Akciós újságok | Bútor | JYSK

JYSK - promóciós szórólap, akciós áru

JYSK

JYSK

01.30. – 2024.03.10.

A szórólap megtekintése
JYSK

JYSK

12.26. – 2024.01.30.

A szórólap megtekintése
JYSK

JYSK

11.27. – 2023.12.27.

A szórólap megtekintése
JYSK

JYSK

12.13. – 2023.12.26.

A szórólap megtekintése

JYSK lejárt szórólapok »

JYSK szórólapok az Ön városában

JYSK Budapest JYSK Debrecen JYSK Szeged JYSK Miskolc JYSK Pécs JYSK Győr JYSK Nyíregyháza JYSK Kecskemét JYSK Székesfehérvár JYSK Szombathely JYSK Szolnok JYSK Érd JYSK Sopron JYSK Kaposvár JYSK Veszprém JYSK Békéscsaba JYSK Zalaegerszeg JYSK Eger JYSK Nagykanizsa JYSK Dunaújváros JYSK Dunakeszi JYSK Hódmezővásárhely JYSK Vác JYSK Cegléd

Jysk akciós újság lapozható formában

A világszerte ismert Jysk bútoráruházak skandináv ihletésű termékei hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendenek, köztük főként a Jysk komódok, Jysk konyhabútorok, Jysk szekrények és Jysk függönyök, valamint a Jysk kerti bútor akciói közkedveltek. A Jysk üzlethálózat rendszeresen kedveskedik a vásárlók számára hetente megújuló kedvezményes ajánlatokkal és egyedi Jysk akciókkal. Az érvényben lévő Jysk akciók megtekinthetőek a hetente megjelenő Jysk újság lapozható és a Jysk akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban. A Jysk reklámújságban szereplő ajánlatok révén kedvezményes áron vásárolhat minőségi és stílusos Jysk szekrényeket és bútorokat, valamint egyedi lakáskiegészítőket, amelyek segítségével berendezheti álmai otthonát.

A Jysk aktuális szórólapja, azaz a Jysk reklámújság az aktuális szezonhoz igazodó termékkínálatot tartalmaz. Míg télen a beltéri bútorok, lakásdekorációs kiegészítők, valamint a népszerű Jysk matracok és Jysk függönyök vannak túlsúlyban a Jysk újság lapozható hasábjain, addig a nyári hónapokban a kültéri bútorok és kiegészítők, a Jysk kerti bútor akcióival az élen jutnak főszerephez. A MrOferto portálon a Jysk akciós újság lapozható formában tekinthető meg, számos más közismert áruház akciós katalógusával egyetemben. A MrOerto akció- és kedvezmény gyűjtőportál mellett a Jysk akciós újság lapozható formában megtekinthető az üzlethálózat honlapján is. Bő választékkal várják a vásárlókat az Ikea üzletek is.

Aktuális Jysk újság lapozható

A népszerű bútor- és lakberendezési áruház minden héten új, akciós ajánlatokkal szolgál a vásárlók számára a Jysk szórólapban és a Jysk reklámújságban. A Jysk újság lapozható hasábjain meghirdetett ajánlatok mindig az adott hét szerdájától a következő hét keddi napjáig érvényesek. A Jysk akciós újság lapozható formában kiadott változatai lakberendezési termékeket, köztük kanapékat, foteleket, stílusos Jysk komódokat, Jysk konyhabútorokat és székeket tartalmaz. Emellett népszerűek a Jysk matracai, illetve az Jysk akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványaiban gyakran helyet kapnak a Jysk függöny és a Jysk szőnyeg akciói is. A Jysk akciós újság lapozható, online kiadványban közzétett termékkínálat mindig az aktuális évszakhoz, illetve szezonhoz igazodik. Hasonló nagyszerű árak találhatók a Praktiker akciós szórólapok felületein is.

A MrOferto portálon átböngészheti a Jysk akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványait tabletjéről, mobiltelefonjáról, otthonról vagy akár utazás közben is. Portálunkon a Jysk katalógus még az akciók kezdete előtt megjelenik, így mindig a megfelelő időben értesülhet a legújabb kedvezményes ajánlatokról és Jysk akciókról. A Jysk akciós újság lapozható kiadványa nyomtatott formában elérhető a Jysk üzletekben is. Kedvező árú, stílusos és minőségi lakberendezési tárgyakat a Tchibo katalógusai is rendszeresen tartalmaznak. Ha minőségi szőnyeget szeretne vásárolni, lapozza át a Diego akciós katalógusok hasábjait.

