dm - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok dm »

dm akciós újság lapozható

A közkedvelt dm drogerie markt üzlethálózat rendszeresen hirdet meg kedvezményes ajánlatokat, amelyek megtekinthetőek az aktuálisan érvényes dm magazinban, a dm aktuális katalógusaiba, valamint a dm akciós újság lapozható változatában. A havi rendszerességgel megjelenő dm újság kozmetikai cikkeket, háztartási drogériát, egészséges élelmiszereket tartalmaz, emellett a baba-mama termékek, lakásdekorációs cikkek, vitaminok és táplálékkiegészítők szintén rendszeresen szerepelnek a dm akciós újság lapozható formájában. Kedvező árú termékek találhatók a Benu akciós katalógusok hasábjain is.

A dm aktuális katalógusaiban, a Dm újságokban és a Dm akciós újság lapozható változatában a tartósan alacsony árú termékeket a "Mindig megéri!" jelzéssel találja meg. A dm online szórólapokban, dm újság online kiadványában és a dm katalógus online változatában nem csupán a termék árát tüntetik fel, hanem azt is, hogy hány hónapja vásárolható meg az adott termék ugyanazon az áron. A dm "Mindig megéri!" programjában mintegy 15 ezer termék vesz részt. A dm tartósan alacsony árainak köszönhetően minden egyes vásárláson spórolhat, anélkül, hogy állandóan vadásznia kéne a dm aktuális akciókra. Nagyszerű kedvezmények találhatók a Rossmann akciós katalógusok felületén is.

Aktuális dm újság

A dm aktuális akciói megtalálhatók a dm akciós újság lapozaható változatában, a dm újságokban, valamint a dm aktuális katalógusaiban. A dm aktuális akciói között fellelhetők az ismert, neves márkák termékei, az üzlethálózat kínálatában gyakorta megjelenő dm akciós parfümökkel és egyéb szépségápolási termékekkel az élen. A dm szórólap és dm újság tartalma igazán bőséges áruválasztékot kínál, amely magában foglalja a dekorkozmetikumokat is. Emellett az aktuális dm szórólapok és dm akciós katalógusok jóvoltából a vásárlók kedvezményes árú körömlakkokat, arcmaszkokat, fogkeféket és gyermekeknek szánt élelmiszereket fedezhetnek fel. Nagyszerű termékek lelhetők fel az EcoFamily aktuális akciós újságok felületein. A dm akciós újság lapozható változata számos saját márkás terméket is tartalmaz, amelyek a dm újság online kiadványában a "dm márka" jelzéssel találhatóak meg.

A MrOferto portálon a legújabb dm magazin, dm újság és a dm online szórólap még az előtt megjelenik, mielőtt a dm aktuális akciók érvénybe lépnének, így Ön mindig időben értesülhet a legújabb kedvezményekről. Az aktuálisan érvényes dm akciós katalógus hagyományos nyomtatott formátumban megtalálható a dm üzletek bejáratánál. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon pedig megtekintheti a dm újság online lapozható változatát, amely segítségével otthona kényelméből megtervezheti a következő bevásárlást. Emellett a dm akciós újság lapozható, online kiadványa elérhető a népszerű drogéria hálózat honlapján is, azaz a dm webshop felületén. A dm webshopjában minden terméket megegyező áron vásárolhat meg az aktuális dm katalógusban szerepelő árakkal. Nagyszerű kínálattal rendelkeznek a Müller akciós újságok is.

dm akciós újság következő kiadása

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - köztük a dm újság, dm akciós újság és dm katalógus is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel. Érdemes átlapozni az Oriflame katalógusok megújuló hasábjait is.

A népszerű dm drogerie markt hálózat nem csupán a havi rendszerességgel kiadott dm akciós újság lapozható formájának és dm katalógusok révén igyekszik segítséget nyújtani a vásárlóknak a spórolásban, hanem mindemellett a dm kiárusítási akciókkal is rendszeresen kedveskedik vevőinek. Ha kedvező áron szeretné megvásárolni az ismert nagy márkák dekorkezmetikumait, háztartási és szépségápolási termékeit, érdemes rendszeresen ellátogatnia a dm webshopba, ahol a "Kiárusítás" menüpontra kattintva megtekinthetőek a dm kiárusítási akciójában résztvevő termékek. Minőségi parfümöket a havonta megjelenő Avon újságban is rendszeresen talál.

dm drogerie markt termékek

A dm drogerie markt termékkínálatát szépségápolási termékek, köztük bőr-, haj-, és arcápoló termékek és kozmetikumok, háztartási drogéria, takarítószerek, egészséges, illetve vegán élelmiszerek, valamint natúrkozmetikumok alkotják. A magas minőségű márkás termékek mellett a dm saját márkás termékcsaládokkal is rendelkezik. A legnépszerűbb dm márkák Balea, a Babylove, a DenkMit és a dmBio. További dm márkák közé tartozik a dm Alverde hitelesített natúrkozmetikai termékcsalád, amelynek termékeit az emberi szükségletek, illetve a természet igényeinek maximális figyelembevételével állítanak elő. A Müller akciós ajánlatai között szintén számos egészséges és reformélelmiszert talál.

