Akciós újságok | Drogéria és kozmetika | Rossmann

Rossmann - promóciós szórólap, akciós áru

Rossmann lejárt szórólapok »

Rossmann szórólapok az Ön városában

Rossmann Budapest Rossmann Debrecen Rossmann Szeged Rossmann Miskolc Rossmann Pécs Rossmann Győr Rossmann Nyíregyháza Rossmann Kecskemét Rossmann Székesfehérvár Rossmann Szombathely Rossmann Szolnok Rossmann Érd Rossmann Tatabánya Rossmann Sopron Rossmann Kaposvár Rossmann Veszprém Rossmann Békéscsaba Rossmann Zalaegerszeg Rossmann Eger Rossmann Nagykanizsa Rossmann Dunaújváros Rossmann Dunakeszi Rossmann Hódmezővásárhely Rossmann Szigetszentmiklós

Rosssmann akciós újság lapozható formában

A Rossmann hazánk egyik legkedveltebb drogéria hálózata, amely rendszeresen meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal és egyedi Rossmann akciókkal szolgál a vásárlók számára. A legfrissebb Rossmann akciók és ajánlatok megtekinthetőek az üzletekben elérhető Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban, emellett a MrOferto portálon elérhető a Rossmann szórólap és a Rossmann újság online változata is. A népszerű üzlethálózat kedvezményes termékkínálatát bemutató Rossmann szórólapban és Rossmann újságban minőségi kozmetikai cikkeket, háztartási drogériát, különféle tálplálékkiegészítőket, vitaminokat, reformélelmiszereket, baba-mama termékeket és állatedeleket talál.

A közkedvelt Rossmann Drogéria Parfüméria 12 naponta megújuló akciós ajánlatokkal kedveskedik a vásárlók számára, amely megtekinthető rendszeresen frissülő árukínálattal szolgáló Rossmann szórólapokban és Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott nyomtatványaiban. A Rossmann újság online struktúrája termékkategóriánként épül fel. A Rossmann akciós újság lapozható online változata a MrOferto portál mellett megtekinthető a Rossmann webshop felületén is. Hasonló termékkínálatért érdemes megtekinteni a Müller drogéria katalógusát is.

Aktuális Rossmann akciós újság

Az aktuális Rossmann katalógus megtalálható a Rossmann üzleteinek bejáratánál, emellett portálunkon mindig elérhető a Rossmann online katalógus, amelyet kényelmesen átlapozhat otthonából vagy akár útközben is. A Rossmann újság online és Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott példányaiban meghirdetett kedvezmények általában hétfőtől a következő hét pénteki napjáig érvényesek, ám bizonyos esetekben a Rossmann akciók érvényessége ennél rövidebb is lehet. Az aktuális Rossmann lapozható akciós újság elsősorban minőségi kozmetikumokat, bőr- és hajápolási termékeket, háztartási drogériát tartalmaz. Nagyszerű kedvezmények találhatók az Azúr akciós újságok felületén is.

A Rossmann szórólap utolsó oldalain egyedi online ajánlatokat és kedvezményeket is talál, amelyek a Rossmann webshop rendelés esetén vehetőek igénybe. A Rossmann katalógusban és Rossmann szórólapban számos olyan kedvezményes ajánlat lelhető fel, amelyek a Rossmann+ törzsvásárlói program résztvevői, illetve a Rossmann kártya tulajdonosai számára extra kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Portálunkon a Rossmann újság online és a Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott változata is megtekinthető, számos közismert áruház akciós katalógusával egyetemben, amelyeket kényelmesen átnézhet akár mobiltelefonjáról is. Ha drogériáról van szó, érdemes átböngészni az aktuális dm akciós katalógust, de a nagy élelmiszerláncok szórólapjain is kínálnak kedvező árú drogéria termékeket, köztük az oly népszerű Auchan akciós újságok hasábjai is.

Következő heti Rossmann szórólap

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon nem csupán az éppen érvényben lévő Rossmann akciókat tartalmazó aktuális Rossmann újság online formája és a Rossmann szórólap található meg, hanem emellett a következő időszak kedvezményes ajánlataiból is szemezgethet. Ugyanitt átlapozható az Oriflame katalógusok legújabb kiadványai. Portálunkon a következő Rossmann újság online változata, valamint a Rossmann akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványa még az előtt megjelenik, mielőtt a legújabb Rossmann akciók érvénybe lépnének. Így Ön mindig időben értesülhet az üzlethálózat legfrissebb ajánlatairól és kedvezményeiről, s a következő Rossmann újság segítségével akár előre meg is tervezheti a bevásárlást. Ha minőségi kozmetikumokat vagy reformélelmiszereket szeretne vásárolni kedvező áron, tekintse meg a Pingvin Patika Árhíreit.

Rossmann termékkínálat

A Rossmann üzletek rendkívül gazdag és szerteágazó árukínálattal rendelkeznek, amelyben a kozmetikumoktól, haj-, bőr- és arcápolási termékektől kezdve, a háztartási drogérián át, a reformélelmiszerekig és az állateledelekig számos termék helyet kap. A Rossmann webshop és Rossmann üzletek kínálata megközelítőleg 17 ezer terméket tartalmaz, ezek közül több mint 2 500 saját márkás termék, amelyek a Rossmann logójában szereplő kentaur jelzéssel találhatóak meg a Rossmann üzletek polcain, valamint a Rossmann onlie shopban. Az EcoFamily akciós katalógusok hasábjain is rengeteg kozmetikai terméket találni kedvező áron.

