Spar - akciós újság lapozható, akció

Spar

Spar

03.16. – 2023.03.22.

Spar

Spar

03.23. – 2023.03.29.

SPAR

SPAR

02.01. – 2023.04.08.

INTERSPAR Kert katalógus

INTERSPAR Kert katalógus

03.01. – 2023.04.08.

INTERSPAR

INTERSPAR

03.09. – 2023.03.14.

Magyarország egyik legismertebb üzletlánca a Spar. Szinte minden kisebb és nagyobb településen találkozhatunk az egyes Spar üzletek különféle típusaival, mint a SPAR szupermarket, INTERSPAR Hipermarket, City SPAR Szupermarket, OMV SPAR express, SPAR partner és SPAR market. A Spar vállalatcsoport fő koncepciója, a vásárló központúság. E alapelv része a különféle vásárlói igényekhez igazodó széles áruválaszték, és kedvező árszint biztosítása. A Spar üzleteiben élelmiszereket, drogériákat, lakástextilt, háztartási cikkeket, irodaszereket, valamint elektronikai készülékeket vásárolhat egy fedél alatt.

Spar akciós újság

A Spar csoport népszerű üzletei és áruházai az ország leglátogatottabb kiskereskedelmi egységei közé tartoznak. A Spar csoport két legnépszerűbb üzlettípusai a Spar szupermarketek, valamint az Interspar hipermarketek, amelyek hétről hétre egyedi, kedvezményes Spar ajánlatokkal szolgálnak a vásárlók számára. Az aktuálisan érvényben lévő Spar és Interspar akciók megtekinthetőek a postaládából jól ismert, nyomtatott Spar és Interspar katalógusokban, emellett a MrOferto portálon a Spar és Interspar akciós újságok lapozható, online változatban is megtekinthetőek. 

A Spar csoport egységeire vonatkozó Spar újságok és Spar katalógusok két változatban érhetőek el: a Spar szupermarketekre vonatkozó Spar akciós újságokban formájában, valamint az Interspar hipermarketekre vonatkozó Interspar újságok formájában. A Spar lapozható akciós újsága a nyomtatott Spar és Interspar katalógusokhoz hasonlóan hetente jelennek meg, minden héten új kedvezményes Spar ajánlatokkal szolgálva a vásárlóknak. A Spar aktuális akciós újsága mindig számos akciós terméket tartalmaz, legyen szó élelmiszerről vagy éppen háztartási drogériáról. Ezeket a népszerű a termékeket a Spar lapozható akciós újságainak, valamint az Interspar akciós újságoknak köszönhetően Ön is jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Spar aktuális akciós újság

A Spar üzlethálózat minden héten remek Spar ajánlatokkal és Spar akciókkal igyekszik a vásárlók igényeinek eleget tenni, és segítséget nyújtani számukra a takarékoskodásban a minden héten új akciós termékkínálatot tartalmazó Spar akciós újságok és Interspar katalógusok révén. Spar és Interspar akciós újság lapozható formában tekinthető meg portálunkon, csakúgy, mint a Spar online felületén. A Spar aktuális akciós újságának érvényessége az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. A Spar akciós újságok mellett az áruházlánc szezonális Spar katalógusokkal is kedveskedik vásárlóinak.

Spar akciós újságok, valamint az Interspar újságok számos olyan terméket tartalmaznak, amelyek a MySPAR mobilalkalmazás felhasználói számára további extra kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Ezek a termékek kék-sárga keretben találhatóak meg a Spar és Interspar akciós újságokban. Emellett, ha spórolni szeretne, érdemes csatlakozni a Spar törzsvásárlói programjához, amelyhez SuperShop kártya is tartozik. A SuperShop az egyik leggyorsabban növekvő magyarországi többpartneres törzsvásárlói hűségprogram. Olyan országosan ismert kereskedelmi és szolgáltató láncok hozták létre, amelyek a hozzájuk rendszeresen járó vásárlókat, azaz törzsvásárlóikat hűségpontokkal jutalmazzák.

Következő heti ajánlatok

A MrOferto akció- és kevdezmény gyűjtőportálon a Spar aktuális akciós újságai mellett megtalálhatóak a következő hétre vonatkozó Spar ajánlatok is. A következő hétre vonatkozó Spar és Interspar újságok csütörtöktől érvényesek, ám portálunkon, valamint a Spar online felületén a következő heti Spar lapozható akciós újság és Interspar katalógus már néhány nappal az elkövetkező Spar akciók érvénybe lépése előtt megtekinthető. Így a vásárlóknak bőven jut idejük kényelmesen megtervezni a vásárlást és összeállítani akár a következő hétre vonatkozó bevásárlólistát is. A bevásárláson való spórolásban szintén nagy segítséget nyújthat a Penny újsága is. 

