Coop - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Coop »

Coop szórólapok az Ön városában

Coop Budapest Coop Debrecen Coop Szeged Coop Miskolc Coop Pécs Coop Győr Coop Nyíregyháza Coop Kecskemét Coop Székesfehérvár Coop Szombathely Coop Szolnok Coop Érd Coop Tatabánya Coop Sopron Coop Kaposvár Coop Veszprém Coop Békéscsaba Coop Zalaegerszeg Coop Eger Coop Nagykanizsa Coop Dunaújváros Coop Dunakeszi Coop Hódmezővásárhely Coop Szigetszentmiklós

Coop akciós újság lapozható formában

A Coop Magyarország Zrt. Magyarország legnagyobb lefedettségű üzlethálózata, amely az országnak szinte minden településén rendelkezik Coop üzlettel. A Coop legfrissebb akciói és kedvezményei megtekinthetőek a minden héten megújuló termékkínálattal szolgáló Coop akciós újság lapozható formában kiadott változatában, a Coop újságokban és a regionális Coop szórólapokban. A Coop újságok és Coop akciós újság lapozható formaváltozatai rendszeresen tájékoztatják a Coop üzletek vásárlóit az előnyös ajánlatokról, és felhívják a figyelmet a kiválasztott árukínálattal kapcsolatos Coop akciókra és kedvezményekre. Nagyszerű kedvezményeket találni a Family Frost akciós újságok hasábjain is.

A Coop üzlettípusonként, valamint regionális szinten eltérő ajánlatokat kínál vásárlói számára a Coop újság lapozható, online kiadványaiban, csakúgy, mint a nyomtatott Coop reklámújságokban. A Coop aktuális szórólapjai jórészt élelmiszerárut tartalmaznak, kiegészítve háztartási drogériával, valamint háztartási kisgépekkel. A Coop akciós újság lapozható formában kiadott változataiban és a regionális Coop szórólapokban meghirdetett akciók nyújtotta kedvezmények mellett érdemes csatlakozni a Coop Klub törzsvásárlói programhoz is, amelyhez Coop kártya tartozik. A Metro kártyák is rengeteg előnnyel szolgálnak, főleg, ha kihasználja a Metro akciós katalógusok legjobb ajánlatait is.

Aktuális Coop újság

A Magyarország szinte minden városában megtalálható Coop üzletek és áruházak heti rendszerességgel meghirdetett Coop akciók és kedvezményes ajánlatok révén nyújtanak segítséget vásárlóik számára a takarékoskodásban. Ezek az ajánlatok megtekinthetőek a Coop aktuális szórólapjaiban, amelyek átböngészhetőek nyomtatott Coop újságok és Coop katalógusok formájában, emellett a Coop akciós újság lapozható formában is elérhető, amely akár telefonról vagy tabletről is kényelmesen átböngészhető. A Coop aktuális szórólapjában meghirdetett akciók az adott hét szerdájától a következő hét keddi napjáig érvényesek. Nagyszerű akciókkal kecsegtetnek az Auchan újságok lapozható változatai is.

A Coop újságok, valamint a regionális Coop szórólapok a hagyományos nyomtatott formátum mellett, amelyet a postládánkból jól ismerünk, megtekinthetőek online formában is. A Coop akciós újság lapozható, online változata a klasszikus nyomtatott Coop katalógusokhoz hasonlóan heti rendszerességgel jelenik meg. A Coop újságok és Coop szórólapok javarészt élelmiszerárut, valamint háztartási drogériát tartalmaznak. Az aktuálisan érvényben lévő Coop akciók a MrOferto portál mellett megtekinthetőek a Coop üzlethálózat honlapján, is ahol a Coop ABC, a Coop Szuper, a Coop Mini, valamint a regionális Észak-Kelet Coop akciós újság, a Mecsek Coop akciós újság vagy a Tisza Coop akciós újságok lapozható formában szintén megtekinthetőek. Lapozza át a mindig megújuló Lidl akciós katalógusokat is.

Coop akciós újság következő kiadása

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon az éppen érvényben lévő akciókat tartalmazó aktuális Coop újságok mellett elérhetőek a Coop akciós újság következő kiadásai is. apozza át a Coop akciós újság lapozható formában kiadott változatait, valamint a Coop akciós újság következő kiadványait és keressék a
legelőnyösebb árakat. A Coop újsághoz hasonló termékkínálatot tartalmaznak az Aldi akciós újságok is.

A Coop akciók érvényessége szerdán kezdődik, ám portálunkon már néhány nappal azelőtt megjelennek a Coop akciós újság következő kiadásai, mielőtt az akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően a vásárlóknak bőven jut idejük összeállítani a bevásárlólistát a Coop ABC és Coop Szuper, valamint a Coop Mini üzlettípusok akciós újságai segítségével a következő heti bevásárláshoz, amelyet aztán az egyes Coop fiókokban, köztük a Coop Debrecen, vagy a Coop Szolnok, Coop Eger, Coop Budapest, Coop Székesfehérvár üzletében kényelmesen elvégezhetnek. A Spar újságok is rengeteg előnyös ajánlatot tartalmaznak.

