Bonprix - akciós újság lapozható, akció

BEST OF BONPRIX

BEST OF BONPRIX

01.11. – 2023.07.03.

Bonprix - Farmer útmutató

Bonprix - Farmer útmutató

02.08. – 2023.08.08.

Bonprix- PASZTELLMISSZIÓ

Bonprix- PASZTELLMISSZIÓ

03.06. – 2023.09.06.

Bonprix - ÜNNEPEK & VENDÉGEK

Bonprix - ÜNNEPEK & VENDÉGEK

04.12. – 2023.10.11.

Bonprix - KÖVESSE A NAPOT

Bonprix - KÖVESSE A NAPOT

06.01. – 2023.11.19.

Bonprix katalógus

A Bonprix világszerte ismert internetes divatáruház, amely minőségi divatárut kínál megfizethető áron. A népszerű webáruház aktuális termékkínálata megtekinthető a rendszeresen megjelenő Bonprix katalógusokban. A Bonprix újságok tartalma mindig az aktuális szezonhoz, évszakhoz igazodik, a kollekciók pedig stílusos és egyedi Bonprix ruhadarabokat, cipőket, táskákat, ékszereket, továbbá lakáskiegészítőket tartalmaznak. A közkedvelt divatáruháznak egymással párhuzamosan több Bonprix katalógusa is elérhető, amelyek mind egymástól eltérő kollekciókat mutatnak be. A Bonprix akciós katalógusok elsősorban női divatcikkeket tartalmaznak, emellett férfi-, illetve gyermek ruházati cikkek, stílusos lábbelik, ágyneműk és lakásdekorációs termékek is rendszeresen szerepelnek a Bonprix akciós újságok lapjain.

Online lapozható katalógusok

A hagyományos papíralapú katalógusok idejével leszámolva jelenleg a Bonprix katalógusok online formában érhetőek el, elsősorban fenntarthatósági okok miatt, másrészt ezzel is igyekeznek megkönnyíteni a vásárlók dolgát, hiszen így már Ön nincs szüksége sem a Bonprix katalógus igényléssel, sem a lemondással bajlódnia. A Bonprix online-shopban megtekintheti az érvényben lévő katalógusokat. A Bonprix online-shopban PDF formátumban érhetőek el a Bonprix online katalógusai, amelyeket akár le is tölthet mobiltelefonjára vagy tabletjére. Emellett az aktuális Bonprix katalógusokat megtalálja a Kaufino akció- és kedvezmény gyűjtőportálon is, számos ismert üzlethálózat és webáruház aktuális kínálatát tartalmazó akciós kiadványok mellett. A Bonprix akciós katalógusainak köszönhetően értesülhet a legújabb kollekciókról. Érdemes továbbá feliratkozni a Bonprix hírlevelére is, hiszen a feliratkozással 10%-os kedvezményt, illetve ingyenes kiszállítást nyerhet.

Aktuális katalógusok

A Bonprix kollekciói általában havi szinten frissülnek, bizonyos esetekben a Bonprix katalógusok érvényessége akár negyed év is lehet. Az aktuális kollekciók megtekinthetőek a Bonprix webáruházban, csakúgy, mint a Bonprix online katalógusokban. Az újságok nagy számban tartalmaznak Bonprix akciós termékeket, amelyeket a Bonprix akciós újságokban, piros mezőben, "deal" jelzéssel talál meg. A www.bonprix.hu katalógusai az aktuális szezonhoz illő termékkínálatot tartalmaznak. Míg a télien a melegebb ruhák, kabátok és a téli Bonprix cipők kerülnek előtérbe katalógusokban, addig nyáron a könnyebb ruhák, fürdőruhák, nyári Bonprix női felsők alkotják a Bonprix katalógus online lapozható kiadványának fő tartalmát. Az ingyenes Bonprix katalógusokból a ruházati cikkek és lábbelik mellett nem hiányoznak a lakásdekorációs kiegészítők sem, széleskörű Bonprix ágynemű, függöny és szőnyeg kínálattal. Ha kedvező áron szeretne ruházati cikkeket, gyermekruhát és lakáskiegészítőket vásárolni, érdemes megtekinteni a Pepco akciós kiadványait is.

Rendszeres kiárusítások és kupon akciók

A Bonprix akciós újságokban megtekinthető időszakos kollekciók mellett a népszerű online divatáruház rendszeres időközönként hirdet meg kiárusítási akciókat, valamint egyedi kupon akciókat. A kiárusítási akcióban résztvevő Bonprix akciós termékek listája megtekinthető az áruház honlapján a "Sale" menüpontban. Az érvényben lévő Bonprix kupon kódja pedig szintén megtekinthető a webáruházban, a főoldalon. A Bonprix akcióinak köszönhetően a vásárlók akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az előző kollekció termékeit. Ha a sportos stílust kedveli, tekintse meg a Hervis aktuális szórólapját.

