Coop - akciós újság lapozható, akció

Coop - Alföld - Abc-Szuper

Coop - Alföld - Abc-Szuper

03.22. – 2023.03.28.

Coop - Hétforrás

Coop - Hétforrás

03.16. – 2023.03.28.

Coop - Tisza - Abc-Szuper

Coop - Tisza - Abc-Szuper

03.22. – 2023.03.28.

Coop - Mecsek franchise

Coop - Mecsek franchise

03.22. – 2023.03.28.

Coop - Tisza - Abc-Szuper

Coop - Tisza - Abc-Szuper

03.16. – 2023.03.21.

A Coop üzletek élelmiszereket és mindennapi szükségleteket kielégítő termékeket forgalmaznak. Termékskálájukban cukrászkészítmények, tej és tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, húsok és kolbászok, alkoholos és alkoholmentes italok, drogériai és kozmetikai készítmények, kutya- és macskaeledeleket találhatók. A Coop kőboltjai mellett lehetséges egyes Coop termékek interneten történő megvásárlására is, a Coop online webáruház felületéről. A Coop sokoldalú üzlettípusainak köszönhetően, lehetősége nyílik a vásárlói igények teljes körű kielégítésére: a falvakban a lélekszámhoz igazodó kisboltok jelentik a lakosságnak a mindennapi élethez szükséges élelmiszer és vegyi áru beszerzési lehetőséget, a községekben és városokban nagyobb alapterületű üzletek versenyeznek a multinacionális láncokkal.

Coop akciós újság

A Coop Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb lefedettségű üzlethálózata, amely az országnak szinte minden településén rendelkezik üzlettel. A Coop kiskereskedelmi hálózat rendszeresen szolgál vásárlói számára kedvezményekkel és Coop akciókkal, amelyek keretén belül számos termék vásárlására nyílik lehetőség rendkívül előnyös áron. A Coop legfrissebb akciói és kedvezményei megtekinthetőek a minden héten megújuló termékkínálattal szolgáló Coop akciós újságokban és regionális Coop szórólapokban. A Coop újságok és Coop akciós újságok rendszeresen tájékoztatják a Coop üzletek vásárlóit az előnyös ajánlatokról, és felhívja a figyelmet a kiválasztott árukínálattal kapcsolatos Coop kedvezményekre. A népszerű üzlethálózat minden héten több eltérő kínálattal jelentkező Coop akciós újságot tesz elérhetővé, amelyek régiónként, valamint üzlettípusonként eltérő termékkínálatot tartalmaznak.

Coop újság lapozható, online formában

A Coop újságai, valamint a regionális Coop szórólapok a hagyományos nyomtatott formátum mellett, amelyet a postládánkból jól ismerünk, megtekinthetőek online formában is. A Coop akciós újság lapozható, online változata a klasszikus nyomtatott Coop katalógusokhoz hasonlóan heti rendszerességgel jelenik meg. A Coop újságok és Coop szórólapok javarészt élelmiszerárut, valamint háztartási drogériát tartalmaznak. Az aktuálisan érvényben lévő Coop akciók a MrOferto portál mellett megtekinthetőek a Coop üzlethálózat honlapján, is ahol a Coop ABC, a Coop Szuper, a Coop Mini, valamint a regionális Észak-Kelet Coop akciós újság, a Mecsek Coop akciós újság vagy a Tisza Coop akciós újságok szintén megtekinthetőek.

