Pingvin Patika - akciós újság lapozható, akció

Pingvin Árhírek

Pingvin Árhírek

06.01. – 2023.06.15.

Pingvin Reformház Árhírek

Pingvin Reformház Árhírek

06.01. – 2023.06.30.

Pingvin Magazin

Pingvin Magazin

06.01. – 2023.06.30.

Pingvin Árhírek

Pingvin Árhírek

05.16. – 2023.05.31.

Pingvin Magazin

Pingvin Magazin

05.01. – 2023.05.31.

Pingvin Patika akciós újságok

A Pingvin Patika hazánk egyik legkedveltebb gyógyszertár-lánca, amely mintegy 30 éve nyújt segítséget ügyfeleinek az egészsémegőrzésben. A népszerű gyógyszertár hálózat rendszeresen hirdet meg kedvezményes ajánlatokat és előnyös Pingvin Patika akciókat, amelyek keretén belül a vásárlók a Pingvin Patika akciós termékek tucatjait vásárolhatják meg kedvező áron.

A Pingvin Patika akciós ajánlatai a népszerű gyógyszertár hálózat által kiadott Pingvin Patika akciós újságok két különböző kiadványában tekinthetőek meg. A Pingvin Patika gyógyszertáraira vonatkozó akciós ajánlatok a Pingvin Patika Árhírek akciós szórólapban tekinthetőek meg, míg a Pingvin Gyógynövény- és Reformház kedvezményes termékkínálata a Pingvin Reformház külön szórólapjában érhetőek el. A Pingvin Árhírek gyógyszertárakra vonatkozó kedvezményes ajánlatai kéthetente frissülnek, a Pingvin Reformház Árhírek pedig havonta jelenik meg.

A Pingvin Patika Árhírekben a népszerű gyógyszertár-lánc legnépszerűbb termékei találhatóak meg, rendkívül előnyös áron. A Pingvin Patika szórólapjában kedvezményes árú gyógyszereket, gyógyaszati segédeszközöket, vitaminokat és táplálékkiegészítőket talál, a Pingvin Gyógynövény- és Reformház akciós katalógusában pedig elsősorban reformélelmiszerek, bio élelmiszerek mentes élelmiszerek és táplálékkiégészítők szerepelnek.

Pingvin Magazin

A kéthetente, illetve havonta megjelenő Pingvin akciós újságok mellett a kedvelt patika hálózat minden hónapban kiadja ingyenes egészségügyi magazinját. A Pingvin Magazinban rengeteg hasznos egészségmegőrzéssel kapcsolatos tippet, tanácsot és cikket talál, emellett a magazinban a Pingvin Patika akciós termékeket is megtalálja.

Online katalógusok

A Pingvin Patika akciós újság online lapozható kiadványai megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, a Pingvin Patika webáruházban. A Pingvin Patika újságai a gyógyszertár hálózat weboldalán letölthető, PDF formátumban érhetőek el, így az aktuálisan érvényben lévő Pingvin Patika újságokat elmentheti tabletjére, mobiltelefonjára vagy laptopjára, akár későbbi megtekintésre is. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén megtalálja a Pingvin Patika akciós újság online kiadványait, számos további kedvelt kiskereskedelmi lánc és áruház akciós katalógusa mellett. Ha nem szeretne lemaradni a Pingvin Patika akciós ajánlatairól, látogasson el rendszeresen portálunkra, és keresse a legfrissebb Pingvin Patika szórólapokat.

Aktuális szórólapok

A népszerű Pingvin gyógyszertár-lánc és reformház által kiadott Pingvin Árhírek akciós kiadványokban rengeteg kedvező áron beszerezhető gyógyaszati terméket és segédeszközt, táplálékkiegészítő és vitamint talál, emellett a Pingvin akciós újságokban kozmetikumok, reformélelmiszerek és állategészségügyi termékek és egyéb Pingvin Patika akciós termékek gazdag kínálatából válogathat. A Pingvin gyógyszertárakra vonatkozó Pingvin Patika Árhírek kétheti rendszerességgel jelenik meg, míg a Pingvin Reformház aktuális akciót tartalmazó katalógust havonta jelenteti meg az üzlethálózat. A Pingvin Patika akciós újságaiban nem csupán a kedvezménnyel megvásárolható termékek listáját találja meg, hanem a szórólapokban további kedvezményre jogosító Pingvin Patika kuponok is rendszeresen szerepelnek.

