Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Auchan

Auchan - promóciós szórólap, akciós áru

Auchan lejárt szórólapok »

Auchan szórólapok az Ön városában

Auchan Budapest Auchan Debrecen Auchan Szeged Auchan Miskolc Auchan Győr Auchan Kecskemét Auchan Székesfehérvár Auchan Szolnok Auchan Sopron Auchan Zalaegerszeg Auchan Dunakeszi Auchan Szigetszentmiklós Auchan Szekszárd Auchan Budaörs Auchan Fót Auchan Törökbálint Auchan Maglód Auchan Budakalász Auchan Solymár Auchan Csömör

Auchan akciós újság lapozható formában

Magyarország egyik legnépszerűbb üzlethálózata az Auchan áruházlánc, amely számos kedvezményes ajánlattal, heti rendszerességgel meghirdetett Auchan akciókkal és kedvezményekkel szolgál a vásárlók számára. Az Auchan kiskereskedelmi hálózat hetente megújuló akciós ajánlatai megtekinthetőek a hagyományos, nyomtatott Auchan katalógusokban, Auchan újságokban és Auchan akciós újság lapozható formában kiadott változataiban, amelyeket a postaládánkból mindannyian ismerünk, emellett az Auchan újság lapozható, online kiadványában, azaz az Auchan online újságban is megtekinthetőek. Akciókban bővelkednek az Aldi akciós katalógusok is.

Az Auchan online újság hetente jelenik meg, a nyomtatott Auchan katalógusokhoz hasonlóan. Az Auchan akciós újság lapozható formában kiadott változatában kedvezményes árú termékek gazdag kínálatát tartalmazza, amelyben az élelmiszertől kezdve, a drogérián át, a műszaki cikkekig mindent megtalálunk. Az Auchan akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványának két változata jelenik meg minden héten: a kisebb, Auchan szupermarketekre vonatkozó Auchan szórólap, valamint a nagyobb Auchan hipermarketekre vonatkozó Auchan katalógus. Kedvezményes árakkal szolgálnak az Coop üzletek akciós ajánlatai is.

Aktuális Auchan katalógus

Az országszerte nagy népszerűségnek örvendő Auchan áruházak hetente meghirdetett akciós ajánlataik révén igyekeznek segítséget nyújtani vásárlóik számára a spórolásban, az akciós ajánlatok gazdag kínálatát tartalmazó nyomtatott Auchan szórólap, Auchan katalógus, valamint az Auchan akciós újság lapozható formában megjelenő kiadvány révén. Az Auchan újság érvényessége az adott hét csütörtökén veszi kezdetét és a következő hét szerdájáig érvényes. Kedvezményekben bővelkednek a Penny Market akciós újságok is. Az általános, minden héten megjelenő Auchan akciós újság lapozható változata mellett az Auchan áruházak szezonális, tematikus Auchan katalógusokkal is rendszeresen jelentkeznek, amelyeknek érvényességi ideje egy héttől egészen egy hónapig terjedhet.

A tematikus Auchan katalógusokban műszaki cikkeket, játékokat, videójátékokat és számos egyéb terméktípust találunk, amelyeket az Auchan akciói révén kedvező áron vásárolhatunk meg. Nagyszerű játákkínálattal szolgálnak a Pepco katalógusok is. Az Auchan akciós újság lapozható formában kiadott változatában, valamint az Auchan online újságban szereplő kedvezményes ajánlatok mellett érdemes kihasználni az Auchan Bizalomkártya nyújtotta előnyöket is. Az Auchan kártyának köszönhetően számos további kedvezményben részesülhet. Használja ki a Metro kártyák nyújtotta Metro akciókat is.

Következő heti Auchan újság

Az aktuális hétre vonatkozó Auchan akciókat és kedvezményeket tartalmazó Auchan aktuális szórólap mellett a következő heti Auchan akciós újság lapozható formában megjelenő változata, valamint az Auchan online újság is elérhető MrOferto portálon, csakúgy, mint az Auchan üzletlánc honlapján. A következő hétre vonatkozó Auchan online újság már csütörtöki érvénybe lépése előtt jó néhány nappal megjelenik, így a vásárlók kényelmesen elkészíthetik a bevásárlólistát az Auchan újság online lapozható kiadványa segítséségével. Ha spórolni szeretnénk a vásárláson, érdemes átlapozni az aktuális Tesco akciós katalógust is.

Az Auchan újság lapozható online kiadvány javarészt élelmiszerárut tartalmaz. A közel 50 oldalnyi terjedelmű nyomtatott Auchan reklámújság, valamint az Auchan online újság élelmiszeráru mellett háztartási drogériát, lakás kiegészítőket, műszaki cikkekt és gyermekjátékokat is tartalmaz, így a népszerű Auchan katalógusokban garantáltan mindent megtalálunk, amire az otthonunkban szükség lehet. Az Auchan aktuális szórólapja és az Auchan online újság a MrOferto portálon online lapozható változatban tekinthető meg, emellett az Auchan akciós újság lapozható formában elérhető az üzlethálózat honlapján is. Az MrOferto oldalán megtekinthető a Spar akciós újságok legjobb ajánlatai is.

