Reál - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Reál »

Reál szórólapok az Ön városában

Reál Budapest Reál Debrecen Reál Szeged Reál Miskolc Reál Pécs Reál Győr Reál Nyíregyháza Reál Kecskemét Reál Szombathely Reál Sopron Reál Kaposvár Reál Veszprém Reál Békéscsaba Reál Zalaegerszeg Reál Eger Reál Nagykanizsa Reál Dunaújváros Reál Dunakeszi Reál Hódmezővásárhely Reál Szigetszentmiklós Reál Cegléd Reál Baja Reál Mosonmagyaróvár Reál Ózd

Reál akciós újság

A Reál Magyarország egyik kedvelt hazai alapítású élelmiszerlánca, amelynek lakóhelyközeli boltjai az ország egész területét lefedik. A cég rendszeresen kedveskedik vásárlói számára előnyös Reál akciókkal és kedvezményes ajánlatokkal. A Reál a legfrissebb akcióit általában kéthetente teszi közzé két különböző típusú Reál akciós újságban, amelyek a cég két üzlettípusának ajánlatait mutatják be. A nagyobb üzletekre vonatkozó akciós újság Reál Élelmiszer akciós újság néven érhető el, míg a kisebb, Reál Pont üzletek kínálata Reál Pont akciós újságban tekinthető meg. A Reál szórólapjaiban meghirdetett kedvezményes ajánlatok rendszerint 12 napig érvényesek. 

A Reál újságokban minőségi és megfizethető élelmiszerárut, háztartási drogériát, illetve állateledeleket talál, amelyek között rengeteg hazai termék, illetve számos saját márkás termék szerepel. A Reál újságaiban friss és tartós élelmiszer, köztük friss hazai zöldség, gyümölcs, tejtermék, húsfélék és háztartási vegyiáru egyaránt rendszeresen szerepel.

Online szórólapok

Az aktuális kedvezményeket tartalmazó Reál újságok megtalálhatóak minden Reál üzletben nyomtatott formában. Emellett korunk igényeivel lépést tarva, a cég weboldalán is elérhetővé teszi a Reál akciós újság lapozható, online kiadványát a vásárlók számára, amelyet az érdeklődők akár le is tölthetnek PDF formátumban mobiltelefonjukra, későbbi megtekintésre. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén elérhetőek a Reál akciós újság aktuális számai, számos népszerű kiskereskedelmi áruház akciós katalógusa, köztük az Aldi, az Auchan vagy a Penny szórólapja mellett.

Aktuális ajánlatok

A Reál minden második héten megújuló kedvezményes ajánlatokkal szolgál a vásárlók és érdeklődők számára, amelyek a cég két üzlettípusára vonatkozó akciós katalógusokban tekinthetőek meg. Mivel a Magyarországon megtalálható nagyobb alapterületű Reál Élelmiszer üzletek, valamint a Reál Pont kisebb boltok eltérő kínálattal rendelkeznek, ezért a két üzlettípusra eltérő akciós ajánlatok vonatkoznak, amelyek a bővebb választékot bemutató Reál Élelmiszer akciós újságban, valamint a kisebb terjedelmű Reál Pont akciós újságban tekinthetőek meg. Mindkét típusú Reál szórólap azonos időközönként jelenik meg, s érvényességük 12 nap megegyezően. 

A Reál akciós újság aktuális kiadványai szezonális ajánlatokat is gyakran tartalmaznak, számos egyedi akcióval húsvét vagy éppen karácsony közeledtével. Ha első kézből szeretne értesülni a legfrissebb Reál akciókról, érdemes feliratkozni az üzlethálózat hírlevelére is.

Reál hétvégi akciók, regionális szórólapok és nyereményjátékok

A Reál maximális mértékben a vásárlót tartja szem előtt, éppen ezért kéthetente megújuló akciós ajánlatai mellett kiemelt kedvezményekkel igyekszik a vásárlók kedvében járni. A Reál hétvégi akciós ajánlatai különálló szórólapban találhatóak meg, amelyek "Bevásárló 7vége" címen lelhetőek fel. A Reál hétvégi akciói három napig érvényesek, péntektől vasárnapig. A Reál hétvégi akciói mellett érdemes megemlíteni a cég által kiadott regionális Reál akciós újságokat, amelyek egyedi, csupán a kijelölt üzletekre vonatkozó Reál akciókat tartalmaznak. Érdemes továbbá megemlíteni a Reál Alfa akciós újságot, amely a cégcsoport legnagyobb budapesti egységének egyedi ajánlatait tartalmazza.

Akciós ajánlatai mellett a Reál nyereményjátékokat is rendszeresen meghirdet, amelyek keretén belül a vásárlók 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt vagy a promócióban megjelölt termékeket nyerhetnek. A Reál nyereményjátékában való részvétel a weboldalon történő regisztrációhoz kötött, emellett a részvételhez három saját márkás Reál terméket szükséges megvásárolni.

A következő időszak kedvezményes ajánlatai

A MrOferto portál mindenki számára elérhető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlóknak a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. A MrOferto akció- és kedvezmény portál a legismertebb magyarországi üzlethálózatok legújabb akciós újságait gyűjti össze egy helyen, ezzel is megkönnyítve a vásárlók dolgát az egyes üzletek szerteágazó kínálatában való eligazodásban.

