Rossmann - promóciós szórólap, akciós áru

Rossmann - Baba Program

Rossmann - Baba Program

09.25. – 2023.10.29.

Rossmann

Rossmann

09.18. – 2023.09.28.

Rossmann - Baba Program

Rossmann - Baba Program

08.28. – 2023.09.24.

Rossmann

Rossmann

09.04. – 2023.09.15.

Rossmann

Rossmann

08.21. – 2023.09.01.

Lejárt szórólapok Rossmann »

Rosssmann akciós újság lapozható

A Rossmann hazánk egyik legkedveltebb drogéria hálózata, amely rendszeresen meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal és egyedi Rossmann akciókkal szolgál a vásárlók számára. A legfrissebb Rossmann akciók és ajánlatok megtekinthetőek az üzletekben elérhető Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban, emellett a MrOferto portálon elérhető a Rossmann szórólap és a Rossmann újság online változata is. A népszerű üzlethálózat kedvezményes termékkínálatát bemutató Rossmann újságban minőségi kozmetikai cikkeket, háztartási drogériát, különféle tálplálékkiegészítőket, vitaminokat, reformélelmiszereket, baba-mama termékeket és állatedeleket talál. Emellett a Rossmann parfüm akciók is gyakran megjelennek az üzlethálózat kedvezményes ajánlatait tartalmazó Rossmann szórólapban.

A közkedvelt Rossmann Drogéria Parfüméria 12 naponta megújuló akciós ajánlatokkal kedveskedik a vásárlók számára, amely megtekinthető rendszeresen frissülő árukínálattal szolgáló Rossmann szórólapokban és Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban. A Rossmann újság online struktúrája termékkategóriánként épül fel. A Rossmann akciós újság lapozható online változata a MrOferto portál mellett megtekinthető a Rossmann webshop felületén is. Hasonló termékkínálatért érdemes megtekinteni a Müller drogéria katalógusát is.

Rossmann akciós újság aktuális

A Rossmann aktuális katalógusa megtalálható a Rossmann üzleteinek bejáratánál, emellett portálunkon mindig elérhető a Rossmann online katalógus, amelyet kényelmesen átlapozhat otthonából vagy akár útközben is. A Rossmann újság online és Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott példányaiban meghirdetett kedvezmények általában hétfőtől a következő hét pénteki napjáig érvényesek, ám bizonyos esetekben a Rossmann akciók érvényessége ennél rövidebb is lehet. Az aktuális Rossmann lapozható akciós újság elsősorban minőségi kozmetikumokat, bőr- és hajápolási termékeket, háztartási drogériát tartalmaz. Nagyszerű kedvezmények találhatók az Azúr akciós újságok felületén is.

A Rossmann szórólap utolsó oldalain egyedi online ajánlatokat és kedvezményeket is talál, amelyek a Rossmann webshop rendelés esetén vehetőek igénybe. A Rossmann katalógusban számos olyan kedvezményes ajánlat lelhető fel, amelyek a Rossmann+ törzsvásárlói program résztvevői, illetve a Rossmann kártya tulajdonosai számára extra kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Portálunkon a Rossmann újság online lapozható formában tekinthető meg, számos közismert áruház akciós katalógusával egyetemben, amelyeket kényelmesen átnézhet akár mobiltelefonjáról is. Ha drogériáról van szó, érdemes átböngészni az aktuális dm akciós katalógust, de a nagy élelmiszerláncok szórólapjain is kínálnak kedvező árú drogéria termékeket, köztük az oly népszerű Auchan akciós újságok hasábjai is.

Rossmann szórólap következő kiadása

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon nem csupán az éppen érvényben lévő Rossmann akciókat tartalmazó aktuális Rossmann újság online formája és a Rossmann szórólap található meg, hanem emellett a következő időszak kedvezményes ajánlataiból is szemezgethet. Portálunkon a következő Rossmann újság online változata, valamint a Rossmann akciós újság lapozható formában még az előtt megjelenik, mielőtt a legújabb Rossmann akciók érvénybe lépnének. Így Ön mindig időben értesülhet az üzlethálózat legfrissebb ajánlatairól és kedvezményeiről, s a következő Rossmann újság segítségével akár előre meg is tervezheti a bevásárlást. Ha minőségi kozmetikumokat vagy reformélelmiszereket szeretne vásárolni kedvező áron, tekintse meg a Pingvin Patika Árhíreit.

Rossmann termékkínálat

A Rossmann üzletek rendkívül gazdag és szerteágazó árukínálattal rendelkeznek, amelyben a kozmetikumoktól, haj-, bőr- és arcápolási termékektől kezdve, a háztartási drogérián át, a reformélelmiszerekig és az állateledelekig számos termék helyet kap. A Rossmann webshop és Rossmann üzletek kínálata megközelítőleg 17 ezer terméket tartalmaz, ezek közül több mint 2 500 saját márkás termék, amelyek a Rossmann logójában szereplő kentaur jelzéssel találhatóak meg a Rossmann üzletek polcain, valamint a Rossmann webshopban. Az EcoFamily akciós katalógusok hasábjain is rengeteg kozmetikai terméket találni kedvező áron.

