Lidl - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Lidl »

Lidl szórólapok az Ön városában

Lidl Budapest Lidl Debrecen Lidl Szeged Lidl Miskolc Lidl Pécs Lidl Győr Lidl Nyíregyháza Lidl Kecskemét Lidl Székesfehérvár Lidl Szombathely Lidl Szolnok Lidl Érd Lidl Tatabánya Lidl Sopron Lidl Kaposvár Lidl Veszprém Lidl Békéscsaba Lidl Zalaegerszeg Lidl Eger Lidl Nagykanizsa Lidl Dunaújváros Lidl Dunakeszi Lidl Hódmezővásárhely Lidl Szigetszentmiklós

Lidl akciós újság lapozható formában

A Lidl üzlethálózat hazánk egyik legnépszerűbb áruházlánca, mely számos kedvezményes ajánlattal kedveskedik vásárlói számára. A Lidl üzletek aktuális ajánlatai és kedvezményes termékkínálata megtalálható a Lidl újságok és Lidl akciós újság lapozaható formaváltozatában, valamint a Lidl újság online lapozható kiadványában, melyben helyet kapnak a vásárlók által oly kedvelt Lidl saját márkás termékei is. A Lidl újság online lapozható változta és a Lidl akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványa friss húsárut, gazdag halkínálatot, szezonális hazai zöldségeket és gyümölcsöket, valamint rengeteg saját márkás terméket kínál. A Lidl online újság és Lidl katalógus segítségével előre megtervezhetjük a bevásárlást, emellett a Lidl akciós újság lapozható formaváltozatában számos pénztárcabarát termékre lelhetünk, amelyekre minden háztartásban szükség van.

A Lidl újság online lapozható kiadványa és a Lidl akciós újság lapozható formaváltozata megtalálható weboldalunk felületén is, éppúgy mint a Lidl áruházak honlapján. Az online Lidl akciós újság lapozható formájának előnye, hogy amellett, hogy segíti a vásárlókat a jobb átláthatóságban, még környezettudatosságra is nevel. Számos kedvező, személyre szabott ajánlattal kedveskedik a vásárlóknak a Lidl Plus ingyenesen letölthető mobilalkalmazás, amelyben megtekinthethetjük a Lidl aktuális ajánlatait, az aktuális hétre vonatkozó Lidl újság online lapozható változatát, de akár a regionális akciós újság Lidl Extra akcióit is.Nagyszerű kedvezményekkel kecsegtetnek a Metro akciós újságok lapozható változatai is.

Lidl újság online lapozható változata

A Lidl aktuális ajánlatai megtekinthetőek az aktuális heti Lidl újság online lapozahtó kiadványában és a Lidl akciós újság lapozható formaváltozatában. A Lidl újság online lapozható kiadványa, valalmint a Lidl akciós újság lapozható formaváltozata elérhető portálunkon, emellett a Lidl áruház honlapján is. A Kaufino weboldalán szintén megtekinthetőek a Lidl szórólapok és Lidl katalógusok aktuális kiadványai. Az aktuális Lidl akciós újság ajánlatai csütörtöktől szerdáig érvényesek, így mindenképpen érdemes rendszeresen követni a Lidl akciós termékkínálatot tartalmazó lapozható Lidl újságot és Lidl akciós újságot, amelyből rengeteg spórolási tippet meríthetünk. Emellett a hatályos Príma katalógus kedvezményes ajánlatai szintén megtekinthetőek portálunkon.

A Lidl újságokban, Lidl katalógusokban és Lidl szórólapban megtalálható kedvezményes ajánlatok mellett a népszerű üzlethálózat minden héten meghirdeti a regionális Lidl Extra akciókat is, amelyek lapozható Lidl akciós újság formájában jutnak el a vásárlókhoz és a kijelölt Lidl áruházakra érvényesek. A regionális akciós újság Lidl kedvezményei egészen vasárnapig tartanak. Nagyszerű regionális kedvezményekkel várja vásárlóit a Coop üzlethálózat is, melynek kedvezményei megtalálhatóak a Coop akciós újságok hasábjain.

A következő heti Lidl akciós újság

A következő hétre vonatkozó Lidl online újság csütörtöktől lép érvénybe, ám portálunkon már azelőtt megtekinthető a következő heti Lidl akciós újság lapozható formában, valamint a Lidl újság online lapozható kiadványa, mielőtt az akciók érvényessége megkezdődne. Nagyszerű kedvezményekre bukkanhatnak a vásárlók a Penny akciós újságok hasábjain is.

A Lidl szórólapok és Lidl katalógusok hasábjain a zamatos szezonális zöldségek és gyümölcsök mellett fellelhetők a friss péksütemények és pékáruk, valamint lakástextil, lakáskiegészítők, konyhai kisgépek, női-, férfi- és gyermekruhák. Kedvező ruhaárakkal kecsegtet a Hervis bolthálózat is, melynek akciós kínálata megtekinthető a Hervis aktuális akciós újságok hasábjain. Az MrOferto portálon minden héten megtalálhatók a legfrissebb akciókat tartalmazó az Aldi akciós újság lapozható formaváltozata is.

A Lidl termékkínálata

A Lidl állandó termékkínálattal és saját márkákkal rendelkezik, amelyek a kiváló minőségükről és a kedvező árukról ismertek. A Lidl nagy hangsúlyt helyez a termékek eredetére, ezért kínálatukban sok magyar terméket is találni. Kóstolja meg a finom és friss, "Ropogósan a kemencéből" péksüteményeket. Vásárlóik számára széles választékot biztosítanak, ezért mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között. Gazdag pékárukínálat található a Spar üzletek akciós katalógusaiban is. Legyen az Ön napja is tejesen teljes, akár laktózmentesen is. Válassza a Lidl saját márkás Pilos tejtermékeit, akár laktózmentes formában is. Kóstolja meg hat ország tizenkét sajtját a Lidl állandó kínálatából.

