Benu - akciós újság lapozható, akció

Benu

Benu

06.01. – 2023.06.30.

Benu

Benu

05.02. – 2023.05.31.

Benu

Benu

04.01. – 2023.04.30.

Benu

Benu

01.01. – 2023.01.31.

Benu

Benu

12.01. – 2022.12.31.

Benu akciós újság

A Benu Magyarország egyik legkedveltebb és leginnovatívabb gyógyszertár hálózata, amely nem csupán hazánkban, hanem számos európai országban megtalálható. A népszerű gyógyszertár-lánc rendszeresen szolgál kedvezményes ajánlatokkal, előnyös Benu akciókkal. A rendszeresen megújuló Benu patika akcióknak köszönhetően a vásárlók kedvező áron szerezhetik be a gyógyszertár hálózat termékeit, köztük vény nélküli gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket, illetve kozmetikumokat. Az aktuális érvényben lévő Benu akciók megtekinthetőek a havonta kiadott Benu akciós újságban.

A Benu gyógyszertár akciós újságában fájdalom- és lázcsillapítókat, köhögés elleni gyógyszereket, mozgásszervi panaszokat enyhítő készítményeket, baba-mama termékeket, szem-, orr-, száj- és fülápolási termékeket egyaránt talál. Emellett olyan segédeszközöket is kedvezménnyel vásárolhat meg, mint a lázmérők, véroxigén-, vércukor- vagy vérnyomásmérő készülékek, illetve a Benu covid tesztjei is gyakorta megtalálhatóak az akciós újságok lapjain.

Az aktuális Benu szórólapban szereplő termékek megtekinthetőek a gyógyszertár-lánc honlapján is, az "Akciós termékek" menüpont alatt, ahol a termékszűrőket használva termékkategóriák, gyártók vagy akár tünetek szerinti besorolás alapján szemezgethet a Benu újságában szereplő termékekből.

Online szórólap

A Benu katalógusa nyomtatott formában megtalálható a közkedvelt patika hálózat kőboltjaiban, emellett az üzlethálózat weboldalán elérhető a Benu akciós újság lapozható, online kiadványa is. A weboldalon elérhető online Benu katalógus interaktív kiadvány, hiszen az újságban szereplő bármely termékre kattintva, a rendszer azonnal átirányítja a Benu webshopjába, ahol részletes információt szerezhet a kiválasztott árucikkről, amelyet aztán akár azonnal meg is vásárolhat. A Benu gyógyszertár akciós újságának online változata szintén megtekinthető a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon, ahol megtalálja más gyógyszertárak, drogériák, bútor- és barkácsáruházak, illetve hipermarketek akciós újságát is, köztük a Pingvin Patika Árhíreket is.

Benu Magazin

A kedvelt gyógyszertár-lánc az akciós ajánlatokat tartalmazó havonta kiadott Benu szórólap mellett minden hónapban ingyenes egészségügyi magazinnal is szolgál vásárlói, illetve a nagyközönség számára. A Benu magazinban érdekes olvasmányokat, hasznos tanácsokat és tippeket talál az egészségmegőrzés, egészséges életmód, testmozgás, művészet területeiről, emellett a magazinban receptek, illetve ismert közéleti személyiségekkel készült interjúk is szerepelnek. A magazin, az akciós ajánlatokat tartalmazó Benu újságokhoz hasonlóan, elérhető a vállalat weboldalán, illetve a hazai Benu patikákban is.

Aktuális ajánlatok

A Benu gyógyszertár hálózat legfrissebb kedvezményes ajánlatait a Benu akciós újság lapozható, online kiadványában, illetve nyomtatott katalógusokban teszi közzé, amelyek havi rendszerességgel jelennek meg. A Benu szórólapja különböző termékkategóriák szerint épül fel szerkezetileg. Így egy helyen megtalálja a megfázás, illetve köhögést enyhítő gyógyszereket, majd az immunerősítőket, fájdalomcsillapítókar, vitaminokat, szájhigiéniai termékeket, illetve kozmetikumokat, ezzel is megkönnyítve a vásárló dolgát az eligazodásban. A Benu katalógus fényképekkel gazdagon illusztrált kiadvány, amelyben minden alapvető információt megtalál az egyes termékekről. A Benu gyógyszertár akciós újságában kiemelkedő akciós ajánlatokat talál, az egyes termékeket 10% vagy akár 40%-os kedvezménnyel vásárolhat meg.

A havonta megjelenő Benu patika akciós újság számos olyan ajánlatot tartalmaz, amelyek mindössze egy hétig érvényesek. A népszerű gyógyszertár hálózat heti akciói rendszerint a Benu lapozható akciós újságának első oldalain kapnak helyet. A hónap minden hetére különböző termékekre vonatkozó kedvezményes ajánlatokat talál a Benu lapozható akciós újságában. Ha nem szeretné elszalasztani ezeket a kiemelt ajánlatokat, látogasson el rendszeresen portálunkra, ahol mindig megtalálja a Benu patika akciós újságát.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok. Fontos megjegyezni, hogy portálunkon már napokkal az előtt megtekinthetővé válik a Benu szórólapja, mielőtt a katalógus érvényessége megkezdődne, így mindig időben értesülhet a legfrissebb ajánlatokról, s átgondoltan megtervezheti, milyen termékeket szükséges beszerezni. Ha biztosra akar menni, érdemes feliratkozni a Benu hírlevelére is, ami a gyógyszertár-lánc honlapján tehető meg.

