JYSK - akciós újság lapozható, akció

JYSK

JYSK

03.15. – 2023.04.11.

Jysk

Jysk

03.08. – 2023.04.11.

Jysk

Jysk

02.01. – 2023.03.12.

Jysk

Jysk

02.15. – 2023.03.12.

A Jysk márkanév minden szükséges otthoni berendezést, dekoratív háztartási felszerelést és kiegészítőt magában foglal. A cég alapötlete a skandináv stíluson alapul, így a Jysk kínálatában rengeteg világos színű, fa alapú, színes minták ötvözte termék található. A Jysk áruházakban minden megtalálható, ami egy komfortos lakás berendezéséhez szükséges. Az állandó kínálat időtálló, klasszikus és modern stílusú lakberendezési cikkeket tartalmaz. A kiállított Jysk szekrények, ülőgarnitúrák, ágyak, matracok, konyhai- és irodaberendezések a Jysk áruházakban ki is próbálhatóak, így személyesen meggőződhet a termékek minőségéről. A Jysk kiemelt figyelmet fordít a termékek megfizethetőségére, a vállalat filozófiájának alapvetése, hogy ami szép és stílusos, nem kell, hogy feltétlenül drága legyen.

Jysk akciós újság

A világszerte ismert Jysk bútoráruházak skandináv ihletésű termékei hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A közkedvelt Jysk üzlethálózat rendszeresen kedveskedik a vásárlók számára hetente megújuló kedvezményes ajánlatokkal és egyedi Jysk akciókkal. Az érvényben lévő Jysk akciók megtekinthetőek az üzlethálózat által kiadott, hetente megjelenő Jysk akciós újságokban. A Jysk katalógusában szereplő ajánlatok révén kedvezményes áron vásárolhatminőségi és stílusos bútorokat, valamint egyedi lakáskiegészítőket, amelyek segítségével berendezheti álmai otthonát. 

Hetente frissülő akciók

A Jysk aktuális szórólapja az aktuális szezonhoz igazodó termékkínálatot tartalmaz. Míg télen a beltéri bútorok, lakásdekorációs kiegészítők, valamint a népszerű Jysk matracok és ágyneműk vannak túlsúlyban a Jysk akciós katalógusában, addig a nyári hónapokban a kültéri bútorok és kiegészítők, a Jysk kerti bútoraival az élen jutnak főszerephez. 

A MrOferto portálon a Jysk akciós újság online lapozható változatban tekinthető meg, számos más közismert áruház akciós katalógusával egyetemben. Ha nem szeretne lemaradni a legújabb Jysk akciókról, akkor mindenképpen érdemes rendszeresen ellátogatni portálunkra, ahol mindig elérhető a Jysk online katalógus legújabb kiadványa. A MrOerto akció- és kedvezmény gyűjtőportál mellett a Jysk online újsága megtekinthető az üzlethálózat honlapján is. 

Jysk aktuális szórólap

A népszerű bútor- és lakberendezési áruház minden héten új akciós ajánlatokkal szolgál a vásárlók számára a Jysk szórólapban. A Jysk újságában meghirdetett ajánlatok mindig az adott szerdájától a következő hét keddi napjáig érvényesek. A Jysk aktuális szórólapja lakberendezési termékeket, köztük kanapékat, foteleket, stílusos Jysk komódokat, székeket tartalmaz, emellett népszerűek a Jysk egyedi matracai, illetve valamint az akciós újságban gyakran helyet kapnak a Jysk szőnyeg akciói is. A Jysk akciós újság lapozható, online kiadványban közzétett termékkínálat mindig az aktuális évszakhoz, illetve szezonhoz igazodik. Az aktuális Jysk online újságban szereplő termékkínálat megtekinthető a Jysk a "nagyszerű ajánlatok" menüpontban.

A MrOferto portálon átböngészheti a Jysk akciós újságát tabletjéről, mobiltelefonjáról, otthonról vagy akár utazás közben is. Portálunkon a Jysk katalógus mindig időben, még az akciók kezdete előtt megjelenik, így mindig a megfelelő időben értesülhet a legújabb kedvezményes ajánlatokról és Jysk akciókról. A MrOferto portálnak jóvoltából teljes áttekintést szerezhet az aktuális kedvezményekről, a Jysk aktuális szórólapjában meghirdetett kedvező árú, Jysk akciós termékek segítségével pedig stílusos, egyedi lakást rendezhet be magának. A Jysk akciós újság aktuális kiadványa nyomtatott formában elérhető a Jysk üzletekben is. Elérhető árú, stílusos és minőségi lakberendezési tárgyakat a Tchibo katalógusai is rendszeresen tartalmaznak.

Következő heti ajánlatok

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon nem csupán az aktuális Jysk akciós katalógus található meg, hanem emellett elérhető a következő időszak ajánlatait tartalmazó Jysk akciós újság lapozható, online kiadvány is. Az akciók érvényessége mindig szerdán kezdődik meg és a következő héten keddig tart, viszont portálunkon az új Jysk újság már néhány nappal azelőtt megjelenik, mielőtt az új Jysk akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően Ön kényelmesen átlapozhatja az új kiadványt, és szemezgethet a Jysk akciós újság új kiadványában meghirdetett ajánlatokból, csakúgy, mint a Jysk aktuális szórólapjának kedvezményes termékkínálatából. 

