dm - akciós újság lapozható, akció

dm magazin

dm magazin

06.08. – 2023.06.30.

dm Májusi magazin

dm Májusi magazin

04.27. – 2023.05.31.

dm Áprilisi magazin

dm Áprilisi magazin

03.30. – 2023.04.30.

dm Márciusi magazin

dm Márciusi magazin

03.02. – 2023.03.31.

dm Márciusi magazin expressz

dm Márciusi magazin expressz

03.16. – 2023.03.31.

dm akciós újság

A dm Magyarország egyik vezető drogéria hálózata, amely nem csupán hazánkban, hanem a környező országokban is kiemelt népszerűségnek örvend. A közkedvelt dm üzlethálózat rendszeresen hirdet meg kedvezményes ajánlatokat, amelyek megtekinthetőek az aktuálisan érvényes dm magazinban. A népszerű drogéria hálózat általában havi, esetenként kétheti rendszerességgel adja ki kedvező ajánlatait és akciós termékeket tartalmazó dm katalógust. A havi rendszerességgel megjelenő dm újság kozmetikai cikkeket, háztartási drogériát, egészséges élelmiszereket tartalmaz, emellett a baba-mama termékek, lakásdekorációs cikkek, vitaminok és táplálékkiegészítők szintén rendszeresen szerepelnek dm akciós újságainak lapjain.

Az aktuálisan érvényes dm akciós katalógus hagyományos nyomtatott formátumban megtalálható a dm üzletek bejáratánál. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon pedig megtekintheti a dm újság online lapozható változatát, amely segítségével otthona kényelméből megtervezheti a következő bevásárlást. Emellett a dm akciós újság lapozható, online kiadványa elérhető a népszerű drogéria hálózat honlapján is. A dm webshopjában minden terméket megegyező áron vásárolhat meg az aktuális dm katalógusban szerepelő árakkal.

Akciók helyett tartósan alacsony árak

A havonta, illetve kéthetente megújuló dm akciós újság nem csupán a mindannyiunk által ismert csökkentett árú dm akciós termékek kínálatát tartalmazza, hanem ezen felül számos olyan árucikket tartalmaz, amelyeknek ára legalább 4 hónapja változatlan. A dm katalógusaiban a tartósan alacsony árú termékeket a "Mindig megéri!" jelzéssel találja meg. A dm akciós újság lapozható, online kiadványában nem csupán a termék árát tüntetik fel, hanem azt is, hogy hány hónapja vásárolható meg az adott termék ugyanazon az áron. A dm "Mindig megéri!" programjában mintegy 15 ezer termék vesz részt. A dm tartósan alacsony árainak köszönhetően minden egyes vásárláson spórolhat, anélkül, hogy állandóan vadásznia kéne az aktuális akciókat.

Aktuális dm magazin

A havi szinten megújuló dm magazin számos kedvező áron megvásárolható terméket tartalmaz. Az aktuális dm újságban kozmetikai cikkeket, köztük arc-, bőr- és hajápolási termékeket, smink eszközöket talál, emellett természetesen a háztartási drogéria, tisztítószerek és mosógatószerek, baba-mama termékek, továbbá egészséges élelmiszerek és táplálékkiegészítők mind rendszeresen szerepelnek a dm katalógusában. Az aktuális dm katalógusban megtalálhatóak az ismert, neves márkák termékei, az üzlethálózat kínálatában gyakorta megjelenő dm akciós parfümökkel és egyéb szépségápolási termékekkel az élen.

A dm szórólap tartalma igazán bőséges áruválasztékot kínál, amely magában foglalja a dekorkozmetikumokat, mint a szempillaspirálokat, rúzsokat vagy arcpúdereket, valamint tusfürdőket és fogkrémeket is. Emellett az aktuális dm szórólapok jóvoltából a vásárlók akciós körömlakkokat, arcmaszkokat, fogközi fogkeféket és gyermekeknek szánt élelmiszereket fedezhetnek fel.

