Euronics - akciós újság lapozható, akció

Euronics

Euronics

06.01. – 2023.06.07.

Euronics

Euronics

04.17. – 2023.05.31.

Euronics

Euronics

05.04. – 2023.05.31.

Euronics

Euronics

03.20. – 2023.04.26.

Euronics akciós újság

Az Euronics Magyarország egyik vezető műszaki áruháza, amely hétről hétre számos kedvezményes ajánlattal és rendszeresen meghirdetett Euronics akciókkal várja a vásárlókat. A népszerű elektronikai áruház legfrissebb kedvezményei megtekinthetőek az Euronics akciós újság legújabb kiadványában. A közkedvelt műszaki áruház elsősorban háztartási gépeket, mobiltelenokokat, szórakoztató elektronikai cikkeket, barkácsgépeket, fotó- és videó technikai eszközöket, emellett sportszereket és háztartási cikkeket kínál a hetente megjelenő Euronics akciós újságokban. Az Euronics kedvezményes ajánlatai között rendszeresen helyet kapnak az Euronics mosógép- és hűtőszekrény akciói, továbbá az Euronics porszívó-, mobiltelefon akciói, valamint az Euronics laptop akciói is gyakran szerepelnek az akciós kínálatban.

Az Euronics akciós újság legújabb kiadványa megtalálható az Euronics üzletek bejáratánál nyomtatott formátumban, portálunkon pedig megtekinthető az Euronics katalógus online lapozható változata. Az Euronics újságában rengeteg kedvező árú műszaki cikket és számos egyéb terméket talál, így mindenképpen érdemes rendszeresen ellátogatni a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálra. Nálunk mindig időben értesülhet a népszerű áruházak legfrissebb akciós kínálatáról, így garantáltan nem marad le a legfrissebb akciókról. Érdemes feliratkozni az áruházlánc weboldalán az Euronics hírlevelére, aminek köszönhetően első kézből értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról.

Aktuális katalógus

Az Euronics minden héten megújuló akciós termékkínálattal szolgál vásárlói számára. Az üzlethálózat által kínált akciós termékek megvásárolhatóak az Euronics áruházakban, csakúgy, mint az Euronics webshopban. Az aktuális Euronics szórólapban meghirdetett akciók érvényessége egy hétig, az adott hét csütörtökétől a következő hét szerdájáig tart. Az Euronics online újságában meghirdetett kedvezményes ajánlatok megtekinthetőek az Euronics webshopban is. Az üzlethálózat weboldalán, a "heti ajánlatok" menüpontban megtekinthető az akciós Euronics termékek teljes skálája, köztük az Euronics hűtőszekrény, mosogatógép vagy notebook kínálata, illetve az érvényben lévő Euronics TV akciók és mobiltelefon akciók is megtalálhatóak itt.

A heti rendszerességgel kiadott Euronics akciós újság mellett a közkedvelt műszaki áruház rendszeresen jelentet meg tematikus magazinokat és szezonális Euronics katalógusokat, amelyek hosszabb érvényességi idővel rendelkeznek. Az aktuális évszakhoz, illetve szezonhoz igazodva megtekinthető az Euronics műszaki áruház karácsonyi-, játék-, sport- és kerti katalógusa, emellett a közkedvelt fekete péntek hetén az Euronics Black Friday akciókkal minden évben kedveskedik a vásárlók számára. Az Euronics újságok kínálata folyamatosan frissül, így érdemes rendszeresen ellátogatni portálunkra a legjobb ajánlatokért. Hasonló termékkínálatot a Media Markt szórólapokban talál.

Következő heti ajánlatok

A MrOferto portál mindenki számára igénybe vehető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük az Euronics akciós újsága - rendszerint még azelőtt megjelenik, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

Az Euronics műszaki áruházról

Az Euronics hazánk egyik legnépszerűbb műszaki áruháza. A vállalat alaptevékenységét műszaki cikkek kiskereskedelme alkotja, emellett az Euronics népszerűségét nagyban köszönheti számos vásárlóbarát szolgáltatásának. A családi vállakozásként indult magyar alapítású cég mára kiterjedt üzlethálózattá nőtte ki magát. Napjainkban már 29 országban találhatóak meg az Euronics áruházak. Az Euronics elsősorban műszaki cikkek, barkácseszközök, háztartási cikkek, sporteszközök, baba-mama termékek, és drogéria kiterjedt termékválasztékat kínálja vásárlói számára az Euronics műszaki webáruházban, valamint az ország számos városában megtalálható üzletekben. Ezek a termékek mind rendszeresen szerepelnek a heti Euronics újságokban is. Az Euronics üzletei családias légkörű műszaki áruházak, ahol az új és visszatérő vásárlókat egyaránt kiemelt törődéssel várják.

