OBI - promóciós szórólap, akciós áru

Akciós újságot keresünk az Ön számára... Kérjük, próbálja meg újra később.

OBI szórólapok az Ön városában

OBI Budapest OBI Szeged OBI Miskolc OBI Győr OBI Nyíregyháza OBI Kecskemét OBI Székesfehérvár OBI Szolnok OBI Tatabánya OBI Sopron OBI Kaposvár OBI Veszprém OBI Békéscsaba OBI Eger OBI Nagykanizsa OBI Dunaújváros

OBI akciós újság

Az OBI hazánk egyik vezető barkácsáruháza, amelynek állandó termékkínálatában minden eszköz és alapanyag megtalálható, amire építkezés, lakásfelújítás, kertrendezés, kertészkedés vagy a lakás csinosítása soran szükség lehet. Az állandó kínálatban szereplő árukínálat mellett a népszerű barkácsáruház rendszeresen hirdet meg kedvezményes ajánlatokat, amelyek megtekinthetőek az OBI akciós újságokban. Az áruház által kiadott OBI katalógusok általában kéthetente jelennek meg. Az OBI újságok tematikus kiadványok, amelyek mindig az adott szezonhoz és évszakhoz illő termékeket kínálnak a vásárlók számára rendkívül kedvező áron. A havonta kétszer megjelenő OBI reklámújságokban minőségi beltéri bútorokat, stílusos kerti bútorokat, szerszámokat, gépeket és különféle építőanyagokat talál. Emellett az OBI szórólapoknak gyakori szereplői az OBI medence, járólap-, valamint az OBI kerti bútor akciói.

Az OBI akciós újságában kínált bútorokkal és lakberendezési OBI termékekkel berendezheti otthonát úgy, ahogy mindig is szerette volna. A tematikus OBI katalógusokban minden megtalálható, ami egy igazán lakályos otthon kialakításához szükséges. Az OBI aktuális katalógusa megtalálható minden OBI áruház bejáratánál nyomtatott formában, emellett portálunkon elérhető az OBI akciós újság lapozható, online kiadványa is, számos népszerű üzlethálózat akciós katalógusa mellett.

Az OBI aktuális katalógusa

A népszerű barkácsáruház mindig naprakész ajánlatokkal várja a vásárlókat az OBI áruházakban, valamint az OBI webshopban. Az üzlethálózat által kéthetente kiadott OBI újság olyan termékínálatot tartalmaz, amely vásárlók igényeihez igazodik, emellett szezonális akciókban bővelkedő árukínálatot mutat be. Adott időszakban egymással párhuzamosan akár több tematikus OBI katalógus is érvényben lehet.

Míg a hidegebb, téli hónapokan a beltér, valamint a lakáskultúra kap elsődleges szerepet az OBI online újságaiban és nyomtatott katalógusaiban, addig a nyári időszakban a kültéri bútorok, terasz kiegészítők és kertészeti eszközöké a főszerep. Így az adott szezontól függően szemezgethet az OBI kerti katalógusából, amelyben a kertgondozáshoz szükséges eszközök szerepelnek, átlapozhatja az OBI kerti bútor katalógusát, válogathat akár az OBI csempe akciói keretén belül megvásárolható kedvezményes árú termékek közül vagy az OBI laminált padló ajánlataiból. Ha elérhető árú és minőségi építőanyagokat és bútorokat keres, érdemes átlapozni az aktuális Merkury Market szórólapot is.

Online lapozható tematikus katalógusok

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon megtekinthető OBI újság online lapozható kiadványának köszönhetően mindig időben tudomást szerezhet a legfrissebb kedvezményekről. Mindenképpen megéri rendszeresen ellátogatni portálunkra, hiszen nálunk az OBI aktuális katalógusa még az előtt megjelenik, mielőtt az akciók érvénybe lépnének. Az OBI online katalógusai segítségével előre megtervezheti a bevásárlást, így garantáltan nem fogja meglepetés érni a fizetés során. Az OBI online katalógusához hasonló termékkínálatot a Praktiker akciós katalógusaiban talál.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál mindenki számára igénybe vehető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük az OBI akciós újság is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

Az OBI barkácsáruházról

Az OBI Magyarország egyik legkedveltebb barkácsáruháza, amely Európa számos országában működtet áruházakat. Az OBI állandó és szezonális árukínálatában minden termék megtalálható, amelyekre építkezésnél, lakásfelújításnál, kertrendezésnél, a terasz vagy a lakás dekorálásánál szüksége lehet. Az OBI termékkínálata négy területet foglal magában: a lakáskultúrát, a műszaki árukat, az építkezéshez és felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti árut. Az OBI vevő bázisa egyrészt az egyéni vásárlókból áll (egyedül élők, családok, a legkülönbözőbb korcsoportú férfiak és nők), másrészt pedig a hobbi barkácsolók képezik az OBI célrétegét. 

A közkedvelt vállalat több áruházat működtet országszerte, a hazai nagyvárosokban, emellett elérhető az OBI webshop is, ahonnan szintén megrendelhetőek a népszerű barkácsáruház termékei. A népszerű Diego katalógusokban és szórólapokban szintén számos terméket talál kedvező áron otthona berendezéséhez és csinosításához.

