bonprix - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok bonprix »

Bonprix akciós katalógus

A Bonprix világszerte ismert internetes divatáruház, amely minőségi divatárut kínál megfizethető áron. A népszerű webáruház aktuális termékkínálata megtekinthető a rendszeresen megjelenő ingyenes Bonprix katalógusokban és Bonprix akciós újságokban. A Bonprix akciós újságok tartalma mindig az aktuális szezonhoz, évszakhoz igazodik, a kollekciók pedig stílusos és egyedi Bonprix ruhadarabokat, Bonprix kabátokat, cipőket, táskákat, ékszereket, továbbá lakáskiegészítőket, köztük Bonprix függönyöket tartalmaznak. A közkedvelt divatáruháznak egymással párhuzamosan több ingyenes Bonprix katalógusa is elérhető, amelyek mind egymástól eltérő kollekciókat mutatnak be. Ha kedvező áron szeretne ruházati cikkeket, gyermekruhát és lakáskiegészítőket vásárolni, érdemes megtekinteni a Pepco akciós kiadványait is.

A Bonprix akciós katalógusok elsősorban női divatcikkeket tartalmaznak, emellett férfi-, illetve gyermek ruházati cikkek, stílusos lábbelik, ágyneműk és lakásdekorációs termékek is rendszeresen szerepelnek a Bonprix akciós újságok lapjain. A Bonprix online-shopban megtekintheti az érvényben lévő ingyenes Bonprix katalógusokat. A Bonprix online-shopban PDF formátumban érhetőek el a Bonprix online katalógusai, amelyeket akár le is tölthet mobiltelefonjára vagy tabletjére. Emellett az aktuális Bonprix akciós újságokat megtalálja a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon is, számos ismert üzlethálózat és webáruház aktuális kínálatát tartalmazó akciós kiadványok mellett. A Bonprix akciós katalógusainak köszönhetően értesülhet a legújabb kollekciókról.

Aktuális Bonprix akciós újság

A Bonprix kollekciói általában havi szinten frissülnek, bizonyos esetekben a Bonprix katalógusok  és Bonprix akciós újságok érvényessége akár negyed év is lehet. Az aktuális kollekciók megtekinthetőek a Bonprix online-shop felületén, csakúgy, mint a Bonprix online katalógusokban. Az újságok nagy számban tartalmaznak Bonprix akciós termékeket, amelyeket a Bonprix akciós újságokban, piros mezőben, "deal" jelzéssel talál meg. Míg a télien a melegebb ruhák, Bonprix kabátok és a téli Bonprix cipők kerülnek előtérbe a katalógusokban, addig nyáron a könnyebb ruhák, a Bonprix fürdőruha akciói, nyári Bonprix női felsők alkotják a Bonprix katalógus online lapozható kiadványának fő tartalmát. Az ingyenes Bonprix katalógusokból a ruházati cikkek és lábbelik mellett nem hiányoznak a lakásdekorációs kiegészítők sem, széleskörű Bonprix ágynemű, Bonprix függöny és szőnyeg kínálattal. 

A Bonprix akciós újságokban megtekinthető időszakos kollekciók mellett a népszerű online divatáruház rendszeres időközönként hirdet meg kiárusítási akciókat, valamint egyedi kupon akciókat. A kiárusítási akcióban résztvevő Bonprix akciós termékek listája megtekinthető az áruház honlapján a "Sale" menüpontban. Az érvényben lévő Bonprix kupon kódja pedig szintén megtekinthető a webáruházban, a főoldalon. A Bonprix akcióinak köszönhetően a vásárlók akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az előző kollekció termékeit. Ha a sportos stílust kedveli, tekintse meg a Hervis aktuális szórólapját.

A következő Bonprix katalógus

A MrOferto portál mindenki számára igénybe vehető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Akció gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a Bonprix katalógusai és a Bonprix akciós újságai is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Bonprix online-shop

A Bonprix népszerű női divatcikkei már több mint 25 éve inspirálják a hölgyeket ruhatáruk összeállításában. A rendszeresen megjelenő új kollekciók újraértelmezik a legújabb trendeket, a nők mindennapos szükségleteihez igazítva azokat. A Bonprix ruhakollekciók megtervezésénél fontos szempont, hogy kortól és alaktípustól függetlenül minden nő jól érezze és vonzónak találja magát a ruhákat viselve. A Bonprix nemzetközi szinten számos sikert tudhat magáénak, s jelenleg Európa, Észak- és Dél-Amerika 29 országában van jelen. A cipő vásárlás előtt áll, tekintse meg a Deichmann akciós cipők választékát is.

