Pepco - akciós újság lapozható, akció

Pepco

Pepco

06.01. – 2023.06.14.

Pepco

Pepco

05.18. – 2023.05.31.

Pepco

Pepco

05.04. – 2023.05.17.

Pepco

Pepco

04.20. – 2023.05.03.

Pepco

Pepco

04.13. – 2023.04.19.

Pepco akciós újság

A Pepco Közép-Európa egyik legkedveltebb diszkonthálózata. A Pepco fő termékkínálatát a gyermekruhák alkotják, emellett az üzlethálózat női- és férfi ruházati cikkei, illetve lakásdekorációs termékei keresettek. A népszerű diszkont áruházlánc rendszeresen hirdet meg kedvezményes ajánlatokat és megújuló Pepco akciókat. Az üzlethálózat legfrissebb ajánlatai megtekinthetőek a Pepco akciós újság új kiadványában, amely általában minden második héten, esetenként hetente jelenik meg. A Pepco újság minőségi termékeket kínál megfizethető áron az egész család számára, ruházati cikkek, divatkiegészítők és egyedi lakásdekorációs termékek formájában.

A közkedvelt diszkont áruház által kiadott Pepco katalógus megtalálható a Pepco minden üzletének bejáratánál, emellett az üzlethálózat weboldalán is megtekinthető a legújabb kollekciókat és akciós ajánlatokat tartalmazó online katalógus, amelyet kényelmesesen átböngészhet mobiltelefonjáról, gyakorlatilag bárhonnan. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén elérhető az aktuális Pepco akciós újság lapozható, online kiadványa, rengeteg további ismert áruház és üzlethálózat akciós katalógusa mellett. Portálunkon mindig megtalálja a legújabb akciókat tartalmazó Pepco szórólapot, így, ha rendszeresen követi weboldalunkat, garantáltan nem marad le a népszerű áruház legelőnyösebb ajánlatairól.

Pepco aktuális újság

A Pepco általánosan alacsony árai mellett további akciókkal és leárazásokkal kedveskedik a vásárlóinak, amelyek megtekinthetőek a nyomtatott Pepco katalógusokban, valamint a Pepco lapozható akciós újság, online kiadványban is. A rendszeresen megújuló termékkínálattal szolgáló Pepco szórólap oldalain rengeteg pénztárcabarát ruházati cikket és háztartási kiegészítőt talál. A Pepco újság lapozható online kiadványában szereplő termékkínálat megegyezik a nyomtatott Pepco katalógusokban meghridetett kínálattal. A Pepco aktuális újságánák elsődleges termékkínálatát a gyermekholmi képezi, minőségi és elérhető árú ruhadarabok képviseletében. A gyermekruhák mellett a Pepco újságok női- és férfi ruhát, sportruházatot és stílusos lakáskiegészítőket is tartalmaznak. A Pepco akciós újságok érvényessége általában két hétig tart, viszont bizonyos esetekben az üzlethálózat hetente ad ki új szórólapot. A Pepco akciós katalógusában meghirdetett kedvezményes ajánlatok csütörtöktől szerdáig érvényesek

Tematikus kiadványok, egyedi kollekciók

Pepco akciós katalógusai tematikus kiadványok, amelyek különböző kollekciókat mutatnak be, legyen szó gyermekruháról, felnőtteknek szánt ruházati cikkekről vagy lakásdekorációs termékekről. A Pepco akciós újság lapozható, online kiadványa az aktuális szezonnak megfelelő termékkínálatot mutat be. Az év aktuális szakához igazodva, az üzlethálózat karácsonyi vagy éppen húsvéti ajándékötleteket tartalmazó Pepco akciós újságokat ad ki. Míg az adventi időszak és a karácsony közeledtével a Pepco aktuális újságában a melegebb téli ruhák, valamint a Pepco játékok gazdag kínálatából válogathat, addig nyáron, az évszaknak megfelelően a könnyű, nyári ruhadarabok, illetve kültérre is alkalmas kiegészítők kerülnek főszerepbe a Pepco online katalógusok és nyomtatott újságok lapjain. Az aktuális Pepco újság lapozható online kiadványában bomba árakkal találkozhat, így a Pepco üzletekben akár pár száz forintból is trendi, divatos és strapabíró ruhadarabokat szerezhet be.

A következő időszak ajánlatai

A MrOferto portál mindenki számára igénybe vehető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

Portálunkon a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó Pepco akciós újság új kiadványa még az előtt megjelenik, mielőtt az újabb akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az aktuális Pepco akciókról, s a MrOferto portálon elérhető Pepco online katalógus segítségével akár előre is megtervezheti és összeállíthatja bevásárlólistáját a következő vásárláshoz. Érdemes rendszeresen követni az akciókat, hiszen Pepco akciós újágban meghirdetett ajánlatok minden esetben a készlet erejéig érvényesek. Ha minőségi és stílusos ruhaneműt szeretne vásárolni, böngéssze át az aktuális Bonprix katalógust.

