JYSK - promóciós szórólap, akciós áru

Jysk

Jysk

08.09. – 2023.10.05.

Jysk

Jysk

09.27. – 2023.10.17.

JYSK

JYSK

09.13. – 2023.10.17.

Jysk

Jysk

09.20. – 2023.10.17.

Jysk

Jysk

09.22. – 2023.10.17.

Lejárt szórólapok JYSK »

Jysk akciós újság lapozható

A világszerte ismert Jysk bútoráruházak skandináv ihletésű termékei hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendenek, köztük főként a Jysk komódok, Jysk konyhabútorok, Jysk szekrények és Jysk függönyök közkedveltek. A Jysk üzlethálózat rendszeresen kedveskedik a vásárlók számára hetente megújuló kedvezményes ajánlatokkal és egyedi Jysk akciókkal. Az érvényben lévő Jysk akciók megtekinthetőek a hetente megjelenő Jysk újság lapozható és a Jysk akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban. A Jysk katalógusában szereplő ajánlatok révén kedvezményes áron vásárolhat minőségi és stílusos Jysk szekrényeket és bútorokat, valamint egyedi lakáskiegészítőket, amelyek segítségével berendezheti álmai otthonát.

A Jysk aktuális szórólapja az aktuális szezonhoz igazodó termékkínálatot tartalmaz. Míg télen a beltéri bútorok, lakásdekorációs kiegészítők, valamint a népszerű Jysk matracok és Jysk függönyök vannak túlsúlyban a Jysk újság lapozható hasábjain, addig a nyári hónapokban a kültéri bútorok és kiegészítők, a Jysk kerti bútoraival az élen jutnak főszerephez. A MrOferto portálon a Jysk akciós újság online lapozható változatban tekinthető meg, számos más közismert áruház akciós katalógusával egyetemben. A MrOerto akció- és kedvezmény gyűjtőportál mellett a Jysk akciós újság lapozható formában megtekinthető az üzlethálózat honlapján is. Bő választékkal várják a vásárlókat az Ikea üzletek is.

Aktuális Jysk újság lapozható

A népszerű bútor- és lakberendezési áruház minden héten új, akciós ajánlatokkal szolgál a vásárlók számára a Jysk szórólapban. A Jysk újság lapozható hasábjain meghirdetett ajánlatok mindig az adott hét szerdájától a következő hét keddi napjáig érvényesek. A Jysk akciós újság lapozható változatai lakberendezési termékeket, köztük kanapékat, foteleket, stílusos Jysk komódokat, Jysk konyhabútorokat és székeket tartalmaz. Emellett népszerűek a Jysk matracai, illetve az Jysk akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványaiban gyakran helyet kapnak a Jysk függöny és a Jysk szőnyeg akciói is. A Jysk akciós újság lapozható, online kiadványban közzétett termékkínálat mindig az aktuális évszakhoz, illetve szezonhoz igazodik. Hasonló nagyszerű árak találhatók a Praktiker akciós szórólapok felületein is.

A MrOferto portálon átböngészheti a Jysk akciós újság lapozható formaváltozatát tabletjéről, mobiltelefonjáról, otthonról vagy akár utazás közben is. Portálunkon a Jysk katalógus még az akciók kezdete előtt megjelenik, így mindig a megfelelő időben értesülhet a legújabb kedvezményes ajánlatokról és Jysk akciókról. A Jysk akciós újság lapozható kiadványa nyomtatott formában elérhető a Jysk üzletekben is. Kedvező árú, stílusos és minőségi lakberendezési tárgyakat a Tchibo katalógusai is rendszeresen tartalmaznak. Ha minőségi szőnyeget szeretne vásárolni, lapozza át a Diego akciós katalógusok hasábjait.

Következő heti Jysk újság

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon nem csupán az aktuális Jysk akciós katalógus található meg, hanem emellett elérhető a következő időszak ajánlatait tartalmazó Jysk akciós újság lapozható formában is. Az akciók érvényessége mindig szerdán kezdődik meg és a következő héten keddig tart, viszont portálunkon az új Jysk újság már néhány nappal azelőtt megjelenik, mielőtt az új Jysk akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően Ön kényelmesen átlapozhatja az új kiadványt, és szemezgethet a Jysk akciós újság lapozható kiadványában meghirdetett ajánlatokból, csakúgy, mint a Jysk aktuális szórólapjának kedvezményes termékkínálatából.Lámpák területén kitünőek a Ledenvilagitasod akciós katalógusai is.

Böngéssze át a Jysk akciós újság lapozható formában kiadott példányait és válogasson az üzlethálózat kedvezményes árú bútoraiból, a Jysk székek, asztalok, matracok, ágyneműk és lakáskiegészítők gazdag kínálatából, és csempésszen egy csipetnyi skandináv életérzést otthonába. Hasonló termékkínálatért érdemes áttekinteni az IKEA katalógusait is.

Jysk termékkínálat

Akár otthonát, akár irodáját rendezi be, a Jysk széles termékválasztékot kínál minden helyiségbe. A Jysk online webáruházban és a Jysk üzletekben mindent megtalál, amire szüksége lehet a hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba, dolgozószoba, étkező vagy kerti terasz berendezéséhez, beltéri és kültéri bútorok formájában. Legyen szó akár egy nagyszerű Jysk szekrényről, Jysk komódról, Jysk konyhabútorról, vagy a vásárlók körében oly népszerű Jysk matracokról, ezek a termékek mind-mind megtalálhatók a Jysk üzletek kínálatában. Számos akciós terméket tartalmaznak a Merkury Market akciós újság lapozható formaváltozatai is.

