Praktiker - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Praktiker »

Praktiker szórólapok az Ön városában

Praktiker Budapest Praktiker Debrecen Praktiker Szeged Praktiker Miskolc Praktiker Pécs Praktiker Győr Praktiker Nyíregyháza Praktiker Kecskemét Praktiker Székesfehérvár Praktiker Szombathely Praktiker Szolnok Praktiker Kaposvár Praktiker Békéscsaba Praktiker Zalaegerszeg

Praktiker akciós újság lapozható

A Praktiker üzlethálózat hazánk egyik legnépszerűbb barkácsáruházlánca. A közkedvelt üzlethálózat rendszeresen szolgál vásárlói számára Praktiker akciókkal, amelyek megtekinthetőek a nyomtatott Praktiker katalógusokban, Praktiker akciós szórólapokban, valamint a portálunkon elérhető Praktiker akciós újság lapozható, online kiadványában is. A Praktiker akciós újság lapozható formában kéthetente, illetve havonta jelenik meg. Ugyancsak érdemes átlapozni az Euronics akciós újságok hasábjait, melyekben számos műszaki berendezést találni kedvező áron.

Ha építkezik vagy felújít, a Praktiker online katalógusokban, a Praktiker újság online változatában és a nyomtatott Praktiker akciós szórólapokban minden ehhez szükséges eszközt és alapanyagot megtalál. A Praktiker akciós újság aktuális kiadványa tájékoztatja a vásárlókat az érvényben lévő kedvezményes ajánlatokról és Praktiker akciókról, emellett a Praktiker akciós újságai számos hasznos tippet tartalmaznak építkezés, illetve lakás felújítás témakörben. Az aktuális Praktiker újság online lapozható változata a Praktiker weboldalán szintén megtekinthető.

Praktiker akciós újság aktuális kiadványa

A Praktiker katalógusaiban és Praktiker akciós újság aktuális kiadványaiban minden második héten frissülő akciós termékkínálatot talál. Az általános Praktiker akciós újság lapozható változatai mellett az üzlethálózat időnként tematikus Praktiker újságokat is kiad, amelyek általában egy hónapos érvényességi idővel rendelkeznek. A tematikus Praktiker akciós szórólapok az aktuális évszakhoz, illetve szezonhoz igazodó termékkínálatot mutatnak be. Nagyszerű árukínálattal rendelkeznek az Obi akciós katalógusok is.

A Praktiker akciós újság aktuális kiadványaiban lakás renováláshoz, építkezéshez szükséges alapanyagokat és eszközöket, kerti szerszámokat, bútorokat, háztartási kisgépeket, továbbá számos hasznos terméket talál kedvező áron. A Praktiker akciós szórólapja rendszeresen tartalmaz különféle Praktiker bútorokat, ezek közül népszerűek a Praktiker konyhabútor akciói. Emellett a Praktiker csempe kínálatában található számos termék is rendszeresen megjelenik a Praktiker online katalógusainak, valamint a nyomtatott Praktiker reklámújságok és Praktiker akciós szórólapok hasábjain. A Praktiker akciós újság lapozható, online változata fűtés- és hűtéstechnikai berendezéseket is rendszeresen tartalmaz, az aktuális szezonhoz igazodva. Hasonló termékkínálat található a Jysk akciós újság lapozható változataiban is.

Praktiker akciós újság következő kiadása

Ha időben szeretne értesülni a Praktiker üzlethálózat akciós ajánlatairól, érdemes rendszeresen ellátogatni a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálra. A Praktiker aktuális katalógusa és Praktiker akciós szórólapja mellett nálunk megtalálja a következő időszak kedvezményes ajánlatait és az elkövetkező Praktiker akciókat tartalmazó Praktiker lapozható akciós újságot is. Portálunkon a Praktiker online újság és Praktiker online katalógus már néhány nappal az előtt megjelenik, mielőtt az akciók érvénybe lépnének, így Önnek mindig bőven jut ideje kényelmesen átböngészni a Praktiker aktuális katalógusát, valamint a következő Praktiker újság online lapozható változatát is. A Praktiker katalógusok segítségével emellett megtervezheti a Praktiker áruházakban, köztük a Praktiker miskolci fiókjában, vagy a Praktiker webshopban történő vásárlását is.