A Pingvin Patika újságaiban szereplő akciós termékeket megtalálja a gyógyszertárhálózat által működtetett Pingvin Shop webáruházban. A Pingvin Patika webáruházában az "Ajánlataink" menüpontra kattintva, a szűrőbeállítások használatával megtekintheti a Pingvin Patika szórólapjaiban szereplő akciós termékeket.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A Pingvin Patika akciós újságok még az előtt megjelennek a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon, mielőtt az új Pingvin Patika akciók érvénybe lépnének. Így, ha rendszeresen ellátogat portálunkra, garantálan nem fogja elszalasztani a Pingvin Patika akciós ajánlatait, emellett kényelmesen átlapozhatja az aktuális érvényben lévő Pingvin akciós újságokat, és átgondolhatja, mely termékekre van éppen szüksége. Ha természetes gyógykészítményeket, vitaminokat, natúrkozmetikumokat vagy reformélelmiszereket szeretne vásárolni kedvező áron, böngéssze át az aktuális Herbaház akciós újságot is.

A Pingvin Patika gyógyszertár hálózatról

A Pingvin Patika Magyarország déli és keleti régiójának egyik legkedveltebb hazai alapítású gyógyszertár hálózata. A Pingvin Patika hálózat 30 éves gyógyszeripari múlttal rendelkezik. A vállalat két különböző üzlettípust üzemeltet: a Pingvin gyógyszertárakat, valamint a Pingvin reformházakat. A Pingvin Patika gyógyszertárait és üzleteit a tágas terek, színes, modern dekorációk, széles árukészlet, szakszerű, gyors kiszolgálás, betegközpontúság és kedvező árak jellemzik.

A Pingvin Patika minden téren igyekszik megfelelni a vásárlói igényeknek, így rendszeresen meghirdetett kedvezményekkel, előnyös Pingvin Patika akciókkal, nyereményjátékokkal, ingyenes szaktanácsadással szolgál ügyfelei számára. Emellett a Pingvin Patika törzsvásárlói programmal is kedveskedik rendszeresen visszatérő vásárlói számára. A Pingvin Patika törzsvásárlói Bónusz Plusz Kártyájukra gyűjtik a pontokat vásárlásaik során, amelyeket később a gyógyszertár-lánc által kijelöl termékekre válthatnak be. Hasonló termékkínátot a Benu gyógyszertárak akciós újságában talál.

Termékkínálat

A Pingvin Patika kínálatában elsősorban gyógyászati termékek és segédeszközök, vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők, baba-mama termékek, kozmetikumok, állategészségügyi termékek találhatóak meg. A Pingvin Patika online webáruházában mintegy 2000 gyógyászati terméket talál. Ezek a készítmények panaszok enyhítésére, fájdalom csillapítására, lázcsillapításra használhatók. Az állandó termékkínálatban, valamint a Pingvin Patika akció termékek között szív- és érrendszeri betegségekre, idegrendszeri panaszokra, légúti betegségekre, vesepanaszokra, szemészeti, fülészeti problémákra és allergiás tünetek enyhítésére is számos termék érhető el.

A Pingvin Patika kínálatában számos gyógyászati segédeszköz és betegápolással kapcsolatos termék is található, lázmérők, vércukorszintmérők és sebkezeléssel kapcsolatos eszközök formájában. Emellett a népszerű gyógyszertár hálózat termékei között megtalálhatóak a legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok tabletta, rágótabletta formájában.

A Pingvin Patika termékei között nem csupán gyógyászati termékek, hanem minőségi kozmetikumok is szerepelnek, arc-, haj-, kéz-, ajak- és testápoló készítmények, izzadásgátlók, napvédő krémek formájában, továbbá a gyógyszertárak kínálatában számos neves dekorkozmetikai cég termékei megtalálhatóak, köztük a Vichy, a La Roch-Posay, a Bioderma vagy a Nuxe minőségi kozmetikumai.

A Pingvin Patika népszerű termékei a baba-mama termékek, baba tisztálkodószerek és hidratálókrémek, a fogzás tüneteit enyhítő készítmények és a tápszerek képviseletében. A Pingvin Patika nem feledkezett meg a négylábú házi kedvencekről sem. Kínálatában számos kullancs és bolha elleni készítmény, vitamin és probiotikum található. A Pingvin Patika termékei között emellett reformélelmiszerek is találhatóak, amelyek adalékanyagmentes, természetes összetevőkből készülnek.

Pingvin gyógyszertárak és reformházak

A népszerű Pingvin Patika hálózat 38 gyógyszertárat és 5 reformházat működtet napjainkban hazánk területén. A Pingvin Patika kőboltjai az ország déli és keleti régióiban találhatóak meg, jelenleg 18 magyarországi településen. Népszerűek a Pingvin Patika szegedi, kecskeméti és békéscsabai gyógyszertárai. Emellett látogatottak a Pingvin Patika debreceni vagy hódmezővásárhelyi gyógyszertárai is. A Pingvin Patika Budapesten jelenleg még nem rendelkezik gyógyszertárral, viszont a Pingvin Shop online webáruház termékei az egész ország területéről megrendelhetőek.

