Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Lidl

Lidl akciós újság

Lidl lejárt szórólapok »

Lidl szórólapok az Ön városában

Lidl Budapest Lidl Debrecen Lidl Szeged Lidl Miskolc Lidl Pécs Lidl Győr Lidl Nyíregyháza Lidl Kecskemét Lidl Székesfehérvár Lidl Szombathely Lidl Szolnok Lidl Érd Lidl Tatabánya Lidl Sopron Lidl Kaposvár Lidl Veszprém Lidl Békéscsaba Lidl Zalaegerszeg Lidl Eger Lidl Nagykanizsa Lidl Dunaújváros Lidl Dunakeszi Lidl Hódmezővásárhely Lidl Szigetszentmiklós

Lidl akciós újság lapozható formában

A Lidl akciós újságban minden héten, csütörtöktől szerdáig újabb és újabb kedvezményekkel találkozhatunk. Legyen szó friss élelmiszerről, háztartási eszközökről vagy akár szezonális termékekről, a Lidl akciós újság lapozható formában a legjobb ajánlatokat kínálja. A Lidl akciós újság online is megtekinthető a MrOferto.hu-n, lehetővé téve, hogy kényelmesen tájékozódjunk az aktuális, következő vagy múltbéli Lidl ajánlatokról, köztük akár a Lidl akciós újság 40. hétre szóló kiadványában szereplő akciókról. Ezen felül, a Lidl újság lapozható kiadványa gyakran tartalmaz különleges, csak rövid ideig elérhető termékeket is, így érdemes rendszeresen figyelemmel kísérni. 

Aktuális Lidl újság és következő akciók

A gondosan összeállított Lidl katalógusok rendszeresen frissülnek, hogy a vásárlókat a legújabb akciókkal, szezonális ajánlatokkal lássák el. A Lidl szórólapjában szereplő ajánlatok gyakran magukban foglalnak tematikus heteteket, nemzetközi ízeket és termékeket, amelyek kiváló lehetőséget kínálnak az ínyencek számára. A lapozható Lidl akciós újság akciói és a tematikus hetek változatos választékot biztosítanak, így mindenki találhat magának való ajánlatot. A következő Lidl akciós újság lapozható formában elérhető kiadványa mindig nagy érdeklődéssel várt, mivel a cég folyamatosan igyekszik újítani és érdekes ajánlatokkal előállni. A Lidl katalógus digitális verziója, a Lidl online újság, lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor tudakozódjunk az új akciókról. Az Auchan akciós újsága hasonlóan széleskörű választékot kínál.

A Lidl üzlethálózatról

A német származású Lidl 2004-ben nyitotta meg első üzleteit Magyarországon, azóta pedig jelentős növekedést mutatva, több mint 200 boltot üzemeltet országszerte. A Lidl, Európa egyik vezető diszkont áruházláncaként elkötelezett amellett, hogy vásárlóinak minőségi termékeket kínáljon versenyképes áron. A vállalat sikerének kulcsa a hatékony ellátási lánc és az ügyfélközpontúság, amely lehetővé teszi, hogy a legfrissebb termékeket, beleértve a saját márkás árucikkeket is, kedvező áron kínálhassák. A Penny újságában szintén számos minőségi saját márkás terméket találunk.

Termékkínálat

A Lidl termékkínálata rendkívül széles, magában foglalva az élelmiszereket, italokat, háztartási cikkeket, ruházatot és elektronikai termékeket is. A lánc különös figyelmet fordít a frissességre és a minőségre, különösen az élelmiszer kategóriában, ahol a friss zöldségek, gyümölcsök, hús- és tejtermékek széles választékát kínálja. A Lidl saját márkás termékei, mint például a Pilos tejtermékek, a Silvercrest elektornikai eszközök vagy a Cien szépségápolási termékek, kiemelkedő minőséget kínálnak versenyképes áron, amely hozzájárul a márkahűség növeléséhez. A népszerű kategóriák között megtalálhatóak a bio és gluténmentes termékek is, amelyek megfelelnek a modern táplálkozási trendeknek, s rendszeresen szerepelnek a Lidl újságban.

Lidl Plus applikáció

A Lidl Plus applikáció kényelmes hozzáférést biztosít a legfrissebb akciókhoz, kuponokhoz és személyre szabott ajánlatokhoz. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen tárolják és használják digitális Lidl Plus kártyájukat, ami további kedvezményeket és előnyöket jelent vásárlásaik során. A Lidl applikációja azoknak is ajánlott, akik szeretik nyomon és optimalizálni a kiadásaikat, mivel az app részletes összegzést nyújt a vásárlásokról. Emellett a Lidl applikációja rendszeres értesítéseket küld a legújabb Lidl akciókról és különleges ajánlatokról.

Lidl üzletek és nyitvatartás

Magyarországon a Lidl több mint 200 üzletet működtet a nagyobb városokban, köztük Budapesten és Győrben, Kecskeméten és Szegeden. A Lidl nyitvatartása rugalmas, lehetővé téve a vásárlást mind hétköznap, mind hétvégén. A Lidl üzletek hétfőtől szombatig 6:30-tól 21:00-ig, vasárnap pedig 7:00-tól 19:00-ig tartanak nyitva országszerte.

Lidl ügyfélszolgálat

A Lidl ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • Telefon: a +36 80 020 534

  • Közösségi háló: Facebook, Instagram, YouTube, Tik-Tok

  • Posta: 1037 Budapest, Rádl árok 6.

További információ az üzlethálózat szolgáltatásairól, termékeiről elérhető https://www.lidl.hu/ honlapon, ahol a Lidl akciós újság PDF formátumban is megtalálható letöltésre.

Hány Lidl van Magyarországon?

Napjainkban Magyarországon több mint 200 Lidl áruház üzemel, amelyek megtalálhatóak az ország minden nagyobb városában. A Legnépszerűbb magyarországi Lidl áruházak közé tartoznak a Lidl budapesti fiókjai. A Lidl Budapest mellett több vidéki városban is üzemeltet boltot, közülük népszerűek a Lidl debreceni, szegedi, szolnoki, veszprémi és szegedi egységei.

Mikor nyit a Lidl?

Az általános Lidl nyitvatartási rend 6:30 és 21:00 óra között alakul. A Lidl nyitvatartási idők, valamint a Lidl üzletek ünnepi nyitvatartási ideje az egyes üzletek pontos elérhetőségével és szolgáltatásainak listájával együtt megtekinthető a lidl.hu honlapján, valamint a Lidl Plus mobilalkalmazáson belül is elérhető a Lidl nyitvatartási ideje.

Milyen nemzetiségű a Lidl?

A Lidl egy német alapítású multinacionális diszkont áruházlánc, amely világszerte számos országban van jelen, Magyarországon 2004 óta.


További üzletek

Látta már a/az Lidl áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Aldi szórólap Penny Market újság Tesco akció Spar akciós újság Auchan akciós újság Interspar akciós újság Coop akciós újság Metro akció CBA akciós újság Reál akciós újság Goods Market akció Privát akciós újság CBA Príma újság Family Diszkont akció

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…