Akciós újságok | Divat és cipő | Deichmann

Deichmann - promóciós szórólap, akciós áru

Deichmann lejárt szórólapok »

Deichmann szórólapok az Ön városában

Deichmann Budapest Deichmann Debrecen Deichmann Szeged Deichmann Miskolc Deichmann Pécs Deichmann Győr Deichmann Nyíregyháza Deichmann Kecskemét Deichmann Székesfehérvár Deichmann Szombathely Deichmann Szolnok Deichmann Érd Deichmann Tatabánya Deichmann Sopron Deichmann Kaposvár Deichmann Veszprém Deichmann Békéscsaba Deichmann Zalaegerszeg Deichmann Eger Deichmann Nagykanizsa Deichmann Dunaújváros Deichmann Dunakeszi Deichmann Hódmezővásárhely Deichmann Baja

Deichmann akciós újság

Hatalmas a cipő és táskaválaszték, rendkívül előnyös szolgáltatások és kedvező árak emelték a Deichmann üzleteket a legkedveltebb cipőüzletek közé. Az üzlet a rendszeresen frissített Deichmann akciós újságban kedvezményes ajánlatokkal várja a vásárlókat, lehetővé téve számukra, hogy minőségi termékeket vásároljanak kedvező áron.

A Deichmann újsága a legújabb kollekciókat, valamint az aktuális  Deichmann leárazásokban részt vevő termékeket is bemutatja, kiemelve a divatirányzatokat és a kedvezményeket. Különösen népszerűek a Deichmann női cipő akciói. Ezen felül egész évben kedvezményeket kínálnak üzleteikben és az internetes boltjukban egyaránt a különféle Deichmann cipő akciók keretein belül. A Deichmann katalógusai online is elérhetők, így a vásárlók otthonról böngészhetnek, tájékozódhatnak a termékek részleteiről és döntést hozhatnak vásárlásaik előtt. Érdemes továbbá átlapozni más divatterméket árusító boltok katalógusait is, melyekben szintén rengeteg hasznos tippet és tanácsot találni az aktuális terendekkel kapcsolatban. Ilyenek a Bonprix akciós katalógusok is.

Aktuális Deichmann újság

A népszerű cipő kereskedelmi vállalat minden héten frissíti a Deichmann akciós újságot, amely számos vonzó ajánlatot kínál a vásárlók számára. Az aktuális Deichmann katalógus nem csak a legújabb férfi, gyermek és Deichmann akciós női cipőket mutatja be, hanem széles választékot kínál táskákból és kiegészítőkből is. Ezek a termékek a Deichmann táska katalógusában is megtekinthetőek.

Különösen kedvelt a Deichmann "2-t fizet, 3-at vihet" akciója, amely jelentős megtakarítást kínál, főként nagyobb vásárlások esetén. A Deichmann újságokban gyakran találhatók szezonális leárazások is, beleértve az olyan népszerű eseményeket, mint a Deichmann Black Friday, amikor jelentős kedvezmények érhetőek el a teljes termékválasztékra, beleértve a cipőket, kiegészítőket és táskákat. Emellett a Deichmann online akciókkal is kedveskedik a vásárlónak, amelyek kifejezetten az online rendelésekre érvényesek a Deichmann webshopban. Ha kedvező árú ruházati cikkeket keres, érdemes átböngészni az aktuális Kik katalógust is.

Deichmann katalógus következő kiadása

A MrOferto.hu oldalon nem csak a jelenlegi Deichmann akciós katalógusok érhetőek el, hanem a közelgő időszak kedvezményes ajánlatai is. A Deichmann akciós újságja már a hivatalos érvényesség előtt elérhető, lehetőséget adva a vásárlóknak arra, hogy előzetesen megtervezzék vásárlásaikat. Fontos tájékozódni a legfrissebb Deichmann akciókról és más üzletek kedvezményeiről is, mivel az ajánlatok gyakran korlátozott készletre vonatkoznak.

A Deichmann következő heti akciós ajánlatait a heti rendszerességgel frissülő Deichmann hírlevélben is kézbesíti. Fedezze fel a legjobb Deichman akciós cipőket és vásároljon kényelmesen akár otthona nyugalmából, akár az Önhöz legközelebb eső Deichmann üzletek egyikében. Nagyszerű kedvezményekkel találkozhat a Pepco katalógusok hasábjain is.

Deichmann termékkínálat

A Deichmann-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen a magyar piacon az egyik legnépszerűbb üzletlánc, mely cipőket és táskákat kínál kedvezményes áron. Magyarország mellett a világ több mint 30 országában üzemeltet boltokat. Az üzlethálózat férfi, női és gyerekcipők széles választéka kínálja kedvező áron. Folyamatosan megújuló nyári, téli, tavaszi és őszi kollekciók szerepelnek a kínálatban, amelyek közül a Deichmann női csizma kollekciói, sportcipő választéka kiemelten népszerűek. A magas minőség és a kedvező árak magától értetődőek. A Deichmann üzletekben továbbá garantáltan nagyszerű divatos kiegészítőket találni cipőihez. Fedezze fel a Deichman cipő akcióit, és vásároljon minőségi termékeket akciós áron. Érdems megtekinteni a kedvezményes árakat kínáló H&M akciós ajánlatait is.