A Pepco diszkonthálózatról

A Pepco diszkonthálózat története Lengyelországban kezdődött, ahol a vállalat több mint 20 évvel ezelőtt nyitotta meg első üzletét. Az cég az évek során fokozatosan terjeszkedni kezdett a szomszédos országokba is, napjainkban 17 európai országban van jelen. A Pepco diszkonthálózat 2015-ben érkezett meg Magyarországra, s azóta is kiemelt népszerűségnek örvend a vásárlók körében. A Pepco közkedveltségét elsősorban megfizethető és családbarát árainak, valamint minőségi és strapabíró termékeinek köszönheti. A cég éppen ezért szakadatlanul azon dolgozik, hogy a lehető legalacsonyabb áron gazdag termékkínálatot biztosítson vevői számára.

Termékkínálat

A Pepco termékkínálatának jelentős részét gyermekholmi teszi ki. A Pepco minőségi és strapabíró gyermekruhákat kínál pénztárcabarát áron, így a diszkonthálózat termékei nagy népszerűségnek örvenedenk a kisgyermekes-, illetve a limitált költségvetésű családok körében. A Pepco gyermekruha kínálatában az újszülött babáktól kezdve a kamaszokig minden korosztály számára talál stílusos és kedvező árú ruhadarabokat. A legkisebbek számára Pepco Baby Care kollekciója kínál 100% biopamutból készült ruhaneműket, míg a tinédzserek az Active Kids kollekcióból válogathatnak trendi és sportos ruházati cikkek közül. Ezek a kollekciók rendszeresen megjelennek akciós újságok lapjain is. Emellett a Pepco játékok gazdag választékát kínálja üzleteiben az év minden szakaszában. A strapabíró és minőségi gyermekruhák biztosítása mellett fontos figyelmet szánni a csemeték művelődésére is, amelyben segítségére lehetnek a Líra könyvei.

A Pepco termékek nem csupán a gyermekeknek szólnak, hiszen az üzlethálózat kínálatában női- és férfi ruhaneműk egyaránt megtalálhatóak. A Pepco ruházati cikkei között elegánsabb és sportosabb darabok egyaránt szerepelnek, blúzok, ingek, nadrágok, pulóverek, pólók formájában, továbbá szemezgethet kényelmes pizsamák, szabadidőruhák és a fehérneműk választékából. Ha sportruházatról van szó, a Pepco Cardio Bunny kollekcióját érdemes megtekinteni.

A ruházati cikkek mellett a Pepco üzletekben számos egyedi lakáskiegészítőt és dekorációs terméket talál, amelyek feldobhatja otthonát. Válogathat a Pepco függönyei, ágyneműi, párnái és fürdőszobai kiegészítői közül, amelyek Pepco online katalógusai révén kedvező áron vásárolhatóak meg.

Pepco üzletek

A Pepco diszkonthálózat jelenleg 217 üzletet működtet Magyarországon. A Pepco boltjai az ország számos településén megtalálhatóak. Közülük legnagyobb látogatottságnak a Pepco budapesti üzletei örvendenek, emellett népszerűek a Pepco vidéki üzletei is, köztük a Pepco debreceni, veszprémi, szegedi vagy miskolci egységei. A Pepco termékek jelenleg kizárólag a hagyományos boltokban vásárolhatóak meg. A Pepco online shop felülete jelenleg pusztán tájékoztatásul szolgál az aktuális termékkínálatról, illetve a termékek áráról.

A Pepco nyitvatartási ideje nem egységes, hiszen országszerte az egyes üzletek eltérő nyitvatartási rend szerint működnek. A Pepconak számos boltja nyitva tart a hét minden napján, míg bizonyos üzletek hétfőtől szombatig várják vásárlóikat. A Pepco nyitvatartását illető információk üzletenkénti lebontásban megtekinthető a Pepco honlapján, az "Üzlet keresése" menüpontot kiválasztva.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Pepco diszkont áruház aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint a Pepco aktuális újságában meghirdetett termékek készlet információval kapcsolatosan forduljon bizalommal a Pepco ügyfélszolgálatához. A Pepco vevőszolgálatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

 • Telefonon: a +36 1 701 0424-es ügyfélvonalon,
 • E-mailben: az ugyfelszolgalat@pepco.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a PEPCO Hungary Kft., 1139 Budapest, Váci út 187. levelezési címen.

  A fenti elérhetőségek mellett felvehetia kapcsolatot a Pepco ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Pepco Facebook, illetve Instagram oldalán is. A Pepco közösségi felületein elérhetőek a Pepco akciós katalógusokban közzétett kedvezményes ajánlatok is.

  További üzletek

  Látta már a Pepco áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

  Vidám tavaszi tevékenységek

  Vidám tavaszi tevékenységek

  A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

  Randi ruha tippek

  Randi ruha tippek

  Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…