Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Príma

Príma - promóciós szórólap, akciós áru

Príma lejárt szórólapok »

Príma akciós újság lapozható

A Príma üzletei a CBA franchise rendszeréhez tartoznak, s kiemelt népszerűségnek örvendenek országszerte. A kedvelt üzlethálózati csoport rendszeresen hirdet meg előnyös Príma akciókat és különféle kedvezményes ajánlatokat, amelyek keretén belül a vásárlók friss, illetve tartós élelmiszert, valamint háztartási vegyiárut vásárolhatnak meg jelentős árengedménnyel. A CBA Príma akciós ajánlatai megtekinthetőek a Prima katalógusokban, a Prima élelmiszerbolt újságaiban, azaz a Príma akciós újságokban, amelyek rendszerint havonta jelennek meg, kedvezményes ajánlataik pedig általában egy hétig tartanak. A Príma akciós újság oldalain leggyakrabban megforduló termékek között friss zöldséget, gyümölcsöt, hentesárut talál előnyös Príma hús árakkal, emellett a szórólap kedvezményes árú üdítőket, alkoholos italokat, tejtermékeket és háztartási vegyiárut tartalmaz.

A Prima CBA és Prima újságban az egy hétig érvényes ajánlatok mellett rövidebb időtartamú, hétvégi akciókat is rendszeresen talál, amelyek három napig érvényesek. Az CBA Príma újságok érvényessége bizonyos esetekben hosszabb, közel négy hét is lehet. A CBA-hoz tartozó népszerű üzletcsoport havi szinten megújuló akciós katalógusa napjainkban már nem csupán nyomtatott formában érhető el, hanem a klasszikus változat mellett elérhető a CBA Príma akciós újság lapozható online változata is. A Príma szórólap aktuális kiadványa a cég honlapján, valamint a MrOferto portálon is elérhető online. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó CBA Príma akciós újság lapozható, online változata mellett számos népszerű kiskereskedelmi hálózat és élelmiszerlánc akciós katalógusa megtalálható, köztük a CBA, a Lidl, az Aldi vagy a Reál szórólapja is.

CBA Príma akciók

A Príma havonta megújuló kedvezményes ajánlatokkal szolgál vásárlói számára, amelyek megtekinthetőek a Príma akciós újságban és Prima katalógusban. A CBA Príma akciós újság lapozható, online kiadványában, valamint a nyomtatott Príma újságokban meghirdetett ajánlatok rendszerint egy hétig érvényesek, bizonyos esetekben azonban a katalógusok érvényessége hosszabb, négy hét is lehet. A CBA Príma újságokban szereplő kedvezményes ajánlatok általában az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig érvényesek. A Family Diszkont újsága szintén hetente jelenik meg, s a népszerű hipermarketekkel vetekedő, alacsony árakat tartalmaz.

A Príma akciós újságokban rengeteg hazai forrású termék szerepel, amelyek megbízható magyar beszállítóktól érkeznek a Príma üzleteibe országszerte. Az aktuális akciókat tartalmazó Príma katalógust és Príma újságot mindig megtalálja a MrOferto portálon, így garantáltan nem marad le a Príma által kínált legelőnyösebb ajánlatokról. A MrOferto honlapján kényelmesen átlapozhatja az Aldi online katalógusok lapozható formaváltozatát is.

Akciós újság Príma következő kiadványai

A MrOferton mindig megtalálhatóak a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós újságok. Portálunkon a népszerű üzlethálózatok kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós katalógusok - beleértve a Príma katalógusok és CBA Príma akciós újság online lapozható változatát - rendszerint még azt megelőzően megtekinthetővé válnak, mielőtt az adott szórólapokban szereplő akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok legújabb ajánlatairól, s akár a következő heti nagy bevásárlást is kényelmesen megtervezheti otthonról. A Prímához hasonló ajánlatokat a Lidl katalógusában talál.

A Príma Budapesten számos olyan áruházzal rendelkezik, amelyek különálló, kisebb üzletcsoportokba sorolhatóak. Ezek közé tartoznak a Príma Remíz áruházak, valamint a Príma Max Csoport üzletek. Ezekre az üzlettípusokra különálló, az általános Príma akciós újságokban meghirdetett ajánlatokról eltérő akciók vonatkoznak, amelyek megtekinthetőek az adott üzletcsoport, köztük a Príma Remíz áruházak vagy a Príma Max Csoport weboldalán. A többi áruházra, köztük a Príma kartali, Príma mosonmagyaróvári, debreceni, szegedi vagy győri üzleteire az általános szórólap vonatkozik, tehát a Príma Kartal akciós újság vagy a Príma Debrecen akciós újság tartalmilag azonos ajánlatokat tartalmaz.

