Randi ruha tippek

MrOferto
Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik benne a kérdés, hogy “Mégis mit vegyek fel?” Örökös kérdés és örökös válasz keresés. Ilyenkor kidobunk mindent a gardróbból, a cipők szanaszét hevernek, outfiteket próbálunk, mi mivel kombinálható. Az izgalom érzése felpörgeti az adrenalin szintünket, hogy a lehető legjobban mutatkozzunk partnerünk előtt. Segítünk mi most abban, hogy miként öltözzön fel a nagy alkalomra és, hogy a következő alkalommal biztosan sikerrel járjon!
Randi ruha tippek

Fontos a belső, de a külső is!

Sokszor elhangzik az a mondat, hogy nem számít a külső, és sokkal fontosabbak a belső értékek. Ez mind igaz, azonban nem állíthatunk valótlant azzal, ha azt mondjuk, de igen is fontos azért a külső, hisz nem túl imponáló, ha randi partnerünk ápolatlanul, rendezetlen külsővel és öltözékben jelenik meg. Rövid idő alatt is képesek vagyunk véleményt formálni másokról, és olykor ezt nagyon nehéz megváltoztatni a későbbiekben. Egy nem túl ízléses ruházat megbélyegzi a viselőjét, így érdemes minél jobban meggondolni, mit is viseljünk a randik alkalmával.

Mint minden ember, más-más stílussal és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, azonban mi olyan tippeket adunk, ami mindenki számára jó ötlet lehet és fel tudja használni.

Az elejétől a végéig

Lényegtelen, hogy első vagy már a sokadik randiról van szó, mindig a legjobb oldalunkat szeretnénk mutatni. Ha már megvan a program, ahová terveznek menni randi alkalmával, akkor könnyebben el tud indulni azon az úton, hogy mit viseljen. Bár sokszor az időjárás és a spontaneitás is közrejátszik, mindig jól jön néhány nagyszerű tipp, mi alapján indulhatunk el.

Egy romantikus és gyertyafényes vacsorához nem illő választás a laza póló esetleg a sportcipő, ez inkább a sportosabb programokhoz jól tud jönni, mint a kutya sétáltatás, túrázás.

Ha már átgondolta, mi is lesz a program, ami lehet egy nagyszerű és élményekben gazdag gokartozás vagy nyugodt, de romantikus és gyertyafényes vacsora, ízletes és zamatos magyar borral megspékelve. Ez pedig azt jelenti, hogy nem szükséges az öltöny, ing és egyéb kombinációk összeállítása, egy kényelmes farmer nadrág és elegáns sportcipő is kiváló választás lehet egy randihoz. Bármelyik randi ötletet választja, az egyik fontos teendője az, hogy igényesen nézzen ki, megjelenése összeszedett legyen.

Válasszon kényelmes öltözéket alkalomhoz illően

A dekoratív megjelenés előnyös és fontos is, de ne menjen a kényelem kárára. Ideig, óráig leplezni tudja, hogy kényelmetlenül érzi magát a bőrében a választott öltözéke miatt, azonban egy idő után láthatóvá válik, hogy szorítja az ing, vagy kényelmetlen a szoknya. Válasszon megfelelő méretet, hogy a randi alatt kényelmesen és biztonságosan érezhesse magát.

Nem csak deréktól felfelé kell ügyelnie a megjelenésére, hanem attól lefelé is. Minden apró részlet pozitív benyomást kelthet. Ezért is fontos ügyelnie arra, hogy hiába visel elegáns ruhát, ha a cipője nem illik az öltözéke többi részéhez. Fehér pólóhoz ideális lehet a sportzakó, amelyhez szintúgy igényesen megválasztott sneakert vagy mokaszint viselhet. A feliratos pólókat a férfiak kerüljék. Bár nem csak férfiakra vonatkozik, hanem nőkre is, kerüljék az efféle típusú pólókat randevúra. Komolytalannak tűnnek viselésükkel egy randi alkalmával, míg szórakoztató és tökéletes választás lehet egy barátokkal töltött estéhez.

Nyári randi ruhák

Nem könnyebb egy nyári randi ruha kiválasztása sem, hiszen ekkor fülledt meleg ellen kell küzdenie. Az elegáns öltözék nem minden esetben jó választás, és kényelmetlen lehet a randi végére. Ezesetben válasszon jól szellőző és pamut alapú ruhákat, valamint kerülje a túl feszes darabokat, hiszen a csúnya izzadságfolt nem mutat jól. Egy laza randin viselhet feliratmentes laza, de frissen vasalt pólót, férfiak esetében rövidebb fazonú nadrággal.

Azonban nem csak nyáron, de télen is kiegészítheti öltözékét egy outfithez megfelelő ékszerrel, mint órával, nyaklánccal és fülbevalóval is. Hölgyek részéről akár egy csinos hajbavaló ékszer is nagyszerű választás lehet. A kevesebb néha több, tartja a mondás. Ezt fejükbe vésve, ne feledjék, nem kell a túlzott ékszerviselés, egy-egy darab valamelyikből a szépen összeállított öltözékhez és már meg is vagyunk.


« Rovarokból készült ételek Vidám tavaszi tevékenységek »