Müller - akciós újság lapozható, akció

Müller

Müller

06.05. – 2023.06.18.

Müller

Müller

05.30. – 2023.06.04.

Müller

Müller

05.22. – 2023.05.27.

Müller

Müller

05.15. – 2023.05.21.

Müller

Müller

05.15. – 2023.05.21.

Müller akciós újság

A Müller az egyik legkedveltebb hazai drogéria-láncok közé tartozik, előnyös szolgáltatásokkal és széleskörű termékfelhozatallal. A Müller minden téren igyekszik a vásárlói igényeknek eleget tenni, éppen ezért rendszeresen szolgál kedvezményes ajánlatokkal vevői számára. A Müller akciói keretén belül a vásárlók a hagyományos drogéria kínálat mellett számos terméket szerezhetnek be kedvező áron, köztük natúr kozmetikumokat, papírárut, írószereket, játékokat, reformélelmiszereket, kreatív kézműves eszközöket, harisnyákat, továbbá válogathatnak a Müller akciós parfümök gazdag kínálatából. A népszerű drogéria hálózat legfrissebb ajánlatait a rendszerint hetente megjelenő Müller akciós újságban közli. A Müller drogéria akciós újsága csütörtöktől szerdáig érvényes.

A Müller újsága megtalálható nyomtatott formában a vállalat üzleteiben, illetve postaládájából is sokak számára ismerős lehet. A kor igényeivel lépést tartva, a Müller akciós újság lapozható, online formában is elérhető az üzlethálózat weboldalán, emellett az aktuális Müller katalógust akár le is töltheti tabletre vagy mobiltelefonra, s később bármikor átböngészheti. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén megtalálja a legújabb ajánlatokat tartalmazó Müller online katalógust, számos további kedvelt drogéria hálózat és egyéb termékprofilú üzletlánc akciós újságával egyetemben.

Tematikus-szezonális katalógusok

A népszerű drogéria hálózat a hetente kiadott Müller akciós újság mellett időszakosan kiad tematikus, illetve szezonális Müller katalógusokat is. A tematikus Müller újságok közül érdemes kiemelni a Müller parfüm akcióit és legnépszerűbb illatait tartalmazó Parfüméria katalógust, valamint az évente csupán néhány alkalommal megjelenő Müller játékkatalógust, amelyben minden korosztály számára garantáltan megtalálja a megfelelő ajándékot, hiszen a Müller játékok hatalmas felhozatalával rendelkezik, játékbabákkal, kisautókkal, társasjátékokkal, emellett a katalógusban megtalálhatóak a Müller LEGO akciói is. Szintén kedvezményes áron vásárolhat LEGO készleteket a KockaÁruház akciói keretén. A tematikus-szezonális Müller katalógusok érvényességi ideje a hetente megjelenő Müller szórólapokhoz viszonyítva jóval hosszabb, rendszerint két hét.

Müller Magazin

A kedvelt drogéria legújabb típusú kiadványa az ingyenesen elérhető Müller Lifestyle magazin, amelyben a legújabb termékekről, sminktrendekről tájékozódhat, emellett a magazinban parfüm mintákat, háztartási tippeket, valamint recepteket is rendszeresen talál. Az üzlethálózat minden második hónapban adja ki Müller Magazint.

Aktuális ajánlatok a Müllertől

A közkedvelt drogéria hálózat hétről hétre megújuló akciós termékkínálattal szolgál vevői számára, amely megtekinthető a csütörtöktől szerdáig érvényes Müller akciós katalógus nyomtatott kiadványban, valamint a Müller akciós újság lapozható, online változatában. A Müller szórólapokban közzétett ajánlatok mindössze egy hétig érvényesek, éppen ezért, ha nem szeretne lemaradni a legjobb Müller akciókról, érdemes rendszeresen ellátogatni portálunkra, ahol mindig megtalálja a legfrissebb Müller újságot. Sőt, portálunkon a Müller akciós újsága azt megelőzően megtekinthetővé válik, mielőtt az új akciók érvénybe lépnének, így mindig jut ideje átgondolni, milyen termékeket szükséges beszereznie. Portálunkon szintén elérhető a népszerű Oriflame aktuális katalógusa.

Ha biztosta szeretne menni, iratkozzon fel a Müller hírlevelére, amelyben az üzlethálózat hetente tájékoztatja Önt legújabb ajánlatairól, emellett a hírlevél feliratkozói kedvezményes kuponokat, illetve esemény meghívókat kapnak.

Müller akciós napok

A kedvelt drogéria hálózat időszakosan hirdeti meg a "Müller szombat" névre hallgató akciós napokat. Az a Müller szombat akciók keretén belül 15%-os kedvezménnyel vásárolhatja a drogéria hálózat termékeit az összes hazai Müller üzletben. Az akciós napok pontos időpontjáról, valamint a Müller drogéria akciós ajánlatairól a Müller weboldalán, illetve Facebook oldalán tájékozódhat.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival segíti a vásárlókat a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért  a MrOferton mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Müller akciós újságait is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Így Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Müller dorgéria hálózatról

A Müller története több mint 80 évvel ezelőtt kezdődött Németországban. A vállalat kis fodrász szalonból nőtte ki magát kiterjedt drogéria-parfüméria hálózattá, amely napjainkban Európa hét országában van jelen, mintegy 800 üzlettel. A Müller maximálisan igyekszik megfelelni a vásárlói igényeknek, éppen azért kiemelt hangsúlyt fektet termékeinek kiváló minőségére, kedvező árára, munkatársainak magas szakképzettségére, valamint üzleleteink áttekinthető, világos és barátságos kialakítására. A Müller termékeinek fenntarthatóságára is kiemelt hangsúlyt fektet, mikroműanyagmentes termékeivel, illetve népszerű natúrkozemtikumaival. A Müller webshopot egyelőre nem üzemeltet, viszont weboldalán minden információt megtalál termékeiről. A Müllerhez hasonló termékkínálattal az Azúr drogéria akciós újságainak lapjain találkozhat.

