Lidl - akciós újság lapozható, akció

Lidl

Lidl

06.08. – 2023.06.14.

Lidl

Lidl

06.01. – 2023.06.07.

Lidl

Lidl

05.25. – 2023.05.31.

Lidl

Lidl

05.18. – 2023.05.24.

Lidl

Lidl

05.11. – 2023.05.17.

Lidl akciós újság

A Lidl üzlethálózat Magyarország egyik legnépszerűbb áruházlánca számos kedvezményes ajánlattal kedveskedik vásárlói számára. A Lidl üzletek aktuális ajánlatai és kedvezményes termékkínálata megtalálható Lidl akciós újság lapozaható formaváltozatában, melyben helyet kapnak a vásárlók által oly kedvelt Lidl sajátmárkás termékei is. A Lidl katalógusok és szórólapok elsősorban élelmiszerárut tartalmaznak, emellett természetesen számos háztartási cikket, praktikus bútort, műszaki cikket, de akár textilárut is találunk a Lidl online újság lapozható változatában, amely megtekinthető portálunkon. A Lidl újság online lapozható változata friss húsárut, gazdag halkínálatot, szezonális hazai zöldségeket és gyümölcsöket, valamint rengeteg saját márkás terméket tartalmaz, amelyek mind rendszeresen megtalálhatóak a Lidl aktuális ajánlatai között. Lidl online újság segítségével előre megtervezhetjük a bevásárlást, emellett a Lidl akciós újság lapozható formaváltozatában számos pénztárcabarát termékre lelhetünk, amelyekre minden háztartásban szükség van.

Regionális Lidl Extra akciók

A Lidl katalógusokban és szórólapban megtalálható kedvezményes ajánlatokat mellett a népszerű üzlethálózat minden héten meghirdeti a regionális Lidl Extra akciókat is, amelyek lapozható Lidl akciós újság formájában jutnak el a vásárlókhoz és a kijelölt Lidl áruházakra érvényesek. Az egyedi akciókat tartalmazó lapozható Lidl akciós újság érvényessége szintén az adott hét csütörtökén veszi kezdetét, az általános Lidl katalógushoz hasonlóan. A regionális akciós újság Lidl kedvezményei egészen vasárnapig tartanak. Nagyszerű regionális kedvezményekkel várja vásárlóit a Coop üzlethálózat is, melynek kedvezményei megtalálhatók a Coop akciós újságok hasábjain.

Aktuális Lidl szórólap

A Lidl időről-időre számos kedvező ajánlattal segíti a vásárlókat abban, hogy minél többet tudjanak megtakarítani a heti nagy bevásárláson. A Lidl aktuális ajánlatai megtekinthetőek az aktuális heti Lidl akciós újság lapozható formaváltozatában, amely portálunk mellett elérhető a Lidl áruház honlapján is. A Kaufino weboldalán szintén megtekinthetőek a Lidl szórólapok és katalógusok aktuális kiadványai. Az aktuális Lidl akciós újság ajánlatai csütörtöktől szerdáig érvényesek, így mindenképpen érdemes rendszeresen követni a Lidl akciós termékkínálatot tartalmazó lapozható Lidl akciós újságot, amelyből rengeteg spórolási tippet meríthetünk. Emellett a hatályos Tesco katalógus kedvezményes ajánlatai szintén megtekinthetőek portálunkon.

Az online Lidl akciós újság lapozható formájának előnye, hogy amellett, hogy segíti a vásárlókat a jobb átláthatóságban, még környezettudatosságra is nevel. Számos kedvező, személyre szabott ajánlattal kedveskedik a vásárlóknak a Lidl Plus ingyenesen letölthető mobilalkalmazás, amelyben megtekinthethetjük a Lidl aktuális ajánlatait, az aktuális hétre vonatkozó Lidl újság online lapozható változatát, de akár a regionális akciós újság Lidl Extra akcióit is.

A következő időszak ajánlatai

Az aktuális heti Lidl lapozható akciós újság mellett portálunkon megtekinthető a következő hét kedvezményes ajánlatait tartalmazó Lidl újság online lapozható változata. A következő hétre vonatkozó Lidl online újság csütörtöktől lép érvénybe, ám portálunkon már azelőtt megtekinthető a következő heti Lidl lapozható akciós újság, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően a vásárlók gondosan, előre meg tudják tervezni a következő heti nagybevásárlást a minden héten gazdag, szezonális termékkínálattal szolgáló Lidl újság lapozható, online változata segítségével. A Lidl szórólapok és katalógusok hasábjain a zamatos szezonális zöldségek és gyümölcsök mellett fellelhetők a friss péksütemények és pékáruk, valamint lakástextil, lakáskiegészítők, konyhai kisgépek, női-, férfi- és gyermekruhák. Kedvező ruhaárakkal kecsegtet a Hervis bolthálózat is, melynek akciós kínálata megtekinthető a Hervis aktuális akciós újságok hasábjain.

A Lidl üzlethálózatról

A népszerű Lidl kiskereskedelmi hálózat fő kínálatában elsősorban élelmiszerárut találunk. A Lidl zöldség- és gyümölcs részlegén mintegy 150-féle zöldség és gyümölcs közül válogathatunk, amelyek között szezonális, hazai termékeket, valamint import termékeket is felfedezhetünk. A Lidl üzlethálózat kínálatában, csakúgy mint a Lidl akciós újság lapozható formájának első lapjain rendszeresen találunk széles választékban friss húsféléket, emellett a Lidl a hazai üzlethálózatok közül a leggazdagabb friss halkínálattal rendelkezik. A Lidl áruházak polcain mindig ropogós, helyben sütött pékárut találunk, amelyek között mindenki garantáltan megtalálja a kedvencét. A Lidl a hagyományos pékáru termékei mellett gluténmentes termékeket is kínál. Emelett hétről-hétre változó textiláru ajánlattal, konyhai kiegészítőkkel és kiségpekkel, szezonális szerszámokkal és termékkínálattal színesítik akciós ajánlataikat.

