Akciós újságok | Otthon és kert | BAUHAUS

BAUHAUS - promóciós szórólap, akciós áru

BAUHAUS lejárt szórólapok »

BAUHAUS szórólapok az Ön városában

BAUHAUS Dunakeszi BAUHAUS Szigetszentmiklós BAUHAUS Maglód

Bauhaus katalógusok

A Bauhaus barkácsáruházlánc minőségi és megfizethető termékeivel, rengeteg vásárlóbarát szolgáltatásával kiemelt népszerűségnek örvend Európa-szerte, csakúgy, mint hazánkban. A közkedvelt üzlethálózat aktuális termékkínálatát tematikus Bauhaus katalógusokban mutatja be, amelyek különböző termékkategóriák szerint oszthatóak fel. A Bauhaus akciós katalógusai általában félévente jelennek meg. Az évente rendszerint kétszer frissülő Bauhaus akciós újságokban mindent megtalál, amire építkezés, lakás felújítás, kertrendezés vagy a otthona csinosításához szüksége lehet, az építési anyagoktól kezdve, a szerszám- és barkácsgépeken keresztül, a dekorációs termékekig. A népszerű üzlethálózat által kiadott Bauhaus újságok között fürdőszoba, konyha, padló, nyílászáró, festés, szerszámgépek, építési anyagok, csempék és padlók, illetve lakásdekorációs cikkek széles árukínálatát találja, a fenti termékkategóriák szerinti felosztásban.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon megtalálja a Bauhaus akciós újság lapozható, online változatát, amely rengeteg minőségi, megbízható, praktikus és egyben pénztárcabarát terméket tartalmaz. A Bauhaus online újságait kényelmesen átlapozhatja bármikor otthonából vagy út közben is. Az aktuálisan érvényben lévő Bauhaus online katalógusokat átböngészheti mobiltelefonjáról, tabletjéről vagy számítógépéről is. Portálunkon a Bauhaus online katalógusai mellett számos ismert hazai lakberendezési-, bútor- barkácsáruház akciós kiadványait megtalálja, köztük az IKEA vagy a Mömax aktuális katalógusát.

Interaktív, online prospektus

A népszerű barkácsáruház, lépést tartva a korral, illetve környezetvédelmi szempontok miatt immár nem ad ki nyomtatott katalógusokat. Az aktuálisan érvényben lévő ajánlatok a Bauhaus online katalógósaiban tekinthetőek meg. A tematikus Bauhaus katalógusok 20 és 50 oldal közötti terjdelemben mutatják be az üzlethálózat aktuális kínálatát. A Bauhaus újságok a termékeket fotó-, illetve videó illusztrációk kíséretében mutaták be. A katalógusokban a termékek ára mellett minden alapvető információt megtalál az adott árucikkről. Ha további információt kíván szerezni a Bauhaus online újságaiban szereplő bármely termékről, csak kattintson az adott termék fotójára. A rendszer azonnal átirányítja Önt a Bauhaus webshopjába, ahol részletesebb információt szerezhet, illetve az áruházak aktuális készleiről is tájékozódhat. Minőségi barkácskészleteket vásárolhat a Praktiker akciós újságoknak köszönhetően is.

Aktuális katalógusok

A Bauhaus barkács- és lakberendezési áruházlánc aktuális termékkínálatát több egyidejűleg érvényes prospektusban prezentálja. A Bauhaus katalógusai az üzlethálózat internetes áruházában megtalálható termékkategóriák szerint csoportosulnak. Így egyidejűleg elérhető a Bauhaus ajtókat és ablakokat bemutató prospektusa, a Bauhaus csempe és padlólap katalógusa, emellett konyhafelújítás, padlók, festés, lakásdekor, szerszámgépek és műhelyberendezési cikkek, építési anyagok, fürdőszoba árucikkek és okosotthon kategóriáiban mind különálló tematikus Bauhaus újságok érhetőek el. A tematikus, illetve szezonális Bauhaus akciós katalógusok nagyban megkönnyítik a vásárlók számára a termékkínálatban történő eligazodást.

