Akciós újságok | Divat és cipő | Pepco

Pepco újság

Pepco

01.25. – 2024.02.07.

A szórólap megtekintése

Pepco lejárt szórólapok »

Pepco szórólapok az Ön városában

Pepco Budapest Pepco Debrecen Pepco Szeged Pepco Miskolc Pepco Pécs Pepco Győr Pepco Nyíregyháza Pepco Kecskemét Pepco Székesfehérvár Pepco Szombathely Pepco Szolnok Pepco Érd Pepco Tatabánya Pepco Sopron Pepco Kaposvár Pepco Veszprém Pepco Békéscsaba Pepco Zalaegerszeg Pepco Eger Pepco Nagykanizsa Pepco Dunaújváros Pepco Dunakeszi Pepco Hódmezővásárhely Pepco Szigetszentmiklós

Pepco újság lapozható formában

A Pepco újság kéthetente jelenik meg, csütörtöktől szerdáig érvényes ajánlatokkal, amelyek a legújabb divattól kezdve a háztartási cikkekig terjednek. A Pepco akciós újság lapozható formátumú kiadv§nya kiváló lehetőséget nyújt, hogy előre megtervezzük vásárlásainkat, és kihasználjuk a legjobb akciókat. A lapozható Pepco újság online változatban könnyen elérhető a vállalat weboldalán, valamint a MrOferto.hu-n, lehetővé téve, hogy kényelmesen, otthonunkból informálódjunk. A ruházati termékektől az otthoni dekorációig minden megtalálható a Pepco akciós újság lapozható kiadványában, kedvező, elérhető áron. Ezen felül, a Pepco újság lapozható kiadványa az aktuális trendeket és szezonális termékeket is bemutatja, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ajánlatokat.

Aktuális Pepco akciós újság

Az aktuális Pepco akciós újság minden egyes új kiadásával izgalmas akciókat és ajánlatokat kínál, amelyek olyan népszerű termékekre kínálnak kedvezményt, mint a Pepco gurulós bőröndök, tároló dobozok vagy a Pepco függönyök. A szezonális ajánlatok figyelembe veszik az év különböző időszakait, így mindig megtalálhatjuk a pillanatnyi szükségleteimknek megfelelő Pepco termékeket. A Pepco akciós újság lapozható verziója már az akciók érvényessége előtt elérhető. A Pepco katalógusok folyamatos frissítése biztosítja, hogy mindig a legfrissebb akciókkal találkozhassunk. A Kik akciós újságban szintén kedvező árú ruházati, dekorációs és háztartási cikkeket találunk.

Pepco termékek

A Pepco egyike azoknak az üzlethálózatoknak, amelyek jelentősen megkönnyítik a családok mindennapjait, minőségi és megfizethető termékek széles választékával. A Pepco a kezdetektől fogva elkötelezte magát amellett, hogy mindenki számára elérhető áron kínáljon különféle termékeket. A Pepco termékek között széleskörű választékot találunk. A kínálat kiemelkedő darabjai a ruházati cikkek, a Pepco játékok, a háztartási kellékek és az otthoni dekoráció. 

Pepco tároló dobozok és további népszerű árucikkek

Az évszakoknak megfelelően változó kínálat garantálja, hogy mindig megtalálhatóak legyenek az aktuális trendeknek és igényeknek megfelelő termékek. A Pepco gurulós bőröndjei tökéletes választást képeznek az utazáshoz, míg a Pepco tároló dobozok segítenek az otthon rendben tartásában. A Pepco függönyök pedig nemcsak praktikus választást jelentenek, hanem az otthonokat is melegséggel és stílussal tölti meg.

Pepco üzletek

Magyarországon a Pepco hálózat már több mint 200 üzlettel büszkélkedhet, melyek országszerte könnyen elérhető helyeken találhatóak. A népszerű helyszínek közé tartozik Budapest, Kecskemét, Győr, Debrecen és Székesfehérvár. A Pepco nyitvatartása rugalmas, így a vásárlók akkor látogathatják meg őket, amikor nekik a legmegfelelőbb. A Pepco üzletek nyitvatartása helyszínenként eltérő, a pontos adatok megtekinthetőek a Pepco online felületén. A Pepco online shopot egyelőre nem működtet, weboldala tájékoztató céllal mutatja be az aktuálisan elérhető Pepco termékeket, amelyek az országszerte elérhető Pepco üzletekben vásárolhatóak meg. A Takko üzletek hasonló kínálattal várják a vásárlókat.

Kapcsolat

A Pepco vevőszolgálatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

 • Telefon: a +36 1 701 0424
 • E-mail: ugyfelszolgalat@pepco.hu
 • Közösségi média: Facebook, Instagram
 • Posta: PEPCO Hungary Kft., 1139 Budapest, Váci út 187.

  Bővebb információ az üzlet szolgáltatásaival, termékeivel vagy a lapozható Pepco újságok tartalmával kapcsolatosan a https://pepco.hu/ weboldalon szerezhető.

  Milyen nemzetiségű a Pepco?

  A Pepco diszkonthálózat története Lengyelországban kezdődött, ahol a vállalat több mint 20 évvel ezelőtt nyitotta meg első üzletét. Az cég az évek során fokozatosan terjeszkedni kezdett a szomszédos országokba is, napjainkban 17 európai országban van jelen. A Pepco diszkonthálózat 2013-ban érkezett meg Magyarországra, s azóta is kiemelt népszerűségnek örvend a vásárlók körében.

  Mikor nyit a Pepco?

  A Pepco nyitvatartási ideje nem egységes, hiszen országszerte az egyes üzletek eltérő nyitvatartási rend szerint működnek. A Pepconak számos boltja nyitva tart a hét minden napján, míg bizonyos üzletek hétfőtől szombatig várják vásárlóikat. A Pepco nyitvatartását illető információk üzletenkénti lebontásban megtekinthető a Pepco honlapján, az "Üzlet keresése" menüpontot kiválasztva.

  Milyen cég a Pepco?

  Pepco európai diszkontruházlánc, amely ruházati termékeket és otthoni árucikkeket, dekorációs termékeket, játékokat kínál kedvező áron a család minden tagja számára.

  További üzletek

  Látta már a/az Pepco áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Keresettek még

  Bonprix újság Takko akció Deichmann akció

  Legfrissebb cikkek

  A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

  A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

  Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

  Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

  Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

  A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

  Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

  Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

  Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

  Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

  Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

  A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…