Hervis - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Hervis »

Hervis akciós újság lapozható

A Hervis Magyarország és a közép-európai országok egyik legnépszerűbb sportáruháza, amelynek kínálatában sportfelszerelést, sportruházatot, illetve sportcipőket talál. Legyen szó futásról, kerékpározásról, úszásról, túrázásról vagy téli sportokról, a Hervis áruválasztékában mindent megtalál. A népszerű sportáruház rendszeresen szolgál vásárlói számára kedvezményes ajánlatokkal és különleges Hervis akciókkal, amelyeknek köszönhetően a vásárlók rengeteg minőségi és márkás terméket szerezhetnek be előnyös áron. Az érvényben lévő Hervis akciók megtekinthetőek az üzlethálózat által kéthetente kiadott Hervis katalógusokban és Hervis online katalógusokban.

A Hervis újság és Hervis akciós újság ajánlatai az aktuális szezonhoz igazodnak. A tavaszi és nyári hónapokban a túrafelszerelések, a Hervis kerékpár akciói, úszáshoz és egyéb vízi sportokhoz szükséges holmik kerülnek fókuszba a Hervis katalógusokban, Hervis online katalógusokban és Hervis online katalógusokban, télen pedig a Hervis korcsolya- és sífelszerelés kínálatával találkozhat leggyakrabban a Hervis újságaiban és Hervis akciós újság lapozható változataiban. Emellett a Hervis akciós cipők gazdag választékával szolgál a Hervis újságok hasábjain egész év folyamán. Minőségi sportruházatot találhat kedvező áron a Lidl üzletek akciós katalógusaiban.

Aktuális Hervis katalógus

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok, köztük a jól ismert Hervis katalógusok, Hervis online katalógusok, Hervis újságok és Hervis akciós újságok lapozható változatai. Így Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A népszerű sportáruház a kéthetente megjelenő Hervis újságokban közzétett akciók mellett számos kedvezményes ajánlattal szolgál vásárlói számára a Hervis webshopban is. A Hervis internetes áruházában számos termékcsoportot talál, köztük Hervis akciós cipőket, kabátokat, pólókat, amelyek a Hervis kiárusítási-, illetve vásár akcióiban vesznek részt. A hervis.hu akciók keretén belül megvásárolható termékekre vonatkozó kedvezmény a Hervis webshopban közzétett kuponkód megadásával vehető igénybe. A Hervis online akciók kizárólag az internetes rendelések esetén érvényesek.

A következő Hervis katalógus

A Hervis újság és Hervis akciós újság lapozható formában tekinthető meg a Hervis weboldalán, emellett az aktuális Hervis katalógust portálunkon is mindig megtalálja. A MrOferto gyűjtőportálon még azt megelőzően megjelenik a legújabb Hervis akciós újság, hogy a katalógus érvényessége megkezdődne, így Ön kényelmesen átböngészheti az új Hervis újságot és Hervis katalógust, és átgondolhatja, milyen termékekre van szüksége. Lapozza át a Pepco akciós újságok hasábjait is, ahol szintén számos sportruházat található kedvező áron.

A Hervis újságok és Hervis katalógusok kéthetente jelennek meg, s minden héten számos kedvezményes ajánlattal szolgálnak. Az aktuális Hervis katalógusban minden felszerelést és eszközt megtalálható, amire kedvenc sportjához szüksége lehet. A Hervis akciós katalógusok javarészt szezonális termékkínálatot
mutatnak be. A téli hónapokban a Hervis korcsolya-, sí- és snowboard felszerelései, kesztyűk, sálak, akciós Hervis kabátok kerülnek előtérbe a Hervis újságokban, nyáron pedig az ilyenkor népszerű vízi sportoké, Hervis kerékpár akcióké, túrafelszereléseké a főszerep a Hervis akciós újságokban.

A Hervis sportáruházról

A Hervis hazánk legkedveltebb sportáruházai közé tartozik, amely népszerűségét széles áruválasztékának, versenyképes árainak és remek szolgáltatásásainak köszönheti. A Hervis sportmárka a mozgás örömének szimbóluma. A Hervis termékkínálatát sportuházat, illetve sportfelszerelések alkotják. Legyen szó futásról, kerékpározásról, labdajátékokról, túrázásról, vízi vagy téli sportokról, Hervis kínálatában minden sportághoz garantálan megtalálja a megfelelő ruházatot, cipőt és felszerelést. Emellett a sportos stílus képviselői is garantáltan megtalálják kedvenc darabjaikat a stílusos Hervis cipők, kabátok, pulóverek és pólók között, amelyek hétköznapi viseletre is kiválóan alkalmasak.