Sikerek

Az Euronics áruházlánc számos alkalommal nyert elismerést a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottságnál. Megalapításuktól fogva többször is pályáztak a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjra, és több díjat is megnyertek. Ezek az elismerések főként az ügyfélszolgálatuk munkáját dicsérik. Az Ország Boltja versenyén 2018-ban az Euronics elnyerte a műszaki Cckk kategóriában a Népszerűségi díjat, amit a vásárlók szavazatai alapján osztottak. Az Ország Boltja versenyt az Árukereső rendezi meg minden évben.

Termékkínálat

Az Eruonics minden szaküzlete széleskörű termékkínálattal rendelkezik. A kis- és nagy háztartási gépektől kezdve, a szórakoztató elektronika kategóriájába tartozó népszerű televíziók, házi mozik, játékkonzolok és tabletek mind megtalálhatóak az Euronics műszaki áruházak, valamint az Euronics webshop állandó kínálatában. Emellett az Euronics számítástechnikai cikkek terén is bőséges árukínálattal rendelkezik, notebookok, PC-k és laptopok formájában. Válogathat továbbá az Euronics telefonok (nyomógombos és okoskészülékek) gazdag felhozatalából, illetve a szórólapokban is rendszeresen szereplő Euronics mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek, Euronics hűtőszekrények és számos egyéb házartási gép közül. Emellett drogéria, sportszerek, játékok, barkácseszközök és autófelszerelések is szerepelnek az üzlethálózat termékkínálatában. Ha barkácseszközöket keres, érdemes fellapozni a Praktiker online katalógusát is.

Euronics üzletek

Az Euronics elektronikai áruházlánc jelenleg 64 üzletet működtet Magyarországon. A legtöbb Euronics áruház Budapesten, illetve a főváros környékén működik. Az Euronics budapesti üzletei mellett vidéken is számos áruházat üzemeltet, melyek közül népszerűek az Euronics győri, pécsi, miskolc vagy az Euronics debreceni üzlete. Az Euronics egyes üzleteinek pontos címe, illetve a pontos Euronics nyitvatartási idők megtekinthető az Euronics online webáruházban.Az Euronics nyitvatartási ideje nem egységes, a különböző üzletek városonként eltérő nyitvatartási rend szerint működnek. Budapesten és a nagyobb vidéki városokban található áruházak a hét minden napján nyitva tartanak, míg a kisebb települések áruházai hétfőtől szombatig várják vásárlóikat. A konkrét Euronics üzletekre vonatkozó nyitvatartási adatok megtekinthetők az Euronics weboldalán, az "áruházkereső" menüpontban.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az Euronics aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint az Euronics szórólapjaiban szereplő termékek elérhetőségével, az Euronics termékek készlet információjával kapcsolatos kérdésével forduljon bizalommal az Euronics ügyfélszolgálatához. Az Euronics vállalat ügyfélszolgálatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 1 411 8434 ügyfélvonalon,
  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "kapcsolat" menüpontban, a név, e-mail cím és a kiválasztott tárgy megadásával,
  • E-mailben: az ugyfelszolgalat@euronics.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: Vöröskő Kft., 8200 Veszprém, Pápai út 36., levelezési címen.

  A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot az Euronics ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az Euronics Facebook oldalán, valamint az Euronics Instagram oldalán is, továbbá érdemes feliratkozni az Euronics YouTube csatornájára is. Az Euronics közösségi oldalain megtekinthetőek a heti Euronics akciós újságokban, illetve szezonális Euronics katalógusokban közzétett termékek és az aktuális ajánlatok is.

  További üzletek

  Látta már a Euronics áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

  Vidám tavaszi tevékenységek

  Vidám tavaszi tevékenységek

  A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

  Randi ruha tippek

  Randi ruha tippek

  Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…