A Lidl áruházak ruhaneműt is kínálnak férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt. Ezek az Esmara, Livergy és Pepperts márkanevek alatt szerepelnek. A Lidl Crivit márka kényelmes sportruházatot kínál. Nagyszerű ruhadarabokat találni a Kik katalógusok hasábjain is. A Lidl textil termékek minőségi, tesztelt anyagokból készülnek, amelyek érzékeny bőrrel is kompatibilisek. E nagyszerű ruházati termékek mind-mind fellelhetődk a Lidl újság online lapozható kiadványában és Lidl akciós újság lapozható formaváltozatában. Ha lakáskiegészítőt szeretne vásárolni, lapozza át a Jysk akciós szórólapok kínálatát.

A Lidl története

A Lidl üzlethálózatot 1930-as években, Németországban alapították, mely napjainkra hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerláncává nőtte ki magát. A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik és terjeszkedik. Nem csak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, de forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak. A Lidl Magyarország alapfilozófiája, hogy minőségi, jó ár-érték aránnyal rendelkező termékeket kínáljon a vásárlók számára, emellett szem előtt tartja a frissességet, az egészségességet, valamint minden igényre kiterjedő széles választékot is. Minőségi termékválasztékkal találkozhat az Auchan akciós újságok hasábjain is.

Lidl üzletek

A Lidl üzlethálózat jelenleg 192 áruházzal rendelkezik Magyarországon, amelyek megtalálhatóak az ország minden nagyobb városában. A legnépszerűbb magyarországi Lidl áruházak közé tartoznak a Lidl budapesti fiókjai. A Lidl Budapest mellett több vidéki városban is üzemeltet boltot, közülük népszerűek a Lidl Debrecen, Lidl Szeged, Lidl Szolnok, Lidl Miskolc, illetve a Lidl Pécs, Lidl Szombathely, Lidl Győr és a Lidl Veszprém fiókjai. Az általános Lidl nyitvatartási rend a következő:

Nap

Nyitvatartási idő

Hétfő

06:30-21:00

Kedd

06:30-21:00

Szerda

06:30-21:00

Csütörtök

06:30-21:00

Péntek

06:30-21:00

Szombat

06:30-21:00

Vasárnap

07:00-19:00

A Lidl nyitvatartási idők, valamint a Lidl ünnepi nyitvatartási ideje az egyes üzletek pontos elérhetőségével és szolgáltatásainak listájával együtt megtekinthető a lidl.hu honlapján, valamint a Lidl Plus mobilalkalmazáson belül is elérhető a Lidl nyitvatartási ideje. Térjen be a CBA üzletek egyikébe és élvezze a nagyszerű CBA akciókat.

Lidl ügyfélszolgálat

A Lidl aktuális ajánlataival kapcsolatban, valamint az aktuális Lidl akciós újságban és Lidl újság online lapozható kiadványaiban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Lidl ügyfélszolgálatát. A Lidl ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a Lidl honlapján a személyes adatok, valamint a kiválasztott téma megadásával.

  • Telefonon: +36 80 020 534 telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 8-18 óráig, illetve szombaton 8 és 15 óra között hívható.

  • Facebook Messenger üzenetküldő szolgáltatással: Kérdéseinkkel felkereshetjük a Lidl üzlethálózat ügyfélszolgálatát a Facebook közösségi hálón is.

A Lidl számos kedvező ajánlatot, illetve rendszeres nyereményjátékokat hirdet meg közösségi oldalain, köztük a Lidl Magyarország Facebook oldalon, valamint a Lidl Instagram oldalon, ahol az akciós ajánlatok mellett számos hasznos recept ötletet is találunk. Lidl Facebook oldalán megtalálható a Lidl akciós újság lapozható formában, valamint a Lidl úsjág online lapozható kiadványa. A Lidl Plus egy ingyenes mobilapplikáció nap mint nap segít a takarékoskodásban. Az applikáció segítségével egy helyen megtalálja a Lidl heti akcióit, a Lidl katalógusokat, a Lidl akciós újságokat, a Lidl akciós szórólapokat, a digitális nyugtákat, valamint a Lidl partnerek exkluzív ajánlatait is. A Dm üzletek mobilapplikációja segítségével betekintést nyerhetünk a Dm akciós katalógusok világába.

Hány Lidl van Magyarországon?

Napjainkban Magyarországon 192 Lidl áruház üzemel, amelyek megtalálhatóak az ország minden nagyobb városában. A Legnépszerűbb magyarországi Lidl áruházak közé tartoznak a Lidl budapesti fiókjai. A Lidl Budapest mellett több vidéki városban is üzemeltet boltot, közülük népszerűek a Lidl Debrecen, Lidl Szeged, Lidl Szolnok, Lidl Miskolc, illetve a Lidl Pécs, Lidl Szombathely, Lidl Győr és a Lidl Veszprém fiókjai.

Mikor nyit a Lidl?

Az általános Lidl nyitvatartási rend 6:30 és 21:00 óra között alakul. A Lidl nyitvatartási idők, valamint a Lidl üzletek ünnepi nyitvatartási ideje az egyes üzletek pontos elérhetőségével és szolgáltatásainak listájával együtt megtekinthető a lidl.hu honlapján, valamint a Lidl Plus mobilalkalmazáson belül is elérhető a Lidl nyitvatartási ideje.

További üzletek

Látta már a Lidl áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

Három fenséges alma pite cecept

Három fenséges alma pite cecept

Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…