Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Coop

Coop akciós újság

Coop

05.30. – 2024.06.05.

A szórólap megtekintése

Coop lejárt szórólapok »

Coop szórólapok az Ön városában

Coop Budapest Coop Debrecen Coop Szeged Coop Miskolc Coop Pécs Coop Győr Coop Nyíregyháza Coop Kecskemét Coop Székesfehérvár Coop Szombathely Coop Szolnok Coop Érd Coop Tatabánya Coop Sopron Coop Kaposvár Coop Veszprém Coop Békéscsaba Coop Zalaegerszeg Coop Eger Coop Nagykanizsa Coop Dunaújváros Coop Dunakeszi Coop Hódmezővásárhely Coop Szigetszentmiklós

Coop akciós újság lapozható formában

A Coop akciós újságjai csütörtöktől szerdáig tartó időszakban kínálják a legjobb ajánlatokat hétről hétre. A Coop újságban élelmiszerek, háztartási eszközök, drogériás és szezonális termékek is helyet kapnak. A Coop akciós újság lapozható formában, online is elérhető, így  mindenki számára elérhetőek a kedvezmények. A Coop újság lapozható kiadványaiban rendszeresen megjelennek szezonális ajánlatok, helyi termékekkel, amelyek különösen vonzóvá teszik a Coop üzleteit a vásárlók számára. Ezenfelül, a Coop akciós újság lapozható formában történő megjelenése lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódhassunk a legfrissebb kedvezményekről. 

Aktuális Coop újságok

A Coop üzlettípusonként eltérő akciós újságokat ad ki, amelyek különböző akciókat kínálnak a Coop Szuper, a Coop ABC és a Coop Mini üzlettípusokra vonatkozólag. Emellett az üzlethálózat időnként külön Coop újságokat is kiad a Coop egyes regionális csoportjaihoz tartozó üzletekre vonatkozóan, köztük a Tisza Coop akciós újságot vagy éppen az Észak-Kelet Coop akciós újságot.

Coop akciós újság következő heti ajánlatai

Az aktuális Coop újság mellett már új akciók érvénybe lépése előtt elérhető a Coop akciós újság következő száma, amelynek segítségével már előre megtervezhethük a bevásárlást. Hasonló heti ajánlatokat találunk a Privát akciós újságokban.

Coop termékkínálat

A Coop mintegy három évtizedes múltra tekint vissza, mint a helyi közösségek szolgálatában álló megbízható élelmiszer-kereskedelmi lánc. A termékkínálatot illetően, a Coop üzletek egyedülálló választékot kínálnak, amely az alábbi kategóriák foglalja magában: 

  • Friss élelmiszerek: zöldségek, gyümölcsök, húsok, tejtermékek, és pékáruk.
  • Tartós élelmiszerek: konzervek, tészták, rizs, édességek, snackek, és kávé.
  • Italok: alkoholos italok, üdítők, gyümölcslevek, és teák.
  • Háztartási cikkek: tisztítószerek, mosószerek, papír áruk, és konyhai eszközök.
  • Személyes higiéniai termékek: samponok, tusfürdők, fogkrémek, és egyéb fürdőszobai kellékek.

A Coop különös hangsúlyt fektet a helyi termelők támogatására és szezonalitásra, így rengeteg hazai termék szerepel a kínálatban. A kínálatban a Coop saját márkás termékei is megtalálhatóak, köztük a  COOP Jót jó áron, COOP Prémium, COOP Jó nekem és COOP Minden nap, amelyek remek ár-érték arányt biztosítanak, s rendszeresen megtalálhatóak a Coop szórólapjaiban. További akciós ajánlatokért érdemes átböngészni a CBA szórólapját.

Coop üzletek

A Coop bolthálózata Magyarországon közel 3000 üzletből áll. A Coop üzlettípusai között megtalálhatóak Coop Szuper szupermarketek, Coop ABC nagy boltok és Coop Mini kis üzletek, amelyek különböző méretben és kínálatban elérhetőek, így biztosítva a vásárlók számára a lehetőséget, hogy a számukra legmegfelelőbb helyen vásároljanak. 

Coop nyitvatartás és online bevásárlás

A Coop nyitvatartása üzlettípustól és helytől függően eltérő lehet. A konkrét üzletekre vonatkozó Coop nyitvatartási adatok megtekinthetőek a Coop weboldalán. Országos bolthálózata mellett a Coop online vásárlási lehetőséget is biztosít, amely hűtést nem igénylő élelmiszerek és házartási eszközök vásárlása esetén vehető igénybe.

Kapcsolat

A Coop ügyfélszolgálata az alábbi csatornákon érhető el:

  • Telefon: +36 (1) 455 5400, +36 80 870 220
  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • E-mail: uzletlanc@coop.hu, info@cooponline.hu
  • Közösségi háló: Facebook, Instagram, YouTube
  • Posta: Budapest, Könyves Kálmán körút 11/C, Népliget Center A. épület 6. emelet, H-1476 Budapest Pf. 370.

További információ az üzletekkel, termékekkel és a Coop akciós újságok tartalmával kapcsolatosan a Coop online felületén, a https://www.coop.hu/ weboldalon szerezhető.

Milyen nemzetiségű a Coop?

A Coop kiskereskedelmi lánc teljes mértékben magyar tulajdonú üzlethálózat, amely a Magyarországon megtalálható áruházláncok közül a legnagyobb lefedettséggel rendelezik. A Coop boltok a falvaktól kezdve a nagyvárosokon át számos hazai településen megtalálhatóak, köztük népszerűek a Coop debreceni, Coop székesfehérvári, Coop budapesti és a Coop szolnoki boltjai.

Hogyan igényelhetek Coop kártyát?

A Coop törzsvásárlói kártya igénylés online, valamint a Coop üzletekben személyesen is lehetséges. A Coop kártya igényléséhez látogasson el a legközelebbi Coop üzletbe, vagy töltse ki az online űrlapot a Coop hivatalos weboldalán.

Kínál a Coop online vásárlási lehetőséget is?

A Coop online vásárlási lehetőséget is biztosít, amely hűtést nem igénylő élelmiszerek, háztartási cikkek online vásárlására biztosít lehetőséget, házhozszállítással.

További üzletek

Látta már a/az Coop áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl katalógus Aldi akció Penny Market akciós újság Tesco akcio Interspar akciós újság Auchan akciós újság lapozható Interspar újság Metro katalógus CBA akciós újság Reál akciós újság lapozható Goods Market akciós újság Privát akció Príma akció Family Diszkont akció

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…