EcoFamily - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok EcoFamily »

EcoFamily akciós újság

Az EcoFamily Magyarország egyik ismert vegyeskereskedés hálózata, amely közel húsz éve meghatározó alakja a kereskedelmi piacnak. A népszerű üzlethálózat rendszeresen szolgál vásárlói számára előnyös EcoFamily akciós ajánlatokkal. Az EcoFamily legfrissebb kedvezményei megtekinthetőek a négyhetente kiadott EcoFamily akciós újságokban. Az EcoFamily szórólapjaiban drogéria, reformélelmiszerek, háztartási cikkek és kisgépek, papír-írószer, játékok és könyvek egyaránt szerepelnek. Mivel a vállalat két fajta üzlettípust működtet országszerte, ezért egyazon időintervallumban két különböző típusú EcoFamily katalógus van érvényben, amelyek eltérő kínálatot tartalmaznak. Elérhető a hagyományos EcoFamily üzletekre vonatkozó, nagyobb terjedelmű akciós katalógus, valamint a szűkebb áruválasztékot bemutató EcoFamily City szórólap. Mindkét típusú EcoFamily katalógus érvényessége rendszerint 11 nap. 

Online prospektusok

Az EcoFamily nevéből adódóan kiemelt hangsúlyt fektet a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra, éppen ezért weboldalán az aktuális EcoFamily akciós újság lapozható, online formában érhető el. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén megtalálhatóak az online lapozható EcoFamily katalógusok, rengeteg különböző profilú ismert üzlethálózat akciós újsága mellett, köztük a Müller vagy dm akciós katalógusai mellett, amelyek az EcoFamily-hez hasonló termékkínálattal rendelkeznek. Nagyszerű akciókkal várják a vásárlókat a Rossmann üzletek is.

Aktuális ajánlatok

Az EcoFamily általában négy hetes időközönként adja ki kedvezményes ajánlatait tartalmazó két típusú kiadványát, köztük az EcoFamily City-, valamint a hagyományos üzletekre vonatkozó EcoFamily akciós újságot. A szórólapokban közzé tett akciók 11 napig érvényesek, az adott hét csütörtökétől a következő hét vasárnapjáig. Az aktuális EcoFamily katalógusokban kedvezményes áron beszerezhető drogéria szerek, háztartási eszközök, konyhai kisgépek, hűtést nem igénylő élelmiszerek, közük bio-, vegán és reformélmiszerek, állateledlek, könyvek, játékok és hanglemezek egyaránt szerepelnek. A cég rendszeresen hirdet meg szezonális ajánlatokat is, amelyekről akciós katalógusaiban, valamint az EcoFamily webáruházban és a közösségi hálón tájékoztat.

Mivel egészen 2020-ig az EcoFamily EuroFamily néven működött, sokak még mindig az EuroFamily akciós újságot keresik, ha cég akciós kínálatát szeretnék megtekinteni. A korábbi Eurofamily újsága napjainkban EcoFamily akciós újságként lelhető fel. Az EcoFamily újságaiban szereplő ajánlatok az EcoFamily boltokban történő vásárlás esetén, valamint az EcoFamily online shopban leadott rendelésekre egyaránt érvényesek. Ha nem szeretne lemaradni a cég legfrissebb ajánlatairól, érdemes feliratkozni az EcoFamily hírlevelére is, így mindig első kézből értesülhet az EcoFamily akciós újság lapozható, online kiadványában szereplő új ajánlatokról.

Webshop akciók és nyereményjátékok

Az EcoFamily szórólapjaiban közzétett akciós termékkínálaton túl a népszerű vegyeskereskedés hálózat további akciós ajánlatokkal kedveskedik vásárlói számára az EcoFamily webshopban. Az itt kiírt akciók rendszerint nagyobb mennyiségben történő vásárlás (karton) esetén érvényesek. A webáruházi EcoFamily akciók megtekinthetőek a cég weboldalán, az "Akció" menüpontban. Az EcoFamily online shop akcióiban résztvevő termékek között háztartási drogériát, konyhai eszközöket, játékokat, édességeket, illetve reformélelmiszereket talál, rendkívül előnyös áron.

