Möbelix - akciós újság lapozható, akció

Möbelix

Möbelix

05.31. – 2023.06.14.

Möbelix

Möbelix

05.17. – 2023.05.31.

Möbelix - A TAVASZ ÉRINTÉSE

Möbelix - A TAVASZ ÉRINTÉSE

05.04. – 2023.05.17.

Möbelix akciós újság

A Möbelix Európa-szerte ismert bútor- és lakberendezési áruház, amely hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A minőségi és pénztárcabarát termékeiről ismert Möbelix áruház rendszeresen hirdet meg akciós ajánlatokat, amelyek megtekinthetőek a Möbelix aktuális katalógusában. A Möbelix akciós újsága általában kétheti rendszerességgel jelenik meg, s rengeteg kedvezményes árú bútordarabot, illetve lakberendezési árucikket tartalmaz, amelyek segítségével otthona minden helyiségét vagy akár irodáját is berendezheti. A Möbelix újságában ágyak, matracok, székek, étkező asztalok tucatjai közül válogathat, emellett a Möbelix prospektusában stílusos fürdőszoba-, nappali- és konyhabútorok, Möbelix komódok, kerti bútorok, valamint Möbelix kanapé akciói is rendre helyet kapnak.

Online katalógus

A közkedvelt bútor- és lakberendezési áruház aktuálisan érvényben lévő akciói a Möbelix akciós újság lapozható, online kiadványában tekinthetőek meg, amely elérhető az üzlethálózat weboldalán. A Möbelix online katalógusa az áruház honlapján letölthető, PDF formátumban tekinthető meg, így a Möbelix aktuális katalógusának online kiadványát elmentheti mobiltelefonjára is, későbbi megtekintésre. A Möbelix prospektus legújabb kiadványa emellett megtekinthető a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon is, számos népszerű lakberendezési- és bútoráruház akciós katalógusa mellett. Így ha rendszeresen ellátogat portálunkra, garantáltan nem marad le a legkedvezőbb Möbelix akciókról.

A Möbelix katalógusok kedvezményes ajánlatai mellett az üzlethálózat weboldalán számos olyan terméket talál, amelyek esetében a kedvezmény kizárólag a Möbelix online rendelés leadása során vehető igénybe. Ezeket a termékeket "csak online" megjelöléssel találja meg a Möbelix online shopban.

Aktuális katalógus

A népszerű bútor áruházlánc által kiadott Möbelix katalógus rendszerint kéthetente jelenik meg. A Möbelis aktuális katalógusa számos kecsegtető ajánlatot tartalmaz, előnyös árú bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal a főszerepben. A Möbelix online katalógusok rendszeresen szolgálnak különféle kiárusítási akciókkal, emellett szezonális ajánlatok helyet kapnak a Möbelix online katalógusában. A Möbelix újság tartalma nagyban igazodik az év aktuális szakához, így újévi, húsvéti, karácsonyi, illetve Black Friday akciókkal is rendszeresen találkozhat a Möbelix prospektusaiban. Az RS Bútor akciós újságai szintén számos szezonális ajánlattal szolgálnak minden hónapban.

A Möbelix akciós katalógus népszerű termékei a konyha-, hálószobabútorok, fürdőszoba-, nappali és a Möbelix kerti bútorok. Emellett irodai bútorokat, matracokat, lakástextilt és számos egyéb praktikus kiegészítőt talál a rendszeres akciókkal szolgáló Möbelix újság lapjain.

A MrOferto akció gyűjtőportálon a Möbelix akciós újság lapozható, online változata még azt megelőzően megjelenik, hogy az a katalógusban meghirdetett Möbelix akciók érvénybe lépnének, így mindig időben értesülhet a legfrissebb kedvezményes ajánlatok felől, otthonából kényelmesen átlapozhatja a Möbelix aktuális katalógusát, és átgondolhatja, milyen termékekre van szüksége. Ha minőségi és megbízható bútort keres lakásába, érdemes átlapozni az IKEA katalógusát is.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Möbelix akciós újságot - rendszerint még azelőtt megjelenik, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Möbelix bútor- és lakberendezési áruházról

A Möbelix Magyarország kedvelt lakberendezési áruháza, amely minőségi és megfizethető bútorairól, illetve stílusos lakberendezési cikkeiről ismert. Az üzlethálózat által üzemeltett Möbelix üzletekben, valamint a Möbelix webshopjában rengeteg kedvező áron megvásárolható terméket talál otthona vagy irodája berendezéséhez vagy felfrissítéséhez. A Möbelix filozófiájának fontos részét képezi a mindenki számára elérhető árak biztosítása, s az árak tartósan alacsonyan tartása. Az áruház azt az álláspontot képviseli, hogy annak, ami szép és stílusos, nem kell feltétlenül drágának lennie. A Möbelix áruházak nem csupán kiváló bútoraiknak és lakberendezési termékeiknek köszönhetik népszerűségüket, hanem az üzlethálózat által nyújtott számos egyedi szolgáltatásnak is.