A dm akciós újsága számos saját márkás terméket is tartalmaz, amelyek a dm újság online kiadványában a "dm márka" jelzéssel találhatóak meg. A MrOferto portálon a legújabb dm magazin még az előtt megjelenik, mielőtt a legfrissebb dm akciók érvénybe lépnének, így Ön mindig időben értesülhet a legújabb kedvezményekről.

Online kiárusítási akciók

A népszerű dm drogerie markt hálózat nem csupán a havi rendszerességgel kiadott dm akciós újságok révén igyekszik segítséget nyújtani a vásárlóknak a spórolásban, hanem mindemellett a dm kiárusítási akciókkal is rendszeresen kedveskedik vevőinek. Ha kedvező áron szeretné megvásárolni az ismert nagy márkák dekorkezmetikumait, háztartási és szépségápolási termékeit, valamint a dm saját márkás egészséges élelmiszereit, érdemes rendszeresen ellátogatnia a dm webshopba, ahol a "Kiárusítás" menüpontra kattintva megtekinthetőek a dm kiárusítási akciójában résztvevő termékek. A folyamatosan frissülő dm kiárusításban gyakran megjelennek a dm parfüm akciói is, a neves márkák minőségi termékeivel. Minőségi parfümöket a havonta megjelenő Avon újságban is rendszeresen talál.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál mindenki számára igénybe vehető, ingyenes szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért akció gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós újságok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a dm akciós újság is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A dm drogéria hálózatról

A dm hazánk egyik legkedveltebb drogéria hálózata, amelynek üzletei a világ számos országában jelen vannak. A dm 1973-ban alakult meg Németországban, majd ezt követően fokozatosan kezdett terjeszkedni az európai piacon. Hazánkban 1993 óta van jelen. Az üzlethálózat állandó kínálatában szereplő termékek, valamint a dm akciós termékek a fizikai dm üzletekben, valamint a dm online shopban egyaránt megvásárolhatóak. Az üzlethálózat országos szinten is magas lefedettséggel rendelkezik. Vásárlóbarát szolgáltatásainak, valamint a számos egyedi dm akciónak és folyamatosan frissülő dm kiárusítási akcióknak köszönhetően, sokak elsődleges választása, amennyiben drogériáról van szó.

A dm filozófiájában a legfontosabb a vásárló elégedettsége, s éppen ezért a népszerű drogéria hálózat minden téren igyekszik eleget tenni a vásárlói igényeknek. A dm emellett kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, valamint az egészséges életmódra, fenntartható és egészségtámogató termékei révén. Hasonló termékkínálatot az Azúr drogéria kínálatában talál.

Termékkínálat

A dm drogerie markt termékkínálatát szépségápolási termékek, köztük bőr-, haj-, és arcápoló termékek és kozmetikumok, háztartási drogéria, takarítószerek, egészséges, illetve vegán élelmiszerek, valamint natúrkozmetikumok alkotják. Dm drogéria igyekszik tudatosan megválasztani termékpalettáját, mindig a vásárlói igényeket, illetve termékek összetételét szem előtt tartva. Éppen ezért a népszerű kozmetikumok és háztartási drogéria mellett rengeteg bio, vegán, gluténmentes vagy teljesen természetes címkével ellátott terméket találni a dm üzleteinek polcain.

A magas minőségű márkás termékek mellett a dm saját márkás termékcsaládokkal is rendelkezik. A legnépszerűbb dm márkák Balea, a Babylove, a DenkMit és a dmBio. A dm Balea és a dm Balea Men megfizethető és kiváló minőségű dm márkák, amelyek családjában a bőrápolástól, a test- és hajápolásig, mindent terméket megtalál, amire csak szüksége lehet. További dm márkák közé tartozik a dm Alverde hitelesített natúrkozmetikai termékcsalád, amelynek termékeit az emberi szükségletek, illetve a természet igényeinek maximális figyelembevételével állítanak elő. A termékcsalád készítményei színezék és tartósítószermentesek.

