Starkl - akciós újság lapozható, akció

Akciós újságot keresünk az Ön számára... Kérjük, próbálja meg újra később.

Starkl katalógus

A Starkl kertészeti áruda Európa-szerte ismert növényküldő webáruház, amely növények hatalmas választékával szolgál a vásárlók számára. A népszerű webáruház félevente megjelenő Starkl katalógusaiban mutatja be aktuális kínálatát és áruválasztékát. A Starkl őszi katalógusában, illetve a Starkl tavaszi katalógusában mindig az aktuális szezonnak megfelelő termékkínálatot talál. A Starkl katalógusának minden terméke megrendelhető a cég által üzemeltetett Starkl webshopban, emellett a Starkl rendelés leadható akár telefonon keresztül vagy rendelési űrlap kitöltésével is. A Starkl kert katalógusaiban növények hatalmas választékából szemezgethet, amelyben balkonnövények, díszfák, díszcserjék, bogyós gyümölcsök, citrusfélék, gyümölcsfák, díszfüveket, örökzöldek, szőlők, tápoldatokat és virághagymák, egyaránt szerepelnek. Emellett a Starkl rózsa választéka is hatalmas.

Online katalógus

A Starkl tavaszi katalógusa, valamint a Starkl őszi katalógusa elérhető a vásárlók és érdeklődők számára mind nyomtatott mind online formában. Nyomtatott formában a Starkl ingyenes katalógusa a cég internetes áruházán keresztül igényelhető. A Starkl katalógus rendeléséhez a személyes adatokat, illetve szállítási címet szükséges csupán megadni. Emellett a korral lépést tartva, az aktuális Starkl katalógus a népszerű növényküldő webáruház honlapján is elérhető bárki számára. A Strakl kertészet webáruházában megtalálható Starkl online katalógus PDF formátumban akár le is tölthető mobiltelefonra, táblegépre vagy laptopra. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén megtalálható a Starkl online katalógusa, lapozható formában.

Aktuális ajánlatok

A Starkl évente két katalógust ad ki, amelyekben az aktuális időszakban megrendelhető összes növény, tápoldat, illetve vetőmag megtekinthető. A népszerű növényküldő webáruház minden évben kiadja a Starkl tavaszi katalógust, illetve a Starkl őszi katalógust. Míg a Starkl tavaszi katalógusában szereplő termékek januártól áprilisig rendelhetőek meg, addig a Starkl őszi katalugusára vonatkozó rendelések augusztustól októberig adhatóak le. A Starkl kertészet katalógusa jól átlátható szerkezet szerint épül föl, s a benne megtalálható termékek kategóriánkénti felosztásában találhatóak meg. A Starkl kert katalógusában balkonnyövények, terasznövények, balkonzöldségek és gyümölcsök, díszcserjék, fenyőfélék, tápoldatok, virághagymák kategóriái közül válogathat, emellett a Starkl rózsák hatalmas választékát mutatja be katalógusában. 

A Starkl kertészet katalógusa több mint 100 oldalnyi terjedelmű, fotó illusztrációkkal ellátott kiadvány, amely mind nyomtatott, mind online formában elérhető. A nyomtatott formájú Starkl katalógus rendeléséhez a cég weboldalán megtalálható űrlapot szükséges kitölteni, míg az online katalógus igénylése esetén az aktuális prospektust elektronikus postafiókjába kapja meg megjelenéskor.

Interaktív prospektus

A Starkl igyekszik megkönnyíteni vevői számára a vásárlás menetét, éppen ezért cég weboldalán elérhető Starkl online katalógust interaktív kiadvány formájában teszi közzé. A Starkl katalógusában az egyes termékekre kattintva a rendszer azonnal átirányítja a felhasználót a Starkl kertészet webáruházába, ahol azután a termékek meg is rendelhetőek. Ha szeretné kicsinosítani kertjét, érdemes átlapozni a Praktiker akciós katalógusát is.

Online akciók

Az népszerű kertészeti áruda a Starkl katalógusok szezonális kínálatot bemutató prospektusai mellett egyedi online akciókkal is rendszeresen kedveskedik vásárlóinak. A Starkl akciós ajánlatai rövidebb, rendszerint egy hétig tartó érvényességgel rendelkeznek. A Starkl webshop akciós ajánlatai megtekinthetőek a cég honlapján, a "Csoport kedvezmények", "Kedvezmény", valamint a "Kollekciók" menüpontokban. Az itt megtekinthető akciós ajánlatok általában 3 vagy 5-nél magasabb darabszámban történő rendelés esetén érvényesek. Az online akciókról a Starkl Facebook oldalán is rendszeresen tájékoztatja vásárlóit. 

A következő időszak ajánlatai

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportál ingyenesen elérhető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlóknak a spórolásban, csakúgy, mint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért a MrOferton mindig megtalálhatóak a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós újságok. Portálunkon a népszerű üzlethálózatok kedvezményes ajánlatait és aktuális áruválasztékát tartalmazó akciós katalógusok - beleértve a Starkl katalógust us - rendszerint még azt megelőzően megtekinthetővé válnak, mielőtt az adott szórólapokban szereplő akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok legújabb ajánlatairól, s kényelmesen, otthonról megtervezheti a bevásárlást. Ha élő növényeket szeretne vásárolni, érdemes megtekinteni a Bauhaus aktuális ajánlatait is.

