Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Spar

Spar akciós újság

SPAR

04.18. – 2024.04.24.

A szórólap megtekintése

Spar lejárt szórólapok »

Spar szórólapok az Ön városában

Spar Budapest Spar Debrecen Spar Szeged Spar Miskolc Spar Pécs Spar Győr Spar Nyíregyháza Spar Kecskemét Spar Székesfehérvár Spar Szombathely Spar Szolnok Spar Érd Spar Tatabánya Spar Sopron Spar Kaposvár Spar Veszprém Spar Békéscsaba Spar Zalaegerszeg Spar Eger Spar Nagykanizsa Spar Dunaújváros Spar Dunakeszi Spar Hódmezővásárhely Spar Szigetszentmiklós

Spar akciós újság lapozható formában

A Spar akciós újságok minden héten megjelennek, s csütörtöktől szerdáig terjedő időszakban kínálnak különféle termékeket kedvezményes áron. A Spar újságok különböző kiadványai nem csak a hagyományos Spar szupermarketek ajánlatait tartalmazzák, hanem az Interspar hipermarketek és a kisebb Spar Market üzletek speciális ajánlatait is bemutatják. A Spar akciós újság lapozható formában, digitálisan is elérhető, lehetővé téve, hogy online is átböngészhesük az aktuális Spar ajánlatokat. Az üzlethálózat hivatalos weboldalán a Spar akciós újság PDF formátumban is rendelkezésre áll. Az általános, heti Spar és Interspar reklámújságok mellett az üzlethálózat olyan regionális Spar szórólapokat is kiad időnként, amelyek csak adott üzletekre, településekre vonatkoznak.

Aktuális és következő heti Spar és Interspar újságok

Az aktuális Spar és Interspar akciós újság lapozható kiadványai általában a hét elején válnak elérhetővé. Az Interspar és Spar újság lapozható kiadványai nem csak a szokásos heti kedvezményeket tartalmazzák, hanem szezonális kínálatot és tematikus akciókat is, mint például a kerti eszközök tavaszi akcióit vagy a karácsonyi díszítési cikkek téli ajánlatait. A Spar katalógusokban rendszeresen szerepelnek pontgyűjtő akciók is, így az akcióban résztvevő termékeket kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. A Spar és Interspar akciós újságok lapozható formában a MySpar applikációban is elérhetőek. A CBA Príma újság szintén remek heti akciókat kínál.

Spar termékkínálat

A Spar üzlethálózat több évtizedes múltra tekint vissza Magyarországon, ahol a kiskereskedelmi piac meghatározó szereplőjévé vált. Az első Spar üzlet 1991-ben nyílt meg, azóta pedig a lánc több mint 500 üzlettel büszkélkedhet országszerte. A Spar kínálatában minden megtalálható, amire a háztartásban szükséges lehet, az élelmiszerektől kezdve a személyes higiéniai termékeken át a háztartási cikkekig. Kiemelten fontosak a friss termékek, mint például zöldségek, gyümölcsök, húsok és pékáruk. A Spar saját márkás termékei, köztük Spar Premium, a S-Budget, és a Spar Vital termékcsaládok, is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek a termékek kiváló minőséget kínálnak kedvező áron, remek alternatívát nyújtanak a neves márkák termékeire, s minden héten megjelennek a Spar akciós újság új lapozható számában. A Tesco katalógusai szintén számos saját márkás terméket kínálnak.

Spar online rendelés és mobilalkalmazás

A Spar online rendelési szolgáltatása egybekötve a Spar házhozszállításával, továbbá és a MySpar mobilalkalmazás modern megoldásokat kínál a vásárlóknak, akik a digitális vásárlást részesítik előnyben. A Spar online platformján könnyedén lehet böngészni a termékek között, Spar akciókat felfedezni és vásárolni, igénybe véve a Spar házhozszállítási szolgáltatását. A MySpar app pedig exkluzív ajánlatokkal ösztönzi a felhasználókat. A Spar online bevásárlási felülete és a mobilalkalmazás egyaránt lehetővé teszik a Spar online újság megtekintését, így naprakészek maradhatunk az aktuális Spar ajánlatok és akciók terén. Emellett az appon belül bevásárlólistát is készíthetünk, időt és energiát spórolva.

Spar szupermarket és további üzlettípusok

Magyarországon a Spar üzletlánc több mint 500 boltot üzemeltet, melyek eltérő méretben és formátumban szolgálják ki a vásárlókat. A Spar üzletek az alábbi típusokba sorolhatóak:

  • Spar Szupermarket: Közepes méretű boltok, élelmiszerek és mindennapi használati cikkek.
  • Interspar Hipermarket: Nagy alapterületű üzletek, szélesebb termékkínálattal, élelmiszerek, háztartási cikkek, elektronika.
  • Spar Market: Kisebb, helyi közösségeket kiszolgáló boltok, kisvárosokban és falvakban.
  • Spar Expressz: Kis méretű, gyors vásárlást lehetővé tevő boltok, forgalmas helyeken, alapvető termékekkel és snack-ekkel.
  • City Spar: Nagyvárosi környezetben található kis boltok, gyors és kényelmes vásárlási lehetőséggel.

A Spar nyitvatartása üzlettípusonként és helyszínenként változik, általánosságban széles nyitvatartási idővel rendelkezik, hogy maximálisan kiszolgálhassa a vásárlói igényeket. A Spar nyitvatartási adatai üzletenkénti lebontásban megtekinthetőek az üzlethálózat weboldalán.

Elérhetőség

Spar ügyfélszolgálata az alábbi csatornákon érhető el:

  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • Telefon: +36 20 823 7727

  • E-mail: vevoszolgalat@spar.hu

  • Közösségi média: Facebook, Instagram, YouTube, Tik-Tok

  • Posta: 2060 Bicske, Spar út 1.

További információ a Spar szolgáltatásaival, üzleteivek, valamint a Spar online újságokkal kapcsolatosan a https://www.spar.hu/ weboldalon érhető el.

Hány Spar üzlet van Magyarországon?

A Spar csoport hazánkban jelenleg közel 600 kiskereskedelmi egységgel rendelkezik. Míg a Spar üzletek és szupermarketek kisebb, lakóhelyközeli kiskereskedelmi egységek, addig az Interspar nagyáruházakban számos egyéb terméket találunk, háztartási gépektől kezdve a játékokig. Legismertebb Spar üzletek közé tartoznak a Spar Budapest, Spar Szeged, Spar Győr, Spar Pécs, Spar Eger és Spar Debrecen egységei.

Mikor nyit a Spar?

A Spar fiókjai üzlettípustól, valamint helytől függően eltérő nyitvatartási rend szerint működnek. A Spar nyitvatartási adatai, konkrét üzletekre vonatkozóan, megtekinthető a Spar honlapján, az "áruházkereső" menüpontban, hol a település neve vagy irányítószáma alapján kereshetjük ki a konkrét üzlet vagy áruház Spar nyitvatartási adatait.

Mikor indult Magyarországon a Spar online shop?

2016-ban indította el Magyarországon a Spar online bevásárlás lehetőségét, lehetővé téve ezzel a vásárlók számára, hogy otthonuk kényelméből, könnyedén intézhessék bevásárlásaikat.

További üzletek

Látta már a/az Spar áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl katalógus Aldi akciós újság lapozható Auchan akciós újság lapozható Tesco szórólap Metro akciós katalógus Coop katalógus Penny Market újság Family Diszkont akció CBA akciós újság Reál akciós újság lapozható CBA Príma akciós újság Privát Élelmiszer akciós újság GRoby akciós újság Goods Market akció

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…