Portálunkon a népszerű kiskereskedelmi láncok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a Reál akciós újságai - rendszerint még azt megelőzően megjelennek, mielőtt a szórólapokban meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert áruházláncok, illetve különböző termékprofilú cégek legújabb ajánlatairól, s otthonából kényelmesen összeállíthatja akár a következő heti nagybevásárláshoz szükséges bevásárlólistát is. A Reálhoz hasonló termékkínálatot a GRoby online áruházában talál.

A Reál élelmiszerláncról

A Reál cégcsoport 2001-től van jelen a magyar kiskereskedelmi piacon, s a kezdetektől magyar tulajdonú cégként működik. A Reál bolhálózat elsősorban lakóhelyközeli, kényelmi üzleteiről, vásárlóbarát szolgáltatásairól és megfizethető árairól ismert. A Reál boltjai kiemelt népszerűségnek örvendenek elsősorban azon vásárlók körében, akik lakóhelyükhöz közeli boltban, barátságos környezetben szeretnék a napi bevásárlást vagy éppen a heti nagybevásárlást lebonyolítani. A Reál üzletekben mindig szívélyes kiszolgálás várja a vásárlókat, s a különböző típusú üzletek rendszeresen szolgálnak különféle kedvezményes ajánlatokkal vásárlóik számára. A Reál megalakulása óta több alkalommal is elnyerte az Év Boltja díjat. 

A Reál saját mobilalkalmazással is rendelkezik, amely segítségével a bevásárlás még egyszerűbbé válhat. A Reál applikáción belül megtekinthető a Reál akciós újság aktuális száma, kikereshető a legközelebbi Reál üzlet, emellett a Reál applikációban megtalálja kedvezményre jogosító kuponjait is.

Termékkínálat

A Reál fő termékprofilját élelmiszeráru, valamint háztartási drogéria képezi. A Reál boltok kínálatában friss és tartós élelmiszerek, köztük tejtermékek, friss gyümölcsök és zöldségek, pékáru, friss húsáru, fagyasztott termékek, kávé, édességek, alkoholos, illetve üdítőitalok egyaránt szerepelnek, kiegészítve háztartási vegyiáruval és állateledelekkel. A Reál nem csupán termékei minőségére, hanem azok forrására is kiemelt hangsúlyt fektet, éppen ezért a kínálatban kiemelkedően magas arányban szerepelnek magyar termékek, amelyek válogatott hazai beszállítóktól érkeznek. A Reál kínálatában emellett rengeteg saját márkás termék szerepel, amelyek az ismert nagy márkákkal megegyező minőségben, jóval kedvezőbb áron szerezhetőek be.

Reál üzletek

A Reál üzlethálózat kiterjedt bolthálózattal rendelkezik országszerte. A cég napjainkban mintegy 1000 üzletet működtet, amelyek az országnak gyakorlatilag minden pontját lefedik. A Reál alapvetően két különböző üzlettípussal rendelkezik, amelyek közül az egyik csoportot a 100 négyzetméternél nagyobb alapterületű, hagyományos Reál Élelmiszer üzletek képviselik, a másik üzlettípus pedig a Reál Pont, amelybe az ennél kisebb alapterületű boltok tartoznak. A cég népszerű üzletei közé tartozik a Reál békéscsabai egysége, amely házhozszállítást is biztosít, emellett a Reál Debrecenben, Győrött, Miskolcon is rendelkezik üzlettel, ismertek továbbá a Reál pécsi, szegedi és az ország kisebb településein elérhető üzletek is. 

A Reál Budapesten üzemelteti legmodernebb és legnagyobb áruházát, a Reál Alfa szupermarketet, amely rendkívül gazdag áruválasztékkal várja a vásárlókat. A szupermarketra egyedi akciók vonatkoznak, amelyek megtekinthetőek a Reál Alfa akciós újságban. Az Önhöz legközelebbi Reál üzleteket megtalálja a cég weboldalán, az "Üzletkereső" menüpontban, ahol elegendő beírni a település nevét.

A Reál nyitvatartása üzlenként, illetve településenként változó. A legtöbb bolt nyitvatart a hét minden napján. A Reál nyitvatartási adatai konkrét üzletre vonatkozólag megtekinthetőek a cég honlapján, szintén az "Üzletkereső" menüpont alatt.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Reál aktuális termékkínálatával, a Reál újságokban szereplő akciós termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Reál ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 23 530 660 ügyfélvonalon,
 • E-mailben: a mail@real.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a Reál Hungária Élelmiszer Kft., 2051 Biatorbágy, Rozália Park 5-7. levelezési címen.

      A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Reál ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Reál Facebook oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a kéthetente megjelenő Reál akciós újság lapozható, online kiadványában közzétett termékek, újdonságok, illetve tájékozódhaz az aktuális nyereményjátékról is.

      További üzletek

      Látta már a Reál áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

      Legfrissebb cikkek

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

      Három fenséges alma pite cecept

      Három fenséges alma pite cecept

      Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…