IKEA - promóciós szórólap, akciós áru

Ikea

Ikea

09.26. – 2023.12.31.

Ikea

Ikea

01.01. – 2023.12.31.

Ikea

Ikea

08.22. – 2023.12.31.

Ikea

Ikea

05.16. – 2022.12.31.

Ikea

Ikea

05.06. – 2022.12.31.

Lejárt szórólapok IKEA »

IKEA katalógusok

A praktikus és könnyen összeszerelhető bútordarabokról és stílusos lakáskiegészítőkről ismert IKEA vállalat termékkínálata évente, illetve félévente frissül. Az IKEA áruházak, valamint az IKEA webáruház termékválasztéka megtekinthető az IKEA aktuális katalógusaiban. A népszerű vállalat évente ad ki tematikus IKEA katalógusokat, amelyek jelenleg már csupán online verzióban érhető el. A tematikus IKEA újságok között megtalálható az IKEA konyha katalógusa, fürdőszoba katalógusa, illetve az IKEA gardrób katalógusa. A tematikus IKEA katalógusok és az érvényben lévő IKEA akciós újságok lapozható, online verzióban tekinthetőek meg a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon. Emellett az IKEA aktuális katalógusai megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján is.

Akciós termékek az IKEA-tól

Az IKEA katalógusainak segítségével Ön is megtervezheti álmai otthonát, a megfizethető árú IKEA akciós termékekből pedig egyedi, stílusos lakást alakíthat ki. Az IKEA online katalógusokban termékcsaládok szerinti felosztásban elrendezve találhatóak meg az egyes termékek, így biztosítva a vásárló számára a könnyű eligazodást az IKEA online katalógusában. A tematikus IKEA akciós újságok gazdagon illusztrált kiadványok, amelyek jól bemutatják az IKEA üzletekben, illetve a webshopban elérhető aktuális termékkínálatot. Az IKEA katalógusaiban szereplő termékkínálat mellett érdemes rendszeresen ellátogatni az IKEA weboldalára, ahol IKEA akciós termékek százai közül válogathat.

Az IKEA aktuális katalógusai

A népszerű bútorhálózat által évente kiadott IKEA katalógusok mintegy 70 éves hagyománnyal rendelkeznek, és rengeteg ember számára jelentenek elsődleges választást, amennyiben otthonuk berendezéséről, felújításáról vagy csinosításáról van. Lépést tartva a korral, rengeteg kiadott IKEA újsággal a háta mögött, a vállalat arra az elhatározásra jutott, hogy a hagyományos nyomtatott IKEA katalógusok korát végleg lezárja. Az IKEA aktuális katalógusai jelenleg csupán az online felületeken érhetőek el, így az IKEA katalógus rendeléssel immár nem szükséges bajlódnia a vásárlónak.

Az IKEA aktuális katalógusai minden évben kora ősszel, illetve év elején jelennek meg, különböző tematikával. Böngéssze át a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon az IKEA akciós újság lapozható formátumát vagy látogassan el az IKEA honlapjára, ahol szintén megtalálja az IKEA online katalógusait. Portálunkon átlapozhatja az IKEA gardrób katalógusát, fürdőszoba katalógusát vagy az IKEA konyha katalógusát is. Az IKEA újságoknak köszönhetően előnyös áron vásárolhat IKEA szekrényeket, bútorokat, lakberendezési termékeket, háztartási eszközöket és kiegészítőket. Az IKEA katalógusok jóvoltából mindig időben értesül az aktuális akciókról, újdonságokról. A kínálat folyamatosan frissül, ne maradjon le a legújabb IKEA akciós termékekről. Ha bútort szeretne vásárolni lakásába vagy kertjébe, érdemes átböngészni az aktuális Praktiker akciós katalógust is.