Akciós termékkínálata mellett az EcoFamily nyereményjátékokat is rendszeresen hirdet meg, amelyekben meghatározott termék megvásárlása esetén vehet részt a vásárló. Az aktuálisan érvényben lévő EcoFamily nyereményjátékról a cég weboldalán, közösségi oldalain, valamint az EcoFamily katalógusok legfrissebb számából szerezhet bővebb információt.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál előnyös szolgáltatásaival ingyenes segítséget nyújt a vásárlóknak a bevásárlás megkönnyítésében és a spórolásban. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon mindig megtalálhatóak a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós újságok, élelmiszer, drogéria, lakberendezés, műszaki cikkek, sport illetve barkácseszközök területéről. Portálunkon a népszerű üzlethálózatok kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós katalógusok - beleértve az EcoFamily újságait - rendszerint még azt megelőzően megjelennek, mielőtt az adott szórólapokban szereplő akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok legújabb ajánlatairól, s előre megtervezheti a bevásárlást.

Az EcoFamily vegyeskereskedés hálózatról

Az EcoFamily EuroFamily néven jött létre 2004-ben. A cég vegyeskereskedésként indult, amely megfizethető árú termékeket kínált. Az EuroFamily kínálata az évek során folyamatosan bővült, ezzel együtt pedig a cég által működtett üzletek is egyre több helyen megjelentek országszerte. A 2020-as év nagy változásokat hozott a cég történetében, hiszen a vállalat ebben az évben EcoFamily-re változtatta nevét, valamint elindította az EcoFamily webáruházát is. A névváltás a cég filozófiájában történő változást is jelzi, amelyben a környezettudatosság, egészségtudatosság, fenntarthatóság éppen olyan fontos szerepet töltenek be, mint a gazdaságosság. Az EcoFamily minőségi és fenntartható termékeket igyekszik eljuttatni a lehető legtöbb magyar háztartásba, a lehető legelőnyösebb árakat kínálva. A több mint 3 éve működő EcoFamily webshop országos házhozszállítási szolgáltatásának köszönhetően a cég termékei egész Magyarország területén elérhetőek.

Termékkínálat

Az EcoFamily vegyeskereskedés széleskörű áruválasztékában minden megtalálható, amire a háztartásban szükség lehet. A cég termékprofilját reformélelmiszerek, táplálékkiegészítők, drogéria, kozmetikumok, háztartási vegyiáru, háztartási kisgépek, állateledelek, papír-írószer, játékok, ajándéktárgyak, könyvek, alkoholos- és üdítőitalok alkotják. Az EcoFamily kínálatában megtalálhatóak hűtést nem igénylő élelmiszerek között müzliket, száraz tészták, különféle magvak, egészséges rágcsálnivalók, mentes-, illetve bio és vegán termékek egyaránt szerepelnek. A drogéria választékban háztartási vegyiáru és háztartási cikkek szerepelnek, kiegészítve baba termékekkel, valamint kozmetikai cikkekkel, köztük haj-, bőr- és arcápoló termékekkel, illetve dekorkozmetikai cikkekel. 

EcoFamily üzetek

Az EcoFamily napjainkban 57 üzletet működtet országszerte, amelyek Magyarország szinte minden pontján megtalálhatóak. Az EcoFamily boltoknak kétféle típusát különböztethetjük meg: az EcoFamily City boltokat, valamint a hagyományos EcoFamily üzleteket. Az EcoFamily City üzletek lakóhelyközeli egységek, szűkebb áruválasztékkal, míg a hagyományos EcoFamily üzletek jóval nagyobb és gazdag termékkínálattal rendelkeznek. A nagyobb egységek között megtalálható az EcoFamily budapesti két üzlete, az EcoFamily győri, szegedi, valamint az EcoFamily szombathelyi egysége, továbbá az EcoFamily zalaegerszegi és miskolci üzlete.

Az EcoFamily boltok pontos listája megtekinthető az alábbi táblázatban, az egyes üzletek címével, telefonszámával, illetve az EcoFamily nyitvatartási adataival együtt:

TelepülésCím
EcoFamily Ajka, 8400Hársfa u. 1. /b
EcoFamily Budakalász, 2011Omszk park 4.
EcoFamily Budakeszi, 2092Bianka u. 1.
EcoFamily Budapest (IV. kerület), 1045Árpád u. 183-185.
EcoFamily Budapest (XI. kerület), 1117Hengermalom u. 19-21.
EcoFamily Celldömölk, 9500Szalóky Sándor u. 5
EcoFamily Debrecen, 4031Kishatár út 34/b.
EcoFamily Dunakeszi, 2021Nádas u. 8.
EcoFamily Dunaújváros, 2400Kandó Kálmán tér 11.
EcoFamily Dunaújváros, 2400Piac tér 1.
EcoFamily Eger, 3300Cifrakapu utca 164.
EcoFamily Érd, 2030Budai út 28.
EcoFamily Esztergom, 2500Tölgyesi u.
EcoFamily Gödöllő, 2100Bossányi Krisztina u. 2.
EcoFamily Győr, 9024Malomszéki utca 9. (Family Center)
EcoFamily Hajdúnánás, 4080Mártírok útja 14.
EcoFamily Kaposvár, 7400Áchim András u 4.
EcoFamily Kazincbarcika, 3700Hadak útja 11.
EcoFamily Kecskemét, 6000Izsáki út 12/b.(TARGET CENTER, Tesco mellett)
EcoFamily Keszthely, 8360Murvás u. 2.
EcoFamily Kisvárda, 4600Városmajor u. 84.
EcoFamily Lenti, 8960Templom tér 3.
EcoFamily Mátészalka, 4700Zöldfa u. 89/b.
EcoFamily Miskolc, 3526Szentpéteri kapu 80/A
EcoFamily Mohács, 7700Pécsi út 61
EcoFamily Mosonmagyaróvár, 9200Szekeres Richárd utca 19.
EcoFamily Mosonmagyaróvár, 9200Régi Vámház tér 5. (Ad Flexum Bevásárlóközpont)
EcoFamily Nagyatád, 7500Árpád u. 26.
EcoFamily Nagykanizsa, 8800Dózsa Gy. u. 123.
EcoFamily Nyíregyháza, 4400Törzs u. 49.
EcoFamily Pápa, 8500Celli út 73
EcoFamily Pécs, 7622Siklósi út 68/A
EcoFamily Pécs, 7622Makay István út 11/B.
EcoFamily Sátoraljaújhely, 3980Kazinczy utca 103.
EcoFamily Siófok, 8600Attila u. 72.
EcoFamily Sopron, 9400Határdomb u. 1.
EcoFamily Sopron, 9400Teleki Pál u. 21.
EcoFamily Soroksár (XXIII.kerület), 1239Bevásárló u. 4.
EcoFamily Szeged, 6725Szabadkai út. 7.
EcoFamily Székesfehérvár, 8000Szent Flórián krt. 13.
EcoFamily Szekszárd, 7100Tartsay Vilmos u. 42.
EcoFamily Szombathely, 9700Viktória u. 12.
EcoFamily Szombathely, 9700Szt. Gellért u. 66.
EcoFamily Tatabánya, 2800Erdész u. 1.
EcoFamily Tököl, 2316Hermina u. 1-3. (Gyártelep- SZIGET CENTER)
EcoFamily Vecsés, 2220Fő út 246-248.
EcoFamily Veszprém, 8200Dornyai Béla u. 3.
EcoFamily Zalaegerszeg, 8900Átkötő u. 2.
EcoFamily Zalaegerszeg, 8900Széchenyi tér 2.
EcoFamily City Ajka, 8400Szabadság tér 14.
EcoFamily City Balatonboglár, 8630Szabadság u. 6.
EcoFamily City Balatonfüred, 8430Arácsi út 16. (Silver bevásárlóközpont)
EcoFamily City Sárvár, 9600Hunyadi u. 2.
EcoFamily City Tamási, 7090Szabadság u. 56. (DÁM üzletház)
EcoFamily City Tapolca, 8300Fő tér 12.
EcoFamily City Várpalota, 8100Szabadság tér 7.
EcoFamily City Veszprém, 8200Kossuth Lajos utca 6.
EcoFamily City Zirc, 8420Rákóczi tér 14/b.

Az EcoFamily nyitvatartása boltonként eltérő. Az EcoFamily hagyományos üzletei a hét minden napján nyitva tartanak, míg a kisebb, EcoFamily City üzletek hétfőtől szombatig várják a vásárlókat.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az EcoFamily üzlethálózat aktuális ajánlataival, az EcoFamily újságokban szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal az EcoFamily ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: az online webáruház +36 20 777 1088 ügyfélszolgálati vonalán, illetve a +36-88/508-290 és +36-20/373-8888 telefonszámokon,
 • E-mailben: az webshop@ecofamily.hu és a napcsillag@ecofamily.hu elektronikus címeken,
 • Postai úton: a Napcsillag Kft. 8400 Ajka, Hársfa utca 1/b levelezési címen.

      A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot az EcoFamily ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az EcoFamily Facebook, illetve Instagram oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a négyhetente megújuló EcoFamily akciós újság lapozható, online kiadványaiban közzétett termékek, illetve az aktuális EcoFamily nyereményjátékról is tájékozódhat.

      További üzletek

      Látta már a EcoFamily áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

      Legfrissebb cikkek

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

      Három fenséges alma pite cecept

      Három fenséges alma pite cecept

      Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…