Bonprix termékkínálat

A Bonprix online katalógus és Bonprix akciós újság segítségével az egész család felöltözhet tetőtől-talpig. A népszerű online divatáruház kínálata elsősorban női ruházati cikkeket, Bonprix kabátokat, női Bonprix cipőket és kiegészítőket tartalmaz, amelyek között hétköznapi viseletre szánt, lezserebb, de elegáns ruhadarabok is megtalálhatóak, emellett a vásárlók a Bonprix ruha kínálatából, valamint a nyáron népszerű egyrészes és kétrészes Bonprix fürdőruha akciók kínálatából is szemezgethetnek. A Bonprix termékei között a férfi és gyermek ruhák szintén megtalálhatóak. Emellett az ingyenes Bonprix katalógusból ihletet meríthet a lakása vagy a kertje csinosításához is. Hasonló termékkínálatért tekintse meg a Kik akciós újságait is.

A Bonprix saját márkákkal rendelkezik, ezek közé tartozik a BPC, BPC selection, Rainbow és Bodyflirt, valamint A John Baner márka, amely farmereket és farmerből készült ruhadarabokat kínál. A népszerű webáruház 100 napos visszküldési időt biztosít a vásárlók számára, amennyiben a ruha mérete vagy fazonja nem megfelelő. A Bonprix visszaküldési szolgáltatásának igénybevétele esetén 14 napon belül visszakapja a termékek árát. Nagyszerű termékekkel találkozhat a Lidl akciós újságok felületén is.

Bonprix rendelés

A Bonprix online webáruházában megrendelt termékek házhozszállítását a Magyar Posta futárszolgálata végzi. A házhozszállítás mellett a csomag átvehető személyesen is a Magyar Posta csomagautomatáiban vagy a kiválasztott postán is. A csomagok szállítási ideje 3-5 munkanap mindhárom esetben. A Bonprix fiókkal rendelkező vásárlók csomagjukat könnyedén nyomon követhetik online is. Nagyszerű ruhadarabokra bukkanhat a Tchibo akciós újságok ajánaltai között is.

A Bonprix online-shopban bankkártyás, valamint utánvétes fizetés lehetséges. Bankkártyás fizetés választása esetén a rendelés kifizetése a bankszámlájához tartozó bankkártya megterhelésével történik. A Bonprix online-shopja VISA, MasterCard típusú kártyákat fogad el. Utánvétes fizetés választása esetén a fizetés a csomag átvételekor lehetséges. Készpénzes fizetés esetén célszerű előkészíteni a pontos összeget, mivel a futár nem minden esetben tud pénzt felváltani.

Bonprix ügyfélszolgálat

A Bonprix érvényben lévő ajánlataival kapcsolatosan, valamint a Bonprix akciós újságokban, az ingyenes Bonprix katalógusokban szereplő termékek elérhetőségével, a Bonprix akciós termékek készlet információjával és a Bonprix rendeléssel kapcsolatos kérdésével keresse bizalommal a Bonprix ügyfélszolgálatát. A Bonprix internetes divatáruház munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 72 502 000 ügyfélvonalon,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "kapcsolat" menüpontban, a név, e-mail cím és a tárgy megadásával
 • E-mailben: a posta@bonprix.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a Bonprix, 7601 Pécs, Pf.171 levelezési címen

  A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Bonprix ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Bonprix Facebook oldalán, valamint a Bonprix Instagram oldalán is, emellett feliratkozhat a Bonprix YouTube csatornájára is. A Bonprix közösségi oldalain megtekinthetőek az aktuális kollekciók darabjai, illetve a kiárusítási Bonprix akciókban szerepő ajánlatok is és átlapozhatóak a Bonprix online katalógusok és a Bonprix akciós újságok hasábjai is.

  Mi az a Bonprix?

  A Bonprix népszerű női divatcikkei már több mint 25 éve inspirálják a hölgyeket ruhatáruk összeállításában. A rendszeresen megjelenő új kollekciók újraértelmezik a legújabb trendeket, a nők mindennapos szükségleteihez igazítva azokat. A Bonprix ruhakollekciók megtervezésénél fontos szempont, hogy kortól és alaktípustól függetlenül minden nő jól érezze és vonzónak találja magát a ruhákat viselve. A Bonprix nemzetközi szinten számos sikert tudhat magáénak, s jelenleg Európa, Észak- és Dél-Amerika 29 országában van jelen.

  Bonprix szállítás mennyi idő?

  A Bonprix online webáruházában megrendelt termékek házhozszállítását a Magyar Posta futárszolgálata végzi. A házhozszállítás mellett a csomag átvehető személyesen is a Magyar Posta csomagautomatáiban vagy a kiválasztott postán is. A csomagok szállítási ideje 3-5 munkanap mindhárom esetben. A Bonprix fiókkal rendelkező vásárlók csomagjukat könnyedén nyomon követhetik online is.

  További üzletek

  Látta már a bonprix áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

  Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

  Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

  A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

  A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

  A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

  Három fenséges alma pite cecept

  Három fenséges alma pite cecept

  Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

  Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

  Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

  Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…