Akciós újságok | Bútor | Möbelix

Möbelix akciós újság

Möbelix lejárt szórólapok »

Möbelix szórólapok az Ön városában

Möbelix Budapest Möbelix Debrecen Möbelix Szeged Möbelix Miskolc Möbelix Győr Möbelix Dunakeszi

Möbelix akciós újság lapozható formában

A Möbelix akciós újság minden második héten új kiadvánnyal jelentkezik, amely hétfőtől vasárnapig érvényes akciókat tartalmaz. A Möbelix akciós újság lapozható, online kiadványa tökéletes módja annak, hogy tájékozódjunk a legújabb Möbelix akciókról és termékkínálatról. A Möbelix újságban különféle típusú és méretű Möbelix konyhabútorok, fürdőszobabútorok és külnböző stílusú Möbelix nappali bútorok is rendszeresen szerepelnek. A Möbelix akciós újság lehetőséget biztosít, hogy előre tervezzünk és a legjobb ajánlatokat válasszuk ki. A Möbelix akciós újság lapozható formában, könnyen megtekinthető akár mobiltelefonról is, így az aktuális Möbelix kerti bútor akciók és egyéb kedvezmények egy kattintásra elérhetőek.

Aktuális Möbelix újság és akciók

A legújabb Möbelix újság kínálata nagyban igazodik az aktuális szezonhoz. A téli időszakban gyakran frissülnek a Möbelix kanapé akciói, a tavasz-nyári időszakban pedig a Möbelix kerti bútor akciók népszerűek a vásárlók körében. A Möbelix akciós újság mellett számos exkluzív online ajánlat érhető el a Möbelix online webáruházban. A Möbelix előnykártya tulajdonosok pedig külön kedvezményekben részesülnek, amelyek szintén kéthetente frissülnek. Az IKEA katalógusai szintén stílusos bútorokra kínálnak kedvezményt.

Möbelix konyhabútorok és egyéb termékek

A Möbelix széles áruválasztékot kínál, amely beltéri és kültéri bútorokat, valamint lakásdekorációs termékeket egyaránt magában foglal. A legkedveltebb termékek között szerepelnek a Möbelix nappali bútorok külünböző stílusokban, a kényelmes Möbelix ágy kollekciók, valamint a számtalan típusban elérhető és megtervezhető Möbelix konyhabútorok. A lakáskiegészítők közül érdemes kiemelni a Möbelix függöny választékát, amelyek minden otthonnak remek kiegészítői, valamint a stílusos Möbelix lámpa kollekciókat. Legnépszerűbb termékeire a Möbelix évente számtalan alkalommal hirdet meg kedvezményt, melyek közül közkedveltek a Möbelix kanapé akciói, valamint a tavaszi-nyári szezoban a Möbelix kerti bútor akciói is.

Möbelix online webáruház

A Möbelix online vásárlási lehetőség kiemelkedő kényelmet biztosít a vásárlók számára. A Möbelix online webáruházban elérhető a teljes termékskála, amelyek további megtakarításokat kínálnak. A Möbelix online webáruház rendszeresen frissül, így mindig naprakész információkat nyújt a termékekről és az elérhető kedvezményekről. A Mömax webshopban szintén folyamatosan frissülő akciókat találunk.

Möbelix áruházak

Magyarországon tíz Möbelix áruház található, amelyek az ország nagyobb városaiban működnek. A Möbelix Debrecenben, Budapesten, Győrött, Pécsett, Miskolcon és más helyszíneken is rendelkezik üzletekkel. A Möbelix áruházak kényelmes vásárlást biztosítanak a hét minden napján, köszönhetően a Möbelix nyitvatartási idejének, amely vásárlói igényeik figyelembe vételével lett kialakítva. A Möbelix nyitvatartása hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap pedig 10-től 18 óráig tart.

Kapcsolat

A Möbelix vevőszolgálata az alábbi csatornákon érhető el:

  • Kapcsolatfelvételi kérdőív
  • Telefon: az egyes áruházak telefonszámán
  • E-mail: info@moebelix.hu
  • Közösségi háló: Facebook, Instagram, YouTube
  • Posta: MMXH Lakberendezési Kft., Soroksári út 86., 1095 Budapest

Bővebb információ az üzlet termékeivel és az aktuális Möbelix újságok tartalmával kapcsolatosan a https://www.moebelix.hu/ weboldalon olvasható.

Hol találhatóak Möbelix üzletek?

A Möbelix áruházak számos magyar városban megtalálhatóak, többek között Budapesten, Debrecenben, Szegeden, és Pécsett, biztosítva ezzel a könnyű hozzáférést országszerte.

Mikor nyit a Möbelix?

A Möbelix áruházak hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap 10:00 és 18:00 óra között várják a vásárlókat. Az általános Möbelix nyitvatartási rend egységesen érvényes az összes magyarországi áruházra.

Lehet-e online rendelni a Möbelixtől és házhoz szállítanak?

Igen, a Möbelix weboldalán keresztül lehetőség van online rendelésre, és a vállalat házhozszállítási szolgáltatást is biztosít Magyarország egész területén.

További üzletek

Látta már a/az Möbelix áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Jysk akciós újság XxxLutz akcio Mömax katalógus IKEA akciós újság RS Bútor katalógus

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…