Lidl - akciós újság lapozható, akció

Lidl

Lidl

11. 24. – 2022. 11. 30.

Lidl

Lidl

12. 01. – 2022. 12. 04.

Lidl

Lidl

12. 01. – 2022. 12. 04.

Lidl

Lidl

12. 01. – 2022. 12. 07.

Lidl

Lidl

12. 01. – 2022. 12. 15.

Lidl

Lidl

11. 08. – 2022. 12. 24.

Lidl

Lidl

11. 14. – 2022. 12. 24.

Ki nem ismeri a Lidl bevásárlóközpontot? A Lidl az egyik legismertebb élelmiszerüzlet a világon, míg Magyarországon 2004-ben kezdte meg működését és azóta egyre több városban található meg. 191 áruház található meg Magyarországon, abból a legtöbb Budapesten található.

Lidl akciós újság

Magyarország egyik legkedveltebb áruházlánca a Lidl üzlethálózat, amely számos kedvezményes ajánlattal szolgál vásárlói számára a Lidl aktuális ajánlatait és kedvezményes termékkínálatát tartalmazó a Lidl akciós újság révén. A Lidl szórólap elsősorban élelmiszerárut tartalmaz, emellett természetesen számos háztartási cikket, praktikus bútort, műszaki cikket vagy akár textilárut is találunk a Lidl újság online lapozható változatában, amely megtekinthető portálunkon. A Lidl újság lapozható online változata friss húsárut, gazdag halkínálatot, friss, szezonális hazai zöldségeket és gyümölcsöket, valamint rengeteg saját márkás terméket tartalmaz, amelyek mind rendszeresen megtalálhatóak a Lidl aktuális ajánlatai között. Lidl online újság segítségével előre megtervezhetjük a bevásárlást, emellett a Lidl akciós újság lapozható változatában számos pénztárcabarát terméket találunk, amelyekre minden háztartásban szükség van.

Lidl Extra akciók

Az általános Lidl szórólapban megtalálható kedvezményes ajánlatokat mellett a népszerű üzlethálózat minden héten meghirdeti a Lidl Extra akciókat is, amelyek a lapozható Lidl akciós újságban kijelölt Lidl áruházakra érvényesek. Az egyedi akciókat tartalmazó lapozható Lidl akciós újság érvényessége szintén az adott hét csütörtökén veszi kezdetét, az általános Lidl katalógushoz hasonlóan, az akciók pedig egészen vasárnapig tartanak.

Lidl aktuális ajánlatok

A Lidl hétről-hétre rengeteg kedvező ajánlattal igyekszik a segíteni vásárlókat abban, hogy minél többet tudjanak megtakarítani a heti nagy bevásárláson. A Lidl aktuális ajánlatai megtekinthetőek az aktuális heti Lidl lapozható akciós újságban, amely portálunk mellett elérhető a Lidl honlapján is. A Lidl akciós újság érvényessége csütörtöktől szerdáig tart, így mindenképpen érdemes rendszeresen követni a Lidl aktuális ajánlatait tartalmazó lapozható Lidl akciós újságot, amelyből rengeteg spórolási tippet meríthetünk. Emellett az aktuális Tesco katalógus kedvezményes ajánlatai szintén megtekinthetőek portálunkon.

Az online Lidl akciós újság lapozható formában tekinthető meg portálunkon, a jobb átláthatóság kedvéért. Emellett szintén számos kedvező, személyre szabott ajánlattal szolgál a Lidl rendszeres vásárlói számára a Lidl Plus ingyenesen letölthető mobilalkalmazás, amelyben megtekinthethetjük a Lidl aktuális ajánlatait vagy az aktuális hétre vonatkozó Lidl újság online lapozható változatát. 

Következő heti Lidl újság

Az aktuális heti Lidl lapozható akciós újság mellett portálunkon megtekinthető a következő hét kedvezményes ajánlatait tartalmazó Lidl újság lapozható, online változata. A következő hétre vonatkozó Lidl online újság csütörtöktől lép érvénybe, ám portálunkon már azelőtt megtekinthető a következő heti Lidl lapozható akciós újság, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően a vásárlók gondosan, előre meg tudják tervezni a következő heti nagy bevásárlást a minden héten gazdag, szezonális termékkínálattal szolgáló Lidl újság lapozható, online változata segítségével.