A népszerű barkácsáruház által félévente kiadott Bauhaus akciós újságok lapozható, online kiadványaiban számos előnyös áron megvásárolható terméket talál, amelyek segítségével megépítheti és berendezheti otthonát, úgy, ahogyan mindig is szerette volna. A közkedvelt áruházlánc katalógusaiban beltéri és kültéri Bauhaus ajtók, ablakok, padlók, szerszámgépek, konyha- és fürdőszoba felszerelések közül válogathat, emellett szemezgethet a Bauhaus csempe és fali festék kínálatából vagy éppen a Bauhaus kerti bútorainak gazdag választékából. Portálunkon az összes érvényben lévő Bauhaus katalógust megtalálja, így bármikor áttekintheti az aktuális kínálatot.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Bauhaus katalógusait is - rendszerint még azelőtt megjelenik, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Bauhaus barkácsáruházról

A Bauhaus 1960-ban nyitotta meg első központi áruházát a németországi Mannheimban. A Bauhaus áruházak teljesen új koncepciót hívtak életre, hiszen korábban nem létezett olyan áruház, ahol festéket, építőanyagot, barkácseszközöket és lakberendezési cikkeket egy helyen lehetett volna beszerezni, így a Bauhaus e tekintetben igazi úttörőnek számít. A Bauhaus márkanév azonosítható a mindig megbízható és kiemelkedően magas minősséggel. A Bauhaus üzletekben a hobbi barkácsolók, valamint a vállalkozók és szakiparosok egyaránt megtalálnak minden alapanyagot és eszközt, amire munkájuk során szükség lehet.

A Bauhaus nem csupán minőségi termékeinek köszönhetően örvend kiemelkedő népszerűségnek, hanem nagyban hozzájárul számos vevőbarát szolgáltatása is. Ezek közé tartozik a Bauhaus Drive-in Arena, ahol minden nagyméretű, nehéz, illetve nagy mennyiségben szükséges alapanyagot megtalál, azonnal vihető állapotban. A Drive-in Arena területére egyszerűen csak behajt autójával, felpakolja a szükséges árut, majd kihajtásnál fizet a pénztárnál. A Bauhaus további népszerű szolgáltatása a "Városi kert" szakosztály, ahol az aktuális szezonban elérhető növények találhatóak meg. A palánták és vetőmagok mellett minden eszközt megtalál kertjének rendben tartásához, metszőollók, kapák, gereblyék, ásók és számos egyéb eszköz formájában. A népszerű barkácsáruház weboldalán emellett számos hasznos tippet, tanácsot és útmutatót talál.

Termékkínálat

Legyen szó hobbi ezermesterről vagy profi szakemberről, a Bauhaus gazdag és szerteágazó termékkínálatában mindenki garantáltan megtalálja, amit keres. Ha éppen építkezik, lakás felújításra készül, szeretné rendben tartani kertjét vagy csak a lakást szeretné feldobni, a Bauhausnál jó helyen jár, hiszen a Bauhaus üzletekben, valamint a Bauhaus webáruházában minden terméket, alapanyagot és eszközt megtalál, ami ehhez szükséges. 

Az áruház kiemelten népszerű termékei közé tartoznak a Bauhaus beltéri ajtók, kültéri ajtók és ablakok, fűtés- illetve hűtéstechnikai berendezések, medencék, strapabíró Bauhaus kerti bútorok, építkezési alapanyagok, világítástechnika és okos otthon készülékek. A Bauhaus kínálatában a faanyagtól kezdve, a zsalutéglán át, a térkövekig mindent megtalál, amik az építkezéshez szükségesek. Emellett nagy népszerűségnek örvend a katalógusokban is rendszeresen megjelenő, gazdag Bauhaus csempe kínálat, továbbá szerszámgépek és kézi szerszámok, burkolati tartozékok, festékek, lakásdekorációs kiegészítők, valamint a féléves prospektusokban szintén gyakran szereplő Bauhaus járólap akciók mind a Bauhaus közkedvelt árucikkei közé tartoznak.

