mömax - akciós újság lapozható, akció

Mömax

Mömax

06.07. – 2023.06.21.

Mömax

Mömax

05.25. – 2023.06.07.

Mömax

Mömax

05.11. – 2023.05.24.

Mömax

Mömax

04.27. – 2023.05.10.

Mömax

Mömax

03.23. – 2023.04.26.

Mömax akciós újság

A Mömax hazánk egyik legkedveltebb bútor áruházlánca, amely trendi és stílusos bútorairól, valamint fiatalos lakberendezési termékeiről és lakás kiegészítőiről ismert. A népszerű Mömax üzlethálózat rendszeresen hirdet meg akciós ajánlatokat, amelyek révén a vásárlók kedvezményes áron szerezhetnek bútorokat és kiegészítőket a lakás minden helyiségébe. Az aktuálisan érvényes Mömax akciók megtekinthetőek a Mömax katalógusában, amely rendszerint kéthetente jelenik meg. A Mömax akciós újság fotókkal gazdagon illusztrált prospektus, amely megközelítőleg 20 oldalnyi terjedelemben mutat be különféle kedvező áron megvásárolható Mömax akciós termékeket. A Mömax újságban meghirdetett kedvező árú bútordarabok és dekorációs termékek segítségével frissességet és fiatalságot vihet otthonába vagy akár irodájába is. A Mömax aktuális katalógusában talál ágyakat, székeket, asztalokat, stílusus Mömax kanapéket, továbbá fürdőszoba-, előszoba- és hálószoba bútorokat, emellett válogathat az üzlethálózat ajánlatai között rendszeresen megjelenő Mömax konyhabútor akciók közül is.

Online prospektus

Jelenleg a Mömax akciós lapozható, online kiadvány formájában érhető el, elsősorban környetvédelmi okok miatt. Számos neves üzlethálózathoz hasonlóan a Mömax is lezárta a nyomtatott prospektusok idejét, lépést tartva a korral, illetve a vásárlói igényekkel. Míg korábban a nyomtatott Mömax szórólapok elérhetőek voltak a Mömax áruházak bejáratánál, illetve a postaládában is sokat találkozhattak vele, addig napjainkban a Mömax online katalógusaiban teszi közzé legfrissebb ajánlatait és akcióit. Az aktuálisan érvényes Mömax reklámújság megtekinthető az üzlethálózat weboldalán, PDF formátumban. A Mömax online shop internetes áruházból akár le is töltheti a mobiltelefonjára Mömax online újságát, amelyet később bármikor átböngészhet. Emellett a Mömax akciós újság lapozható, online változatban megtekinthető a MrOferto portálon is.

A Mömax aktuális katalógusa

A népszerű lakberendezési áruház akciós ajánlatait tartalmazó Mömax akciós újság lapozható, online kiadvány általában kéthetente jelenik meg. A Mömax reklámújság kedvezményes ajánlatai között számos előnyös árú bútordarabot és lakásdekorációs terméket talál, amelyekkel fiatalos lendületet és egyediségét vihet otthonába, illetve irodájába. A Mömax aktuális katalógusában rendszeresen talál kiárusítási akciókat az előző szezon termékeiből, emellett számos szezonális ajánlat közül válogathat a prospektusban. A téli időszakban általában a beltéri bútorok és dekorációs cikkek a legkeresettebbek, így ezekben a hónapokban a ágyak, szekrények, Mömax komódok, asztalok, székek és ülőgarnitúrák szerepelnek leggyakrabban a Mömax katalógusainak lapjain. Nyáron a kültéri tevékenységek iránt megnövekedett érdeklődés miatt a nyugágyak és egyéb Mömax kerti bútorok kerülnek előtérbe az aktuális kínálatban, csakúgy, mint a rendszeresen megújuló Mömax akciós újságokban.