A Hervis népszerű termékei közé tartoznak a különféle típusú kerékpárok, köztük hegyi, cross, túra vagy városi kerékpárok, amelyek rendszeresen szerepelnek a Hervis akciós újság lapozható, online kiadványok lapjain, s jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Hervis kerékpár akcióinak keretén belül. A vízi sportok űzői számára pedig a Hervis fürdőruhákat, úszósapkákat, búvárkiegészítőket kínál. Keresse a Hervis minőségi termékeit a kéthetente megjelenő Hervis újság és Hervis akciós újság lapozható, online kiadványban, válassza a minőséget megfizethető áron. Hasonló kínálatért lapozza át az Intersport katalógusát.

Hervis üzletek

A Hervis napjainkban 33 szakáruházat üzemeltet Magyarország területén. A Hervis üzletek megtalálhatóak a fővárosban, valamint a vidéki nagyvárosokban. A Hervis áruházai többnyire a népszerű bevásárlóközpontokban kaptak helyet, így az üzletek könnyen megközelíthetőek bárki számára. A Hervis Budapest területén 8 üzletet működtet. A Hervis Budapest üzletei mellett népszerűek továbbá a Hervis Győr, Hervis Debrecen áruházai is.

A Hervis üzletei hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján nyitva tartanak, üzletenként eltérő renddel. A Hervis nyitvatartása településenként, illetve üzletenként változó, általában az adott bevásárlóközpont nyitvatartásától függően. A konkrét üzletekre lebontott Hervis nyitvatartási adatok megtalálhatóak a vállalat weboldalán, az "Áruházam" menüpontra kattintva. Így más nyitvatartási renddel rendelkeznek az egyes Hervis Budapest üzletek és a Hervis Győr és Hervis Debrecen üzletei is. Lapozza át a bonrpix akciós katalógusok hasábjait is és rendeljen kényelmesen otthonról.

Hervis ügyfélszolgálat

A Hervis sportáruház aktuális termékkínálatával, a Hervis újságban, Hervis katalógusban, Hervis online katalógusban és Hervis akciós újság lapozható változatában szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek aktuális készlet információjával, úgymint a Hervis Budapest, Hervis Debrecen és Hervis Győr üzleteinek termékeivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Hervis ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Kapcsolatfelvételi kérdőív kitöltésével: elérhető a Hervis weboldalán, a "Kapcsolat" menüpontban,
 • Telefonon: az online webáruház +36 80 180 040 ügyfélszolgálati vonalán,
 • E-mailben: az office@hervis.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: Hervis Sport- és Divatkereskedelmi Kft., 1095 Budapest, Mester utca 30-32. levelezési címen.

    A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Hervis ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Hervis Facebook, illetve Instagram oldalán, továbbá érdemes feliratkozni a Hervis YouTube csatornájára is. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a kéthetente megjelenő Hervis újságokban, Hervis katalógusokban közzétett termékek, a Hervis online akciókban, szezonvégi kiárusítási akciókban és vásárokban résztvevő termékek.

    Hol van Hervis?

    A Hervis napjainkban 33 szakáruházat üzemeltet Magyarország területén. A Hervis Budapest területén 8 üzletet működtet. A Hervis Budapest üzletei mellett népszerűek továbbá a Hervis Győr, Hervis Debrecen áruházai is.

    Hol van Hervis Budapesten?

    A Hervis áruházai többnyire a népszerű bevásárlóközpontokban kaptak helyet, így az üzletek könnyen megközelíthetőek bárki számára. A Hervis Budapest területén 8 üzletet működtet. A Hervis üzletek pontos elérhetőségei megtalálhatóak a vállalat weboldalán, az "Áruházam" menüpontra kattintva.

    További üzletek

    Látta már a Hervis áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

    Legfrissebb cikkek

    Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

    Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

    Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

    A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

    A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

    A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

    Három fenséges alma pite cecept

    Három fenséges alma pite cecept

    Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

    Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

    Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

    Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…