BAUHAUS - promóciós szórólap, akciós áru

BAUHAUS - AJTO

BAUHAUS - AJTO

05.11. – 2023.12.31.

BAUHAUS - ENERGIAHATEKONYSAG

BAUHAUS - ENERGIAHATEKONYSAG

05.11. – 2023.12.31.

BAUHAUS - Szakember

BAUHAUS - Szakember

04.06. – 2023.08.31.

BAUHAUS - Kertepites

BAUHAUS - Kertepites

04.06. – 2023.08.31.

Bauhaus

Bauhaus

01.05. – 2023.06.30.

Lejárt szórólapok BAUHAUS »

Bauhaus katalógusok

A Bauhaus barkácsáruházlánc minőségi és megfizethető termékeivel, rengeteg vásárlóbarát szolgáltatásával kiemelt népszerűségnek örvend Európa-szerte, csakúgy, mint hazánkban. A közkedvelt üzlethálózat aktuális termékkínálatát tematikus Bauhaus katalógusokban mutatja be, amelyek különböző termékkategóriák szerint oszthatóak fel. A Bauhaus akciós katalógusai általában félévente jelennek meg. Az évente rendszerint kétszer frissülő Bauhaus akciós újságokban mindent megtalál, amire építkezés, lakás felújítás, kertrendezés vagy a otthona csinosításához szüksége lehet, az építési anyagoktól kezdve, a szerszám- és barkácsgépeken keresztül, a dekorációs termékekig. A népszerű üzlethálózat által kiadott Bauhaus újságok között fürdőszoba, konyha, padló, nyílászáró, festés, szerszámgépek, építési anyagok, csempék és padlók, illetve lakásdekorációs cikkek széles árukínálatát találja, a fenti termékkategóriák szerinti felosztásban.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon megtalálja a Bauhaus akciós újság lapozható, online változatát, amely rengeteg minőségi, megbízható, praktikus és egyben pénztárcabarát terméket tartalmaz. A Bauhaus online újságait kényelmesen átlapozhatja bármikor otthonából vagy út közben is. Az aktuálisan érvényben lévő Bauhaus online katalógusokat átböngészheti mobiltelefonjáról, tabletjéről vagy számítógépéről is. Portálunkon a Bauhaus online katalógusai mellett számos ismert hazai lakberendezési-, bútor- barkácsáruház akciós kiadványait megtalálja, köztük az IKEA vagy a Mömax aktuális katalógusát.

Interaktív, online prospektus

A népszerű barkácsáruház, lépést tartva a korral, illetve környezetvédelmi szempontok miatt immár nem ad ki nyomtatott katalógusokat. Az aktuálisan érvényben lévő ajánlatok a Bauhaus online katalógósaiban tekinthetőek meg. A tematikus Bauhaus katalógusok 20 és 50 oldal közötti terjdelemben mutatják be az üzlethálózat aktuális kínálatát. A Bauhaus újságok a termékeket fotó-, illetve videó illusztrációk kíséretében mutaták be. A katalógusokban a termékek ára mellett minden alapvető információt megtalál az adott árucikkről. Ha további információt kíván szerezni a Bauhaus online újságaiban szereplő bármely termékről, csak kattintson az adott termék fotójára. A rendszer azonnal átirányítja Önt a Bauhaus webshopjába, ahol részletesebb információt szerezhet, illetve az áruházak aktuális készleiről is tájékozódhat. Minőségi barkácskészleteket vásárolhat a Praktiker akciós újságoknak köszönhetően is.

Aktuális katalógusok

A Bauhaus barkács- és lakberendezési áruházlánc aktuális termékkínálatát több egyidejűleg érvényes prospektusban prezentálja. A Bauhaus katalógusai az üzlethálózat internetes áruházában megtalálható termékkategóriák szerint csoportosulnak. Így egyidejűleg elérhető a Bauhaus ajtókat és ablakokat bemutató prospektusa, a Bauhaus csempe és padlólap katalógusa, emellett konyhafelújítás, padlók, festés, lakásdekor, szerszámgépek és műhelyberendezési cikkek, építési anyagok, fürdőszoba árucikkek és okosotthon kategóriáiban mind különálló tematikus Bauhaus újságok érhetőek el. A tematikus, illetve szezonális Bauhaus akciós katalógusok nagyban megkönnyítik a vásárlók számára a termékkínálatban történő eligazodást.

A népszerű barkácsáruház által félévente kiadott Bauhaus akciós újságok lapozható, online kiadványaiban számos előnyös áron megvásárolható terméket talál, amelyek segítségével megépítheti és berendezheti otthonát, úgy, ahogyan mindig is szerette volna. A közkedvelt áruházlánc katalógusaiban beltéri és kültéri Bauhaus ajtók, ablakok, padlók, szerszámgépek, konyha- és fürdőszoba felszerelések közül válogathat, emellett szemezgethet a Bauhaus csempe és fali festék kínálatából vagy éppen a Bauhaus kerti bútorainak gazdag választékából. Portálunkon az összes érvényben lévő Bauhaus katalógust megtalálja, így bármikor áttekintheti az aktuális kínálatot.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Bauhaus katalógusait is - rendszerint még azelőtt megjelenik, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Bauhaus barkácsáruházról

A Bauhaus 1960-ban nyitotta meg első központi áruházát a németországi Mannheimban. A Bauhaus áruházak teljesen új koncepciót hívtak életre, hiszen korábban nem létezett olyan áruház, ahol festéket, építőanyagot, barkácseszközöket és lakberendezési cikkeket egy helyen lehetett volna beszerezni, így a Bauhaus e tekintetben igazi úttörőnek számít. A Bauhaus márkanév azonosítható a mindig megbízható és kiemelkedően magas minősséggel. A Bauhaus üzletekben a hobbi barkácsolók, valamint a vállalkozók és szakiparosok egyaránt megtalálnak minden alapanyagot és eszközt, amire munkájuk során szükség lehet.