A Spar áruházlánc termékkínálata

A Spar Magyarországon 1990-ben alakult, az első áruháza Tatán nyílt meg 1991-ben. A Spar magyarországi leányvállalatának székhelye Bicskén található. 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemmel is rendelkezik Bicskén. A Spar vállalatnak hazánkban csaknem 14 500 dolgozója van, ezzel az ország ötödik legnagyobb munkaadója.

A Spar üzletek és szupermarketek, valamint Interspar nagyáruházak gazdag, szerteágazó termékkínálattal szolgálnak a vásárlók számára. A Spar üzletek és Interspar áruházak választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a Spar áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények. Böngéssze át az aktuális Spar akciós újság lapozható változatát portálukon, és vásároljon mindig kedvezményesen. 

Míg a Spar szupermarketekben, Spar City és Despar üzletekben elsősorban élelmiszerárut, illetve háztartási drogériát találunk, addig az Interspar hipermarketek kínálata kiegészül mindezeken felül használati cikkekkel is, így garantáltan minden mindent megtalál egy helyen, amire csak a háztartásban szükség lehet.

Saját márkás termékek

A Spar üzletek széleskörű termékpalettával és minden héten megújuló Spar ajánlatokkal kedveskednek a vásárlóknak. A Spar egységek kínálatában az ismert vagy márkák mellett számos saját márkás termék is található, amelyek szintén gyakori szereplői a Spar és Interspar akciók újságoknak. A Spar nagy hangsúlyt fektet a Spar termékek eredetére, ezért kínálatukban sok magyar terméket is találni. Érdemes figyelemmel kísérni az egyes Spar akciók keretein belül szezonális gyümölcs és zöldség kínálatot. Ha teheti mindig választja a közkedvelt hazai gyártók és termelők termékeit. Ha teheti, válassza a közkedvelt hazai gyártók és termelők termékeit.

Kövesse figyelemmel a Spar saját márkás termékeit is. Spar S-Budget jelzés alatt alapélelmiszereket talál, a Spar Premium a legmagasabb minőséget ígéri, a Despar olasz termékeket jelöl, a Spar Enjoy friss és minőségi finomságokat jelent, a Regnum márka pedig húskészítményeket kínál. A Spar Free From glutén- és laktózmentes termékeket, a Spar Vital az egészséges táplálkozás alapjait, a Spar Natur bio termékeket, a Spar Veggie pedig húsmentes élelmiszereket kínál. A Spar saját márkás háztartási szerekkel és szépségápolási termékekkel is rendelkezik. Kiskedvencei számára keresse a Scotty és a Nelly állateledeleket. A Metro szórólapokban szintén számos saját márkás termék kap helyet.

Spar és Interspar áruházak

A magyarországi Spar csoport hazánk számos nagyvárosában rendelkezik kiskereskedelmi egységgel, amelyek a Spar szupermarket, az Interspar hipermarket, City Spar szupermarket, OMV Spar express, Spar market, Spar partner üzletcsoportokba sorolhatóak be. Míg a Spar üzletek és szupermarketek kisebb, lakóhelyközeli kiskereskedelmi egységek, addig az Interspar nagyáruházakban számos egyéb terméket találunk, háztartási gépektől kezdve a játékokig. A Spar csoport hazánkban jelenleg közel 600 kiskereskedelmi egységgel rendelkezik

A Spar fiókjai üzlettípustól, valamint helytől függően eltérő Spar nyitvatartási rend szerint működnek. A Spar nyitvatartási adatai, konkrét üzletekre vonatkozóan, megtekinthető a Spar honlapján, az "áruházkereső" menüpontban, hol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét Spar üzlet vagy áruház nyitvatartási adatait.

Spar online vásárlás

A Spar üzleteiben történő személyes vásárlás mellett a Spar lehetőséget biztosít online vásárlásra is a Spar online shopban. A Spar webáruházban műszaki cikkek, konyhai és kerti eszközök, valamint játékok vásárlására nyílik lehetőség, országos kiszállítással. A kijelölt régiókban igénybe vehető az élelmiszer rendelési szolgáltatás is házhozszállítással egybekötve. Emellett a megrendelt termékek átvehetőek a kiválasztott Spar és Interspar áruházakban is. 

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Spar üzletek érvénbyben lévő aktuális ajánlataival kapcsolatosan, valamint a Spar aktuális akciós újságában szereplő termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Spar ügyfélszolgálatát számos formában, az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a spar weboldalon, a tárgya és a személyes adatok megadásával.
  • Telefonon: +36 20 823 7727-as telefonszámon, amely hétfőtől csütörtökig 8 és 15 óra között, pénteken 8 és 13 óra között hívható.

  • E-mailben: A vevoszolgalat@spar.hu elektronikus címen.

  • Postai úton: 2060 Bicske, Spar út 1 levelezési címen

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Spar ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Spar Facebook oldalán, valamint a Spar Instagram oldalán is. A Spar Facebook oldalán elérhetőek az aktuális Spar reklámújság termékei is.

További üzletek

Látta már a Spar áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…