A Jysk vállalat nem csupán a lakberendezés, hanem a minőségi alvás szakértője is. A vállalat igyekszik olyan minőségi termékkínálatot biztosítani vásárlóinak, amelyek mindenki számára kényelmes és nyugodt alvást biztosítanak, Ezt képviselik az üzlethálózat legnépszerűbb termékei, a Jysk matracai. Érdemes emellett megtekinteni a Jysk változatos ágynemű-kínálatát is, amely hangulatossá varázsolja a hálószobát, és a vásárló számára nemcsak az alvás, hanem a kellemes pillanatok és a kikapcsolódás helyszíne is lesz. A Mömax akciós termékei között szintén számos egyedi és stílusos bútort, illetve lakberendezési tárgyat talál.

A Jysk üzlethálózat

A Jysk márkanév minden szükséges otthoni berendezést, dekoratív háztartási felszerelést és kiegészítőt magában foglal. A cég alapötlete a skandináv stíluson alapul, így a Jysk kínálatában rengeteg világos színű, fa alapú, színes minták ötvözte termék található. A Jysk kiemelt figyelmet fordít a termékek megfizethetőségére, a vállalat filozófiájának alapvetése, hogy ami szép és stílusos, nem kell, hogy feltétlenül drága legyen.A Jysk skandináv gyökerű nemzetközileg ismert üzletlánc, ahol minden berendezést megtalál otthona lakályosabbá tételéhez.

A Jysk első üzlete 1979-ben nyílt meg Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, majd fokozatosan terjeszkedni kezdett. Napjainkban a Jysk csoport több mint 3 000 üzlettel rendelkezik a világ 51 különböző országában. A Jysk megtalálható a skandináv államokban: Dániában, Norvégiában, de Közép-Európában is. Talál üzleteket Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Lengyelországban és természetesen Magyarországon is. Az első magyarországi üzlet 2005-ben nyílt meg Fóton. A legismertebb magyarországi Jysk üzletek a Jysk Budapest, Jysk Győr, Jysk Szeged üzletei.

Jysk üzletek

A Jysk jelenleg 85 üzletet működtet hazánk területén. Ezek közül a Jysk Budapesten és környékén több mint 25 üzlettel büszkélkedhet. A Jysk budapesti boltjai mellett a Jysk üzletek megtalálhatóak Nyíregyházán, Pécsett, Miskolcon. Emellett népszerűek a Jysk győri és Jysk szegedi üzletei is.

A Jysk áruházai a hét minden napján nyitva tartanak. Az üzletek országszerte eltérő Jysk nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes Jysk nyitvatartási idők megtekinthetők az üzlethálózat honlapján, az "áruházak" menüpontban, ahol a térképre kattintva, valamint a város vagy irányítószám megadásával megjeleníthető a konkrét Jysk nyitvatartási ideje. Az általánostól eltérő, ünnepi Jysk nyitvatartási változásokról az üzlethálózat weboldalán tájékozódhat, valamint a Jysk akciós újság online lapozható kiadványából, illetve a nyomtatott Jysk katalógusokból.

Jysk ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Jysk érvényben lévő ajánlataival, valamint a Jysk akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban szereplő termékek elérhetőségével és készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel felkeresheti a Jysk ügyfélszolgálatát. A Jysk üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehető a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: az IKEA ügyfélszolgálati vonalán, a +36 1 701 4222 telefonszámon,
 • Online chaten: hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között vehető igénye a Jysk webodalán,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "vevőszolgálat" menüpontban,
 • E-mailben: a vevoszolgalat-hu@jysk.com elektronikus címen,
 • Messengeren: a Jysk weboldalának "vevőszolgálat menüpontjáról, valamint Facebook oldaláról is elérhető,
 • Postai úton: 1103 Budapest, Sibrik Miklós út 30. levelezési címen.

  A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Jysk ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Jysk Facebook, illetve Instagram oldalán is. A Jysk közösségi oldalain értesülhet a legújabb Jysk akciókról, valamint a Jysk újság lapozható változatában szereplő kedvezményes ajánlatokról, emellett ihletet meríthet otthona berendezéséhez.

  Jysk milyen nemzetiségű?

  A Jysk első üzlete 1979-ben nyílt meg Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, majd fokozatosan terjeszkedni kezdett. Napjainkban a Jysk csoport több mint 3 000 üzlettel rendelkezik a világ 51 különböző országában.

  Jysk hol található?

  A Jysk jelenleg 85 üzletet működtet hazánk területén. Ezek közül a Jysk Budapesten és környékén több mint 25 üzlettel büszkélkedhet. A Jysk budapesti boltjai mellett a Jysk üzletek megtalálhatóak Nyíregyházán, Pécsett, Miskolcon. Emellett népszerűek a Jysk győri és Jysk szegedi üzletei is. A Jysk áruházai a hét minden napján nyitva tartanak. Az üzletek országszerte eltérő Jysk nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes Jysk nyitvatartási idők megtekinthetők az üzlethálózat honlapján, az "áruházak" menüpontban, ahol a térképre kattintva, valamint a város vagy irányítószám megadásával megjeleníthető a konkrét Jysk nyitvatartási ideje.

  További üzletek

  Látta már a JYSK áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

  Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

  Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

  Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

  Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

  Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

  Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

  Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

  A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

  A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

  A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

  A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…