A választék fontos részét képezik a bioélelmiszerek, a fair trade termékek és az ellenőrzött natúrkozmetikumok termékei. A dm drogéria az Ön háztartására is gondol, és rengeteg saját márkás tisztítószert és egyéb házartási vegyiárut kínál. Kedvelt termékcsalád a dm Babylove, amelynek termékei között minden megtalálható, amire a gyermekeknek és a várandós vagy szoptatós anyáknak szüksége lehet, élen a népszerű dm pelenkákkal. A dm Babylove márkanév alatt gyermekkozmetikai és táplálkozási termékeket, valamint minőségi babapelenkákat kínálnak. Lehetőség van a szervezet támogatására a dm Mivolis termékcsalád kiváló minőségű étrend-kiegészítőivel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal, valamint a dmBio egészséges és minőségi élelmiszereivel. A Müller akciós ajánlatai között szintén számos egészséges és reformélelmiszert talál.

Active Beauty törzsvásárlói program

Csatlakozzon a dm törzsvásárlói programjához, és gyűjtse a dm pontokat az Active Beauty dm kártya segítségével. A dm törzsvásárlói programjának résztvevői számos egyedi kedvezményben részesülnek. Vásárlásuk után a dm kártya tulajdonosai dm pontokat kapnak, amelyek kedvezményként felhasználhatóak a következő vásárlások folyamán a dm Active Beauty törzsvásárlói rendszer keretén belül. Emellett a dm minden hónapban egyedi kedvezményekkel szolgál a dm Active Beauty program résztvevői számára. A pontok járnak a dm üzletekben történő vásárlás esetén, csakúgy mint a dm online rendelés esetén. Érdemes letölteni a dm App mobilalkalmazást is, amely segítségével gyorsan és egyszerűen vásárolhat, bevásárlólistát készíthet, illetve az összes dm kuponját is megtalálja az alkalmazásban.

dm üzletek

A dm drogerie markt jelenleg mintegy 260 üzletet üzemeltet Magyarországon. A dm üzletei nem csupán nagyvárosokban, hanem a kisebb településeken is megtalálhatóak, az üzlethálózat magas lefedettségének köszönhetően. A dm számos drogériát működtet Budapesten, emellett népszerűek a vidéki üzletek is, köztük a dm szegedi, debreceni, miskolcsi vagy kecskeméti üzletei.

A dm drogériák településenként eltérő, illetve üzletenként változó nyitvatartási rend szerint működnek. A konkrét üzletekre vonatkozó dm nyitvatartási információk megtekinthetőek a dm online shop felületén, az "Üzletkereső" menüpont alatt. A dm nyitvatartási adatai mellett itt megtalálhatóak az üzletek elérhetőségei is.

A dm aktuálisan érvényben lévő ajánlataival kapcsolatosan, a dm akciós katalógusokban szereplő termékek elérhetőségével, az üzletekben, illetve a dm webshopban elérhető termékek készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bátran a dm ügyfélszolgálatának munkatársaihoz. A dm vevőszolgálatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 80 368 386 ügyfélvonalon,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető a dm weboldalán, a "kapcsolat" menüpontban, a konkrét tárgy, név és e-mail cím megadásával,
 • E-mailben: az onlineshopugyfelszolgalat@dm.hu vagy az info@dm.hu elektronikus címeken,
 • Postai úton: 2046 Törökbálint, DEPO Pf.: 4. levelezési címen

   A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a dm ügyfélszolgálatával a közösségi hálón is, a dm Facebook oldalán, valamint a dm Instagram oldalán is, emellett feliratkozhat a dm YouTube csatornájára is. A dm közösségi oldalain megtekinthetőek az aktuális havi dm akciók, valamint a legújabb dm magazinban szereplő termék ajánlatok is.

   További üzletek

   Látta már a dm áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

   Legfrissebb cikkek

   A legújabb trendek az európai divatszíntéren

   A legújabb trendek az európai divatszíntéren

   Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

   Hogyan jött létre a népszerű lidl

   Hogyan jött létre a népszerű lidl

   A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

   Vidám tavaszi tevékenységek

   Vidám tavaszi tevékenységek

   A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

   Randi ruha tippek

   Randi ruha tippek

   Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…