Rossmann - akciós újság lapozható, akció

Rossmann - Baba Program

Rossmann - Baba Program

02.06. – 2023.03.05.

Rossmann

Rossmann

02.13. – 2023.02.24.

Rossmann

Rossmann

02.13. – 2023.02.24.

Rossmann

Rossmann

01.30. – 2023.02.10.

Rossmann+

Rossmann+

01.30. – 2023.02.10.

A Rossmann drogéria-parfüméria Magyarország egyik vezető drogéria halózata, amelynek üzletei az ország számos pontján megtalálhatóak. A Rossmann rendkívül gazdag termékkínálattal rendelkezik. A vállalat állandó árukínálatában minőségi kozmetikai cikkeket, háztartási drogériát, parfümöket, táplálékkiegészítőket és egészséges élelmiszereket talál, amelyek között a népszerű márkák termékei mellett számos saját márkás termék is helyet kap.

Rossmann akciós újság

A Rossmann hazánk egyik legkedveltebb drogéria hálózata, amely rendszeresen meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal és egyedi Rossmann akciókkal szolgál a vásárlók számára. A Rossmann legfrissebb ajánlatai megtekinthetőek az üzletekben elérhető nyomtatott Rossmann akciós újságokban, emellett a MrOferto portálon elérhető a Rossmann online katalógusa is. A népszerű üzlethálózat kedvezményes termékkínálatát bemutató Rossmann katalógusában minőségi kozmetikai cikkeket, háztartási drogériát, különféle tálplálékkiegészítőket, vitaminokat, reformélelmiszereket, baba-mama termékeket és állatedeleket talál. Emellett a Rossmann parfüm akciók is gyakran megjelennek az üzlethálózat kedvezményes ajánlatait tartalmazó Rossmann szórólapban. Hasonló termékkínálatért érdemes megtekinteni a Müller drogéria katalógusát is.

A közkedvelt Rossmann Drogéria Parfüméria 12 naponta megújuló akciós ajánlatokkal kedveskedik a vásárlók számára, amely megtekinthető rendszeresen frissülő árukínálattal szolgáló Rossmann katalógusban. A Rossmann szórólapok struktúrája termékkategóriánként épül fel. Az első oldalakon a háztartási drogéria, majd a dekorkozmetikai cikkek, a Rossmann akciós parfümök, ezt követően az arcápolási-, testápolási- és bőrápolási termékek, baba-mama termékek, állataledelek és táplálékkiegészítők, illetve egészséges élelmiszerek találhatóak meg a Rossmann online újságában. A Rossmann akciós újság lapozható, online változata a MrOferto portál mellett megtekinthető a Rossmann webshop felületén is.

Rossmann aktuális katalógus

A népszerű drogéria hálózat tizenkét naponta adja ki a legfrissebb kedvezményes ajánlatokat tartalmazó Rossmann akciós újságot. A Rossmann aktuális katalógusa megtalálható a Rossmann üzleteinek bejáratánál, emellett portálunkon mindig elérhető a Rossmann online katalógus, amelyet kényelmesen átlapozhat otthonából vagy akár útközben is. A Rossmann aktuális katalógusában meghirdetett kedvezmények általában hétfőtől a következő hét pénteki napjáig érvényesek, ám bizonyos esetekben az akciók érvényessége ennél rövidebb is lehet. A Rossmann akciós újság érvényességi minden esetben fel van tüntetve a katalógus első oldalán, a jobb felső sarokban. 

A Rossmann aktuális katalógusa elsősorban minőségi kozmetikumokat, bőr- és hajápolási termékeket, háztartási drogériát tartalmaz. A Rossmann katalógusban számos olyan kedvezményes ajánlatot talál, amelyek a Rossmann+ törzsvásárlói program résztvevői, illetve a Rossmann kártya tulajdonosai számára extra kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Az extra akciókért regisztráljon a Rossmann webáruházában vagy igényelje a kártyát a Rossmann üzletek bármelyikében. 

A Rossmann szórólap utolsó oldalain egyedi online ajánlatokat és kedvezményeket is talál, amelyek a Rossmann online drogéria webáruházi rendelés esetén vehetőek igénybe. Portálunkon a Rossmann újsága online lapozható formában tekinthető meg, számos közismert áruház akciós katalógusával egyetemben, amelyeket kényelmesen átnézhet akár mobiltelefonjáról is. Ha drogériáról van szó, érdemes átböngészni az aktuális dm katalógust is.

A következő időszak ajánlatai

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon nem csupán az éppen érvényben lévő akciókat tartalmazó Rossmann aktuális katalógust találja meg, hanem emellett a következő időszak kedvezményes ajánlataiból is szemezgethet. Portálunkon a következő Rossmann újság még az előtt megjelenik, mielőtt a legújabb akciók érvénybe lépnének. Így Ön mindig időben értesülhet az üzlethálózat legfrissebb ajánlatairól és kedvezményeiről, s a következő Rossmann újság segítségével akár előre meg is tervezheti a bevásárlást. Ha nem szeretne lemaradni a Rossmann Drogéria Parfüméria legújabb akcióiról, látogasson el portálunkra rendszeresen, és szemezgessen a Rossmann online drogéria és üzletek friss ajánlataiból. Ha minőségi kozmetikumokat vagy reformélelmiszereket szeretne vásárolni kedvező áron, tekintse meg a Pingvin Patika Árhíreit.