Az aktuálisan érvényes Mömax online katalógusban, az egyes termékekre kattintva bővebb információt szerezhet az árucikkekről, illetve azonnal meg is rendelheti őket a Mömax webáruházából. Az új Mömax akciós újság a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon még az előtt megjelenik, mielőtt érvénybe lépnének az új kedvezmények, így ha rendszeresen követi portálunkon, garantáltan nem marad le a népszerű Mömax üzlethálózat legfrissebb akciós ajánlatairól, emellett számos további ismert áruházlánc akciós újságát megtekintheti itt. Hasonló termékkínálatért kövesse a rendszeresen frissülő Jysk akciókat.

Egyedi online kedvezmények

A közkedvelt bútor áruházlánc a kétheti rendszerességgel megjelenő Mömax újságok nyújtotta akciók mellett exkluzív online akciókkal szolgál vásárlói számára. A Mömax webáruházában számos olyan terméket talál, amelyekre a kedvezmény kizárólag online rendelés esetén érvényes. Emellett érdemes követni a Mömax "Csak online" címkével megjelölt termékeit is, amelyek között bútorokat, lámpákat és kiegészítőket, köztük Mömax szőnyegeket és számos dekorációs cikket talál. Ezek a termékek nem kerülnek be a Mömax áruházak kínálatába, így érdemes követni a Mömax webáruház kínálatát.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál mindenki számára igénybe vehető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Akció gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a Mömax akciós újsága - rendszerint még azelőtt megjelenik, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Mömax lakberendezési áruházról

A Mömax friss és fiatalos lendületet képviselő bútorairól és lakberendezési cikkeiről ismert. A népszerű üzlethálózat fenntartható termékeivel központi kérdésnek tekinti a környezettudatosságot, emellett arra törekszik, hogy termékeit a lehető legelőnyösebb áron tudja kínálni vásárlói számára. A Mömax népszerű "trendben otthon" mottója nem csupán a kedvező áron megvásárolható lendületetes stílust képviselő termékekre vonatkozik, hanem a Mömax számos egyedi szolgáltatására is, amelyek mind segítséget nyújtanak a vásárlók számára álmaik otthonának kialakításában és berendezésében, mindezt kedvező áron.

A Mömax rendelkezik törzsvásárlói rendszerrel, amelynek köszönhetően további kedvezményekben részesülhet Ön is, a Mömax online újságokban meghirdetett ajánlatok mellett. A törzsvásárlói program résztvevői Mömax Club Card törzsvásárlói kártyára gyűjtik a pontokat, amelyeket a következő év kezdetétől válthatnak be kedvezményre, a kártyán összegyűlt pontok számától, illetve az addig leadott vásárlási összegtől függően.

A közkedvelt bútor áruházlánc további népszerű szolgáltatása a Mömax 3D-konyhatervezője, amely a Mömax szakképzett konyhatervezőivel időpontegyeztetés függvényében vehető igénybe. A népszerű szolgáltatás révén összeállíthatja álmai konyháját, ehhez pedig ihletet meríthet az akciós prospektusokban rendszeresen szereplő Mömax konyhabútor akciókból. A Mömax a megrendelt árucikkeknek nem csupán házhozszállítását vállalja, hanem akár helyben összeszerelést is kérhet a megvásárolt bútorra. Ha konyháját praktikus háztartási eszközökkel szeretné gazdagítani, érdemes átböngészni az aktuális Tupperware akciós újságot.

Termékkínálat

A Mömax bútor áruházak, valamint a Mömax online shop internetes áruház kínálatában szereplő termékek a legfrissebb trendeket követik, emellett rendkívül praktikusak. A termékek minden esetben szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Mömax árukínálatában mindent megtalál, amire szüksége lehet trendi és egyedi és egyben otthonos lakás vagy szoba kialakításához.