Következő heti Jysk újság

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon nem csupán az aktuális Jysk akciós katalógus található meg, hanem emellett elérhető a következő időszak ajánlatait tartalmazó Jysk akciós újság lapozható formában is. Az akciók érvényessége mindig szerdán kezdődik meg és a következő héten keddig tart, viszont portálunkon az új Jysk újság már néhány nappal azelőtt megjelenik, mielőtt az új Jysk akciók érvénybe lépnének. Ennek köszönhetően Ön kényelmesen átlapozhatja az új kiadványt, és szemezgethet a Jysk akciós újság lapozható formában kiadott változataiban meghirdetett ajánlatokból, csakúgy, mint a Jysk reklámújság aktuális szórólapjának kedvezményes termékkínálatából.Lámpák területén kitünőek a Ledenvilagitasod akciós katalógusai is.

Böngéssze át a Jysk akciós újság lapozható formában kiadott példányait és válogasson az üzlethálózat kedvezményes árú bútoraiból, a Jysk székek, asztalok, matracok, ágyneműk és lakáskiegészítők gazdag kínálatából, és csempésszen egy csipetnyi skandináv életérzést otthonába. Hasonló termékkínálatért érdemes áttekinteni az IKEA katalógusait is.

Jysk termékkínálat

Akár otthonát, akár irodáját rendezi be, a Jysk széles termékválasztékot kínál minden helyiségbe. A Jysk online webáruházban és a Jysk üzletekben, köztük a Jysk Budapest, Jysk Miskolc, Jysk Győr egységeiben mindent megtalál, amire szüksége lehet a hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba, dolgozószoba, étkező vagy kerti terasz berendezéséhez, beltéri és kültéri bútorok formájában. Legyen szó akár egy nagyszerű Jysk szekrényről, Jysk komódról, Jysk konyhabútorról, vagy a vásárlók körében oly népszerű Jysk matracokról, ezek a termékek mind-mind megtalálhatók a Jysk üzletek kínálatában. Számos akciós terméket tartalmaznak a Merkury Market akciós újság lapozható formaváltozatai is.

A Jysk vállalat nem csupán a lakberendezés, hanem a minőségi alvás szakértője is. A vállalat igyekszik olyan minőségi termékkínálatot biztosítani vásárlóinak, amelyek mindenki számára kényelmes és nyugodt alvást biztosítanak, Ezt képviselik az üzlethálózat legnépszerűbb termékei, a Jysk matracai. Érdemes emellett megtekinteni a Jysk változatos ágynemű-kínálatát is, amely hangulatossá varázsolja a hálószobát, és a vásárló számára nemcsak az alvás, hanem a kellemes pillanatok és a kikapcsolódás helyszíne is lesz. A Mömax akciós termékei között szintén számos egyedi és stílusos bútort, illetve lakberendezési tárgyat talál.

A Jysk üzlethálózat

A Jysk márkanév minden szükséges otthoni berendezést, dekoratív háztartási felszerelést és kiegészítőt magában foglal. A cég alapötlete a skandináv stíluson alapul, így a Jysk kínálatában rengeteg világos színű, fa alapú, színes minták ötvözte termék található. A Jysk kiemelt figyelmet fordít a termékek megfizethetőségére, a vállalat filozófiájának alapvetése, hogy ami szép és stílusos, nem kell, hogy feltétlenül drága legyen.A Jysk skandináv gyökerű nemzetközileg ismert üzletlánc, ahol minden berendezést megtalál otthona lakályosabbá tételéhez. Nagyszerű termékeket találhat akciós áron a Möbelix akciós újságoknak köszönhetően is.