Lidl termékkínálat

A népszerű Lidl kiskereskedelmi hálózat kínálatában elsősorban élelmiszerárut találunk. A Lidl zöldség- és gyümölcs részlegén mintegy 150-féle zöldség és gyümölcs közül válogathatunk, amelyek között találunk szezonális, hazai termékeket, valamint import termékeket is. A Lidl üzlethálózat kínálatában, csakúgy mint a Lidl akciós újság lapozható változatának első lapjain rendszeresen találunk széles választékús friss húsféléket, emellett a Lidl a hazai üzlethálózatok közül a leggazdagabb friss halkínálattal rendelkezik. A Lidl áruházak polcain mindig friss, helyben sütött pékárut találunk, amelyek között mindenki garantáltan megtalálja a kedvencét. A Lidl a hagyományos pékáru mellett gluténmentes termékeket is kínál.

Saját márkás termékek

További népszerű termékek a Lidl saját márkás tejtermékei, amelyeket Pilos név alatt találunk meg a Lidl üzletekben, s a Lidl aktuális ajánlatait tartalmazó Lidl újság online lapozható változatában szintén rendszeresen megtaláljuk őket. A Lidl üzletekben élelmiszeráru mellett vásárolhatunk általános háztartási cikkeket, alapvető drogériát, emellett az áruházakban megtaláljuk a Livarno Living Lidl saját márkás bútorokat, Silvercrest saját márkás műszaki cikkeket, amelyek szintén mind rendszeres szereplői a Lidl katalógusoknak. Továbbá a Lidl üzletekben vásárolhatunk baba termékeket, állateledelt és kiváló minőségű borokat is.

A Lidl áruházakhoz hasonló termékkínálatot találunk a népszerű Aldi akciós újságokban. A Lidl áruházak szolgáltatásaival, illetve a Lidl áruházakban vásárolt termékekkel kapcsolatos reklamáció személyesen, az adott Lidl áruház üzletvezetőjénél nyújtható.

Lidl áruházak

A Lidl üzlethálózat jelenleg 192 áruházzal rendelkezik Magyarországon, amelyek megtalálhatóak az ország minden nagyobb városában. A Legnépszerűbb magyarországi Lidl áruházak közé tartoznak, a Lidl budapesti fiókjai, valamint a Lidl Debrecen, a Lidl Szeged, a Lidl Szolnok, a Lidl Miskolc, illetve a Lidl Pécs, a Lidl Szombathely és a Lidl Veszprém fiókjai.

Az általános Lidl nyitvatartási rend a következő:

Nap

Nyitvatartási idő

Hétfő

06:30-21:00

Kedd

06:30-21:00

Szerda

06:30-21:00

Csütörtök

06:30-21:00

Péntek

06:30-21:00

Szombat

06:30-21:00

Vasárnap

07:00-19:00

A Lidl üzletek ünnepi nyitvatartási ideje az egyes üzletek pontos elérhetőségével és szolgáltatásainak listájával együtt megtekinthető a lidl.hu honlapján, valamint a Lidl Plus mobilalkalmazáson belül is elérhető.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Lidl aktuális ajánlataival kapcsolatban, valamint az aktuális Lidl akciós újságban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Lidl ügyfélszolgálatát. A Lidl ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a Lidl honlapján a személyes adatok, valamint a kiválasztott téma megadásával.

  • Telefonon: +36 80 020 534 telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 8-18 óráig, illetve szombaton 8 és 15 óra között hívható.

  • Facebook Messenger üzenetküldő szolgáltatással: Kérdéseinkkel felkereshetjük a Lidl üzlethálózat ügyfélszolgálatát a Facebook közösségi hálón is.

A Lidl számos kedvező ajánlatot, illetve rendszeres nyereményjátékokat hirdet meg közösségi oldalain, köztük a Lidl Magyarország Facebook oldalon, valamint a Lidl Instagram oldalon, ahol az akciós ajánlatok mellett számos hasznos recept ötletet is találunk.

További üzletek

Látta már a Lidl áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…