IKEA kiárusítási akciók

Az üzlethálózat az IKEA online katalógusokban meghirdetett éves termékkínálat mellett weboldalán IKEA kiárusítási akciókat is rendszeresen közzé tesz. Az aktuális IKEA kiárusítási akcióban szereplő termékek megtekinthetőek az IKEA honlapján, az "Ajánlatok", majd a "Vásár" menüpont kiválasztásával. Az IKEA kiárusítási akciójában résztvevő termékek mind komoly kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Emellett a kiválasztott terméknél fel van tünteve, hogy az IKEA üzletek melyikében van készleten a kiválasztott áru.

A MrOferto portál ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük az IKEA katalóguai is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

Az IKEA üzlethálózatról

Az IKEA áruházat 1943-ban, Svédországban alapították. Kezdetben írószereket, képrámákat, órákat, bizsukat, nejlonharisnyákat, pénztárcákat kínáltak üzleteikben. Bútorokat csak 1947-től, saját formatervezésű árut 1955-től kezdtek árusítani. A nyolcvanas évekre a világ 20 országában már jelen volt az IKEA és terjeszkedése tovább folytatódott. Az IKEA első magyarországi áruháza 1990-ben, Budapesten nyílt meg. Magyarországon az IKEA immár több, mint 30 éve kínál minőségi és egyedi stílusú bútorokat, köztük IKEA konyhabútorokat, szekrényeket, polcokat és IKEA ágyakat elérhető áron. A vállalkozás induláskor katalógusból megrendelhető és postai úton szállító szolgálatásként működött. Mára azonban az IKEA olyan globális lakberendezési márkává nőtte ki magát, amely a világszerte a pénztárcabarát árakat, a stílust és a kényelmet jelenti a vásárlók számára. Keltse életre az ötleteit az IKEA különleges ajánlatainak és inspiráló megoldásainak segítségével. Ha minőségi bútort keres, érdemes megtekinteni az OBI tematikus újságait is.

Termékkínálat

Az IKEA üzletekben és áruházakban, valamint az IKEA webáruházban kínált lakberendezési tárgyak kiváló minőségűek, megfizethetőek, funkcionálisak és könnyen tárolhatók. Az IKEA multinacionális vállalat kínálatában praktikus, stílusos, nem melleseleg könnyen összeszerelhető bútorok találhatóak. Az IKEA legnépszerűbb termékeinek köre rendkívül széles, állandó termékkínálatuk mellett rendelkeznek szezonális darabokkal is. Természetesen az év bármely szakában garantáltan minőségi bútorok és kiegészítők, köztük IKEA szőnyegek széles skálájából választhat kimagaslóan kedvező áron. Az IKEA arról is híres, hogy gondoskodik vásárlóiról. Minőségi bútorokat kínál ügyesen becsomagolva, lapos kiszerelésben, hogy ezzel is megkönnyítsék a szállítást. Hasonló termékkínálatot a Mömax népszerű katalógusaiban talál.

Az IKEA legnépszerűbb termékcsaládjai közé tartoznak a Hemnes, Metod Ehnet, Godmorgon konyha-, illetve fürdőszoba bútorok, emellett népszerűek az IKEA polcrendszerei is. Az IKEA Hemnes bútorait a tömör fa és a rusztikus sárm jellemzi. Az IKEA Hemnes kollekció időtálló darabjai, köztük az IKEA ágyak igazán otthonos hangulatot teremtenek előszobájában, nappalijában vagy épp hálószobájában. Az IKEA polcrendszerei időtállóak, különféle színekben, méretekben kaphatók, segítségükkel könnyedén rendet tarthat lakásában. Minőségi polcrendszerek a Jysk akciós újság lapozható formaváltozataiban is rendszeresen előfordulnak.

Az egész évben érvényes IKEA katalógusokban a bútorok és berendezések gazdag választékát találja. A vállalat legnépszerűbb termékei az IKEA konyhabútorok. Az IKEA aktuálisan megvásárolható konyhabútorai megtekinthetőek az IKEA konyha katalógusában. Ha segítségre van szüksége IKEA konyhája megtervezésében, keresse az IKEA Konyhaszakértőit, akik segítségére lesznek egy jól működő IKEA konyha megtervezésében, a megfelelő szekrények és a háztartási gépek vagy akár az oda illő mosogató kiválasztásában, hogy a végső megoldás tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez. Emellett igénybe vehető az IKEA népszerű online szolgáltatása, az IKEA Konyhatervező is.

