Pingvin Patika - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Pingvin Patika »

Pingvin Patika szórólapok az Ön városában

Pingvin Patika Debrecen Pingvin Patika Szeged Pingvin Patika Nyíregyháza Pingvin Patika Kecskemét Pingvin Patika Szolnok Pingvin Patika Békéscsaba Pingvin Patika Hódmezővásárhely Pingvin Patika Cegléd Pingvin Patika Baja

Pingvin Patika akciós újság

A Pingvin Patika hazánk egyik legkedveltebb gyógyszertár-lánca, amely mintegy 30 éve nyújt segítséget ügyfeleinek az egészsémegőrzésben. A népszerű gyógyszertár hálózat rendszeresen hirdet meg kedvezményes ajánlatokat és előnyös Pingvin Patika akciókat, amelyek keretén belül a vásárlók a Pingvin Patika akciós termékek tucatjait vásárolhatják meg kedvező áron. A Pingvin Patika akciós ajánlatai a népszerű gyógyszertár hálózat által kiadott Pingvin Patika akciós újságok és Pingvin Patika újságok két különböző kiadványában tekinthetőek meg. Nagyszerű gyógyászati készítményeket találhat a dm akciós újságok hasábjain is.

A Pingvin Patika gyógyszertáraira vonatkozó akciós ajánlatok a Pingvin Patika Árhírek akciós szórólapban tekinthetőek meg, míg a Pingvin Gyógynövény- és Reformház kedvezményes termékkínálata a Pingvin Reformház külön szórólapjában érhető el. A Pingvin Árhírek gyógyszertárakra vonatkozó kedvezményes ajánlatai kéthetente frissülnek, a Pingvin Reformház Árhírek pedig havonta jelenik meg. A Pingvin újságokban és Pingvin akciós újságokban kedvezményes árú gyógyszereket, gyógyaszati segédeszközöket, vitaminokat és táplálékkiegészítőket talál, a Pingvin Gyógynövény- és Reformház akciós katalógusában pedig elsősorban reformélelmiszerek, bio élelmiszerek mentes élelmiszerek és táplálékkiégészítők szerepelnek.

Aktuális Pingvin újság

A népszerű Pingvin Patika üzletek által kiadott Pingvin Árhírek akciós kiadványokban rengeteg kedvező áron beszerezhető gyógyaszati terméket és segédeszközt, táplálékkiegészítő és vitamint talál, emellett a Pingvin újságokban és Pingvin akciós újságokban kozmetikumok, reformélelmiszerek és állategészségügyi termékek és egyéb Pingvin Patika akciós termékek gazdag kínálatából válogathat. A Pingvin gyógyszertárakra vonatkozó Pingvin Patika Árhírek kétheti rendszerességgel jelenik meg, míg a Pingvin Reformház aktuális akciót tartalmazó katalógust havonta jelenteti meg az üzlethálózat.

A Pingvin Patika újságokban és Pingvin Patika akciós újságokban nem csupán a kedvezménnyel megvásárolható termékek listáját találja meg, hanem a szórólapokban további kedvezményre jogosító Pingvin Patika kuponok is rendszeresen szerepelnek. A Pingvin Patika kuponok felhasználásával pedig további kedvezményekre számíthat. A Pingvin Patika újságaiban szereplő akciós termékeket megtalálja a gyógyszertárhálózat által működtetett Pingvin Patika webáruházban. A Pingvin Patika online áruházban az "Ajánlataink" menüpontra kattintva, a szűrőbeállítások használatával megtekintheti a Pingvin Patika akciós újságokban szereplő termékeket.

Következő Pigvin Patika újság

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok. A Pingvin Patika akciós újságok még az előtt megjelennek a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon, mielőtt az új Pingvin Patika akciók érvénybe lépnének. Így, ha rendszeresen ellátogat portálunkra, garantálan nem fogja elszalasztani a Pingvin Patika akciós ajánlatait, emellett kényelmesen átlapozhatja az aktuális érvényben lévő Pingvin újságokat és Pingvin akciós újságokat, és átgondolhatja, mely termékekre van éppen szüksége. Ha természetes gyógykészítményeket, vitaminokat, natúrkozmetikumokat vagy reformélelmiszereket szeretne vásárolni kedvező áron, böngéssze át az aktuális Herbaház akciós újságot is.