Auchan termékek

Az ország számos településén megtalálható Auchan áruházak, köztük az Auchan Székesfehérvár, Auchan Miskolc, Auchan Kecskemét, Auchan Debrecen, Auchan Szeged elsődleges termékkínálatát az élelmiszeráru képezi.Az üzletek polcain mindig találunk friss zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, pékárut, húsárut, illetve tartós élelmiszereket. A külső beszállítóktól származó minőségi márkák széles skálája mellett az Auchan saját márkás termékeket is kínál. Az Auchan márkák közé tartozik az Auchan Optimum, az Auchan Nívó és az Auchan Prémium márkák. Ezen márkák termékei megtalálhatóak az áruház törzskínálatában, valamint gyakorta szerepelnek az Auchan újságok, Auchan katalógusok, Auchan online újság és Auchan akciós újságok lapozható formában megjelenő változatainak hasábjain. Érdemes átlapozni a CBA akciós újságok kínálatát is, amelyben számos minőségi termék található kedvezményes áron.

Az Auchan újság lapozható változata mellett nagyszerű termékkínálattal rendelkeznek a Lidl akciós újságok is. Ha akciós kozmetikai termékeket keres, lapozza fel a DM akciós katalógusokat. Az Auchan akciós újságában található termékek megvásárolhatóak személyesen az Auchan áruházakban, köztük az Auchan Miskolc, Auchan Debrecen, Auchan Szeged és Auchan Székesfehérvár egységeiben, emellett igénybe vehető az Auchan online vásárlás házhozszállítással egybekötött szolgáltatása.

Auchan üzletek

Az Auchan üzlethálózat országszerte jelenleg 24 áruházzal rendelkezik, amelyek az ország nagyvárosaiban találhatóak meg. A legnépszerűbb Auchan üzletek közé tartoznak az Auchan budapesti, Auchan kecskeméti, Auchan debreceni, Auchan szegedi, Auchan miskolci és az Auchan székesfehérvári egységei, amelyekben mindig széles választékú termékkínálatot találunk. Az Auchan két különböző üzlettípust működtet Magyarországon: Auchan hipermarketeketek, valamint kisebb Auchan szupermarketeket.

Az Auchan áruházak egymástól eltérő Auchan nyitvatartási idővel működnek. A konkrét Auchan nyitvatartási idők megtekinthetők az üzlethálózat honlapján, az áruházak menüpontban. Keresse fel a Real üzleteket és keresse a legelőnyösebb Real akciókat.

Auchan ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az Auchan áruházlánc aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint az Auchan aktuális szórólapban és az Auchan akciós újság lapoható formában kiadott változatában, valamint az Auchan online újságban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük az Auchan ügyfélszolgálatát. Az Auchan üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: +36-80-10-90-10-es számon, amely hétfőtől szombatig 8:00-tól 20:00 óráig, vasárnap: 8:00-tól 16:00 óráig hívható.

  • E-mailben: az info@auchan.hu elektronikus levelezési címen általános kérdések esetéb, a bizalomkartya@auchan.hu címen az Auchan kártya, azaz az Auchan bizalomkártyával kapcsolatos kérdések esetén, valamint az ekereskedelem@auchan.hu címen online vásárlás esetén.

  • Postai úton: 2040 Budaörs, Sport utca 2-4. címen.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot az Auchan ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az Auchan Facebook oldalán, továbbá az Auchan Instagram oldalán is. Az Auchan közösségi oldalain megtekinthetőek az Auchan online újságokban és Auchan katalógusokban közzétett kedvezményes ajánlatok is.

Auchan hol van?

Az Auchan üzlethálózat országszerte jelenleg 24 áruházzal rendelkezik, amelyek az ország nagyvárosaiban találhatóak meg. Közülük a legismertebbek az Auchan Miskolc, Auchan Debrecen, Auchan Szeged, Auchan Kecskemét és Auchan Székesfehérvár egyszégei. Az Auchan két különböző üzlettípust működtet Magyarországon: Auchan hipermarketeketek, valamint kisebb Auchan szupermarketeket. Az Auchan üzletek részletes listáját megtalálja az auchan.hu weboldalon az "Áruházak" menüpontra kattintva.

Mikor nyit az Auchan?

Az Auchan áruházak egymástól eltérő Auchan nyitvatartási idővel működnek. A konkrét Auchan nyitvatartási idők megtekinthetők üzlethálózat honlapján, az áruházak menüpontban, ahol megtalálhatók az egyes Auchan üzletek pontos címei is.

További üzletek

Látta már a/az Auchan áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl akciós szórólap Aldi akció Penny Market szórólap Tesco szórólap Spar újság Coop katalógus Goods Market akciós újság online Metro akciós katalógus CBA katalógus Reál újság Privát Élelmiszer akciós újság Príma újság GRoby újság Family Diszkont újsag

Legfrissebb cikkek

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Az új év gyakran kapcsolódik az új fogadalmakhoz és az új kezdetekhez. Sokan kitűznek maguk elé célokat és terveket arra, hogy hogyan javítsák meg az…