Diego - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Diego »

Diego katalógus

A népszerű Diego franchise üzlethálózat kínálatában szőnyegek, függönyök, laminált padlók és számos típusú padlóburkolat és praktikus kiegészítő érhető el. Az üzlethálózat kollekciója évente két alkalommal frissül, amely megtekinthető a Diego őszi-téli katalógusában, valamint a Diego tavaszi-nyári prospektusában. A Diego katalógusaiban kategóriák szerinti elrendezésben találja meg az egyes termékeket. Legyen szó a Diego laminált padló-, vinyl padló-, tapéta-, vízálló padló-, függöny-, szőnyeg-, padlószőnyeg- vagy a Diego műfű kínálatáról, az otthona berendezéséhez és csinosításához mindent terméket áttekinthető formában megtalál Diego katalógusaiban. Az évente kétszer kiadott Diego újság fényképekkel gazdagon illusztrált kiadvány, amelyben minden egyes termékről megtalálja a szükséges információkat.

A Diego online katalógusa elérhető a vállalat honlapján, letölthető PDF formátumban, így az aktuális termékkollekciót bemutató Diego katalógust elmentheti akár mobiltelefonjára, akár tabletjére későbbi megtekintésre. Az aktuálisan érvényben lévő Diego online katalógus megtekinthető a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon is, számos kedvelt lakberendezési áruház, drogéria vagy élelmiszer kiskereskedelmi hálózat akciós újsága mellett.

Havi Diego akciós újság

A Diego a féléves kollekciót bemutató tavaszi-nyári, illetve Diego őszi-téi katalógus mellett havonta jelenteti meg az aktuális kedvezményeket tartalmazó Diego akciós újságot. A Diego szórólapjában számos kedvezményes áron megvásárolható terméket tartalmaz. A technológia és a haladás korát éljük, ezért a Diego honlapján elképesztő kedvezményekkel teli szórólap áll a vásárlók rendelkezésére. Az újságokban meghirdetett Diego akciók az üzlethálózat törzsvásárlói programjában résztvevő vásárlók számára kedveznek. Az akciók keretén belül a Diego kártya tulajdonosai akár 30%-os kedvezményben részesülhetnek a Diego szórólapjában szereplő termékek vásárlására esetén. A havonta megjelenő Diego akciós újságokban megtekintheti az akciós Diego laminált padló, vízálló padló és vinyl padló kínálatot, szemezgethet a Diego akciós szőnyegek választékából, emellett válogathat a Diego függöny akcióiból is.

Aktuális katalógus és szórólap

A Diego katalógusa az üzlethálózat félévente megújuló kollekcióját, illetve a Diego üzletekben és a Diego webshopban elérhető termékkínálatot mutatja be áttekinthető, termékkategóriákba rendezett formában. Az üzlethálózat aktuális kollekciója a féléves Diego őszi-téli katalógusban, valamint a tavaszi-nyári katalógusban tekinthető meg. A Diego online katalógus több mint száz oldalnyi terjedelemben mutatja be az üzlethálózat aktuális termékkínálatát, fotókkal kiegészítve. A terjedelmes Diego katalógus kategóriánként osztályozva prezentálja a termékkínálatot. A Diego időközönként külön tematikus prospektusokat is kiad, amelyek közül érdemes kiemelni a Diego szőnyeg katalógusát, függöny katalógusát, laminált padló kínálatát vagy éppen a Diego tapéta katalógusát.

Az aktuális kollekciót bemutató féléves Diego katalógusok mellett az üzlethálózat minden hónapban megújuló egyedi Diego akciókkal kedveskedik a törzsvásárlói programban résztvevő Diego kártya tulajdonosai számára. Ezeket a kedvezményes ajánlatokat az üzlethálózat havi rendszerességgel kiadott Diego akciós újságokban teszi közzé. Az aktuális Diego szórólap különböző kategóriájú termékek széles skáláját tartalmazza. Az érvényben lévő Diego újságban megtekintheti az aktuális Diego szőnyeg akciókat, tapéta akciót vagy függöny akciókat. A Diego szórólapjában szereplő termékeket Klubkártya tulajdonosként kedvezményes áron vásárolhatja a Diego áruházakban csakúgy mint a vállalat internetes boltjában.

A Diego akciós újság portálunkon még azt megelőzően megjelenik, hogy az új szórólap akciós ajánlatai érvénybe lépnének, így Ön kényelmesen átböngészheti mind a féléves Diego katalógust, mind a havonta megjelenő akciós újságot, s felfedezheti az üzlet legjobb ajánlatait. Hasonló termékkínálatért érdemes áttekinteni a Möbelix akciós szórólapját.

Outlet akciók

A Diego akciós újságokban havonta meghirdetett kedvezmények mellett a népszerű üzletehálózat egyedi kiárusítási akciókkal is rendszeresen kedveskedik vásárlói számára, amelyek keretén belül akár 50%-os kedvezményben részesülhet a Diego akciókban résztvevő termékek megvásárlása során. Az outlet akciók a webáruházai vásárlás esetén, valamint a Diego üzletekben történő vásárlás esetén egyaránt érvényesek.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért a MrOferto portálon mindig megtalálja a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapokat és katalógusokat.