A kéthetente, illetve havonta megjelenő Pingvin akciós újságok mellett a kedvelt patika hálózat minden hónapban kiadja ingyenes egészségügyi magazinját. A Pingvin Magazinban rengeteg hasznos egészségmegőrzéssel kapcsolatos tippet, tanácsot és cikket talál, emellett a magazinban a Pingvin Patika akciós termékeket is megtalálja. A Pingvin Patika akciós újság online lapozható kiadványai megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, a Pingvin Patika webáruházban. A Pingvin Patika újságai a gyógyszertár hálózat weboldalán letölthető, PDF formátumban érhetőek el, így az aktuálisan érvényben lévő Pingvin Patika újságokat elmentheti tabletjére, mobiltelefonjára vagy laptopjára, akár későbbi megtekintésre is.

A Pingvin Patika gyógyszertárak

A Pingvin Patika Magyarország déli és keleti régiójának egyik legkedveltebb hazai alapítású gyógyszertár hálózata. A Pingvin Patika hálózat 30 éves gyógyszeripari múlttal rendelkezik. A vállalat két különböző üzlettípust üzemeltet: a Pingvin gyógyszertárakat, valamint a Pingvin reformházakat. A Pingvin Patika gyógyszertárakat és Pingvin Patika üzleteket a tágas terek, színes, modern dekorációk, széles árukészlet, szakszerű, gyors kiszolgálás, betegközpontúság és kedvező árak jellemzik. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén megtalálja Pingvin Patika akciós újság online kiadványait, számos további kedvelt
kiskereskedelmi lánc és áruház akciós katalógusa mellett. Ha nem szeretne lemaradni a Pingvin Patika akciós ajánlatairól, látogasson el rendszeresen portálunkra, és keresse a legfrissebb Pingvin Patika újságokat.

A Pingvin Patika minden téren igyekszik megfelelni a vásárlói igényeknek, így rendszeresen meghirdetett kedvezményekkel, előnyös Pingvin Patika akciókkal, nyereményjátékokkal, ingyenes szaktanácsadással szolgál ügyfelei számára. Emellett a Pingvin Patika törzsvásárlói programmal is kedveskedik rendszeresen visszatérő vásárlói számára. A Pingvin Patika törzsvásárlói Bónusz Plusz Kártyájukra gyűjtik a pontokat vásárlásaik során, amelyeket később a gyógyszertár-lánc által kijelöl termékekre válthatnak be. Hasonló termékkínátot a Benu gyógyszertárak akciós újságában talál.

Pingvin Patika termékkínálat

A Pingvin Patika kínálatában elsősorban gyógyászati termékek és segédeszközök, vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők, baba-mama termékek, kozmetikumok, állategészségügyi termékek találhatóak meg. A Pingvin Patika online webáruházában mintegy 2000 gyógyászati terméket talál. Ezek a készítmények panaszok enyhítésére, fájdalom csillapítására, lázcsillapításra használhatók. Az állandó termékkínálatban, valamint a Pingvin Patika akció termékek között szív- és érrendszeri betegségekre, idegrendszeri panaszokra, légúti betegségekre, vesepanaszokra, szemészeti, fülészeti problémákra és allergiás tünetek enyhítésére is számos termék érhető el. Minőségi termékek sokaságát találja a Müller akciós katalógusok hasábjain.

A Pingvin Patika termékei között minőségi kozmetikumok is szerepelnek, arc-, haj-, kéz-, ajak- és testápoló készítmények, izzadásgátlók, napvédő krémek formájában, továbbá a gyógyszertárak kínálatában számos neves dekorkozmetikai cég termékei megtalálhatóak, köztük a Vichy, a La Roch-Posay, a Bioderma vagy a Nuxe minőségi kozmetikumai. A Pingvin Patika népszerű termékei a baba-mama termékek, baba tisztálkodószerek és hidratálókrémek, a fogzás tüneteit enyhítő készítmények és a tápszerek képviseletében. A Pingvin Patika nem feledkezett meg a négylábú házi kedvencekről sem. Kínálatában számos kullancs és bolha elleni készítmény, vitamin és probiotikum található. A Pingvin Patika termékei között emellett reformélelmiszerek is találhatóak, amelyek adalékanyagmentes, természetes összetevőkből készülnek.

