Akciós újságok | Drogéria és kozmetika | Rossmann

Rossmann akciós újság

Rossmann lejárt szórólapok »

Rossmann szórólapok az Ön városában

Rossmann Budapest Rossmann Debrecen Rossmann Szeged Rossmann Miskolc Rossmann Pécs Rossmann Győr Rossmann Nyíregyháza Rossmann Kecskemét Rossmann Székesfehérvár Rossmann Szombathely Rossmann Szolnok Rossmann Érd Rossmann Tatabánya Rossmann Sopron Rossmann Kaposvár Rossmann Veszprém Rossmann Békéscsaba Rossmann Zalaegerszeg Rossmann Eger Rossmann Nagykanizsa Rossmann Dunaújváros Rossmann Dunakeszi Rossmann Hódmezővásárhely Rossmann Szigetszentmiklós

Rossmann akciós újság lapozható formában

A Rossmann akciós újsága 12 naponta kínál új kedvezményeket, hétfőtől péntekig tartó időszakban. A Rossmann újságban széles termékskála található, a mindennapi higiéniai termékektől kezdve a szépségápolási cikkeken át, egészen a háztartási és egészségügyi termékekig. A Rossmann katalógusában szereplő akciók lehetőséget biztosítanak arra, hogy kedvezményes áron juthassunk hozzá minőségi termékekhez. Külön figyelmet érdemel a Rossmannó babaprogram akciós újsága is, ami specifikus kedvezményeket kínál a legkisebbek szükségleteihez. A Rossmann akciós újság lapozható formában, online is elérhető, kényelmesen böngészhetünk az aktuális ajánlatok között.

Aktuális Rossmann újság

Az aktuális Rossmann újság az üzlethálózat népszerű termékeit kínálja árengedménnyel. A Rossmann akciós újság lapozható kiadványának népszerű ajánlatai közé tartoznak a Rossmann parfüm akciók, melyek vonzó lehetőséget kínálnak az illatszer szerelmeseinek. A Rossmann újságban rendszeresen találkozhatunk szezonális ajánlatokkal is, melyek a változó időszakoknak megfelelően kínálnak speciális termékeket. A Rossmann katalógusában olyan ajánlatok is szerepelnek, amelyek a Rossmann+ törzsvásárlói program résztvevőire vonatkoznak, extra árengedményt kínálva a Rossmann kártya tulajdonában. Minőségi kozmetikumokat és táplálékkiegészítőket a Benu akciós kínálatában is mindig találni.

Rossmann parfümök és további termékek

A Rossmann termékkínálata rendkívül széles, beleértve a higiéniai termékeket, szépségápolási és egészségügyi cikkeket, snack-eket, háztartási kellékeket, valamint baby és wellness termékeket. Mindezek közül kiemelten népszerű a Rossmann parfümjei. A Rossmann számos saját márkát kínál, melyek közül érdemes kiemelni a Babydream baba termékeket, az Isana-Med természetes kozmetikumokat, az Ener-Bio reform- és bio élelmiszeret vagy a Domol háztartási drogéria termékcsaládot. Ezen termékek gyakran szerepelnek a Rossmann akciós újság lapozható formában elérhető kiadványában. Mindezek mellett a Rossmann fotónyomtatást is kínál. 

Rossmann online vásárlás

Üzletei mellett a Rossmann online vásárlási lehetőséget is biztosít. A Rossmann webshopon keresztül hozzáférhetünk az aktuális Rossmann akciós újságokhoz, a legújabb termékekhez és különleges online ajánlatokhoz. A Rossmann online vásárlás kényelme és a gyors, megbízható szállítás egyre több embert ösztönöz arra, hogy ezt a vásárlási módot válasszák.

Rossmann kártya és Rossmann+ törzsvásárlói program

A Rossmann kártya használatával, valamint a Rossmann+ vásárlói program tagjaként további kedvezményekben részesülhetünk, melyek még vonzóbbá teszik az áruházláncot. Rossmann+ törzsávásárlóként pontokat gyűjthetünk, melyek beváltásával további kedvezmények szerezhetőek, valamint hozzáférést kaphatunk speciális akciókhoz. Érdemes követni a dm katalógusát is, ami szintén kiváló kedvezményeket kínál kozmetikai termékekre.

Rossmann üzletek

A Rossmann több mint 200 üzlettel büszkélkedhet országszerte, ahol a vásárlók személyesen is megvásárolhatják a kívánt termékeket. A népszerű elhelyezkedések közé tartozik Budapest, Debrecen, Győr és Nyíregyháza. A Rossmann nyitvatartása rugalmas, azonban üzletenként eltérő. A Rossmann üzletek hétköznapokon általában 8-9 órától 20-21 óráig, szombaton 8-9 órától 18-19 óráig tartanak nyitva, míg vasárnapokon zárva vannak vagy rövidebb nyitvatartással, általában 10-től 16 óráig, működnek.

Kapcsolat

Az üzlethálózat vevőszolgálata az alábbi csatornákon érhető el:

  • Telefon:+36 (29) 889 800,
  • Kapcsolatfelvételi űrlap
  • E-mail: rossmann@rossmann.hu
  • Közösségi média: Facebook, Instagram, YouTube
  • Posta: a Rossmann Magyarország Kft., 2225 Üllő, Zsaróka út 8.

A Rossmann online felületén, a https://shop.rossmann.hu/ hivatalos weboldalon további információ szerezhető az üzlet szolgáltatásairól, termékeiről és akcióiról.

Milyen cég a Rossmann?

A Rossmann egy német alapítású nemzetközi drogérialánc, amely széles körű termékkínálattal rendelkezik, beleértve a szépségápolási, egészségügyi, háztartási és élelmiszer-termékeket, kiemelve a minőségi saját márkás termékeket és a fenntarthatóságot.

Mikor nyit a Rossmann?

A Rossmann nyitvatartási ideje településenként eltérő. A Rossmann Budapest üzletek közül jó néhány nyitvatart a hét minden napján, míg a vidéki üzletek általában hétfőtől péntekig látogathatóak. A konkrét nyitvatartási idők megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, az "Üzletkereső" menüpontban, a kívánt település nevének beírása után.

Hány Rossmann üzlet van Magyarországon?

Jelenleg több mint 200 Rossmann üzlet található Magyarországon, amelyek az ország szerte elérhetőek, beleértve a nagyobb városokat is, mint Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Budapest, és Székesfehérvár.

További üzletek

Látta már a/az Rossmann áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Avon akciós újság Oriflame katalógus dm akciós újság Müller akciós újság Plus Market újság Azúr drogéria akciós újság Crystal Nails akció

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…