Akciós újságok | Hipermarketek és szupermarketek | Príma

Príma - promóciós szórólap, akciós áru

Príma lejárt szórólapok »

CBA Príma akciós újság lapozható

A Príma üzletei a CBA franchise rendszeréhez tartoznak, s kiemelt népszerűségnek örvendenek országszerte. A CBA Príma akciós ajánlatai megtekinthetőek a CBA Prima újságaiban és a CBA Príma akciós újságokban. A Príma akciós újság oldalain leggyakrabban megforduló termékek között friss zöldséget, gyümölcsöt, hentesárut talál előnyös Príma hús árakkal, emellett a szórólap kedvezményes árú üdítőket, alkoholos italokat, tejtermékeket és háztartási vegyiárut tartalmaz.

A  CBA Prima újságban az egy hétig érvényes ajánlatok mellett rövidebb időtartamú, hétvégi akciókat is rendszeresen talál, amelyek három napig érvényesek. A CBA Príma akciós újság lapozható kiadványa a cég honlapján, valamint a MrOferto portálon is elérhető online. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó CBA Príma akciós újság lapozható, online változata mellett számos népszerű kiskereskedelmi hálózat és élelmiszerlánc akciós katalógusa megtalálható, köztük a Reál szórólapja is.

Aktuális és következő CBA Príma akciók

A Príma havonta megújuló kedvezményes ajánlatokkal szolgál vásárlói számára, amelyek megtekinthetőek a CBA Príma akciós újságban és CBA Prima újságban. A CBA Príma akciós újság lapozható, online kiadványában, valamint a nyomtatott CBA Príma újságokban meghirdetett ajánlatok rendszerint egy hétig érvényesek, bizonyos esetekben azonban a katalógusok érvényessége hosszabb is lehet. Az aktuális akciókat tartalmazó CBA Príma újságot és CBA Príma akciós újságot mindig megtalálja a MrOferto portálon, így garantáltan nem marad le a Príma által kínált legelőnyösebb ajánlatokról. A MrOferto honlapján kényelmesen átlapozhatja az Aldi online katalógusok lapozható formaváltozatát is.

Príma üzlethálózat

A Príma üzletcsoport a CBA franchise rendszerének egyik legkedveltebb üzlettípusa. A Príma üzletek 2009-től vannak jelen Magyarországon. Ahogy az már nevéből is sejthető, Príma a CBA üzlettípusai közül a legmagasabb minőséget képviseli, mind az üzletek nyújtotta szolgáltatások, mind a termékkínálat terén. A Príma üzletei minimalista és egyben modern belső tereikkel, kiváló ár-érték arányú termékeikel, gazdag áruválasztékukkal és vásárlóbarát szolgáltatásaikkal számos vásárló elsődleges választását képezik.

Príma termékek

A Príma boltok kiterjedt áruválasztékában elsődlegesen élelmiszeráru és háztartási drogéria szerepel. A Príma fő termékkínálatát gyümölcsök, zöldségek, friss húsfélék, tejtermékek, illetve tartós élelmiszerek és alapvető háztartási drogéria képezi. A CBA Príma boltok polcain megbízható forrásból származó magyar termékek is szerepelnek, emellett a Príma üzletekben rengeteg saját márkás árucikk érhető el. A Príma saját márkája a Piros, tejtermékek, gyorsfagyasztott termékek, üdítőitalok és drogéria gazdag választékát kínálja. A magyar termékek mellett rengeteg nemzetközi árucikk, köztük sajtok és borok szerepelnek a Príma boltok kínálatában.

Príma boltok

Napjainkban közel 130 Príma üzlet működik Magyarország területén, amelyeknek java része az ország nyugati felében található meg. A Príma Budapesten és vonzáskörében rendelkezik üzletekkel a legnagyobb arányban. A Príma üzleteinek címe és elérhetősége megtekinthető az üzletcsoport weboldalán, az "Üzletlista" menüpontban, ahol megtalálható a Príma Écs elérhetősége is.

A Príma nyitvatartása nem egységes, hanem az egyes egységek áruházanként, illetve településenként eltérő nyitvatartási rend szerint üzemelnek. A vállalat weboldalán megtalálja a Príma nyitvatartási adatait konkrét üzletek szerinti lebontásban, köztük a Príma Budapest és Príma Écs üzleteinek adatait is. A 2022-es év végéig a CBA Príma online áruházat is működtetett, amelyhez a CBA Príma házhozszállítást is biztosított az online megrendelt élelmiszerekre. A CBA Príma online webáruháza jelenleg nem működik.

További üzletek

Látta már a/az Príma áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Lidl online katalógus Aldi újság Penny Market szórólap Tesco újság Spar akciós újság lapozható Auchan akciós újság lapozható Interspar akciós újság Akciós újság Coop Metro újság CBA Príma akciós újság Reál újság Goods Market akciós újság online Privát Max akciós újság lapozható Family Diszkont akciós újság: 0-10, N/A

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…