A Mömax akciós termékek, valamint az állandó kínálatban szereplő termékek között előszoba-, hálószoba-, nappali-, fürdőszoba-, valamint irodai és konyhabútorok széles választékával találkozhat. Válogathat a Mömax kanapék, ágyak, polcok , szekrények lámpák, főzőlapok és konyhai gépek gazdag felhozatalából, vagy szemezget a Mömax kerti bútorainak és nyugányainak kínálatából, amelyekkel remekül feldobhatja teraszát. Ezek a termékek mind megtalálhatóak az üzlethálózat állandó termékkínálatában, valamint a Mömax akciós termékek között. A Mömax katalógusok rendszeres követésével jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg mindezen termékeket. Emellett portálunkon megtekinthető a hasonló termékkínálatot bemutató Möbelix akciós katalógust is.

Mömax áruházak

A Mömax lakberendezési hálózat jelenleg 13 áruházat üzemeltet hazánk területén. A Magyarországon megtalálható üzletek közül a Mömax Budapesten és környékén 5 áruházat üzemeltet. A Mömax áruházai a vidéki nagyvárosokban is megtalálhatóak. Közülük népszerűek a Mömax pécsi, debreceni, miskolci és soproni üzletei.

A Mömax áruházai az alábbi magyarországi településeken találhatóak meg:

Település

Cím
Budapest III. kerületSzentendrei út 104, 1033 Budapest
Budapest XVII. kerület
Pesti út 2, 1173 Budapest
Budapest, Csepel
II. Rákóczi Ferenc út 277., 1214 Budapest
Budaörs
Sport utca 3., 2040 Budaörs
Nagytarcsa - Mömax Service-Center
Nyár u. 9-10., 2142 Nagytarcsa
Miskolc
József Attila út 67., 3527 Miskolc
Debrecen
Balmazújvárosi út 15., 4002 Debrecen
Nyíregyháza
Kosbor utca 3., 4400 Nyíregyháza
Kecskemét
Halasi út 2., 6000 Kecskemét
Szeged
Móravárosi krt. 12, 6725 Szeged
Pécs
Siklósi út 47., 7632 Pécs
Győr
Fehérvári út 5/b, 9023 Győr

Sopron

Virágfüzér út 2., 9400 Sopron

A Mömax üzletek hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 között tartanak nyitva, vasárnap pedig 10:00 és 18:00 között várjáka kedves vásárlókat. A Mömax nyitvatartási rendje minden áruházra egységesen vonatkozik, kivéve a nagytarcsai Mömax Service-Centert, amely hétfőtől péntekig 09:00 és 18:00 között, szombaton 10:00 és 20:00 között tart nyitva. Az ünnepi Mömax nyitvatartási rend felől az üzlethálózat közösségi oldalain és weboldalán tájákozódhat.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az aktuális termékkínálattal kapcsolatosan, továbbá a Mömax akciós újságokban meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal, illetve a termékek aktuális készlet információjával kapcsolatosan keresse bátran a Mömax ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségeken:

  • Telefonon: a Mömax ügyfélszolgálati vonalán, a +36-1/888-7250-es számon, illetve a webáruház csapatával a +36-1/888-7252-es vonalon,
  • Kapcsolatfelvételi kérdőív kitöltésével: elérhető elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "Kapcsolat" menüpontban", az "E-mail" mezőre klikkelve
  • E-mailben: az info@moemax.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: a MMXH Lakberendezési Kft., 1097 Budapest, Gyáli út 33. levelezési címen

A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Mömax ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi felületeken is, a Mömax Facebook, illetve Instagram oldalán. A Mömax Facebook oldalán megtekinthetőek a Mömax aktuális katalógusában szereplő termékajánlatok, valamint a törzsvásárlói akciók is. Az Instagramon pedig ihletet meríthet otthona berendezéséhez, illetve lakása csinosításához.

További üzletek

Látta már a mömax áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

A legújabb trendek az európai divatszíntéren

Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

Hogyan jött létre a népszerű lidl

Hogyan jött létre a népszerű lidl

A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

Vidám tavaszi tevékenységek

Vidám tavaszi tevékenységek

A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…