Spar - promóciós szórólap, akciós áru

SPAR

SPAR

09.28. – 2023.10.04.

INTERSPAR szórólap

INTERSPAR szórólap

09.28. – 2023.10.04.

SPAR EXTRA ajánlat

SPAR EXTRA ajánlat

09.28. – 2023.10.04.

SPAR market

SPAR market

09.28. – 2023.10.04.

INTERSPAR Textil katalógus

INTERSPAR Textil katalógus

09.21. – 2023.10.18.

Lejárt szórólapok Spar »

Spar akciós újság lapozható formában

A Spar csoport népszerű üzletei és áruházai az ország leglátogatottabb kiskereskedelmi egységei közé tartoznak. A Spar üzlethálózat két legnépszerűbb üzlettípusa a Spar szupermarketek, valamint az Interspar hipermarketek, amelyek hétről hétre egyedi, kedvezményes Spar akciókkal ajánlatokkal szolgálnak a vásárlók számára. Az aktuálisan érvényben lévő Spar és Interspar akciók megtekinthetőek a postaládából jól ismert, nyomtatott Spar újságokban és Interspar katalógusokban, emellett a MrOferto portálon az Interspar és Spar akciós újság lapozható formában is megtekinthető. Ugyanitt átlapozható az Aldi akciós újság lapozható formátuma is.

A Spar csoport egységeire vonatkozó Spar újságok és Interspar katalógusok két változatban érhetőek el: a Spar szupermarketekre vonatkozó Spar akciós újság lapozható formában, valamint az Interspar hipermarketekre vonatkozó Interspar újságok és Interspar katalógusok formájában. A Spar lapozható akciós újsága a nyomtatott Spar újság és Interspar katalógusokhoz hasonlóan hetente jelenik meg, minden héten új kedvezményes Spar akciókkal és ajánlatokkal szolgálva a vásárlóknak. A Spar akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványai számos akciós terméket tartalmaznak, legyen szó élelmiszerről vagy éppen háztartási drogériáról. Ezeket a népszerű a termékeket a Spar lapozható akciós újságainak, valamint az Interspar akciós újság lapozható formában megjelenő változatainak köszönhetően Ön is jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg. Nagyszerű ajánlatok találhatók a Tesco akciós katalógusokban is.

Aktuális Spar újság

A Spar üzlethálózat minden héten remek Spar ajánlatokkal és Spar akciókkal igyekszik a vásárlók igényeinek eleget tenni, és segítséget nyújtani számukra a takarékoskodásban a minden héten új akciós termékkínálatot tartalmazó Spar akciós újság lapozható formában megjelenő változatai, valamint az Interspar katalógusok révén. Spar és Interspar akciós újság lapozható formában tekinthető meg portálunkon, csakúgy, mint a Spar online felületén. A Spar aktuális akciós újságának érvényessége az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. A Spar akciós újság lapozható formában megjelenő változatai mellett, az áruházlánc szezonális Spar és Interspar katalógusokkal is kedveskedik vásárlóinak. Jelentős kedvezmények találhatók az Auchan akciós újságok hasábjain is.

Spar akciós újsá lapozható formában megjelenő kiadványai és az Interspar újságok számos olyan terméket tartalmaznak, amelyek a MySPAR mobilalkalmazás felhasználói számára további extra kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Ezek a termékek kék-sárga keretben találhatóak a Spar és Interspar akciós újság lapozható hasábjain. Emellett, ha spórolni szeretne, érdemes csatlakozni a Spar törzsvásárlói programjához, amelyhez SuperShop kártya is tartozik. A SuperShop az egyik leggyorsabban növekvő magyarországi többpartneres törzsvásárlói hűségprogram. Nagyszerű előnyökre tehet szert, ha kihasználja a dm bizalomkártyáját is. A dm akciós újságoknak köszönhetően pedig nagyban csökkentheti kiadásai egy részét.

Következő heti Spar újság

A MrOferto akció- és kevdezmény gyűjtőportálon a Spar aktuális akciós újságai mellett megtalálhatóak a következő hétre vonatkozó Spar ajánlatok is. A következő hétre vonatkozó Spar és Interspar újságok csütörtöktől érvényesek, ám portálunkon, valamint a Spar online felületén a következő heti Spar akciós újság lapozható változata és az Interspar katalógus már néhány nappal az elkövetkező Spar akciók érvénybe lépése előtt megtekinthető. Így a vásárlóknak bőven jut idejük kényelmesen megtervezni a vásárlást és összeállítani akár a következő hétre vonatkozó bevásárlólistát is. A bevásárláson való spórolásban szintén nagy segítséget nyújthat a Penny újsága is.

A Spar üzleteiben történő személyes vásárlás mellett a Spar lehetőséget biztosít online vásárlásra is a Spar online shopban. A Spar online áruházban műszaki cikkek, konyhai és kerti eszközök, valamint játékok vásárlására nyílik lehetőség, országos kiszállítással. A kijelölt régiókban igénybe vehető az élelmiszer rendelési szolgáltatás is házhozszállítással egybekötve. Emellett a megrendelt termékek átvehetőek a kiválasztott Spar és Interspar áruházakban is. Ha otthona kényelméből szeretne élelmiszert rendelni házhoz, GRoby élelmiszer webshop szolgáltatásait is igénybe veheti.

