CBA - promóciós szórólap, akciós áru

CBA

CBA

09.21. – 2023.09.27.

CBA

CBA

09.14. – 2023.09.20.

CBA

CBA

08.24. – 2023.08.30.

CBA

CBA

08.17. – 2023.08.23.

CBA

CBA

07.20. – 2023.07.26.

Lejárt szórólapok CBA »

CBA akciós újság

A CBA Magyarországon alapított közkedvelt üzlethálózat, amelynek fő termékprofilját élelmiszeráru, háztartási kellékek, illetve alapvető háztartási drogéria képezi. A vásárlói igényeket szem előtt tartva, a népszerű kiskereskedelmi hálózat hétről hétre megújuló CBA akciókkal és egyedi kedvezményes ajánlatokkal kedveskedik vásásrlóinak. Az élelmiszerlánc aktuális kedvezményei a CBA akciós újságban tekinthetőek meg, amely hetente jelenik meg. A CBA szórólapja minden héten előnyös árú friss és tartós élelmiszerek, köztük, gyümölcsök, zöldségek, tejtermékek, húsfélék, kávék, üdítőitalok, illetve szeszes italok gazdag kínálatával szolgál a vásárlóknak.

Online lapozható akciós kiadvány

A CBA akciós katalógus nyomtatott kiadványa valószínűleg sokak számára ismerős lehet a postaládából, emellett az aktuális CBA szórólap szintén megtalálható minden hazai CBA boltban. A korral, illetve a vásárlói igényekkel lépést tartva, a CBA akciós újság online lapozható változatban is megtekinthető a CBA online felületén, ahol átböngészheti, illetve le is töltheti PDF formátumban az aktuálisan érvényben lévő CBA újságot, tabletjére, mobiltelefonjára vagy laptopjára, későbbi megtekintésre. A CBA akciós újság lapozható formában szintén elérhető a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon, számos népszerű hazai élelmiszerlánc akciós újsága mellett, amelyek között a Tesco, a Lidl, az Auchan, a Spar vagy az Aldi akciói is megtalálhatóak.

További szórólapok a CBA franchise hálózattól

A CBA csoport franchise hálózatként működik, amelyhez a Príma üzletek is hozzátartoznak. A Príma hálózatán belül léteznek kisebb csoportok, amelyeknek üzletei a főváros különböző pontjain találhatóak meg, s ezekhez az üzlettípusokhoz mind egyedi kedvezményes ajánlatok tartoznak. Így például a CBA Príma Max csoportjához tartozó üzletek a CBA Max csoport akciós újságban szereplő kedvezmények vonatkoznak, míg a CBA Remíz csoportjának boltjaira a CBA Remíz akciós újságban meghirdetett ajánlatok érvényesek. Nagyszerű kedvezményeket találhat a Coop akciós újságok hasábjain is.

Aktuális szórólap

A CBA újsága hetente frissül, s újabbnál újabb kedvezményekkel szolgál a vásárlók számára minden egyes héten. A CBA szórólapjában meghirdetett kedvezményes ajánlatok az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig érvényesek. A CBA akciós újság lapozható online kiadványa, valamint a nyomtatott formában elérhető CBA akciós katalógus a háztartartásban leggyakrabban szükséges élelmiszerárut tartalmazza, melyek között az ismert nagy márkák termékei között a CBA saját márkás termékei is rendre helyet kapnak. 

A CBA újságának tartalma nagyban igazodik az év aktuális szakaszához, s rengeteg egyedi szezonális ajánlatot tartalmaz, húsvét, karácsony, Valentin-nap közeledtével. Az aktuális CBA akciós újság lapozható formában elérhető kiadványa emellett számos hazai előállítású terméket, Magyarországon termesztett zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz az aktuális szezonhoz illően. Hasonló termékkínálatot a kéthetente megjelenő Reál akciós szórólapok tartalmaznak.

Következő heti akciós újságok

A MrOferto portál teljes mértékben ingyenes, előnyös szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlóknak a spórolásban, csakúgy, mint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért a MrOferto kedvezmény gyűjtőportálon mindig megtalálhatóak a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós újságok. Portálunkon a népszerű üzlethálózatok kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós katalógusok - beleértve a CBA akciós újság online lapozható változatát - rendszerint még azt megelőzően megtekinthetővé válnak, mielőtt az adott szórólapokban szereplő akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok legújabb ajánlatairól, s akár a következő heti nagy bevásárlást is kényelmesen megtervezheti. Nagyszerű kedvezmények találhatók a Coop akciós újságok következő heti kiadásaiban is.

A CBA élelmiszerláncról

A CBA a legismertebb hazai alapítású kiskereskedelmi hálózatok közé tartoznak, amely kiterjedt franchise hálózattal rendelkezik országszerte. A CBA több mint harminc éves múltra tekint vissza. Míg kezdetben a CBA boltok csupán a fővárosban voltak elérhetőek, napjainkban a CBA Budapesten kívül is, gyakorlatilag minden településen rendelkezik üzlettel, s az üzlethálózat hazánk mellett 10 európai országban jelen van. A CBA kiterjedt szolgáltatásainak, számos üzlettípusának, illetve megfizethető árainak köszönhetően vásárlók ezreinek elsődleges választása.