A Praktiker újságokban meghirdetett akciós termékkínálat mellett számos kedvező ajánlattal szolgál a vásárlók számára a Praktiker webshop is. A népszerű barkácsáruház kedvezménnyel megvásárolható termékei megtekinthetőek a Praktiker honlapján, az "Ajánlatok" menüpontra kattintva. Emellett a webáruházban a "Kiárusítás" menüpontban is rengeteg leárazott termék található. Az üzlethálózat akciói közül kiemelten népszerűek a Praktiker Black Friday akciók. A Praktiker webáruházban elérhető akciók a Praktiker akciós újság lapozható változatához hasonlóan kéthetente frissülnek. Ha olcsó bútort szeretne vásárolni, keresse a Mömax aktuális akciós újságokat.

Praktiker termékkínálat

A Praktiker áruházaiban gazdag termékpaletta áll a vásárlók rendelkezésére a kertészeti eszközök, szerszámok, építkezési alapanyagok, műszaki cikkek, bútorok és lakáskiegészítők termékkategóriáiban. Emellett nyílászárókat, csaptelepeket, kisebb motoros és elektromos járműveket, strandcikkeket, lámpákat, izzókat és szőnyegeket egyaránt találni a Praktiker üzleteiben. Ezek a termékek mind rendszeres szereplői a Praktiker online katalógusoknak, valamint a nyomtatott Praktiker szórólapoknak és Praktiker újságoknak. Az IKEA áruházak lakáskiegészítők kínálata is bőséges. A Praktiker termékkínálata az aktuális évszaknak megfelelően változik, így nyáron a Praktiker kerti bútorok, kerti grillek, klíma berendezések és kertészeti eszközök kerülnek előtérbe, míg télen a fűtés technika és beltéri lakásdekorációs termékeké a főszerep. Érdemes kiemelni Praktiker csempe kínálatában szereplő számos terméket, a stílusos Praktiker konyhabútorokat és fürdőszobabútorokat. Hasonló termékkínálatért érdmes átlapozni az OBI aktuális katalógusát is.

Praktiker Plusz törzsvásárlói program

A Praktiker vállalat a hazánkban megtalálható barkácsáruházak egyik legjelesebb képviselője, amelynek áruházai országszerte magas látogatottságnak örvendenek. A Praktiker áruházak, valamint a Praktiker webshop számos minőségi, egyben pénztárcabarát terméket kínál mindazok számára, akik szeretnék csinosabbá varázsolni otthonukat, illetve építkezés vagy éppen ház- és lakás felújítás elébe néznek. A Praktikerhez hasonló termékkínátért tekintse meg portálunkon az
aktuálisan érvényben lévő Bauhaus tematikus katalógusokat.

Csatlakozzon a Praktiker törzsvásárlói programjához, és élvezze a tagság nyújtotta előnyöket! A Praktiker újságokban, Praktiker akciós szórólapokban és az online felületeken elérhető Praktiker lapozható akciós újságokban, valamint a Praktiker online katalógusokban és a Praktiker újság online változatában meghirdetett kedvezmények és Praktiker akciók mellett a Praktiker Plusz törzsvásárlók számos egyedi kedvezményben részülnek. A törzsvásárlói programhoz Praktiker kártya tartozik, amely online, valamint a Praktiker üzleteiben is igényelhető. Praktiker törzsvásárlóként azonnal értesülhet az áruház egyedi ajánlatairól, jelentős kedvezménnyel veheti igénybe a Praktiker egyes szolgáltatásait, aktuális vásárlása végösszegéből pedig az addig elért kedvezményhatár mértékének megfelelően kedvezménnyel vásárolhat.

Praktiker áruházak

A Praktiker vállalat jelenleg 20 áruházat üzemeltet hazánk területén. A Praktiker áruházak az ország számos nagyvárosában megtalálhatóak. Ezek közül négy Praktiker áruház a fővárosban kapott helyet. A Praktiker népszerű üzletei közé tartozik a Praktiker pécsi, szombathelyi és budaörsi áruháza, emellett nagy látogatottságnak örvend a Praktiker győri, Praktiker miskolci és kecskeméti áruháza is.