Coop aktuális szórólap

A Magyarország szinte minden városában megtalálható Coop kisüzletek és áruházak heti rendszerességgel meghirdetett Coop akciók és kedvezményes ajánlatok révén nyújtanak segítséget vásárlóik számára a takarékoskodásban. Ezek az ajánlatok megtekinthetőek a Coop aktuális szórólapjaiban, amelyekátböngészhetőek nyomtatott Coop újságok és Coop katalógusok formájában, emellett a Coop akciós újság lapozható, online kiadványa is elérhető, amely akár telefonról vagy tabletről is kényelmesen átböngészhető. A Coop aktuális szórólapjában meghirdetett akciók az adott hét szerdájától a következő hét keddi napjáig érvényesek

A Coop üzlettípusonként, valamint regionális szinten eltérő ajánlatokat kínál vásárlói számára a Coop újság lapozható, online kiadványaiban, csakúgy, mint a nyomtatott Coop reklámújságokban. A Coop aktuális szórólapjai jórészt élelmiszerárut tartalmaznak, kiegészítve háztartási drogériával, valamint háztartási kisgépekkel. A Coop akciós újságokban és regionális, Coop szórólapokban meghirdetett akciók nyújtotta kedvezmények mellett érdemes csatlakozni a Coop Klub törzsvásárlói programhoz is, amelyhez Coop kártya tartozik. 

Következő heti akciós ajánlatok

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon az éppen érvényben lévő akciókat tartalmazó Coop aktuális szórólapok mellett elérhetőek a Coop következő akciós újsága is. A Coop online felületén, az üzlethálózat honlapján szintén megtekinthetőek a Coop akciós újság következő heti akciós kiadványai. A Coop akciók érvényessége szerdán kezdődik, ám portálunkon már néhány azelőtt megjelennek a Coop következő akciós újságai, mielőtt az akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően a vásárlóknak bőven jut idejük összeállítani a bevásárlólistát a Coop ABC és Coop Szuper, valamint a Coop Mini üzlettípusok akciós újságai segítségével a következő heti bevásárláshoz. Emellett a vásárlók összegezhetik, milyen termékeket kell beszerezni, amelyek a Coop akciós újság lapozható változatai, valamint a Coop reklámújságok révén előnyös áron vásárolhatóak meg. A Coop újsághoz hasonló termékkínálatot tartalmaznak az Aldi akciós újságok is.

A Coop üzlethálózat termékkínálata

A Coop kiskereskedelmi lánc teljes mértékben magyar tulajdonú üzlethálózat, amely a Magyarországon megtalálható áruházláncok közül a legnagyobb lefedettséggel rendelezik. Míg a legtöbb hazai üzlethálózat nagy alapterületű hipermarketeket és szupermarketeket működtet, addig a Coop fókuszában a lakóhelyközeli, kisebb alapterületű kiskeresdelmi egységek állnak, amelyek nem csupán a nagyvárosokban, hanem a kisebb hazai településeken is jelen vannak. 

A Coop boltjaiban magyarországi gyártású termékeket népszerűsítenek, amiknek jelentős részét „Coop” márkanév alatt forgalmazzák. A Coop üzletek és áruházak fő profilját az élelmiszeráru képezi, emellett a Coop boltjainak polcain találunk drogériát, valamint háztartási eszközöket és kisgépekeket is. A Coop üzletek termékkínálatában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a Coop üzletek egyik erősségét jelentő saját márkás termékeket, amelyeket mindig kedvező áron szerezhet be országszerte, a Coop akciós újságokban és Coop szórólapokban meghirdetett kedvezményes ajánlatok révén. 

A Coop csoport üzleteiben a népszerű termékekre, valamint a regionális termékekre összpontosítanak. A Coop a regionális élelmiszerek mellett saját márkákat is kínál, amelyek 4 kategóriába sorolhatók:

  • Coop – Jót jó áron
  • Coop Prémium
  • Coop Jó nekem
  • Coop Minden nap

Ezen a 4 kategórián belül a COOP magánmárkák egész sorát értékesíti. A legnépszerűbb Coop termékkategóriát a Coop - Jót jó áron termékek jelentik. Ebbe a termékcsaládba a legfontosabb fogyasztási cikkek tartoznak hazai forrásból és amelyekhez kedvező áron juthat hozzá a vásárló. A Coop – Jót jó áron termékskálájában tejet és tejterméket, rizst, lisztet, kávéitalokat, üdítőitalokat és ásványvizeket találni. Keresse az akciós újságok Coop termékeit a Coop boltok és szupermarketek polcain. A Coop promóciós szórólapjai természetesen nemcsak a hagyományos saját márkás termékekre és árukra vonatkozó kedvezményeket tartalmazzák, hanem nagy világmárkák termékcsaládjának promócióit is.