Csatlakozzon a dm törzsvásárlói programjához, és gyűjtse a dm pontokat az Active Beauty dm kártya segítségével. A dm törzsvásárlói programjának résztvevői számos egyedi kedvezményben részesülnek. Vásárlásuk után a dm kártya tulajdonosai dm pontokat kapnak, amelyek kedvezményként felhasználhatóak a következő vásárlások folyamán a dm Active Beauty törzsvásárlói rendszer keretén belül. Emellett a dm minden hónapban egyedi kedvezményekkel szolgál a dm Active Beauty program résztvevői számára. A pontok járnak a dm üzletekben történő vásárlás esetén, csakúgy mint a dm online rendelés esetén. Nagyszerű kedvemények találhatók az Auchan akciós újságok hasábjain is.

dm üzlethálózat

A dm hazánk egyik legkedveltebb drogéria hálózata, amelynek üzletei a világ számos országában jelen vannak. A dm 1973-ban alakult meg Németországban, majd ezt követően fokozatosan kezdett terjeszkedni az európai piacon. Hazánkban 1993 óta van jelen. Legismertebb magyarországi üzletei a dm Székesfehérvár, dm Kecskemét, dm Szeged egységei. Az üzlethálózat állandó kínálatában szereplő termékek, valamint a dm akciós termékek a fizikai dm üzletekben, valamint a dm online felületén, azaz a dm webshopban egyaránt megvásárolhatóak. Hasonló termékkínálatot az Azúr drogéria kínálatában talál. Lapozza át az aktuális Avon katalógusok hasábjait is.

dm üzletek

A dm drogerie markt jelenleg mintegy 260 üzletet üzemeltet Magyarországon. A dm üzletei nem csupán nagyvárosokban, hanem a kisebb településeken is megtalálhatóak, az üzlethálózat magas lefedettségének köszönhetően. A dm számos drogériát működtet Budapesten, emellett népszerűek a vidéki üzletek is, köztük a dm szegedi, debreceni, dm székesfehérvári, dm miskolci vagy dm kecskeméti üzletei. 

A dm drogériák településenként eltérő, illetve üzletenként változó dm nyitvatartási rend szerint működnek. A konkrét üzletekre vonatkozó dm nyitvatartási információk megtekinthetőek a dm online shop felületén, az "Üzletkereső" menüpont alatt. A dm nyitvatartási adatai mellett itt megtalálhatóak az üzletek elérhetőségei is, köztük a dm szegedi, dm kecskeméti és dm székesfehérvári egységeinek elérhetőségei is. Térjen be a Pingvin Patika egységeibe is tekintse meg a Pingvin Patika akciós katalógusok ajánlatait.

dm ügyfélszolgálat és kapcsolat

A dm aktuálisan érvényben lévő ajánlataival kapcsolatosan, a dm akciós katalógusokban, dm újságokban és dm akciós újság lapozható változataiban szereplő termékek elérhetőségével, az üzletekben, illetve a dm webshopban elérhető termékek készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bátran a dm ügyfélszolgálatának munkatársaihoz. A dm drogerie markt vevőszolgálatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: a +36 80 368 386 ügyfélvonalon,
 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető a dm weboldalán, a "kapcsolat" menüpontban, a konkrét tárgy, név és e-mail cím megadásával,
 • E-mailben: az onlineshopugyfelszolgalat@dm.hu vagy az info@dm.hu elektronikus címeken,
 • Postai úton: 2046 Törökbálint, DEPO Pf.: 4. levelezési címen

   A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a dm ügyfélszolgálatával a közösségi hálón is, a dm Facebook oldalán, valamint a dm Instagram oldalán is, emellett feliratkozhat a dm YouTube csatornájára is. A dm közösségi oldalain megtekinthetőek az aktuális havi dm akciók,dm akciós újság lapozható változatai, dm szórólapok, dm katalógus online változata, valamint a legújabb dm magazinban szereplő dm aktuális akciók is. Tekintse meg a Tesco akciós ajánlatait is.

   Hogyan lehet dm kártyát igényelni?

   Csatlakozzon a dm törzsvásárlói programjához, és gyűjtse a dm pontokat az Active Beauty dm kártya segítségével, melyet beszerezhet bármely dm üzletben, vagy a dm online felületén. Törzsvásárlói kártyát igényelhet minden 16. életévét betöltött, fogyasztónak minősülő természetes személy. A dm törzsvásárlói programjának résztvevői számos egyedi kedvezményben részesülnek. Vásárlásuk után a dm kártya tulajdonosai dm pontokat kapnak, amelyek kedvezményként felhasználhatóak a következő vásárlások folyamán a dm Active Beauty törzsvásárlói rendszer keretén belül.

   Mi az a dm?

   A dm drogerie markt termékkínálatát szépségápolási termékek, köztük bőr-, haj-, és arcápoló termékek és kozmetikumok, háztartási drogéria, takarítószerek, egészséges, illetve vegán élelmiszerek, valamint natúrkozmetikumok alkotják. A magas minőségű márkás termékek mellett a dm saját márkás termékcsaládokkal is rendelkezik. A dm üzletek megtalálhatók Magyarország számos településén, köztük ismertek a dm Székesfehérvár, dm Szeged és dm Kecskemét egységei.

   További üzletek

   Látta már a dm áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

   Legfrissebb cikkek

   Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

   Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

   Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

   A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

   A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

   A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

   Három fenséges alma pite cecept

   Három fenséges alma pite cecept

   Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

   Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

   Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

   Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…