A magyarországi Praktiker áruházak az alábbi településeken találhatóak meg:

TelepülésCím
Budapest1152 Budapest, Városkapu u. 5.
Budapest1044 Budapest, Váci út 60–62.
Budapest1034 Budapest, Bécsi út 136.
Budapest1095 Budapest Mester u. 87.
Budaörs2040 Budaörs, Malomkő u. 3.
Szeged
6728 Szeged, Budapesti út 3.

Pécs

7634 Pécs, Makay István út 11.
Debrecen
4027 Debrecen, Füredi út 27.
Győr
9024 Győr, Szent Imre út 55.
Miskolc
3516 Miskolc, Pesti út 7.
Kecskemét
6000 Kecskemét, Kurucz tér 7.
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Orosi út 22–24.
Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 10.
Szolnok
5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1/a.
Kaposvár
7400 Kaposvár, Füredi út 99.

Vecsés

2220 Vecsés, Fő u. 246–248.
Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Balatoni út 44–46.
Békéscsaba
5600 Békéscsaba, Gyulai út 87.
Esztergom
2500 Esztergom, Dobogókői út 41.
Szombathely
9700 Szombathely, Rozsnyó út 1.

A Praktiker magyarországi áruházai nyitvatartanak a hét minden napján. Az áruházak egységes Praktiker nyitvatartási rend szerint működnek. A Praktiker üzletei hétfőtől szombatig 8:00 és 20:00 óra között, vasárnap 9:00-tól 17:00-ig tartanak nyitva. A Praktiker nyitvatartási rendje a Praktiker üzleteinek mindegyikére egységesen vonatkozik. Az üzlethálózat weboldalán az egyes áruházak, köztük a Praktiker győri, Praktiker miskolci, budapesti vagy a Praktiker pécsi áruházának elérhetőségei is megtekinthetőek.

A Praktiker mobilalkalmazásának köszönhetően immár nem szükséges Praktiker kártyáját magával hordania vásárlás során, az alkalmazás egyszerűen összekapcsolható a kártyával. Emellett az applikáción keresztül a Praktiker webshopban is vásárolhat.

Praktiker ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Praktiker aktuálisan érvényes ajánlataival kapcsolatban, valamint a Praktiker akciós újság aktuális kiadványában, a Praktiker akciós szórólapokban szereplő termékek elérhetőségével, készlet információjával kapcsolatos kérdésével bátran keresse a Praktiker ügyfélszolgálatát. A Praktiker ügyfélszolgálatának munkatársaival felvehető a kapcsolatot az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Praktiker ügyfélszolgálati vonalán, a +36 80 32 32 32-es számon,
  • E-mailben: az info@praktiker.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: a Praktiker Kft., 1095 Budapest, Mester utca 87. levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Praktiker ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Praktiker Facebook oldalán, valamint a Praktiker Instagram oldalán is, mindemellett érdemes feliratkozni a Praktiker YouTube csatornájára is. A Praktiker közösségi oldalain megtekinthető a Praktiker katalógusokban, Praktiker újságokban és Praktiker akciós újság lapozható változataiban közzétett akciós termékkínálat és az aktuális ajánlatok is.

Praktiker mikor nyit?

A Praktiker magyarországi áruházai nyitvatartanak a hét minden napján. Az áruházak egységes Praktiker nyitvatartási rend szerint működnek. A Praktiker üzletei hétfőtől szombatig 8:00 és 20:00 óra között, vasárnap 9:00-tól 17:00-ig tartanak nyitva. A Praktiker nyitvatartási rendje a Praktiker üzleteinek mindegyikére egységesen vonatkozik.

Hogyan lehet Praktiker törzsvásárlói kártyát igényelni?

A törzsvásárlói programhoz Praktiker kártya tartozik, amely online, valamint a Praktiker üzleteiben is igényelhető. Praktiker törzsvásárlóként azonnal értesülhet az áruház egyedi ajánlatairól, jelentős kedvezménnyel veheti igénybe a Praktiker egyes szolgáltatásait, aktuális vásárlása végösszegéből pedig az addig elért kedvezményhatár mértékének megfelelően kedvezménnyel vásárolhat.

További üzletek

Látta már a Praktiker áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

Három fenséges alma pite cecept

Három fenséges alma pite cecept

Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…