Ezek közé tartozik Möbelix törzsvásárlói programja, amelynek résztvevői számos extra kedvezményben részesülhetnek a Möbelix akciós újságában meghirdetett ajánlatokon felül. A Möbelix havonta megújuló kedvezményes ajánlatokkal szolgál törzsvásárlói számára, amelyek a Möbelix online shopban megtekinthető, illetve hírlevélben kiküldött kuponkóddal vehetőek igénybe. A törzsvásárlói program résztvevői Möbelix Előnykártyájukra gyűjtik a pontokat egész évben, s a kártyán összegyűlt pontokkal további kedvezményekben részesülhetnek a következő évben, a teljes vásárolt összegtől függően.

Termékkínálat és szolgáltatások

A Möbelix üzletek, valamint a Möbelix webshop termékkínálatában praktikus és megfizethető árú bútordarabokat, valamint egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat talál. A Möbelix gazdag áruválasztékában megtalálható termékekkel berendezheti lakása minden helyiségét, emellett a Möbelix irodai bútorokat is tart állandó kínálatában. A Möbelix népszerű termékei közé tartoznak a különféle típusú ágyak és hozzájuk vásárolható matracok, Möbelix szekrények és komódok, hálószoba- és nappali bútorok, a Möbelix kanapé akcióival, emellett keresett termékek a fürdőszoba- és konyhabútorok, Möbelix kerti bútorok, kerti grillek, ágyneműk és egyéb kiegészítők. Hasonló termékkínálatot az XXXLutz katalógusában talál.

A Möbelix népszerű szolgáltatása az online 3D-konyhatervezés, a Möbelix szakképzett konyhaszakértői által, akiknek segítségével megtervezheti és összeállíthatja álmai konyháját. Az online konyhatervezés szolgáltatás igénybevételével előzetes időpont egyeztetés szükséges. A Möbelix emellett kérésre felmérést is végez otthonában, feltérképezve a helyet, ahova konyháját elképzeli. Az üzlethálózat munkatársai igény esetén össze is szerelik a Möbelix online rendelés útján vagy az áruházakban vásárolt bútordarabokat.

Möbelix áruházak

A Möbelix napjainkban 7 áruházat és egy szerviz központot üzemeltet Magyarország területén, amelyek a fővárosban, valamint az ország nagyobb városaiban találhatóak meg. A leglátogatottabb áruházak közé a Möbelix budapesti üzletei tartoznak, emellett kiemelt népszerűségnek örvendenek a Möbelix miskolci, szegedi, debreceni, illetve a Möbelix győri áruházai is.

A Möbelix áruházait az alábbi címeken és telefonszámokon érheti el:

TelepülésCímTelefonszám
Budapest, Gyáli út

Gyáli út 33., 1097 Budapest

+36-1/348-2800
Budapest, Savoya Park
Hunyadi János út 19., 1117 Budapest
+36-1/885-1300

Dunakeszi

Nádas utca 8., 2120 Dunakeszi
+36-27/542-500
Nagytarcsa - Möbelix Service-Center
Nyár u. 9-10., 2142 Nagytarcsa
+36-28/884-100
Miskolc

Pesti út 25., 3516 Miskolc

+36-46/814-113
Debrecen
Balmazújvárosi út 4., 4002 Debrecen
+36-52/885-200
Szeged
Dorozsmai út 13-17., 6728 Szeged
+36-62/560-011
Győr
Mécs László utca 13., 9024 Győr
+36-96/885-20

A Möbelix áruházak hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap 10:00 és 18:00 óra között várják a vásárlókat. Az általános Möbelix nyitvatartási rend egységesen érvényes az összes magyarországi áruházra. Az ünnepi Möbelix nyitvatartási rendről az üzlethálózat weboldalán, illetve közösségi felületein tájékoztatja vásárlóit.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Möbelix aktuális termékkínálatával kapcsolatosan, továbbá a Möbelix akciós katalógusokban meghirdetett ajánlatokkal, illetve a termékek aktuális készlet információjával kapcsolatosan keresse bizalommal a Möbelix ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségeken:

 • Kapcsolatfelvételi kérdőív kitöltésével: elérhető a Möbelix weboldalán, a "Kapcsolat" menüpontban",
 • Telefonon: az egyes áruházak telefonszámán, amelyek a fenti táblázatban olvashatóak,
 • E-mailben: az info@moebelix.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: MMXH Lakberendezési Kft., Soroksári út 86., 1095 Budapest levelezési címen.

  A z itt felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Möbelix ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Möbelix Facebook, illetve Instagram oldalán. A Möbelix Facebook oldalán megtekinthetőek az aktuális Möbelix katalógusában szereplő termékajánlatok, valamint a törzsvásárlói akciókban szereplő termékek is. A Möbelix Instagram oldaláról hletet meríthet lakása vagy irodája berendezéséhez.

  További üzletek

  Látta már a Möbelix áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  A legújabb trendek az európai divatszíntéren

  Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  Hogyan jött létre a népszerű lidl

  A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

  Vidám tavaszi tevékenységek

  Vidám tavaszi tevékenységek

  A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

  Randi ruha tippek

  Randi ruha tippek

  Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…