Termékkínálat

Az OBI széleskörű termékkínálatában minden hobbi barkácsoló, ezermester és hivatásos szakember megtalálja a munkájához szükséges alapanyagokat és eszközöket. Emellett az üzlethálózat honlapján, az OBI magazinban, számos hasznos tipp érhető el kezdő barkácsolók számára. Az OBI webáruházában kategóriák szerinti felosztásban találhatóak meg az egyes termékek. Válogathat az építkezés, kert, műszaki cikkek, lakáskultúra, konyha és fürdőszoba termékkategóriák közül. Emellett az "ajánlatok" meünpontban megtekinthetőek az OBI akciós újság lapozható, online kiadványában közzétett akciós termékek is.

Ha építkezésre szánta el magát, vagy lakás felújításba szeretne kezdeni, a legjobb helyen jár, hiszen az OBI webshopban és az OBI áruházaiban építőanyagok, OBI laminált padlók, faáru, burkolati tartozékok vagy az OBI csempe akcióiban kínált termékek gazdag felhozatalából válogathat. Az OBI termékek széleskörű kínálatából nem hiányoznak a hagyományos kézi és elektromos szerszámok, kályhák, autótartozékok, vasáru és a háztartási kisgépek sem. Háztartási gépeket és elektronikai cikkeket kedvező áron vásárolhat az Euronics aktuális akciós újsága segítségével is. Az OBI-nál a lakás vagy a kerti berendezéséhez beltéri bútorok, lámpák, tapéták, kandallók, lakástextíliák és rengeteg kiegészítő közül válogathat, amelyek rendszeres szereplői az OBI aktuális katalógusainak, köztük OBI bútor katalógusainak, kerti katalógusainak, illetve az OBI kerti bútor katalógusainak.

OBI áruházak

Az OBI jelenleg 30 áruházat működtet hazánk területén, amelyek az ország nagyvárosaiban helyezkednek el. Az OBI Budapesten hat áruházat működtet. A fővárosi áruházak mellett népszerűek a vidéki OBI üzletek is, köztük az OBI győri, debreceni vagy szegedi áruházai. Az OBI áruházai a hét minden napján nyitvatartanak, egységesen az általános OBI nyitvatartási rend szerint.

Az OBI magyarországi áruházai hétfőtől szombatig 8:00 és 20:00 óra között, vasárnap 8:00 és 18:00 óra között várják a vásárlókat. Az OBI áruházak az alábbi településeken találhatóak meg:

TelepülésCím
Békéscsaba5600 Békéscsaba, Andrássy út 58.
Budakalász
2011 Budakalás, Omszk park 2.
Budaörs
2040 Budaörs, Budapark
Budapest, Köki
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75/a
Budapest, Soroksári út
1095 Budapest, Soroksári út. 33.
Budapest, Soroksár
1239 Budapest, Bevásárló utca 6.
Budapest, Albertfalva
1117 Budapest, Savoya Park, Hunyadi u. 23.
Budapest, Fogarasi út
1148 Budapest, Fogarasi út 28-54.
Budapest, Szent Imre út
1046 Budapest, Szent Imre u. 1.
Debrecen
4031 Debrecen, Kishatár u.7
Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Venyimi út 5-7.
Eger
3300 Eger, Rákóczi út 102.
Fót
2151 Fót, Fehérkő utca 2.
Gyöngyös
3200 Gyöngyös, Vásár út 4.
Győr
9023 Győr, Fehérvári út 3.
Kaposvár
7400 Kaposvár, Dr. Kaposváry Gy. u. 2.
Kecskemét
6000 Kecskemét, Izsáki út 12/b
Keszthely
8360 Keszthely, Frech Miklós u. 4
Miskolc
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 103.
Nagykanizsa
8800 Nagykanizsa, Récsei út 30.
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, László u. 8-10.
Pécs
7622 Pécs, Siklósi út 37
Siófok
8600 Siófok, Vak Bottyán u. 36.
Sopron
9400 Sopron, Határdomb u. 3.
Szeged, Szabadkai út
6725 Szeged, Szabadkai út 7.
Szeged, Szatymazi utca
6724 Szeged, Szatymazi u. 33.
Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Budai út 41
Szekszárd
7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos utca 89.
Szolnok
5000 Szolnok, Felső Szandai rét 2.
Tatabánya
2800 Tatabánya, Győri út 11.
Veszprém
8200 Veszprém, Külső Kádártai út 1.

Az OBI konkrét üzleteiben elérhető szolgáltatások pontos listája megtekinthető az üzlethálózat honlapján. Az ünnepi OBI nyitvatartási rendről az aktuális OBI szórólapból vagy közösségi hálón tájékozódhat.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az aktuális termékkínálattal kapcsolatosan, továbbá az OBI akciós katalógusokban meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal, illetve a termékek aktuális készlet információjával kapcsolatosan keresse az OBI ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségeken:

  • Telefonon: a +36 80 21 22 23 ingyenesen hívható ügyfélvonalon,
  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, a "kapcsolatfelvétel" menüpontban, a konkrét tárgy és kérdés kiválasztásával
  • E-mailben: az uzenet@obi.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: az OBI Hungary Retail Kft., Könyves Kálmán krt. 12-14. 1097, Budapest levelezési címen

A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot az OBI ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az OBI Facebook, illetve Instagram oldalán. Az OBI Facebook oldalán megtekinthetőek az OBI akciós katalógusban közzétett termékajánlatok, az Instagramon pedig rengeteg hasznos tippet és ötletet tesznek közzé, amelyekből ihletet meríthet lakás felújítás-, berendezés vagy építkezés terén.

További üzletek

Látta már a OBI áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

Három fenséges alma pite cecept

Három fenséges alma pite cecept

Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…