Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Reál

Reál akciós újság

Reál

06.19. – 2024.06.30.

A szórólap megtekintése
Reál

06.05. – 2024.06.16.

A szórólap megtekintése
Reál

05.15. – 2024.05.26.

A szórólap megtekintése

Reál lejárt szórólapok »

Reál szórólapok az Ön városában

Reál Budapest Reál Debrecen Reál Szeged Reál Miskolc Reál Pécs Reál Győr Reál Nyíregyháza Reál Kecskemét Reál Szombathely Reál Sopron Reál Kaposvár Reál Veszprém Reál Békéscsaba Reál Zalaegerszeg Reál Eger Reál Nagykanizsa Reál Dunaújváros Reál Dunakeszi Reál Hódmezővásárhely Reál Szigetszentmiklós Reál Vác Reál Cegléd Reál Baja Reál Salgótarján

Reál akciós újság lapozható formában

A Reál akciós újság két változatban érkezik: az egyik típus a Reál Élelmiszer akciós újság, a másik a kisebb boltokta vonatkozó Reál Pont akciós újság. Mindkét Reál újság 12 naponta kerül kiadásra, szerdától vasárnapig tartó érvényességgel. A Reál Élelmiszer akciós újságban szélesebb termékkínálatra vonatkozó akciókat találunk, míg a Reál Pont akciós újságban a mindennapi szükségletek kedvezményei kapnak helyet. A Reál akciós újság lapozható formában, online is elérhető, lehetővé téve, hogy kényelmesen, otthonról tájékozódjunk a legfrissebb ajánlatokról. A Reál szórólap célja, hogy a vásárlók mindig a legjobb áron juthassanak hozzá a kívánt termékekhez.

Aktuális Reál újságok

Az aktuális Reál újságok országos ajánlatokat, valamint régiónként változó akciókat egyaránt kínálnak. A Reál akciós újság lapozható kiadványaiban számos saját márkás termék is szerepel, kedvező áron. A Reál nyitvatartási ideje alatt bármikor felkereshetjük a Reál üzletek, hogy kihasználhassuk a Reál szórólapokban szereplő akciókat. A Reál újságokban található információk segítségével előre megtervezhetjük a bevásárlást, időt és pénzt megtakarítva. A Penny újságok szintén remek heti akciókat kínálnak.

Reál Élelmiszer és Reál Pont termékkínálat

A Reál bolthálózat elsősorban lakóhelyközeli üzleteiről, vásárlóbarát szolgáltatásairól és megfizethető árairól ismert. A Reál üzletek széleskörű termékkínálata magában foglalja az élelmiszereket, háztartási cikkeket, személyes higiéniai termékeket és sok más kategóriát. A Reál Élelmiszer üzletek szélesebb választékot kínálnak minden téren, beleértve a friss zöldségeket, húsokat és pékárukat. A Reál Pont boltokban pedig a kisebb, mindennapi szükségcikkeket találjuk meg. A termékkínálatot rendszeresen frissítik, figyelembe véve a vásárlók igényeit és a piaci trendeket. A Reál széles választékban kínál saját márkás termékeket, amelyek kiváló minőséget biztosítanak kedvező áron. A kínálatban és a Reál akciós újságokban is kiemelt helyen szerepelnek a helyi termelőktől származó áruk. Érdemes átböngészni az Auchan akciós újságot is, amelyek rendszeresen megújuló kedvezményekkel szolgálnak.

Reál üzletek

A Reál hálózat országszerte majdnem 1000 üzlettel büszkélkedik, amelyek a Reál Élelmiszer, Reál Pont, és Reál Alfa kategóriákba sorolhatók. A Reál Élelmiszer üzletek 100 négyzetméternél nagyobb alapterületű boltok, míg a Reál Pont üzletek ennél kisebb alapterületen biztosítanak vásárlási lehetőséget. A legnagyobb, Reál Alfa szupermarketek speciális termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, megkülönböztetve őket a többi üzlettípustól. A Reál nyitvatartása eltérő lehet az ország különböző pontjain található mintegy 1000 üzletben. Az üzlethálózat weboldalán elérhető üzletkereső segítségével könnyedén megtalálható a legközelebbi Reál nyitvatartási ideje.

Kapcsolat

A Reál vevőszolgálata az alábbi csatornákon érhető el:

  • Levelezési cím: 2051 Biatorbágy, Rozália Park 5-7.
  • Telefon: +36 23 530 660
  • E-mail: mail@real.hu
  • Közösségi csatornák: Facebook, YouTube

Bővebb információ a Reál termékeivel, szolgáltatásaival és a Reál újságokkal kapcsolatosan a https://real.hu/ weboldalon szerezhető.

Hogyan találom meg a legközelebbi Reál boltot?

A Reál weboldalán elérhető üzletkereső funkció segítségével könnyedén megtalálhatja a legközelebbi Reál Élelmiszer vagy Reál Pont üzletet, beleértve annak címét és nyitvatartási idejét.

Milyen termékeket találok a Reál akciós újságban?

A Reál Élelmiszer, valamint a Reál Pont akciós újságokban széles választékban talál élelmiszereket, háztartási cikkeket és egyéb napi szükségleti termékeket kedvező áron.

Mi a Reál Légió?

A Reál Légió egy spórolást segítő kezdeményezés a Reáltól, amely többféle módon támogatja a vásárlókat a pénztakarékos vásárlásban. Tartalmazza a legjobb havi ajánlatokat, kiváló minőségű Reál márkatermékeket kedvező áron, és hasznos tippeket tartalmaz a vásárlóknak arra, hogyan spórolhatnak pénzt egész évben. Emellett nyereményjátékokat és hűségpromóciókat is kínál, melyekkel a vásárlók további kedvezményekre és ajándékokra tehetnek szert.

További üzletek

Látta már a/az Reál áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl akciós szórólap Aldi akciós újság lapozható Penny Market újság Tesco akcio Interspar akciós újság Auchan szórólap Interspar katalógus Coop akció Metro katalógus CBA akciós újság Goods Market akció Privát akció CBA Príma akciós újság Family Diszkont akció

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…