A következő időszak ajánlatai

A MrOferto portál mindenki számára igénybe vehető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Akció gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a Bonprix katalógusai is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Bonprix internetes divatáruházról

A Bonprix népszerű női divatcikkei már több mint 25 éve inspirálják a hölgyeket ruhatáruk összeállításában. A rendszeresen megjelenő új kollekciók újraértelmezik a legújabb trendeket, a nők mindennapos szükségleteihez igazítva azokat. A Bonprix ruhakollekciók megtervezésénél fontos szempont, hogy kortól és alaktípustól függetlenül minden nő jól érezze és vonzónak találja magát a ruhákat viselve. A "Bonprix - It's me" mottó tökéletesen kifejezi a vállalat szellemiségét. A Bonprix olyan divatvilágot igyekszik létrehozni, amely tökéletesen illik a vásárlók életéhez. A 32-58-as méretű ruhák kiemelik a nőiség előnyeit és segítenek az öltözéken keresztül kifejezni az egyéniségüket. A Bonprix öt különöböző saját márkával rendelkezik, a kollekciók pedig havi, illetve kéthavi szinten újulnak meg. A Bonprix nemzetközi színtéren is számos sikert tudhat magáénak, s jelenleg Európa, Észak- és Dél-Amerika 29 országában van jelen.

Termékkínálat

A Bonprix online katalógus segítségével az egész család felöltözhet tetőtől-talpig. A népszerű online divatáruház kínálata elsősorban női ruházati cikkeket, női Bonprix cipőket és kiegészítőket tartalmaz, amelyek között hétköznapi viseletre szánt, lezserebb, de elegáns ruhadarabok is megtalálhatóak, emellett a vásárlók a Bonprix alkalmi ruha kínálatából, valamint a nyáron népszerű egyrészes és kétrészes Bonprix fürdőruha kollekcióknól is szemezgethetnek. A Bonprix termékei között a férfi és gyermek ruhák szintén megtalálhatóak, s mindezen termékeket a Bonprix sokkal olcsóbban kínálja a ruhák kinézete és minősége által sugallt árnál. Emellett az ingyenes Bonprix katalógusból ihletet meríthet a lakás vagy a kert csinosításához is. Hasonló termékkínálatért tekintse meg a Kik akciós újságait is.

A Bonprix saját márkákkal rendelkezik, ezek közé tartozik a BPC, BPC selection, Rainbow és Bodyflirt, valamint A John Baner márka, amely farmereket és farmerből készült ruhadarabokat kínál. A népszerű webáruház 100 napos visszküldési időt biztosít a vásárlók számára, amennyiben a ruha mérete vagy fazonja nem megfelelő. A Bonprix visszaküldési szolgáltatásának igénybevétele esetén 14 napon belül visszakapja a termékek árát.

Bonprix Klub

A Bonpix Klubtagság számos előnnyel jár, amelyek révén a vásárlók spórolhatnak a vásárlás során. A Bonprix törzsvásárlói porgramja mindazoknak szól, akik kedvező feltételekkel és előnyös áron szeretnének vásárolni. Bonprix Klubtagok 10%-os kedvezményben részesülnek minden egyes vásárlásuk során. A 10%-os Klubtagsági kedvezmény összevonható a Bonprix webáruházban aktuálisan érvényes más kedvezményekkel és leárazásokkal vagy kiárusítással vagy az aktuális Bonprix kupon akciókkal is. A törzsvásárlói porgramhoz a Bonprix internetes áruházból történő rendelés során csatlakozhat, a megfelelő mező bejelölésével. A féléves Bonprix klubtagsági díj 2490 Ft, amely az első megrendeléskor kerül felszámolásra. 6 hónap elteltével újítható meg a tagság. A klubtagság bármikor lemondható, melyet telefonon, e-mailben vagy írásbeli nyilatkozat útján lehet jelezni.

Szállítási és fizetési lehetőségek

A Bonprix online webáruházában megrendelt termékek házhozszállítását a Magyar Posta futárszolgálata végzi. A házhozszállítás mellett a csomag átvehető személyesen is a Magyar Posta csomagautomatáiban vagy a kiválasztott postán is. A csomagok szállítási ideje 3-5 munkanap mindhárom esetben. A Bonprix fiókkal rendelkező vásárlók csomagjukat könnyedén nyomon követhetik online is.

Fizetés

A Bonprix webáruházában bankkártyás, valamint utánvétes fizetés lehetséges. Bankkártyás fizetés választása esetén a rendelés kifizetése a bankszámlájához tartozó bankkártya megterhelésével történik. A Bonprix webáruháza VISA, MasterCard típusú kártyákat fogad el. Utánvétes fizetés választása esetén a fizetés a csomag átvételekor lehetséges. Készpénzes fizetés esetén célszerű előkészíteni a pontos összeget, mivel a futár nem minden esetben tud pénzt felváltani.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Bonprix érvényben lévő ajánlataival kapcsolatosan, valamint a Bonprix újságokban szereplő termékek elérhetőségével, a Bonprix akciós termékek készlet információjával kapcsolatos kérdésével keresse bizalommal a Bonprix ügyfélszolgálatát. A Bonprix internetes divatáruház munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 72 502 000 ügyfélvonalon,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "kapcsolat" menüpontban, a név, e-mail cím és a tárgy megadásával
 • E-mailben: a posta@bonprix.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a Bonprix, 7601 Pécs, Pf.171 levelezési címen

  A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Bonprix ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Bonprix Facebook oldalán, valamint a Bonprix Instagram oldalán is, emellett feliratkozhat a Bonprix YouTube csatornájára is. A Bonprix közösségi oldalain megtekinthetőek az aktuális kollekciók darabjai, illetve a kiárusítási Bonprix akciókban szerepő ajánlatok is.

  További üzletek

  Látta már a Bonprix áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

  Vidám tavaszi tevékenységek

  Vidám tavaszi tevékenységek

  A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

  Randi ruha tippek

  Randi ruha tippek

  Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…