az Auchan akciós újságában található termékek megvásárolhatóak személyesen az Auchan áruházakban, emellett igénybe vehető az Auchan online vásárlás házhozszállítással egybekötött szolgáltatása. Minőségi gyermekruhát, lakáskiegészítőket talál a Kik akciós termékei között is.

Auchan áruházak

Az Auchan üzlethálózat országszerte jelenleg 24 áruházzal rendelkezik, amelyek az ország nagyvárosaiban találhatóak meg. A legnépszerűbb Auchan üzletek közé tartoznak az Auchan budapesti, Auchan debreceni, Auchan szegedi, miskolci, győri és budaörsi egységei, amelyekben mindig széles választékú termékkínálatot találunk. Az Auchan két különböző üzlettípust működtet Magyarországon: Auchan hipermarketeketek, valamint kisebb Auchan szupermarketeket.

Az Auchan áruházak egymástól eltérő Auchan nyitvatartási idővel működnek. A konkrét Auchan nyitvatartási idők megtekinthetők az üzlethálózat honlapján, az áruházak menüpontban.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az Auchan áruházlánc aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint az Auchan aktuális szórólapban és az Auchan akciós újság lapoható változatában megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük az Auchan ügyfélszolgálatát. Az Auchan üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: +36-80-10-90-10-es számon, amely hétfőtől szombatig 8:00-tól 20:00 óráig, vasárnap: 8:00-tól 16:00 óráig hívható.

  • E-mailben: az info@auchan.hu elektronikus levelezési címen általános kérdések esetéb, a bizalomkartya@auchan.hu címen az Auchan kártya, azaz az Auchan bizalomkártyátval kapcsolatos kérdések esetén, valamint az ekereskedelem@auchan.hu címen online vásárlás esetén.

  • Postai úton: 2040 Budaörs, Sport utca 2-4. címen.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot az Auchan ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az Auchan Facebook oldalán, továbbá az Auchan Instagram oldalán is. Az Auchan közösségi oldalain megtekinthetőek az Auchan újságokban és Auchan katalógusokban közzétett kedvezményes ajánlatok is.

Hol van Auchan áruház?

Az Auchan üzlethálózat országszerte jelenleg 24 áruházzal rendelkezik, amelyek az ország nagyvárosaiban találhatóak meg. Az Auchan két különböző üzlettípust működtet Magyarországon: Auchan hipermarketeketek, valamint kisebb Auchan szupermarketeket. Az Auchan üzletek részletes listáját megtalálja az auchan.hu weboldalon az "Áruházak" menüpontra kattintva.

Mikor nyit az Auchan?

Az Auchan áruházak egymástól eltérő Auchan nyitvatartási idővel működnek. A konkrét Auchan nyitvatartási idők megtekinthetők üzlethálózat honlapján, az áruházak menüpontban, ahol megtalálhatók az egyes Auchan üzletek pontos címei is.

További üzletek

Látta már a Auchan áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…