Coop Klub törzsvásárlói rendszer

A Coop üzlethálózat a többi ismert áruházlánchoz hasonlóan törzsvásárlói rendszerrel is rendelkezik, amely Coop Klub néven ismert. A törzsvásárlói rendszerhez Coop kártya tartozik. A Coop Klub törzsvásárlói program keretén belül pontgyűjtés folyik, amelyeket beválthat a következő vásárlása során. Minden vásárláskor 20 Ft-onként 1 pont jóváírásra kerül a Coop kártyán. Minden jóváírt 5 000 pont után, 500 Ft-os vásárlási utalvány jár. Az 500 Ft-os vásárlási utalványon túl a törzsvásárlók havonta kuponlevelet kapnak, amely további kedvezményekre jogosító speciális kuponokat tartalmaznak. További extra kedvezmények, játékok és nyereményjátékok is várják a Coop kártya tulajdonosokat. Bármely Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletben igényelhető törzsvásárlói Coop kártya. 

Coop üzletek

A Coop az ország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai kiskereskedelmi hálózata. A Magyarország területén megtalálható Coop boltok és áruházak száma meghaladja a 2800 egységet. Az üzletek alapterülete és áruválasztéka, valamint az üzletekben elérhető szolgáltatások összessége alapján megkülönbözhetjük a Coop Mini kisüzleteket, Coop ABC üzletek és Coop Szuper szupermarketeket. A Coop boltok a falvaktól kezdve a nagyvárosokon át számos hazai településen megtalálhatóak. 

A Coop üzletek könnyen megközelíthetőek, emellett ingyenes parkolóikkal, áttekinthető eladóterükkel és színvonalas szolgáltatásaikkal, gyors, kényelmes és kedvező bevásárlási lehetőséget biztosítanak. A Coop kiskereskdelmi egységek és szupermarketek helytől, valamint üzlettípustól függően eltérő nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes üzletekre vonatkozó Coop nyitvatartási információk megtekinthetőek a Coop honlapján, az "üzletkereső" menüpontra kattintva, a település nevének vagy irányítószámának megadásával, ahol kiválasztható a konkrét üzlet, a Coop nyitvatartásai adataival.

Coop online vásárlás

A Coop üzlethálózat a fizikai boltokban történő hagyományos vásárlás mellett lehetőséget biztosít vásárlói számára a Coop online webáruházban történő vásárlásra is. A Coop online webáruházban élelmiszeráru, drogéria, barkácsgépek, háztartási kisgépek, állateledelek, továbbá számos termék elérhető, amelyekre a háztartásban szükség lehet. A Coop online rendelési szolgáltatásához házhozszállítás is tartozik, amely az egész ország területén igénybe vehető. A készleten lévő termékeket akár már a rendelés másnapján kiszállításra kerülnek.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Coop aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint a Coop aktuális szórólapban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Coop üzlethálózat ügyfélszolgálatát. A Coop ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Coop +36 (1) 455 5400-as ügyfélszolgálati vonalán, valamint a +36 80 870 220 ingyenes telefonszámon
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a Coop honlapján, az ügyfélszolgálat menüpontban
  • E-mailben: az uzletlanc@coop.hu elektronikus címen vagy az info@cooponline.hu címen
  • Postai úton: Budapest, Könyves Kálmán körút 11/C, Népliget Center A. épület 6. emelet, H-1476 Budapest Pf. 370 címen

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Coop ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Coop Facebook oldalán, továbbá a Coop Instagram oldalán is. A Coop közösségi oldalain megtekinthetőek a Coop akciós újságokban és a regionális Coop katalógusokban közzétett kedvezményes ajánlatok is.

További üzletek

Látta már a Coop áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…