A Pingvin Patika gyógyszertárai az alábbi településeken és címeken érhetőek el:

TelepülésCím
Baja
6500 Baja, Vörösmarty u. 6.
Békéscsaba

5600 Békéscsaba, Andrássy út, 14.

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 16.

5600 Békéscsaba, Szabadság tér 24.

Cegléd
2700 Cegléd, Múzeum u. 2-4.
Csongrád

6640 Csongrád, Dob u. 2.

Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan u. 22/C.

4025 Debrecen, Petőfi tér 1.

4026 Debrecen, Mester u. 7.

Derekegyház
6621 Derekegyház, Kossuth u. 4/A
Hódmezővásárhely

6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 3.

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy Zsilinszky út 53.

6800 Hódmezővásárhely, Tornyai János u. 2/A

Karcag
5300 Karcag, Kossuth tér 7-9.
Kecskemét

6000 Kecskemét, Aradi vértanúk tere 1.

6000 Kecskemét, Batthyány út 37.

6000 Kecskemét, Alföld áruház, Deák Ferenc tér 6.

Kiskunhalas

6400 Kiskunhalas, Kossuth u. 34-36.
Kiskunfélegyháza
6100 Kiskunfélegyháza, Klapka u. 2.
Kisújszállás
5310 Kisújszállás, Arany János utca 2.
Makó
6900 Makó, Széchenyi tér 25.
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Búza u. 32.
Orosháza
5900 Orosháza, Győri Vilmos tér 1.
Szarvas
5540 Szarvas, Kossuth u. 21/3.
Szeged

6721 Szeged, Feketesas utca 19-21.

6721 Szeged, Kálvin tér 2.

6720 Szeged, Dugonics tér 1.

6723 Szeged, Csongrádi sgt. 71.

6723 Szeged, Budapesti krt. 38. (bejárat a József Attila sgt. felől)

6723 Szeged, Kereszttöltés u. 17.

6726 Szeged, Szolgáltató sor 1.

6724 Szeged, Nyitra u. 4.

Szentes

6600 Szentes, Rákóczi u. 12.

6600 Szentes, Nagyörvény u. 59.

Szolnok

5000 Szolnok, Jászkürt út. 1. (A Pelikán Szálló földszintjén)

5000 Szolnok, Jubileum tér 5.

Törökszentmiklós
5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7.

A Pingvin gyógyszertárak hétfőtől szombatig tart nyitva. Az általános Pingvin Patika nyitvatartási idő hétfő - péntek 8:00 - 19:00 óra, valamint szombat 8:00 - 13:00 óra. Bizonyos gyógyszertárak azonban az ettől eltérő nyitvatartási renddel működnek. A Pingvin Patika nyitvatartási adatok megtekinthetőek az Pingvin Patika honlapján, a "Patika kereső" menüpontban.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Pingvin Patika aktuális termékkínálatával, a Pingvin Patika újságaiban és magazinjából szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes gyógyszertárak és reformházak aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal a Pingvin Patika ügyfélszolgálatát. A gyógyszertár hálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • E-mailben: az info@pingvinpatika.hu vagy a webaruhaz@pingvinpatika.hu elektronikus címen,
 • Telefonon: az egyes gyógyszertárak telefonszámán, amelyek megtekinthetőek a Pingvin Patika online felületén,
 • Postai úton: 6720 Szeged, Széchenyi tér 17. 2.em. levelezési címen.

      A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Pingvin Patika ügyfélszolgálatával a közösségi hálón is, a Pingvin Patika Facebook, illetve Instagram oldalán. Az gyógyszertár-lánc közösségi oldalain megtekinthetőek a kéthetente, illetve havonta megjelenő Pingvin Patika szórólapokban, illetve a Pingvin Magazinban szereplő akciós termékek és kiemelt ajánlatok.

      További üzletek

      Látta már a Pingvin Patika áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

      Legfrissebb cikkek

      A legújabb trendek az európai divatszíntéren

      A legújabb trendek az európai divatszíntéren

      Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

      Hogyan jött létre a népszerű lidl

      Hogyan jött létre a népszerű lidl

      A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

      Vidám tavaszi tevékenységek

      Vidám tavaszi tevékenységek

      A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

      Randi ruha tippek

      Randi ruha tippek

      Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…