Spar termékkínálat

A Spar üzletek és szupermarketek, valamint Interspar nagyáruházak gazdag, szerteágazó termékkínálattal szolgálnak a vásárlók számára. A Spar üzletek és Interspar áruházak választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a Spar áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények. Gazdag terjtermék kínálattal rendelkeznek a CBA akciós katalógusok is. Böngéssze át az aktuális Spar akciós újság lapozható formában megjelenő változatát és vásároljon mindig kedvezményesen. Figyelje az egyes Spar nyitvatartási időket és végezze el nagybevásárlását a Spar fiókjaiban, köztük a Spar Budpest, Spar Debrecen, Spar Szeged, vagy éppen a Spa Győr egységeiben. Jelentős kedvezmények közül szemezgethet a Coop akciós újságok hasábjain is.

A Spar üzletek széleskörű termékpalettával és minden héten megújuló Spar ajánlatokkal kedveskednek a vásárlóknak. A Spar egységek kínálatában az ismert márkák mellett, számos saját márkás termék is található, amelyek szintén gyakori szereplői a Spar és Interspar akciók újság lapozható változatainak. A Spar S-Budget jelzés alatt alapélelmiszereket talál, a Spar Premium a legmagasabb minőséget ígéri, a Despar olasz termékeket jelöl, a Spar Enjoy friss és minőségi finomságokat jelent, a Regnum márka pedig húskészítményeket kínál. A Spar Free From glutén- és laktózmentes termékeket, a Spar Vital az egészséges táplálkozás alapjait, a Spar Natur bio termékeket, a Spar Veggie pedig húsmentes élelmiszereket kínál. Kiskedvencei számára keresse a Scotty és a Nelly állateledeleket. A Metro akciós szórólapokban szintén számos saját márkás termék kap helyet.

Spar és Interspar áruházak

Magyarország egyik legismertebb üzletlánca a Spar. Szinte minden kisebb és nagyobb településen találkozhatunk a Spar üzletek különféle típusaival, mint a SPAR szupermarket, INTERSPAR Hipermarket, City SPAR Szupermarket, OMV SPAR express, SPAR partner és SPAR market. A Spar vállalatcsoport fő koncepciója a vásárló központúság. Ezen alapelv része a különféle vásárlói igényekhez igazodó széles áruválaszték, és kedvező árszint biztosítása. A Spar Magyarországon 1990-ben alakult, az első áruháza Tatán nyílt meg 1991-ben. A Spar magyarországi leányvállalatának székhelye Bicskén található. 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemmel is rendelkezik Bicskén. A Spar vállalatnak hazánkban csaknem 14 500 dolgozója van, ezzel az ország ötödik legnagyobb munkaadója.

A magyarországi Spar csoport hazánk számos nagyvárosában rendelkezik kiskereskedelmi egységgel, melyek közül legismertebbek a Spar Budapest, Spar Debrecen, Spar Szeged és Spar Győr fiókjai. Közkedvelt bevásárlóhelyek a Tesco áruházlánc üzletei is.

A Spar fiókjai üzlettípustól, valamint helytől függően eltérő Spar nyitvatartási rend szerint működnek. A Spar nyitvatartási adatai, konkrét üzletekre vonatkozóan, beleértve a Spar Budapest, Spar Debrecen, Spar Szeged, Spar Győr egységeit is, megtekinthetőek a Spar honlapján, az "áruházkereső" menüpontban, ahol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét üzlet vagy áruház Spar nyitvatartási adatait.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Spar üzletek érvényben lévő aktuális ajánlataival kapcsolatosan, valamint a Spar akciós újság lapozható formában megjelenő változataiban szereplő termékekkel és az egyes Spar nyitvatartási időkkel kapcsolatosan felkereshetjük a Spar ügyfélszolgálatát számos formában, az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: Elérhető a spar weboldalon, a tárgya és a személyes adatok megadásával,
  • Telefonon: +36 20 823 7727-as telefonszámon, amely hétfőtől csütörtökig 8 és 15 óra között, pénteken 8 és 13 óra között hívható,

  • E-mailben: A vevoszolgalat@spar.hu elektronikus címen,

  • Postai úton: 2060 Bicske, Spar út 1 levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Spar ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Spar Facebook oldalán, valamint a Spar Instagram oldalán is. A Spar Facebook oldalán elérhetőek az aktuális Interspar reklámújság és Spar akciós újság lapozható formában megjelenő változataiban szereleplő termékek listája is.

Hány Spar van Magyarországon?

A Spar csoport hazánkban jelenleg közel 600 kiskereskedelmi egységgel rendelkezik. Míg a Spar üzletek és szupermarketek kisebb, lakóhelyközeli kiskereskedelmi egységek, addig az Interspar nagyáruházakban számos egyéb terméket találunk, háztartási gépektől kezdve a játékokig. Legismertebb Spar üzletek közé tartoznak a Spar Budapest, Spar Szeged, Spar Győr és Spar Debrecen egységei.

Mikor nyit a Spar?

A Spar fiókjai üzlettípustól, valamint helytől függően eltérő Spar nyitvatartási rend szerint működnek. A Spar nyitvatartási adatai, konkrét üzletekre vonatkozóan, megtekinthető a Spar honlapján, az "áruházkereső" menüpontban, hol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét üzlet vagy áruház Spar nyitvatartási adatait.

További üzletek

Látta már a Spar áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…