A Starkl növényküldő webáruházról

A Starkl növényküldő webáruház és kertészeti áruda hosszú múltra visszatekintő cég, amelynek alapítója Josef Starkl volt. Starkl rózsanemesítéssel foglalkozott Csehország területén, és elsőként vezette be az élő növények csomagküldő szolgálattal történő szállítását, az 1990-es években. Josef Starkl halála után fia vette át a cég vezetését, aki a 2000-es években elindította a Starkl kertészet webáruházát. A Starkl növényküldő áruház szolgáltatásai napjainkban 8 európai országban érhetőek el, köztük Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Romániában, Ausztriában, Lengyelországban, Olaszországban és Németországban. 

A Starkl internetes áruházában nem csupán a termékek megrendelésére van lehetőség, hanem a Starkl blogon rengeteg hasznos cikket olvashat növényápolás és kertészkedés témakörében.

Termékkínálat

A Starkl kínálatában számtalan fajtájú élő növény, vetőmag, növénytáp szerepel. A kínálat félévente változik az aktuális szezonnak megfelelően, s megtekinthető a Starkl ingyenes katalógusában, valamint a www.starkl.hu e-shopban. Mind a Starkl katalógusban, mind a webáruházban jól átlátható, kategóriák szerinti elrendezésben tekinthetőek meg az egyes termékek. A termékkínálatban balkonnövények, bogyós gyümölcsök, citrusfélék, rózsák, virághagymák, gyümölcsfák, gyógynövények, kúszónövények, díszcserjék, örökzöldsek, sövények és tápoldatok egyaránt egyaránt szerepelnek. 

Starkl rendelés és szállítás

A Starkl termékei helyszínileg nem vásárolhatóak meg, hiszen a Starkl üzlettel vagy áruházzal nem rendelkezik. A termékek megvásárlására a Starkl webshopon keresztül, telefonos rendeléssel vagy a nyomtatott Starkl katalógusban megtalálható rendelési űrlap kitöltésével van lehetőség. A Starkl online rendelés esetén, regisztrált felhasználói számára állandó, 5%-os kedvezménnyel kedveskedik, amely a webáruházban elérhető összes termékre érvényes.

Szállítási és fizetési feltételek

A Starkl kertészet a megrendelt termékeket mindig ültetési időben szállítja, éppen ezért pontos szállítási idő nem adható meg. Az egyes növények szállítási ideje nagy mértékben függ az időjárástól, valamint a megrendelések beérkezésének sorrendjétől. Az egyes termékek becsült szállítási ideje a webáruház minden termékénél fel van tüntetve. A Starkl a kínálatban szereplő élő növényeket ültetési időben szállítja ki, az alábbiak szerint:

 • Februártól: vetőmagok
  A vetőmagok szállítása külön, a többi megrendeléstől függetlenül történik.
 • Márciustól: eprek, rózsák, magastörzsű rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.
 • Március vége - május: balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.

Amennyiben olyan termékeket rendel, amelyeknek eltér a szállítási ideje, abban az esetben a Starkl rendelés szállítása a későbbi időpontban történik. A növények szállítása természetesen kérhet külön is, ebben az esetben a cég kétszer számol fel szállítási és csomagolási költséget.

A  Starkl szállítási, illetve és csomagolási költségként 1 990 Ft-ot számol fel a gyümölcsfák, magastörzsű rózsák és a magastörzsű bogyósok rendelése esetén, a többi növény esetében a szállítás díja 1 690 Ft. Ehhez 490 Ft biztosítási költséggel kell számolni. A vetőmagok rendelése esetén a szállítási díj 1 990 Ft. A magyarországi webshopban megrendelt termékek szállítás kizárólag országhatáron belül történik. A Starkl csomagjainak kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi, a fizetés pedig csakis utánvéttel lehetséges.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Starkl növényküldő áruház aktuális ajánlataival, a Starkl katalógusában szereplő termékek elérhetőségével, illetve a házhozszállítással kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Starkl ügyfélszolgálatához. A cég vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36/94/329-700 és a +36/94/310-955 vezetékes, illetve mobiltelefonos ügyfélvonalakon,
 • E-mailben: a katalogus@starkl.hu, a szaktanacs@starkl.hu vagy a reklamacio@starkl.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a Starkl Kert Kft., 9700 Szombathely, Géfin Gyula utca 5. levelezési címen.

      A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Starkl ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Starkl Facebook oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalán ismertetőket talál a legnépszerűbb növényekről, emellett a Starkl aktuálisan érvényben lévő akciós ajánlatairól tájékozódhat.

      További üzletek

      Látta már a Starkl áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

      Legfrissebb cikkek

      A legújabb trendek az európai divatszíntéren

      A legújabb trendek az európai divatszíntéren

      Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

      Hogyan jött létre a népszerű lidl

      Hogyan jött létre a népszerű lidl

      A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

      Vidám tavaszi tevékenységek

      Vidám tavaszi tevékenységek

      A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

      Randi ruha tippek

      Randi ruha tippek

      Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…