A Jysk első üzlete 1979-ben nyílt meg Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, majd fokozatosan terjeszkedni kezdett. Napjainkban a Jysk csoport több mint 3 000 üzlettel rendelkezik a világ 51 különböző országában. A Jysk megtalálható a skandináv államokban: Dániában, Norvégiában, de Közép-Európában is. Talál üzleteket Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Lengyelországban és természetesen Magyarországon is. Az első magyarországi üzlet 2005-ben nyílt meg Fóton. A legismertebb magyarországi Jysk üzletek a Jysk Budapest, Jysk Győr, Jysk Miskolc, Jysk Szeged üzletei.

Jysk üzletek

A Jysk jelenleg 85 üzletet működtet hazánk területén. Ezek közül a Jysk Budapesten és környékén több mint 25 üzlettel büszkélkedhet. A Jysk budapesti boltjai mellett ismertek a Jysk Miskolc és a Jysk Győr egységei is. Térjen be az Obi üzletek egyikébe is és élvezze a nagyszerű Obi akciókat.

A Jysk áruházai a hét minden napján nyitva tartanak. Az üzletek országszerte eltérő Jysk nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes Jysk nyitvatartási idők megtekinthetők az üzlethálózat honlapján, az "áruházak" menüpontban, ahol a térképre kattintva, valamint a város vagy irányítószám megadásával megjeleníthető a konkrét Jysk nyitvatartási ideje. Az általánostól eltérő, ünnepi Jysk nyitvatartási változásokról az üzlethálózat weboldalán tájékozódhat, valamint a Jysk akciós újság online lapozható kiadványából, a Jysk reklámújságokból, illetve a nyomtatott Jysk katalógusokból. Fedezze fel a Pepco akciós ajánlatait is.

Jysk ügyfélszolgálat

A Jysk érvényben lévő ajánlataival, valamint a Jysk reklámújság, Jysk újság, Jysk akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban szereplő termékek elérhetőségével és készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel felkeresheti a Jysk ügyfélszolgálatát. A Jysk üzlethálózat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehető a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: az IKEA ügyfélszolgálati vonalán, a +36 1 701 4222 telefonszámon,
 • Online chaten: hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között vehető igénye a Jysk webodalán,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "vevőszolgálat" menüpontban,
 • E-mailben: a vevoszolgalat-hu@jysk.com elektronikus címen,
 • Messengeren: a Jysk weboldalának "vevőszolgálat menüpontjáról, valamint Facebook oldaláról is elérhető,
 • Postai úton: 1103 Budapest, Sibrik Miklós út 30. levelezési címen.

  A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Jysk ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Jysk Facebook, illetve Instagram oldalán is. A Jysk közösségi oldalain értesülhet a legújabb Jysk akciókról, valamint a Jysk reklámújság és Jysk újság lapozható változatában szereplő kedvezményes ajánlatokról, emellett ihletet meríthet otthona berendezéséhez.

  Jysk milyen nemzetiségű?

  A Jysk első üzlete 1979-ben nyílt meg Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, majd fokozatosan terjeszkedni kezdett. Napjainkban a Jysk csoport több mint 3 000 üzlettel rendelkezik a világ 51 különböző országában. Hazánkban a legismertebb egységei a Jysk Budapest, Jysk Miskolc és a Jysk Győr boltjai.

  Jysk hol található?

  A Jysk jelenleg 85 üzletet működtet hazánk területén. Ezek közül a Jysk Budapesten és környékén több mint 25 üzlettel büszkélkedhet. A Jysk budapesti boltjai mellett ismertek a Jysk Miskolc és a Jysk Győr egységei is. A Jysk áruházai a hét minden napján nyitva tartanak. Az üzletek országszerte eltérő Jysk nyitvatartási rend szerint működnek. Az egyes Jysk nyitvatartási idők megtekinthetők az üzlethálózat honlapján, az "áruházak" menüpontban, ahol a térképre kattintva, valamint a város vagy irányítószám megadásával megjeleníthető a konkrét Jysk nyitvatartási ideje.

  További üzletek

  Látta már a/az JYSK áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Keresettek még

  Mömax újság Möbelix katalógus IKEA Family akció RS Bútor katalógus XxxLutz újság

  Legfrissebb cikkek

  Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

  Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

  A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

  Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

  Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

  Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

  Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

  Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

  A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…

  Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

  Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

  Az új év gyakran kapcsolódik az új fogadalmakhoz és az új kezdetekhez. Sokan kitűznek maguk elé célokat és terveket arra, hogy hogyan javítsák meg az…