Príma üzlethálózat

A Príma üzletcsoport a CBA franchise rendszerének egyik legkedveltebb üzlettípusa. A Príma üzletek 2009-től vannak jelen Magyarországon. Ahogy az már nevéből is sejthető, Príma a CBA üzlettípusai közül a legmagasabb minőséget képviseli, mind az üzletek nyújtotta szolgáltatások, mind a termékkínálat terén. A Príma üzletei minimalista és egyben modern belső tereikkel, kiváló ár-érték arányú termékeikel, gazdag áruválasztékukkal és vásárlóbarát szolgáltatásaikkal számos vásárló elsődleges választását képezik.

A Príma üzleteiben történő vásárlás során PontMaster kártyára gyűjthetőek a pontok, amelyek a későbbi vásárlás során kedvezményre válthatóak be, 1 pont = 1 Ft arányban. Emellett szezonális pontgyűjtő akciókkal is kedveskedik a vásárlók számára. Príma pontgyűjtő akcióinak keretén belül lehetőség van háztartási gépek és konyhai eszközök megvásárlása akár 40%-os kedvezménnyel. A Príma pontgyűjtő akciói évente több alkalommal változnak.

Príma termékek

A Príma élelmiszerboltok és Príma üzletek kiterjedt áruválasztékában elsődlegesen élelmiszeráru és háztartási drogéria szerepel. A Príma fő termékkínálatát gyümölcsök, zöldségek, friss húsfélék, tejtermékek, illetve tartós élelmiszerek és alapvető háztartási drogéria képezi. A CBA Príma boltok polcain megbízható forrásból származó magyar termékek is szerepelnek, emellett a Príma üzletekben rengeteg saját márkás árucikk érhető el. A CBA-hoz hasonlóan, a Príma saját márkája a Piros, amely tejtermékek, gyorsfagyasztott termékek, üdítőitalok és drogéria gazdag választékát kínálja. A magyar termékek mellett rengeteg nemzetközi árucikk, köztük sajtok és borok szerepelnek a Príma élelmiszerboltok kínálatában.

Príma élelmiszerboltok

Napjainkban közel 130 Príma üzlet működik Magyarország területén, amelyeknek java része az ország nyugati felében található meg. A Príma Budapesten és vonzáskörében rendelkezik üzletekkel a legnagyobb arányban. A Príma üzleteinek címe és elérhetősége megtekinthető az üzletcsoport weboldalán, az "Üzletlista" menüpontban, a megye, illetve a település vagy az irányítószám megadása után. Itt az egyes üzletekben elérhető szolgáltatások listáját, valamint az adott üzletek nyitvatartása is megtekinthető. 

A Príma nyitvatartása nem egységes, hanem az egyes egységek áruházanként, illetve településenként eltérő nyitvatartási rend szerint üzemelnek. A vállalat weboldalán megtalálja a Príma nyitvatartási adatait, konkrét üzletek szerinti lebontásban, köztük a budapesti Príma Corvin áruház, valamint a Príma debreceni, Príma mosonmagyaróvári vagy szegedi üzleteinek adatait.

A 2022-es év végéig a Príma online áruházat is működtetett, amelyhez a CBA Príma házhozszállítást is biztosított az online megrendelt élelmiszerekre. A Príma online webáruháza jelenleg nem működik, a cégcsoport termékei kizárólag a Príma áruházakban szerezhetőek be. A CBA Príma házhozszállítását a népszerű Wolt rendelési portál vette át, amely a Príma kiejelölt üzleteiből végzi a kiszállítást.

Príma ügyfélszolgálat

A Príma élelmiszerboltok aktuális ajánlataival, a Príma katalógusokban, CBA Príma újságokban szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Príma ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Kapcsolatfelvételi adatlap kitöltésével: elérhető a Príma honlapján, a "Kapcsolat" menüpontban,
 • Telefonon: a +36 29 620 010, illetve +36 29 620 066 ügyfélvonalon, valamint a +36 80 203 228 ingyenes zöld számon,
 • E-mailben: az ertekesites@cba.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: CBA Kereskedelmi Kft., 2351 Alsónémedi, 2402/1 hrsz. levelezési címen.

     A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Príma ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Príma Facebook, illetve Instagram oldalán, továbbá érdemes feliratkozni a Príma YouTube csatornájára is. Az üzlethálózat közösségi oldalán megtekinthetőek a hetente megjelenő CBA akciós újság online kiadványaiban közzétett termékek, receptek, illetve az aktuális nyereményjátékok is.

     További üzletek

     Látta már a/az Príma áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Keresettek még

     Lidl heti akció Aldi akció Penny Market szórólap Tesco újság Spar akciós újság lapozható Auchan akciós újság lapozható Akciós újság Coop Goods Market akciós újság online Metro újság CBA Príma akciós újság Reál akciók Privát Max akciós újság lapozható GRoby akció Family Diszkont akciós újság: 0-10, N/A

     Legfrissebb cikkek

     Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

     Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

     A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

     Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

     Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

     Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

     Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

     Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

     A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…

     Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

     Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

     Az új év gyakran kapcsolódik az új fogadalmakhoz és az új kezdetekhez. Sokan kitűznek maguk elé célokat és terveket arra, hogy hogyan javítsák meg az…