A Bauhaus nem csupán minőségi termékeinek köszönhetően örvend kiemelkedő népszerűségnek, hanem nagyban hozzájárul számos vevőbarát szolgáltatása is. Ezek közé tartozik a Bauhaus Drive-in Arena, ahol minden nagyméretű, nehéz, illetve nagy mennyiségben szükséges alapanyagot megtalál, azonnal vihető állapotban. A Drive-in Arena területére egyszerűen csak behajt autójával, felpakolja a szükséges árut, majd kihajtásnál fizet a pénztárnál. A Bauhaus további népszerű szolgáltatása a "Városi kert" szakosztály, ahol az aktuális szezonban elérhető növények találhatóak meg. A palánták és vetőmagok mellett minden eszközt megtalál kertjének rendben tartásához, metszőollók, kapák, gereblyék, ásók és számos egyéb eszköz formájában. A népszerű barkácsáruház weboldalán emellett számos hasznos tippet, tanácsot és útmutatót talál.

Termékkínálat

Legyen szó hobbi ezermesterről vagy profi szakemberről, a Bauhaus gazdag és szerteágazó termékkínálatában mindenki garantáltan megtalálja, amit keres. Ha éppen építkezik, lakás felújításra készül, szeretné rendben tartani kertjét vagy csak a lakást szeretné feldobni, a Bauhausnál jó helyen jár, hiszen a Bauhaus üzletekben, valamint a Bauhaus webáruházában minden terméket, alapanyagot és eszközt megtalál, ami ehhez szükséges. 

Az áruház kiemelten népszerű termékei közé tartoznak a Bauhaus beltéri ajtók, kültéri ajtók és ablakok, fűtés- illetve hűtéstechnikai berendezések, medencék, strapabíró Bauhaus kerti bútorok, építkezési alapanyagok, világítástechnika és okos otthon készülékek. A Bauhaus kínálatában a faanyagtól kezdve, a zsalutéglán át, a térkövekig mindent megtalál, amik az építkezéshez szükségesek. Emellett nagy népszerűségnek örvend a katalógusokban is rendszeresen megjelenő, gazdag Bauhaus csempe kínálat, továbbá szerszámgépek és kézi szerszámok, burkolati tartozékok, festékek, lakásdekorációs kiegészítők, valamint a féléves prospektusokban szintén gyakran szereplő Bauhaus járólap akciók mind a Bauhaus közkedvelt árucikkei közé tartoznak.

Bauhaus áruházak

A Bauhaus üzletei nagy alapterületű, mintegy 20 000 négyzetméteren elhelyezkedő áruházak, amelyek 15 különböző termékcsoportban, megközelítőleg 120 ezer terméket kínálnak. A Bauhaus összes európai áruházának alapszerkezete megegyezik, ezzel is megkönnyítva a vásárlók számára a szerteágazó termékkínálatban történő eligazodást. A Bauhaus jelenleg 3 áruházat működtet Magyarország területén. A Bauhaus Budapest környékén üzemelteti mindhárom áruházát, Szigetszentmiklós, Dunakeszi és Maglód városában. A Magyarországon működő Bauhaus áruházak az alábbi címeken találhatóak meg:

TelepülésCím

Dunakeszi

2120 Dunakeszi, Pallag utca 9.
Maglód2234 Maglód, Esterházy János u. 7.1.
Szigetszentmiklós
2310 Szigetszentmiklós, Városkert u. 1.

A Bauhaus üzleteiben, illetve a Bauhaus webshopban leadott online rendelés esetén igényelhető a Bauhaus házhozszállítási szolgáltatása, emellett a megrendelt áru átvehető a kiválasztott Bauhaus áruházban vagy átvételi pontokon.

A Bauhaus áruházai hétfőtől péntekig 7:30 és 21:00 óra között, szombaton 08:00-tól 21:00-ig, vasárnap pedig 08:00 és 18:00 között várják a vásárlókat és érdeklődőket. A Bauhaus nyitvatartási rendje egységesen vonatkozik mindhárom hazai áruházra. Látogasson el a Bauhaus dunakeszi, maglódi vagy szigetszentmiklósi áruházába, és fedezze fel az üzlethálózat gazdag termékkínálatát.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Bauhaus aktuális termékkínálatával, az egyes áruházak készlet információjával, illetve a Bauhaus akciós katalógusokban meghirdetett ajánlatokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Bauhaus ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken:

 • Telefonon: a Bauhaus ingyenes ügyfélszolgálati vonalán, a +36 80 18 18 18-as számon
 • E-mailben: az ugyfelszolgalat@bauhaus.hu elektronikus címen
 • Postai úton: a Bauhaus Szakáruházak Kereskedelmi Bt., 2120 Dunakeszi, Pallag utca 9. levelezési címen

  Az itt felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Bauhaus ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Bauhaus Facebook, illetve Instagram oldalán. A Facebookon megtalálja az aktuális termékkínálat legnépszerűbb darabjait, emmellett rengeteg hasznos ötletet talál barkácsolás építkezés, lakás felújítás kert rendezés, illetve lakberendezés terén. Mindezek mellett feliratkozhat a Bauhaus Youtube csatornájára is, ahol számos oktatóvideót talál építkezés, festés, padlóburkolás, a kert-, illetve terasz rendezés, valamint a konyha- és fürdőszoba megfelelő felszereléséhez és berendezéséhez.

  További üzletek

  Látta már a BAUHAUS áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

  Legfrissebb cikkek

  Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

  Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

  Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

  Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

  Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

  Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

  Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

  Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

  A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

  A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

  A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

  A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…