Böngéssze át a Jysk akciós újságokat, szemezgessen az üzlethálózat kedvezményes árú bútoraiból, a Jysk székek, asztalok, matracok, ágyneműk és lakáskiegészítők gazdag kínálatából, és csempésszen egy csipetnyi skandináv életérzést otthonába. Hasonló termékkínálatért érdemes áttekinteni az IKEA katalógusait is.

A Jysk üzlethálózatról

A Jysk skandináv gyökerű nemzetközileg ismert üzletlánc, ahol minden berendezést megtalál otthona lakályosabbá tételéhez. A Jysk első üzlete 1979-ben nyílt meg Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, majd fokozatosan terjeszkedni kezdett. Napjainkban a Jysk csoport több mint 3 000 üzlettel rendelkezik a világ 51 különböző országában. A „JYSK” szó a szerénységgel, alapossággal és őszinteséggel társítható, amely tulajdonságokkal a főtulajdonos, Lars Larsen mindig is azonosult. A Jysk megtalálható a skandináv államokban: Dániában, Norvégiában, de Közép-Európában is. Talál üzleteket Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Lengyelországban és természetesen Magyarországon is. Az első magyarországi üzlet 2005-ben nyílt meg Fóton.

Termékkínálat

Akár otthonát, akár irodáját rendezi be, a Jysk széles termékválasztékot kínál minden helyiségbe. A Jysk online webáruházban és a Jysk üzletekben mindent megtalál, amire szüksége lehet a hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba, dolgozószoba, étkező vagy kerti terasz berendezéséhez, beltéri és kültéri bútorok formájában. Legyen szó akár kanapéról, polcrendszerről, Jysk napellenzőről vagy a vásárlók körében oly népszerű Jysk matracokról, ezek a termékek mind-mind megtalálhatók a Jysk üzletek kínálatában. Így hatékonyan berendezheti dolgozószobáját, amihez A Jysk állandó termékkínálatában, valamint az aktuális Jysk reklámújságban meghirdetett akciós termékek között minden felszerelés elérhető, a minőségi íróasztaloktól a játék- és irodai székekig, melyek gyártása során szem előtt tartják az ügyfél egészségét.

Az összes dokumentum és személyes tárgy elrendezéséhez a cég kínálatában praktikus tárolóhelyek is találhatók Jysk polcrendszerek és komódok formájában. A Jysk üzleteiben különböző méretű és stílusú étkezőgarnitúrák kaphatók, melyek dekorációkkal és praktikus terítékekkel egészíthetők ki. A Jysk vállalat nem csupán a lakberendezés, hanem a minőségi alvás szakértője is. A vállalat igyekszik olyan minőségi termékkínálatot biztosítani vásárlóinak, amelyek mindenki számára kényelmes és nyugodt alvást biztosítanak, Ezt képviselik az üzlethálózat legnépszerűbb termékei, a Jysk matracai. Érdemes emellett megtekinteni a Jysk változatos ágynemű-kínálatát is, amely hangulatossá varázsolja a hálószobát, és a vásárló számára nemcsak az alvás, hanem a kellemes pillanatok és a kikapcsolódás helyszíne is lesz. A Mömax akciós termékei között szintén számos egyedi és stílusos bútort, illetve lakberendezési tárgyat talál.

Jysk üzletek

A Jysk jelenleg 85 üzletet működtet hazánk területén. Ezek közül a Jysk Budapesten és környékén több mint 25 üzlettel büszkélkedhet. A Jysk budapesti boltjai mellett a Jysk üzletek megtalálhatóak Nyíregyházán, Pécsett, Miskolcon emellett népszerűek a Jysk győri, szombathelyi, illetve székesfehérvári üzletei is. 

A Jysk áruházai a hét minden napján nyitva tartanak. Az üzletek országszerte eltérő nyitvatartási rend szerint működnek. A Jysk magyarországi áruházainak pontos nyitvatartási ideje megtekinthető az üzlethálózat honlapján, az "áruházak" menüpontban, ahol a térképre kattintva, valamint a város vagy irányítószám megadásával megjeleníthető a konkrét üzlet nyitvatartási ideje. Az általánostól eltérő, ünnepi Jysk nyitvatartási változásokról a Jysk weboldalán tájékozódhat, valamint a Jysk akciós újság online lapozható kiadványából, illetve a nyomtatott Jysk katalógusokból.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Jysk érvényben lévő ajánlataival, valamint a Jysk akciós újságban szereplő termékek elérhetőségével és készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel felkeresheti a Jysk ügyfélszolgálatát. A Jysk üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehető a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: az IKEA ügyfélszolgálati vonalán, a +36 1 701 4222 telefonszámon,
 • Online chaten: hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között vehető igénye a Jysk webodalán,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "vevőszolgálat" menüpontban,
 • E-mailben: a vevoszolgalat-hu@jysk.com elektronikus címen,
 • Messengeren: a Jysk weboldalának "vevőszolgálat menüpontjáról, valamint Facebook oldaláról is elérhető,
 • Postai úton: 1103 Budapest, Sibrik Miklós út 30. levelezési címen.

  A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Jysk ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Jysk Facebook, illetve Instagram oldalán is. A Jysk közösségi oldalain értesülhet a legújabb akciókról, valamint a Jysk online katalógusban szereplő kedvezményes ajánlatokról, emellett ihletet meríthet otthona berendezéséhez.

  További üzletek

  Látta már a JYSK áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  Randi ruha tippek

  Randi ruha tippek

  Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

  Rovarokból készült ételek

  Rovarokból készült ételek

  Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

  Gluténmentes étkezés

  Gluténmentes étkezés

  Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

  A magyar konyhaművészet

  A magyar konyhaművészet

  A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…