Akciós újságok | Otthon és kert | OBI

OBI akciós újság

OBI

06.01. – 2024.06.30.

A szórólap megtekintése
OBI

05.03. – 2024.05.31.

A szórólap megtekintése
OBI

03.31. – 2024.04.30.

A szórólap megtekintése
OBI

03.01. – 2024.03.31.

A szórólap megtekintése

OBI lejárt szórólapok »

OBI szórólapok az Ön városában

OBI Budapest OBI Szeged OBI Miskolc OBI Győr OBI Nyíregyháza OBI Kecskemét OBI Székesfehérvár OBI Szolnok OBI Tatabánya OBI Sopron OBI Kaposvár OBI Veszprém OBI Békéscsaba OBI Eger OBI Nagykanizsa OBI Dunaújváros OBI Szekszárd OBI Gyöngyös OBI Budaörs OBI Siófok OBI Fót OBI Keszthely OBI Budakalász

OBI akciós újság lapozható formában

Az OBI akciós újsága havonta jelenik meg, s remek ajánlatok kínál azok számára, akik szeretik a minőséget, de nem szeretnének túl sokat költeni. Az OBI újság a legkülönfélébb termékeket mutatja be, különös tekintettel az évszaknak megfelelő eszközökre és anyagokra. Legyen szó a kertrendezésről, építkezéshez szükséges OBI csempe kollekciókról, vagy éppen a lakásfelújításhoz nélkülözhetetlen OBI beltéri ajtókról, az OBI akciós újság lapozható változata számos megoldást kínál. Az olyan népszerű termékek, mint az OBI kerti bútorai, tapéta kollekciói és az OBI laminált padlók rendszeresen megjelennek az OBI újságban. Az OBI katalógusának akciói változatosak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Aktuális havi OBI újság

Az OBI minden hónapban gondoskodik róla, hogy a szezonális igényekhez igazodó akciókkal lepje meg vásárlóit. Az OBI akciós újság lapozható kiadványában a tavaszi kertrendezéstől kezdve az őszi lakásfelújításon át a téli ünnepek dekorációjáig minden évszakban található specifikus ajánlat. Az OBI katalógusában számos termékkategória szerepel, melyek közül érdemes kiemelni az OBI járólap akcióit. Időnként külön magazin is megjelenik az OBI akciós újság mellett, amely tematikusan közelít meg bizonyos projektterületeket, mint például a kerti munkák vagy a beltéri design újraértelmezése. Ezek a kiadványok nem csak akciókról szólnak, hanem inspirációt is nyújtanak az otthoni projektekhez. A Diego akciós újsága szintén remek ajánlatokkal szolgál a lakás berendezéséhez.

OBI termékek

Az OBI termékek választékában kiemelt helyet foglalnak el a lakásfelújítás és dekoráció alapvető elemei, mint az OBI csempe választéka, amely változatos design-ban és méretben érhető el, hogy mindenki megtalálja a tökéletes darabot otthona számára. Az OBI beltéri ajtó választéka is figyelemre méltó, a klasszikus fenyőtől az elegáns modern stílusokig minden igényt kielégít. A falak új életre keltésére az OBI tapéta kollekciója kínál számtalan lehetőséget, legyen szó finom mintás vagy merész, szemrevaló designról. A padlók tekintetében az OBI laminált padló kínálata különösen népszerű a vásárlók körében, köszönhetően a termékek magas kopásállóságának és könnyű telepíthetőségének. Mindezen termékeket, legyen szó az OBI járólapról vagy bármely másik kategóriáról, az OBI webshopon keresztül is megvásárolhatjuk, ahol az OBI járólap akciók további kedvezményekkel csábítanak.

OBI webshop

Az OBI webshopnak köszönhetően otthonunk kényelméből vásárolhatjuk meg a népszerű barkácsáruház temrékeit. Az OBI online felülete könnyen használható, és lehetőséget nyújt a termékek széles választékának böngészésére. Az OBI webshopjában található részletes termékleírások és vásárlói vélemények segítenek a döntéshozatalban. Az OBI online webáruházban rendszeresen találhatók kizárólagos online akciók is. Hasonló ajánlatokat a Bauhaus katalógusában találunk.

OBI áruházak

Magyarországon összesen 30 OBI áruház található, melyek számos nagyvárosban elérhetőek, köztük Győrött, Miskolcon, Pécsett vagy Szegeden. Az OBI nyitvatartása minden áruházban egységes. Az OBI nyitvatartásta hétfőtől szombatig 8 és 20 óra között, míg vasárnap 8 és 18:00 óra között alakul, bár ez eltérhet az egyes helyszíneken. Az OBI áruházak könnyen megközelíthető helyeken találhatóak, ahol szakértői tanácsadás is várja azokat, akiknek szükségük van egy kis útmutatásra a termékválasztáshoz. 

Kapcsolat

Az OBI vevőszolgálata az alábbi módokon érhető el:

  • Telefon: +36 80 21 22 23
  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • E-mail: uzenet@obi.hu
  • Közösségi háló: Facebook, Instagram, YouTube
  • Posta: az OBI Hungary Retail Kft., Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097, Budapest

További információ az OBI akciós újságokat, szolgáltatásokat vagy az OBI termékeket illetően a https://www.obi.hu/ weboldalon olvasható.

Hány OBI áruház van Magyarországon?

Magyarországon jelenleg összesen 30 OBI áruház található. Ezek az áruházak széles termékkínálattal és szakértői tanácsadással állnak az ügyfelek rendelkezésére​.

Hogyan alakul az OBI nyitvatartása?

Az OBI áruházak általában hétfőtől szombatig 8:00-tól 20:00-ig, míg vasárnap 8:00-tól 18:00-ig tartanak nyitva. Fontos megjegyezni, hogy ez az információ eltérhet az egyes helyszíneken, ezért érdemes előre tájékozódni az adott áruház specifikus nyitvatartási idejéről.

Milyen nemzetiségű cég az OBI?

Az OBI német nemzetiségű vállalat, amelyet 1970-ben alapítottak Hamburgban. A vállalat székhelye Észak-Rajna-Vesztfália tartomány egyik városában, Wermelskirchenben található, és a Tengelmann csoport részét képezi .

További üzletek

Látta már a/az OBI áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Praktiker katalógus Tupperware akciós szórólap Bauhaus katalógus Diego újság Merkury Market szórólap Starkl kertészet katalógus

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…