IKEA Family akciók és törzsvásárlói program

Váljon IKEA klubtaggá és élvezze a tagság nyújtotta előnyöket. Az IKEA Family minden hónapban új ajánlatokkal és egyedi IKEA Family akciókkal készül klubtagjai számára, amelyek révén a vásárlók kedvezménnyel vásárolhatnak meg számos terméket. Az IKEA Family klubtagság teljes mértékben ingyenes. Mindenképpen megéri csatlakozni, hiszen az IKEA Family akciók, illetve az IKEA heti akciók révén kedvezményekben részesülhet utalványok és számos meglepetés formájában. Az IKEA klubtagok kártyát kapnak, amely jogosulttá tesz a kedvezményekre. A kártya igényléséhez nincs más dolga, mint regisztrálni az IKEA weboldalán, emellett a kártya az IKEA áruházak bármelyikében igényelhető, ezután pedig automatikusan igénybe vehetők az IKEA Family kártya nyújtotta kedvezmények.

A kártya felhasználó az IKEA app mobilalkalmazáson keresztül is, amely rengeteg különleges ajánlatot tartogat felhasználói számára, emellett az egyes IKEA akciós termékek aktuális készletinformációja is megtekinthető az alkalmazáson belül.

IKEA áruházak

Az IKEA multinacionális vállalat jelenleg 3 áruházat üzemeltet Magyarországon, amelyek mind a főváros környékén épületek meg. Az IKEA áruházak az alábbi településeken találhatóak meg: Budapest, Budaörs, Soroksár.

Az IKEA üzletek a hét minden napján várják vásárlóikat. Az IKEA nyitvatartási rendje egységes mindhárom áruházra vonatkozóan. Az IKEA nyitvatartási rendje az alábbi:

Konkrét IKEA áruházNyitvatartás
IKEA BudaörsHétfő–szombat: 10:00–20:00
Vasárnap: 10:00–19:00
IKEA BudapestHétfő–szombat: 10:00–20:00
Vasárnap: 10:00–19:00
IKEA SoroksárHétfő–szombat: 10:00–20:00
Vasárnap: 10:00–19:00

Az IKEA ünnepi nyitvatartásával kapcsolatos információk megtekinthetőek az áruház weboldalán, valamint a közösségi hálón is.

IKEA webáruház

Az IKEA budaörsi, budapesti és soroksári áruházai mellett lehetőség van online rendelésre is, amelyhez a vállalat házhozszállítást is biztosít a vásárlók számára. A házhozszállítás mellett a megrendelt termékek átvehetőek az IKEA áruházaiban, emellett az IKEA átvételi pontjain is Győrött, Pécsett, Polgáron, Szegeden, Veszprémben és Zalaegerszegen.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az IKEA aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint az IKEA katalógusaiban szereplő termékek elérhetőségével, készlet információjával kapcsolatos kérdésével felkeresheti az IKEA ügyfélszolgálatát. Az IKEA vállalat ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehető a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: az IKEA ügyfélszolgálati vonalán, a +36 (1) 460-31-60-as telefonszámon,
  • Reklamációs adatlap kitöltésével: elérhető az IKEA honlapján, a "Kapcsolat és segítség" menüpontban, a személyes adatok, név, illetve a kiválasztott tárgy megadásával,
  • E-mailben: data.privacy.hu@ikea.com elektronikus címen,
  • Online chaten: a "Kapcsolat és segítség" menüpontban, a jobb alsó sarokban lévő ikonra kattintva indítható el,
  • Postai úton:1148 Budapest, Örs vezér tere 22. levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot az IKEA ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az IKEA Facebook oldalán, valamint az IKEA Instagram oldalán is. Az IKEA közösségi oldalain megtekinthetőek az IKEA katalógusokban és IKEA akciós újságokban közzétett IKEA akciós termékek és aktuális ajánlatok is.

További üzletek

Látta már a IKEA áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…