Bauhaus áruházak

A Bauhaus üzletei nagy alapterületű, mintegy 20 000 négyzetméteren elhelyezkedő áruházak, amelyek 15 különböző termékcsoportban, megközelítőleg 120 ezer terméket kínálnak. A Bauhaus összes európai áruházának alapszerkezete megegyezik, ezzel is megkönnyítva a vásárlók számára a szerteágazó termékkínálatban történő eligazodást. A Bauhaus jelenleg 3 áruházat működtet Magyarország területén. A Bauhaus Budapest környékén üzemelteti mindhárom áruházát, Szigetszentmiklós, Dunakeszi és Maglód városában. A Magyarországon működő Bauhaus áruházak az alábbi címeken találhatóak meg:

TelepülésCím

Dunakeszi

2120 Dunakeszi, Pallag utca 9.
Maglód2234 Maglód, Esterházy János u. 7.1.
Szigetszentmiklós
2310 Szigetszentmiklós, Városkert u. 1.

A Bauhaus üzleteiben, illetve a Bauhaus webshopban leadott online rendelés esetén igényelhető a Bauhaus házhozszállítási szolgáltatása, emellett a megrendelt áru átvehető a kiválasztott Bauhaus áruházban vagy átvételi pontokon.

A Bauhaus áruházai hétfőtől péntekig 7:30 és 21:00 óra között, szombaton 08:00-tól 21:00-ig, vasárnap pedig 08:00 és 18:00 között várják a vásárlókat és érdeklődőket. A Bauhaus nyitvatartási rendje egységesen vonatkozik mindhárom hazai áruházra. Látogasson el a Bauhaus dunakeszi, maglódi vagy szigetszentmiklósi áruházába, és fedezze fel az üzlethálózat gazdag termékkínálatát.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Bauhaus aktuális termékkínálatával, az egyes áruházak készlet információjával, illetve a Bauhaus akciós katalógusokban meghirdetett ajánlatokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Bauhaus ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken:

 • Telefonon: a Bauhaus ingyenes ügyfélszolgálati vonalán, a +36 80 18 18 18-as számon
 • E-mailben: az ugyfelszolgalat@bauhaus.hu elektronikus címen
 • Postai úton: a Bauhaus Szakáruházak Kereskedelmi Bt., 2120 Dunakeszi, Pallag utca 9. levelezési címen

  Az itt felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Bauhaus ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Bauhaus Facebook, illetve Instagram oldalán. A Facebookon megtalálja az aktuális termékkínálat legnépszerűbb darabjait, emmellett rengeteg hasznos ötletet talál barkácsolás építkezés, lakás felújítás kert rendezés, illetve lakberendezés terén. Mindezek mellett feliratkozhat a Bauhaus Youtube csatornájára is, ahol számos oktatóvideót talál építkezés, festés, padlóburkolás, a kert-, illetve terasz rendezés, valamint a konyha- és fürdőszoba megfelelő felszereléséhez és berendezéséhez.

  További üzletek

  Látta már a/az BAUHAUS áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Keresettek még

  Obi szórólap Praktiker aktuális katalógus Tupperware akció Diego szórólap Tchibo kávéfőző akció Merkury Market akciós újság Starkl újság

  Legfrissebb cikkek

  Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

  Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

  A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

  Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

  Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

  Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

  Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

  Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

  A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…

  Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

  Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

  Az új év gyakran kapcsolódik az új fogadalmakhoz és az új kezdetekhez. Sokan kitűznek maguk elé célokat és terveket arra, hogy hogyan javítsák meg az…