A Benu gyógyszertár hálózatról

A Benu németországi központú franchise típusú gyógyszertár hálózat, amely 10 európai országban van jelen, több mint 1300 gyógyszertárral. A Benu magyarországi patikáiban, valamint online gyógyszertárában gyógyszerek, vitaminok és táplálékkiegészítők, gyógyászati segédeszközök, bőrápoló készítmények és számos egyéb termék gazdag áruválasztékát kínálja vásárlói számára. A Benu minden téren igyekszik eleget tenni a vásárlói igényeknek, szemléletében a gyógyszerek biztosítása mellett kiemelt szerepet kap az egészségtudatos életmód, illetve az egészségmegőrzés.

A Benu legnagyobb innovációi közé tartozik az újfajta magyarországi gyógyszertár-koncepció bevezetése, nyitott polcokkal, ami lehetőség biztosít a vásárlók számára a termékek közeli megtekintésére, emellett a kommunikációt is jóval közvetlenebbé teszi a gyógyszertárak munkatársai, illetve a vevő között.

Termékkínálat

A Benu termékei között rengeteg különböző típusú gyógyszert, gyógyászati segédeszközt, vitamint és kozmetikai terméket talál. A Benu webáruházban lehetőség van vényköteles gyógyszerek online foglalására is, amelyek kiválthatóak az Ön által kiválasztott Benu gyógyszertárban. A többi termék online rendelése esetén igénybe vehető a Benu házhozszállítási szolgáltatása. A Benu legnépszerűbb termékei közé tartoznak a megfázás- és köhögés elleni gyógyszerek, fájdalom- és lázcsillapítók, immunerősítők, mozgásszervi panaszokat enyhítő kenőcsök, vitaminok és táplálékkiegészítők, baba-mama termékek, fül-, orr-, szem- és szájhigiéniai termékek.

A Benu kínálatában minőségi kozmetikumokat is talál olyan neves gyártóktól, mint a Vichy, az Eucerin vagy a Neutrogena. Vásárolhat továbbá lázmérőket, vércukorszint-, vérnyomás- és véroxigénszint mérőket, emellett válogathat a Benu covid tesztjei közül is. A felsorolt termékek mind rendszeresen szerepelnek a havonta megújuló Benu akciós újságban, amelynek köszönhetően jelentős kedvezménnyel vásárolhat.

Törzsvásárlói program

A Benu rendszeresen visszatérő vásárlói részt vehetnek a gyógyszertár törzsvásárlói programjában. A törzsvásárlói program pontgyűjtés elvén működik. Minden 20 Ft értékű vásárlás után 1 pont íródik jóvá Benu kártyáján, amelyet későbbi vásárlásai során kedvezményre válthat be, akár a gyógyszertárakban, akár a Benu online webáruházában, pontonként 1 Ft kedvezményre.

Benu gyógyszertárak

A Benu több mint 350 patikát működtet hazánkban, amelyek Magyarország számos településén megtalálhatóak, lefedve az ország területének szinte minden pontját. A Benu gyógyszertár Budapesten és a vidéki településeken is rengeteg patikát üzemeltet. A fővárosi gyógyszertárak mellett népszerűek a Benu gyógyszertár debreceni, szegedi, miskolci, kecskeméti, győri vagy esztergomi egységei is. A Benu gyógyszertárak részletes listája elérhetőségekkel együtt megtekinthető a vállalat weboldalán, a "Gyógyszertárak" menüpontban. Itt a település megadásával kikeresheti a legközelebbi gyógyszertárat.

A Benu gyógyszertár nyitvatartási ideje patikánként, illetve városonként is eltér. Ha tájékozódni szeretne az Önhöz közeli Benu gyógyszertár nyitvatartásáról, látogasson el a Benu webshopjába, ahol minden adatot megtalál az egyes gyógyszertárakról.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Benu gyógyszertár hálózat aktuális termékkínálatával, a Benu újságban szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes gyógyszertárak aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Benu ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Kapcsolatfelvételi kérdőív kitöltésével: elérhető a Hervis weboldalán, a "Ügyfélszolgálat" menüpontban,
  • Telefonon: a +36 1 510 0640 ügyfélszolgálati vonalán - átmenetileg nem üzemel,
  • E-mailben: a webshop@benu.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: 1095 Budapest, Soroksári út 30-34. levelezési címen.

A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Benu ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Benu Facebook, illetve Instagram oldalán, továbbá érdemes feliratkozni a Benu YouTube csatornájára is. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a havonta megjelenő Benu katalógusokban közzétett termékek, illetve egyéb kiemelt ajánlatok.

További üzletek

Látta már a Benu áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

Hogyan jött létre a népszerű lidl

Hogyan jött létre a népszerű lidl

A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

Vidám tavaszi tevékenységek

Vidám tavaszi tevékenységek

A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…