A Deichmann divatos női, férfi és gyerek cipőket és kiegészítőket kínál minden korosztály számára jó minőségben és kedvező áron. Ennek köszönhetően Európa legnagyobb, több mint egy évszázados hagyományokkal rendelkező kiskereskedője. A Deichmann üzleteiben található saját női cipőmárkák közé tartozik a Graceland, az 5th Avenue és a Catwalk. A férfiak Memphis One, Gallus vagy AM Shoe márkák közül választhatnak, és vannak gyerekeknek szánt modellek, pl. a Bobbi Shoes-tól, a Cortinától és a Cupcake Couture-től. A Victory, Adidas, Nike, Puma, Fila sportmárkák teszik teljessé a kínálatot. A Deichmann kínálatának elengedhetetlen részét képezik a kiegészítők, elegáns és sportos kézitáskák, pénztárcák és egyéb apróságok, melyek megtalálhatók az egyes Deichman táska katalógusokban. A cipőápolás eszközei szinén a kínálat részét képezik. A termékek palettáját ajándékkártyák teszik teljessé.

A Deichmann története

1913-ban Heinrich Deichmann feleségével, Julie-val együtt megnyitotta az első Deichmann cipőboltot a németországi Essen városában. A kis családi manufaktúra idővel Európa egyik legnagyobb cipőláncává bővült. Jelenleg a világ több mint 30 országában találhatja meg a Deichmann üzleteket. Az üzletlánc a mai napig kizárólag saját forrásból finanszírozott családi vállalkozás. Deichmann üzletei hazánkban szinte minden közép- és nagyvárosban megtalálhatók.

Deichmann üzletek

Magyarország-szerte több mint 100 Deichmann üzlet működik. A legnépszerűbb üzletek közé tartozik a Deichmann budapesti üzletei. A Deichmann nyitvatartási ideje helytől és üzlettípustól függően eltérő. A legkedveltebb Deichmann üzletek nyitvatartása az alábbi táblázatban olvasható. 

Üzlet neveCímNyitvatartás
Deichmann Corvin1082 Budapest, Futó utca 37-45., Corvin PlazaHétfő - péntek: 10:00 - 21:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00
Deichmann Aréna1087 Budapest, Kerepesi út 9., Aréna MallHétfő - péntek: 10:00 - 21:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00
Deichmann Debrecen4031 Debrecen, Stop Shop, Kishatár u. 34/BHétfő - szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00
Deichmann Miskolc3525 Miskolc, Szentpáli út 2-6, Miskolc PlazaHétfő - szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00
Deichmann Pécs7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 11., ÁrkádHétfő - szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Deichmann Szombathely

9700 Szombathely, Viktória u. 12., Szombathely CenterHétfő - szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00
Deichmann Dunaújváros2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 2., Duna UdvarHétfő - szombat: 08:00 - 19:00
Vasárnap: 09:00 - 17:00
Deichmann Szolnok5000 Szolnok, Ady Endre őt 15, Pelikán BevásárlóközpontHétfő - szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 09:00 - 14:00
Deichmann Szeged6724 Szeged, Rókusi körút 42-64., TescoHétfő - szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 09:00 - 18:00
Deichmann Esztergom2500 Esztergom, Dobogókői út 84., Zone BevásárlóparkHétfő - szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

A konkrét egységekre vonatkozó pontos Deichmann nyitvatartási adatok megtekinthetőek a Deichmann üzlethálózat honlapján, az "üzleteink" menüpontban, a település, majd a konkrét üzlet kiválasztásával.

Azok számára, akik a Deichmann online rendelést választják, a megrendelt termékek házhozszállítását futárszolgálata végzi. A házhozszállítás mellett a csomag átvehető személyesen is Deichmann üzletek egyikében az egyes Deichmann nyitvatartási idők keretein belül, vagy átvehető a kiválasztott postán is. A csomagok szállítási ideje 3-5 munkanap. A Deichmann fiókkal rendelkező vásárlók csomagjukat könnyedén nyomon követhetik online is.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Deichmann különböző üzlettípusainak termékkínálatát vagy az aktuális Deichmann akciókat illető kérdésekkel kapcsolatosan felvehető a kapcsolat a Deichmann ügyfélszolgálatával az alábbi módokon:

  • Telefonon: a Deichmann +36 80 840 840-as ügyfélszolgálati vonalán hétfőtől péntekig 08:00 -17:00 óra között.
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a Deichmann online felületén, az ügyfélszolgálat menüpontban.
  • E-mailben: az ugyfelszolgalat@deichmann.com címen.
  • Postai úton: Deichmann Cipőkereskedelmi Kft., Kassák Lajos u. 19-25. 6. emelet, H-1134 Budapest címen.

Ha nem szeretne lemaradni a Deichmann aktuális ajánlatairól és a Deichmann online akcióiról, kövesse a Deichmann Facebook oldalát, így mindig értesülni fog az üzlet legfrissebb híreiről. A Deichmann Facebook oldalán megtalálhatók a Deichmann katalógusában közzétett akciós ajánlatok. Emellett a Deichmann üzlethálózat Instagram fiókkal is rendelkezik, ahol rengeteg hasznos információ található. 

Hol van Deichmann?

Magyarország szerte több mint 100 Deichmann üzlet működik. Deichmann üzletei hazánkban szinte minden közép- és nagyvárosban megtalálhatók. A legnépszerűbb üzletek közé tartozik a Deichmann Budapest üzletei. Látogasson el a Deichmann üzletek egyikébe az Deichmann nyitvatartási idők keretein belül és szerezze be a család lábbelijét kedvező áron.

További üzletek

Látta már a/az Deichmann áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Pepco újság Bonprix akció H&M kuponkód Takko kedvezmény

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…