Pingvin Patika üzletek és reformházak

A népszerű Pingvin Patika hálózat 38 gyógyszertárat és 5 reformházat működtet napjainkban hazánk területén. A Pingvin Patika kőboltjai az ország déli és keleti régióiban találhatóak meg, jelenleg 18 magyarországi településen. Népszerűek a Pingvin Patika szegedi, kecskeméti és békéscsabai gyógyszertárai. Emellett látogatottak a Pingvin Patika debreceni vagy hódmezővásárhelyi gyógyszertárai is. A Pingvin Patika Budapesten jelenleg még nem rendelkezik gyógyszertárral, viszont a Pingvin Patika webáruház termékei az egész ország területéről megrendelhetőek.

A Pingvin gyógyszertárak hétfőtől szombatig tartanak nyitva. Az általános Pingvin Patika nyitvatartási idő hétfő - péntek 8:00 - 19:00 óra, valamint szombat 8:00 - 13:00 óra között. Bizonyos Pingvin Patika üzletek azonban az ettől eltérő nyitvatartási renddel működnek. A Pingvin Patika nyitvatartási adatok megtekinthetőek az Pingvin Patika online felületén, a "Patika kereső" menüpontban.

Pingvin Patika ügyfélszolgálat

A Pingvin Patika aktuális termékkínálatával, a Pingvin Patika újságaiban és Pingvin Patika akciós újságokban szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes gyógyszertárak és reformházak aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal a Pingvin Patika ügyfélszolgálatát. A gyógyszertár hálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • E-mailben: az info@pingvinpatika.hu vagy a webaruhaz@pingvinpatika.hu elektronikus címen,
 • Telefonon: az egyes gyógyszertárak telefonszámán, amelyek megtekinthetőek a Pingvin Patika online felületén,
 • Postai úton: 6720 Szeged, Széchenyi tér 17. 2.em. levelezési címen.

      A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Pingvin Patika ügyfélszolgálatával a közösségi hálón is, a Pingvin Patika Facebook, illetve Instagram oldalán. Az gyógyszertár-lánc közösségi oldalain megtekinthetőek a kéthetente, illetve havonta megjelenő Pingvin újságok és Pingvin akciós újságok, illetve a Pingvin Magazinban szereplő akciós termékek és kiemelt ajánlatok. Lapozza át a mindig megújuló Rossmann akciós katalógusok hasábjait.

      Hol van a Pingvin Patika?

      A népszerű Pingvin Patika hálózat 38 gyógyszertárat és 5 reformházat működtet napjainkban hazánk területén. A Pingvin Patika kőboltjai az ország déli és keleti régióiban találhatóak meg, jelenleg 18 magyarországi településen. Népszerűek a Pingvin Patika szegedi, kecskeméti és békéscsabai gyógyszertárai. Emellett látogatottak a Pingvin Patika debreceni vagy hódmezővásárhelyi gyógyszertárai is.

      Hol van Pingvin Patika Budapesten?

      A népszerű Pingvin Patika hálózat 38 gyógyszertárat és 5 reformházat működtet napjainkban hazánk területén. A Pingvin Patika kőboltjai az ország déli és keleti régióiban találhatóak meg, jelenleg 18 magyarországi településen. Népszerűek a Pingvin Patika szegedi és a Pingvin Patika debreceni gyógyszertárai. A Pingvin Patika Budapesten jelenleg még nem rendelkezik gyógyszertárral, viszont a Pingvin Patika online webáruház termékei az egész ország területéről megrendelhetőek.

      További üzletek

      Látta már a Pingvin Patika áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

      Legfrissebb cikkek

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

      Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

      A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

      Három fenséges alma pite cecept

      Három fenséges alma pite cecept

      Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

      Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…