A Rossmann drogéria hálózatról

A Rossmann drogéria-parfüméria Magyarország egyik legsikeresebb drogéria láncaként működik. Az első Rossmann üzlet Németországban alakult meg, 1972-ben, majd a hazai sikeren felbuzdulva a Rossmann üzletek a környező országokban is fokozatosan megjelentek. Magyarországon az első Rossmann drogéria 1993-ban nyílt meg, 2012-ben pedig elindult a Rossmann webáruháza is, amely mellett ma már elérhető a Rossmann mobilalkalmazás is.

Termékkínálat

Az üzlethálózat rendkívül gazdag és szerteágazó árukínálattal rendelkezik, amelyben a kozmetikumoktól, haj-, bőr- és arcápolási termékektől kezdve, a háztartási drogérián át, a reformélelmiszerekig és az állateledelekig számos termék termék helyet kap. A Rossmann webshop és üzletek kínálata megközelítőleg 17 ezer terméket tartalmaz, ezek közül több mint 2500 saját márkás termék található meg az állandó árukínálatban. 

A Rossmann 28 saját márkával rendelkezik, amelyek a Rossmann logójában szereplő kentaur jelzéssel találhatóak meg az üzletekben polcain, valamint a Rossmann webshopban. Az üzlethálózat legnépszerűbb saját márkái közé tartozik a Babydream baba termékeket tartalmazó márkacsalád, az Isana-Med méz alapú természetes kozmetikumok termékcsaládja, az Ener-Bio reform- és bio élelmiszer márkacsalád, a Domol háztartási drogéria termékcsalád, valamint az Alloutte higiéniai papírtermék márkacsaládja. Minőségi kozmetikumokat, immunerősítőket, vitaminokat és táplálékkiegészítőket a Benu havi akciós kínálatában is mindig talál. 

Rossmann+ törzsvásárlói program

Csatlakozzon a Rossmann törzsvásárlói rendszerehéz, és éljen a program nyújtotta számos egyedi kedvezménnyel. A törzsvásárlói programhoz Rossmann kártya tartozik, amelynek tulajdonosai további 5-30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a Rossmann online újságban feltüntetett akciós termékeket. A kártya birtokosai 15000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan bekapcsolódnak a Rossmann VIP+ programba, amelyben bronz-, ezüst-, illetve arany tagsági szintek érhetőek el, a szintekkel együtt egyre magasabb kedvezményekkel.

Rossmanó Babaprogram

A Rossmanó Babaprogram azzal a céllal jött létra, hogy az újdonsült szülők dolgát a gyermek első éveiben. A program különböző korcsoportoknak szóló termékekre vonatkozó kedvezményeket nyújt a program tagjai számára. A hírlevélben érkező ajánlásokat a Rossmann szakértői állítják össze. A programhoz bárki csatlakozhat, aki rendelkezik Rossmann+ kártyával.

Rossmann üzletek

A Rossmann népszerű drogéria hálózata jelenleg több mint 200 üzletet működtet hazánk területén, amely az egész ország területét lefedik. A Rossmann Budapesten és környékén mintegy 50 drogériát üzemeltet. Emellett népszerűek az üzlethálózat vidéki egységei is, köztük a Rossmann debreceni, miskolci és győri üzletei, valamint a Rossmann szegedi és nyíregyházi üzletei is kiemelt látogatottságúak. 

A Rossmann drogériák nyitvatartási ideje településenként eltérő. A fővárosi Rossmann üzletek közül jó néhány nyitvatart a hét minden napján, míg a vidéki üzletek általában hétfőtől péntekig látogathatóak. A konkrét Rossmann nyitvatartási idők megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, az "Üzletkereső" menüpontban, a kívánt település nevének beírása után. Az ünnepi Rossmann nyitvatartási időket az üzlethálózat közösségi hálón, valamint az aktuális akciós újságokban közli.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az aktuális termékkínálattal kapcsolatosan, továbbá a Rossmann akciós újságokban meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal, illetve a termékek készlet információjával kapcsolatosan felvehető a kapcsolat a Rossmann ügyfélszolgálatával az alábbi módokon:

  • Telefonon: a +36 (29) 889 800 ügyfélvonalon,
  • Online chaten: a Facebook Messenger alkalmazásán keresztül
  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, az "ügyfélszolgálat" menüpontban, a konkrét tárgy és a személyes adatok megadásával,
  • E-mailben: a rossmann@rossmann.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: a Rossmann Magyarország Kft., 2225 Üllő, Zsaróka út 8. levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Rossmann ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Rossmann Facebook, illetve Instagram oldalán. Emellett érdemes feliratkozni a Rossmann YouTube csatornájára is. A Rossmann közösségi oldalain megtekinthetőek a Rossmann lapozható akciós újságában közzétett ajánlatok. A Rossmann a social media felületein napi rendszerességgel posztol a különféle akciókról, új termékek megjelenéséről, így érdemes résen lenni, hiszen akár nyereményjátékban is részt vehet, amivel szuper ajándékokat nyerhet.

További üzletek

Látta már a Rossmann áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Randi ruha tippek

Randi ruha tippek

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…

Rovarokból készült ételek

Rovarokból készült ételek

Míg mi Európában és Észak-Amerikában is elképzelhetetlennek tartjuk a rovarok evését, addig más országokban teljesen elfogadott és ínycsiklandozó…

Gluténmentes étkezés

Gluténmentes étkezés

Aki gluténérzékeny, annak nagyon szigorú szabályokat kell betartania az étkezései során. Ezeket a tüneteket diétával lehet megszüntetni. Komoly…

A magyar konyhaművészet

A magyar konyhaművészet

A magyar kultúra egyik legmeghatározóbb része és jellegzetessége a magyar konyha és az ínycsiklandozó ételek. Az elmúlt évek során, sőt igazából az…