A CBA elsődleges áruválasztékát élelmiszerek, háztartási vegyi áru, illetve háztartási cikkek alkotják. A CBA termékkínálata, illetve az egyes üzletekben elérhető szolgáltatások üzlettípusonként eltérőek. A friss zöldségek és gyümölcsök, húsáru, illetve húsipari termékek, tejtermékek, friss tojás, alapvető tartós élelmiszerek, kávé, tea, üdítőitalok, illetve szeszes italok CBA boltok mindegyikében megtalálhatóak, emellett alapvető drogéria és háztartási termékek is beszerezhetőek a CBA üzletek mindegyikében. A CBA boltjaiban a neves márkák termékei mellett rengeteg saját márkás CBA terméket talál, amelyek Piros néven ismertek. 

CBA üzletek

A CBA kiterjedt franchise hálózattal rendelkezik, amely egész Magyarország területét lefedi. A népszerű kiskereskedelmi lánc minden téren igyekszik a vásárlói igényeknek eleget tenni, így többféle üzlettípust működtet, amelyek között a kisebb alapterületű boltok ugyanúgy megtalálhatóak, mint a nagy hipermarketek. A CBA franchise rendszerében a következő bolttípusok találhatóak meg:

ÜzlettípusLeírás
PrímaA Príma a legmagasabb minőségű bolt kategóriát képviseli, amely modern letisztult megjelenésével, kedvező ár–érték arányban kínált széles áruválasztékával, színvonalas szolgáltatásaival, hamar a vásárlók kedvence lett. Jelenleg az országban 140 Príma üzlet üzemel, de számuk folyamatosan emelkedik. Legnépszerűbb boltok közé tartozik a CBA Príma szegedi üzlete.
CBA hagyományos boltokA hagyományos kis és közepes nagyságú CBA kereskedelmi egységek tartoznak ide. A CBA boltjai önkiszolgáló rendszerben üzemelő, hagyományos pultokkal rendelkező, széles választékkal bíró, átlagos árszínvonalat tartó, lakóhelyhez közeli egységek, melyek az ország szinte minden pontján megtalálhatóak.
CBA CentA CBA Cent boltok diszkont jellegű üzletek. Hagyományos pultokkal nem rendelkező, nagy alapterületű, jó parkolási lehetőséggel bíró, kedvező árfekvésű áruházakról van szó.
Igényjellegű CBA boltokEzek a CBA üzletek általában üdülő területeken lévő eltérő szezonális forgalommal üzemelő boltok, melyek esetenként a szezonon kívül szűkített nyitva tartással üzemelnek vagy zárva tartanak.
CBA szakboltok, delikát üzletek, grill bárok

A CBA üzletlánchoz tartozó kis és közepes méretű boltok, melyek egyedi elhelyezkedésüknél fogva, valamint a vásárlói igények megváltozásával alakultak át speciális áruválasztékot tartó szaküzletekké.

A CBA nyitvatartása üzlettípustól függően, boltonként, illetve településenként is változó. A CBA nyitvatartási adatai boltok szerinti lebontásban megtekinthetőek a CBA online felületén, az "Üzletlista" menüpontban, ahol megye megadása, majd a konkrét telepüés kiválasztása után, megjelennek a választott CBA üzlet nyitvatartási adatai. Emellett az egyes üzletek pontos elérhetőségei és szolgáltatásainak listája is megtalálhatóak itt, köztük a CBA budaörsi, szegedi, miskolci vagy a CBA váci üzleteinek adatai.

A CBA webáruházat is üzemeltett korábban, Príma Online néven, amelyhez a CBA házhozszállítást is biztosított a megrendelt termékekre. A CBA webáruháza jelenleg nem üzemel, az online rendelés a Wolt portálján keresztül lehetséges, s a CBA házhozszállítását is a Wolt biztosítja jelenleg.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A CBA élelmiszerlánc aktuális ajánlataival, a CBA újságokban szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a CBAs ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 29 620 010, illetve +36 29 620 066 ügyfélvonalon, valamint a +36 80 203 228 ingyenes zöld számon,
 • E-mailben: az ertekesites@cba.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: CBA Kereskedelmi Kft., 2351 Alsónémedi, 2402/1 hrsz. levelezési címen.

     A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a CBA ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a CBA Facebook oldalán, továbbá érdemes feliratkozni a CBA YouTube csatornájára is, ahol rengeteg konyhai praktikát bemutató videót talál. Az üzlethálózat közösségi oldalán megtekinthetőek a hetente megjelenő CBA akciós újság online kiadványaiban közzétett termékek, receptek, illetve az aktuális nyereményjátékok is.

     További üzletek

     Látta már a CBA áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Legfrissebb cikkek

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

     Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

     Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

     Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

     Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

     Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

     A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

     A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

     A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

     A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…