Akció- és kedvezmény gyűjtőportálunkon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Diego akciós újságot is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt az új akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Diego kereskedelmi hálózatról

A padlóburkolatokkal, függönnyel és tapétával kereskedő Diego népszerű franchise kereskedelmi hálózatként működik. A Diego termékfilozófiájához hozzátartozik, hogy kiváló minőségű termékeket közvetít elérhető áron, fix kollekció keretén belül. A kollekció évente kétszer cserélődik, így a Diego a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonra mindig megújuló kínálattal szolgál vásárlói számára. A Diego Kft. jelenleg 3 országban képviselteti magát: Magyarországon, Szlovákiában és Romániában, közel 150 áruházzal. Magyarországon 95 áruházzal van jelen.

A cég a kezdetekben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyeg forgalmazásával indult, majd rövidesen vidéki kiskereskedők kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. A Diego franchise alapú nagykereskedelmi tevékenységét 1995-ben kezdte meg. A Diego kiemelt népszerűségét széles skálájú áruválasztékáinak, minőségi minőségi termékeinek és előnyös szolgáltatásainak köszönheti. Szakképzett szaktanácsadás, szállítás, szerelés és szőnyegszegés, függönyvarrás vagy a padlóburkolat bármely egyéb átalakítása mind elérhetőek Diego szolgáltatásainak keretén belül.

Termékkínálat

A Diego padlóburkolatok, függönyök, szőnyegek és műfüvek széles skáláját kínálja vásárlóinak. Az üzlethálózat kínálatában különféle típusú szőnyegeket és PVC padlókat talál eredeti kivitelben és stílusban a kényelmes élet érdekében. Az üzlethálózat minden árukategóriája minőségi és megbízható termékekkel szolgál. A Diego további népszerű termékei közé tartoznak a szőnyegek, amelyeket a legújabb trendek ihlettek, a trendi szőnyegek mellett a klasszikus darabok is fellelhetők az üzlet kínálatában különböző típsokban és méretekben. A Diego akciós szőnyegekkel is rendszeresen kedveskedik vásárlói számára, amelyek megtekinthetőek az aktuális Diego újságban. Hasonló nagyszerű árukínálattal rendelkeznek a Praktiker akciós katalógusok is.

A Diego további népszerű termékei a laminált padlók, amelyeket kiemelkedően magas minőség, strapabírás, hosszú élettartam jellemez. A Diego kínálatában megtalálható laminált padlókat akár szakember segítsége nélkül is lerakhatja. Ha függönyt keres otthonába, a Diego kínálatában rengeteg szép és egyedi darab közül válogathat. A függöny nem csupán dekoratív funkciót tölt be, hanem védelmet is nyújt a kívülről érkező kíváncsiskodó szemekkel szemben. A Diego kínálatában különféle színű, anyagú, mintájú és méretű függönyöket találni, amelyek minden ablakhoz illeszkednek. Ha különleges falfelülettel szeretné felfrissíteni otthonát, válassza a Diego tapétákat. A Diego tapéták és poszterek segítségével könnyen és gyorsan megváltoztathatja otthona stílusát, hangulatát és színeit. A Diego kínálatában papír és gyapjúrostos tapéták egyaránt szerepelnek.

Diego üzletek

A Diego napjainkban 95 üzletet működtet Magyarország területén. A Diego áruházak megtalálhatóak az ország vidéki nagyvárosaiban, emellett a Diego Budapesten és vonzáskörében is számos üzletet működtet. A fővárosi üzletek mellett népszerűek a Diego debreceni, szegedi, győri vagy miskolci áruházai is. A Diego hazai áruházainak pontos címe és elérhetősége megtekinthető az üzlethálózat honlapján, az "Áruházaink" menüpontot kiválasztva.

A Diego nyitvatartási rendje településenként, illetve üzletenként eltér. Egyes Diego áruházak nyitvatartanak a hét minden napján, míg a többi Diego üzlet hétfőtől szombatig várja a vásárlókat. A Diego nyitvatartási információi áruházak szerinti lebontásban megtekinthetőek a Diego webshopjában. Látogasson el az Önhöz legközelebbi Diego áruházba, és fedezze fel a népszerű üzlethálózat gazdag termékkínálatát. Kövesse az aktuális Diego akciókat és rendezze be otthonát a Diego pénztárcabarát és minőségi termékeivel.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Diego aktuális termékkínálatával, az aktuális Diego katalógusban és szórólapban szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal a Diego ügyfélszolgálatát. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Élő chaten: elérhető a Diego weboldalán, a "Kapcsolat" menüpontban, az oldal jobb alsó sarkában,
 • Telefonon: a +36 29 567 677 ügyfélvonalon,
 • E-mailben: az ugyfelszolgalat@diego.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: Diego Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., 2372 Dabas, Beton út 26. levelezési címen.

     A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Diego ügyfélszolgálatával a közösségi hálón is, a Diego Facebook, illetve Instagram oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a havonta megjelenő Diego akciós újságokban, valamint a Diego outlet akcióiban szereplő kiemelt termékek.

     További üzletek

     Látta már a Diego áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Legfrissebb cikkek

     Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

     Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

     Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

     A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

     A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

     A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

     Három fenséges alma pite cecept

     Három fenséges alma pite cecept

     Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…