Coop termékkínálat

A Coop boltjaiban, köztük a Coop Abc boltjaiban, a Coop Debrecen, Coop Eger, Coop Budapest, Coop Székesfehérvár egységeiben többnyire magyarországi gyártású termékek találhatók, amelyek jelentős részét „Coop” márkanév alatt forgalmazzák. A Coop üzletek élelmiszereket és mindennapi szükségleteket kielégítő termékeket forgalmaznak. A Coop üzletek és áruházak, úgymint a Coop Debrecen, Coop Budapest, Coop Eger és Coop Székesfehérvár üzletek fő profilját az élelmiszeráru képezi, emellett a Coop boltjainak polcain találunk drogériát, valamint háztartási eszközöket és kisgépekeket is, amelyeket mindig kedvező áron szerezhet be országszerte, a Coop akciós újságok lapozható hasábjain és Coop szórólapokban meghirdetett kedvezményes ajánlatok révén. Kedvező árú termékeket találni az Azúr ackiós szórólapok hasábjain is.

A Coop üzlethálózat

A Coop kiskereskedelmi lánc teljes mértékben magyar tulajdonú üzlethálózat, amely a Magyarországon megtalálható áruházláncok közül a legnagyobb lefedettséggel rendelezik. A Coop fókuszában a lakóhelyközeli, kisebb alapterületű kiskeresdelmi egységek állnak, amelyek nem csupán a nagyvárosokban, hanem a kisebb hazai településeken is jelen vannak. Legismertebb egységei a Coop Budapest, Coop Debrecen, Coop Székesfehérvár, Coop Eger üzletei. A Coop kőboltjai mellett lehetséges egyes Coop termékek interneten történő megvásárlására is, a Coop online webáruház felületéről. Érdemes átlapozni a Rossmann akciós katalógus legjobb ajánlatait is.

A Coop üzlethálózat a többi ismert áruházlánchoz hasonlóan törzsvásárlói rendszerrel is rendelkezik, amely Coop Klub néven ismert. A törzsvásárlói rendszerhez Coop kártya tartozik. A Coop Klub törzsvásárlói program keretén belül pontgyűjtés folyik, amelyeket beválthat a következő vásárlása során. Minden vásárláskor 20 Ft-onként 1 pont jóváírásra kerül a Coop kártyán. Minden jóváírt 5 000 pont után, 500 Ft-os vásárlási utalvány jár. Az 500 Ft-os vásárlási utalványon túl a törzsvásárlók havonta kuponlevelet kapnak, amely további kedvezményekre jogosító speciális kuponokat tartalmaznak. További extra kedvezmények, játékok és nyereményjátékok is várják a Coop kártya tulajdonosokat. Bármely Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletben igényelhető törzsvásárlói Coop kártya, köztük a Coop Debrecen és Coop Szolnok egységeiben is.

Coop üzletek

A Coop az ország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai kiskereskedelmi hálózata. A Magyarország területén megtalálható Coop boltok és áruházak száma meghaladja a 2 800 egységet. Az üzletek alapterülete és áruválasztéka, valamint az üzletekben elérhető szolgáltatások összessége alapján megkülönbözhetjük a Coop Mini kisüzleteket, Coop ABC üzletek és Coop Szuper szupermarketeket. A Coop boltok a falvaktól kezdve a nagyvárosokon át számos hazai településen megtalálhatóak, köztük népszerűek a Coop debreceni, Coop székesfehérvári, Coop budapesti és a Coop szolnoki boltjai.

A Coop kiskereskdelmi egységek és szupermarketek helytől, valamint üzlettípustól függően eltérő Coop nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes üzletekre vonatkozó Coop nyitvatartási információk megtekinthetőek a Coop honlapján, az "üzletkereső" menüpontra kattintva, a település nevének vagy irányítószámának megadásával, ahol kiválasztható a konkrét üzlet, a Coop nyitvatartásai adataival.

A Coop üzlethálózat a fizikai boltokban történő hagyományos vásárlás mellett lehetőséget biztosít vásárlói számára a Coop online webáruházban történő vásárlásra is. A Coop online webáruházban élelmiszeráru, drogéria, barkácsgépek, háztartási kisgépek, állateledelek, továbbá számos termék elérhető, amelyekre a háztartásban szükség lehet. A Coop online rendelési szolgáltatásához házhozszállítás is tartozik, amely az egész ország területén igénybe vehető. A készleten lévő termékeket akár már a rendelés másnapján kiszállításra kerülnek.

Coop ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Coop aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint a Coop aktuális szórólapban, a Coop újságokban, a Coop akciós újság lapozható formában kiadott változataiban megtalálható termékek elérhetőségével kapcsolatosan felkereshetjük a Coop üzlethálózat ügyfélszolgálatát. A Coop ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehetjük a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Coop +36 (1) 455 5400-as ügyfélszolgálati vonalán, valamint a +36 80 870 220 ingyenes telefonszámon
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a Coop honlapján, az ügyfélszolgálat menüpontban
  • E-mailben: az uzletlanc@coop.hu elektronikus címen vagy az info@cooponline.hu címen
  • Postai úton: Budapest, Könyves Kálmán körút 11/C, Népliget Center A. épület 6. emelet, H-1476 Budapest Pf. 370 címen

A fenti elérhetőségek mellett felvehetjük a kapcsolatot a Coop ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Coop Facebook oldalán, továbbá a Coop Instagram oldalán is. A Coop közösségi oldalain megtekinthetőek a Coop akciós újság lapozható formában és a regionális Coop katalógusok is.

Coop milyen nemzetiségű?

A Coop kiskereskedelmi lánc teljes mértékben magyar tulajdonú üzlethálózat, amely a Magyarországon megtalálható áruházláncok közül a legnagyobb lefedettséggel rendelezik. A Coop boltok a falvaktól kezdve a nagyvárosokon át számos hazai településen megtalálhatóak, köztük népszerűek a Coop debreceni, Coop székesfehérvári, Coop budapesti és a Coop szolnoki boltjai.

További üzletek

Látta már a Coop áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

Három fenséges alma pite cecept

Három fenséges alma pite cecept

Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…