Az üzlethálózat legnépszerűbb saját márkái közé tartozik a Babydream baba termékeket tartalmazó márkacsalád, az Isana-Med méz alapú természetes kozmetikumok termékcsaládja, az Ener-Bio reform- és bio élelmiszer márkacsalád, a Domol háztartási drogéria termékcsalád, valamint az Alloutte higiéniai papírtermék márkacsaládja. Ezen termékek gyakran szereplnek a Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott hasábjain. Minőségi kozmetikumokat és táplálékkiegészítőket a Benu havi akciós kínálatában is mindig talál.

Rossmann üzlethálózat

A Rossmann drogéria-parfüméria Magyarország egyik legsikeresebb drogéria láncaként működik. Az első Rossmann üzlet Németországban nyílt meg 1972-ben, majd a hazai sikeren felbuzdulva a Rossmann üzletek a környező országokban is fokozatosan megjelentek. Magyarországon az első Rossmann drogéria 1993-ban nyílt meg, 2012-ben pedig elindult a Rossmann online áruháza, azaz a Rossmann webshop is. A legnépszerűbb hazai üzletei közé tartozik a Rossmann Budapest, Rossmann Debrecen, Rossmann Szeged és Rossmann Győr üzletei. Térjen be az Aldi üzletek egyikébe is és keresse a legújabb Aldi akciókat.

Csatlakozzon a Rossmann törzsvásárlói rendszerehéz, és éljen a program nyújtotta számos egyedi kedvezménnyel. A törzsvásárlói programhoz Rossmann kártya tartozik, amelynek tulajdonosai további 5-30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a Rossmann online újságban feltüntetett akciós termékeket. A kártya birtokosai 15 000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan bekapcsolódnak a Rossmann VIP+ programba, amelyben bronz-, ezüst-, illetve arany tagsági szintek érhetőek el, a szintekkel együtt egyre magasabb kedvezményekkel. Nagyszerű törzsvásárlói programmal rendelkeznek a Tesco üzletek is.

Rossmann üzletek

A Rossmann népszerű drogéria hálózata jelenleg több mint 200 üzletet működtet hazánk területén. A Rossmann Budapesten és környékén mintegy 50 drogériát üzemeltet. Emellett népszerűek az üzlethálózat vidéki egységei is, köztük a Rossmann debreceni, Rossmann győri, Rossmann miskolci, valamint a Rossmann szegedi üzletei is kiemelt látogatottságúak.

A Rossmann nyitvatartási ideje településenként eltérő. A Rossmann Budapest üzletek közül jó néhány nyitvatart a hét minden napján, míg a vidéki üzletek általában hétfőtől péntekig látogathatóak. A konkrét Rossmann nyitvatartási idők megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, az "Üzletkereső" menüpontban, a kívánt település nevének beírása után. Az ünnepi Rossmann nyitvatartási időket az üzlethálózat közösségi hálón, valamint az aktuális Rossmann akciós újság lapozható nyomtatványaiban közli. Térjen be a Lidl üzletek egyikébe is és élvezze a Lidl akciók nyújtotta kedvezményeket.

Rossmann ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az aktuális termékkínálattal kapcsolatosan, továbbá a Rossmann szórólapokban,Rossman újságokban és a Rossmann akciós újság lapozható formában kiadott példányaiban meghirdetett kedvezményes ajánlatokkal, illetve a termékek készlet információjával kapcsolatosan felvehető a kapcsolat a Rossmann ügyfélszolgálatával az alábbi módokon:

  • Telefonon: a +36 (29) 889 800 ügyfélvonalon,
  • Online chaten: a Facebook Messenger alkalmazásán keresztül
  • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető az üzlethálózat weboldalán, az "ügyfélszolgálat" menüpontban, a konkrét tárgy és a személyes adatok megadásával,
  • E-mailben: a rossmann@rossmann.hu elektronikus címen,
  • Postai úton: a Rossmann Magyarország Kft., 2225 Üllő, Zsaróka út 8. levelezési címen.

A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Rossmann ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Rossmann Facebook, illetve Instagram oldalán. Emellett érdemes feliratkozni a Rossmann YouTube csatornájára is. A Rossmann közösségi oldalain megtekinthetőek a Rossmann lapozható akciós újságában közzétett ajánlatok.

Rossmann milyen cég?

Az első Rossmann üzlet Németországban nyílt meg 1972-ben, majd a hazai sikeren felbuzdulva a Rossmann üzletek a környező országokban is fokozatosan megjelentek. Magyarországon az első Rossmann drogéria 1993-ban nyílt meg, 2012-ben pedig elindult a Rossmann online áruháza, azaz a Rossmann webshop is. A legnépszerűbb hazai üzletei közé tartozik a Rossmann Budapest, Rossmann Debrecen, Rossmann Szeged és Rossmann Győr üzletei.

Mikor nyit a Rossmann?

A Rossmann nyitvatartási ideje településenként eltérő. A Rossmann Budapest üzletek közül jó néhány nyitvatart a hét minden napján, míg a vidéki üzletek általában hétfőtől péntekig látogathatóak. A konkrét Rossmann nyitvatartási idők megtekinthetőek az üzlethálózat honlapján, az "Üzletkereső" menüpontban, a kívánt település nevének beírása után. Az ünnepi Rossmann nyitvatartási időket az üzlethálózat közösségi hálón, valamint az aktuális akciós újság lapozható nyomtatványaiban közli.

További üzletek

Látta már a/az Rossmann áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Avon akciós újság Oriflame katalógus dm akciós újság Müller akciós újság Plus Market újság Azúr drogéria akciós újság Crystal Nails akció

Legfrissebb cikkek

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Hogyan Érd el Sikeresen Az Újévi Fogadalmakat 2024-ban

Az új év gyakran kapcsolódik az új fogadalmakhoz és az új kezdetekhez. Sokan kitűznek maguk elé célokat és terveket arra, hogy hogyan javítsák meg az…