A Lidl áruházakhoz hasonló termékkínálatot találunk a népszerű Aldi akciós újságokban. A Lidl áruházak szolgáltatásaival, illetve a Lidl áruházakban vásárolt termékekkel kapcsolatos reklamáció személyesen, az adott Lidl áruház üzletvezetőjénél nyújtható.

Lidl saját márkás termékek

A Lidl egyik legnépszerűbb termékcsaládja a Lidl saját márkás tejtermékei, amelyeket Pilos név alatt találunk meg a Lidl üzletekben, s a Lidl aktuális ajánlatait tartalmazó Lidl újság online lapozható változatában szintén rendszeresen fellelhetők. A Lidl üzletekben élelmiszeráru mellett vásárolhatunk általános háztartási cikkeket, alapvető drogériát, emellett az áruházakban megtaláljuk a Livarno Living Lidl saját márkás bútorokat, Silvercrest saját márkás műszaki cikkeket, amelyek szintén mind rendszeres szereplői a Lidl katalógusoknak és a Lidl újság lapozható változatainak. Továbbá a Lidl üzletekben beszerezhetünk baba termékeket, állateledelt és kiváló minőségű borokat is.

A Lidl áruházak ruhaneműt is kínálnak férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt. Ezek az Esmara, Livergy és Lupilu márkanevek alatt szerepelnek. A Lidl Crivit márka kényelmes sportruházatot kínál. A gyermekeknek szánt Lupilu termékek széleskörű vásárlóerőt vonzanak. A Lidl textil termékek minőségi, tesztelt anyagokból készülnek, amelyek érzékeny bőrrel is kompatibilisek. Kínálatukban minden testalkathoz és minden alkalomra megtalálja a megfelelő fehérneműt is.

Lidl üzletek

A Lidl üzlethálózat jelenleg 192 áruházzal rendelkezik Magyarországon, amelyek megtalálhatóak az ország minden nagyobb városában. A Legnépszerűbb magyarországi Lidl áruházak közé tartoznak a Lidl budapesti fiókjai. A Lidl Budapest mellett több vidéki városban is üzemeltet boltot, közülük népszerűek a Lidl Debrecen, Lidl Szeged, Lidl Szolnok, Lidl Miskolc, illetve a Lidl Pécs, Lidl Szombathely és a Lidl Veszprém fiókjai.

Az általános Lidl nyitvatartási rend a következő:

Nap

Nyitvatartási idő

Hétfő

06:30-21:00

Kedd

06:30-21:00

Szerda

06:30-21:00

Csütörtök

06:30-21:00

Péntek

06:30-21:00

Szombat

06:30-21:00

Vasárnap

07:00-19:00

A Lidl üzletek ünnepi nyitvatartási ideje az egyes üzletek pontos elérhetőségével és szolgáltatásainak listájával együtt megtekinthető a lidl.hu honlapján, valamint a Lidl Plus mobilalkalmazáson belül is elérhető a Lidl nyitvatartási ideje.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Lidl aktuális ajánlataival kapcsolatban, valamint az aktuális Lidl akciós újságban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Lidl ügyfélszolgálatát. A Lidl ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a Lidl honlapján a személyes adatok, valamint a kiválasztott téma megadásával.

  • Telefonon: +36 80 020 534 telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 8-18 óráig, illetve szombaton 8 és 15 óra között hívható.

  • Facebook Messenger üzenetküldő szolgáltatással: Kérdéseinkkel felkereshetjük a Lidl üzlethálózat ügyfélszolgálatát a Facebook közösségi hálón is.

A Lidl számos kedvező ajánlatot, illetve rendszeres nyereményjátékokat hirdet meg közösségi oldalain, köztük a Lidl Magyarország Facebook oldalon, valamint a Lidl Instagram oldalon, ahol az akciós ajánlatok mellett számos hasznos recept ötletet is találunk.

Lidl Plus mobilalkalmazás

A Lidl Plus egy ingyenes mobilapplikáció nap mint nap segít a takarékoskodásban. Ismerje meg a heti kuponokat, valamint a Lidl Plus vásárlások után járó kaparós nyereménykártyákat. Az applikáció segítségével egy helyen megtalálja a Lidl heti akcióit, a Lidl katalógusokat, a Lidl akciós újságokat, a Lidl akciós szórólapokat, a digitális nyugtákat, valamint a Lidl partnerek exkluzív ajánlatait is. Az applikáció használható valamennyi magyarországi Lidl üzletben, és minden olyan országban, ahol a Lidl Plus alkalmazás elérhető. Az alkalmazás Google Play Store, App Store és Huawei AppGallery platformokon ingyenesen letölthető.

A Lidl története

A Lidl üzlethálózatot 1930-as években, Németországban alapították, mely napjainkra hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerláncává nőtte ki magát. A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik és terjeszkedik. Nem csak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, de forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak. A Lidl Magyarország alapfilozófiája, hogy minőségi, jó ár-érték aránnyal rendelkező termékeket kínáljon a vásárlók számára, emellett szem előtt tartja a frissességet, az egészségességet, valamint minden igényre kiterjedő széles választékot is.

További üzletek

Látta már a Lidl áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

Hogyan jött létre a népszerű lidl

Hogyan jött létre a népszerű lidl

A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

Vidám tavaszi tevékenységek

Vidám tavaszi tevékenységek

A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…