Az üzlethálózat legnépszerűbb saját márkái közé tartozik a Babydream baba termékeket tartalmazó márkacsalád, az Isana-Med méz alapú természetes kozmetikumok termékcsaládja, az Ener-Bio reform- és bio élelmiszer márkacsalád, a Domol háztartási drogéria termékcsalád, valamint az Alloutte higiéniai papírtermék márkacsaládja. Ezen termékek gyakran szereplnek a Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott hasábjain. Minőségi kozmetikumokat és táplálékkiegészítőket a Benu havi akciós kínálatában is mindig talál.

Rossmann üzlethálózat

A Rossmann drogéria-parfüméria Magyarország egyik legsikeresebb drogéria láncaként működik. Az első Rossmann üzlet Németországban nyílt meg 1972-ben, majd a hazai sikeren felbuzdulva a Rossmann üzletek a környező országokban is fokozatosan megjelentek. Magyarországon az első Rossmann drogéria 1993-ban nyílt meg, 2012-ben pedig elindult a Rossmann online áruháza, azaz a Rossmann webshop is. A legnépszerűbb hazai üzletei közé tartozik a Rossmann Budapest és Rossmann Győr üzletei.

Csatlakozzon a Rossmann törzsvásárlói rendszerehéz, és éljen a program nyújtotta számos egyedi kedvezménnyel. A törzsvásárlói programhoz Rossmann kártya tartozik, amelynek tulajdonosai további 5-30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a Rossmann online újságban feltüntetett akciós termékeket. A kártya birtokosai 15 000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan bekapcsolódnak a Rossmann VIP+ programba, amelyben bronz-, ezüst-, illetve arany tagsági szintek érhetőek el, a szintekkel együtt egyre magasabb kedvezményekkel. Nagyszerű törzsvásárlói programmal rendelkeznek a Tesco üzletek is.

Rossmann üzletek

A Rossmann népszerű drogéria hálózata jelenleg több mint 200 üzletet működtet hazánk területén. A Rossmann Budapesten és környékén mintegy 50 drogériát üzemeltet. Emellett népszerűek az üzlethálózat vidéki egységei is, köztük a Rossmann debreceni, Rossmann győri, Rossmann miskolci, valamint a Rossmann szegedi üzletei is kiemelt látogatottságúak.

A Rossmann nyitvatartási ideje településenként eltérő. A Rossmann Budapest üzletek közül jó néhány nyitvatart a hét minden napján, míg a vidéki üzletek általában hétfőtől péntekig látogathatóak. A konkrét Rossmann nyitvatartási idők megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, az "Üzletkereső" menüpontban, a kívánt település nevének beírása után. Az ünnepi Rossmann nyitvatartási időket az üzlethálózat közösségi hálón, valamint az aktuális akciós újság lapozható nyomtatványaiban közli.

Rossmann ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az aktuális termékkínálattal kapcsolatosan, továbbá a Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott példányaiban meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal, illetve a termékek készlet információjával kapcsolatosan felvehető a kapcsolat a Rossmann ügyfélszolgálatával az alábbi módokon:

  • Telefonon: a +36 (29) 889 800 ügyfélvonalon,
  • Online chaten: a Facebook Messenger alkalmazásán keresztül
  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, az "ügyfélszolgálat" menüpontban, a konkrét tárgy és a személyes adatok megadásával,
  • E-mailben: a rossmann@rossmann.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: a Rossmann Magyarország Kft., 2225 Üllő, Zsaróka út 8. levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Rossmann ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Rossmann Facebook, illetve Instagram oldalán. Emellett érdemes feliratkozni a Rossmann YouTube csatornájára is. A Rossmann közösségi oldalain megtekinthetőek a Rossmann lapozható akciós újságában közzétett ajánlatok.

Rossmann milyen cég?

Az első Rossmann üzlet Németországban nyílt meg 1972-ben, majd a hazai sikeren felbuzdulva a Rossmann üzletek a környező országokban is fokozatosan megjelentek. Magyarországon az első Rossmann drogéria 1993-ban nyílt meg, 2012-ben pedig elindult a Rossmann online áruháza, azaz a Rossmann webshop is. A legnépszerűbb hazai üzletei közé tartozik a Rossmann Budapest és Rossmann Győr üzletei.

Mikor nyit a Rossmann?

A Rossmann nyitvatartási ideje településenként eltérő. A Rossmann Budapest üzletek közül jó néhány nyitvatart a hét minden napján, míg a vidéki üzletek általában hétfőtől péntekig látogathatóak. A konkrét Rossmann nyitvatartási idők megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, az "Üzletkereső" menüpontban, a kívánt település nevének beírása után. Az ünnepi Rossmann nyitvatartási időket az üzlethálózat közösségi hálón, valamint az aktuális akciós újság lapozható nyomtatványaiban közli.

További üzletek

Látta már a Rossmann áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…