Termékkínálat

A Müller jóval több, mint egyszerű drogéria, hiszen gazdag, szerteágazó termékkínálattal rendelkezik, amelybe az évek során a kozmetikumok és háztartási drogéria mellett papír-írószer, játékok, harisnyák, iskoltáskák, kreatív kézműves eszközök és készletek, állateledelek, illetve reformélelmiszerek is bekerültek. A Müller áruválasztékát mintegy 50 000 termék alkotja, amelyek között megtalálhatóak a legnevesebb nemzetközi márkák termékei, emellett a Müller számos saját márkás termékcsaláddal is büszkélkedhet. A Müller saját márkás termékcsaládjai közé tartoznak a Barfuss lábápápoló termékek, a Bio Primo mentes, illetve bio élelmiszerek, a Blink tisztítószerek és mosószerek, valamint a Baby Beauty baba termékek és a Pet Bistro állatedelek, amelyek mind rendszeresen a Müller online katalógusok és nyomtatott akciós újságok lapjain.

A Müller kínálatában rengeteg parfümöt talál, amelyeket az üzletehálózat által szezonális kiadott Müller akciós parfümöket tartalmazó Parfüméria katalógusban talál meg. Emellett az üzlethálózat gazdag játékkínálattal büszkélkedhet, amely megtekinthető a Müller játékkatalógus időszakos kiadványban. Népszerű továbbá a Müller fotószolgáltatása is, amely segítségével azonnal kinyomtathatja fényképeit.

Müller üzletek

A Müller napjainkban 36 drogériát működtet Magyarország területén. A Müller üzletek Budapesten számos pontján megtalálhatóak, emellett a drogéria hálózat a vidéki nagyvárosokban is rendelkezik üzletekkel. A Müller budapesti üzletei mellett érdemes megemlíteni a Müller debreceni, pécsi, békéscsabai vagy miskolci üzleteit is, amelyek szintén magas látogatottságnak örvendenek. Az üzlethálózat termékei kizárólag a kőboltokban szerezhetőek be, a Müller webshopot nem üzemeltet, weboldalán azonban minden információt megtalál az aktuális, illetve állandó termékkínálatról.

A Müller üzletei az alábbi településeken és címeken érhetőek el:

TelepülésCím
Budapest, Váci utcaVáci utca 19-21., 1052 Budapest
Budapest, MOM Park
Alkotás utca 53., 1123 Budapest
Budapest, Europeum
József krt. 5., 1085 Budapest
Budapest, Corvin Pláza
Kisfaludy u. 32-38., 1082 Budapest
Budapest, Etele Pláza
Hadak útja 1., 1119 Budapest
Budapest, Árkád
Kerepesi út 61., 1106 Budapest
Budakeszi
Bianka utca 1., 2092 Budakeszi
Vecsés, Market Centrál
Fő út 246-248. / Airport Center, 2220 Vecsés
Gödöllő
Bossányi Krisztina u. 2., 2100 Gödöllő
Hatvan
Bibó István út 3., 3000 Hatvan
Esztergom
Dobogókői út 84., 2500 Esztergom
Tatabánya
Szent Borbála út 33/3., 2800 Tatabánya
Székesfehérvár
Szent Flórián krt. 13., 8000 Székesfehérvár
Dunaújváros
Kandó tér 11., 2400 Dunaújváros
Mosonmagyaróvár
Szekeres Richárd u. 19., 9200 Mosonmagyaróvár
Győr
Malomszéki út 9., 9012 Győr
Sopron
Ipar krt. 31., 9400 Sopron
Szombathely
Viktória utca 12. (Szombathely Center), 9700 Szombathely
Ajka
Fő út 29., 8400 Ajka
Keszthely
Murvás u. 2., 8360 Keszthely
Zalaegerszeg
Átkötő út 2., 8900 Zalaegerszeg
Nagykanizsa
Dózsa György út 123., 8800 Nagykanizsa
Kaposvár
Achim András u. 4., 7400 Kaposvár
Pécs
Siklósi út 68/A, 7632 Pécs
Baja
Gránátos út 20., 6500 Baja
Kiskunhalas
Füzér utca 2., 6400 Kiskunhalas
Hódmezdővásárhely
Kaszap utca 20., 6800 Hódmezővásárhely
Békéscsaba
Szarvasi út 68/2., 5600 Békéscsaba
Szolnok
Felső Szandai rét 3., 5000 Szolnok
Debrecen
Kishatár út 1., 4031 Debrecen
Nyíregyháza
Dózsa György út 4-6., 4400 Nyíregyháza
Miskolc, Pesti út
Pesti út 19., 3516 Miskolc
Miskolc, Szentpéteri kapu
Szentpéteri kapu 80., 3525 Miskolc

A Müller nyitvatartása drogériánként, illetve településenként eltérő, az egyes üzletek országszerte más-más nyitvatartási rend szerint működnek. A Müller nyitvatartásai adatai, üzletekre lebontva, megtekinthetőek az üzlethálózat weboldalán a "Müller üzletek" menüpontban, ahol a nyitvatartás mellett a Müller üzleteinek címét és telefonszámát is megtalálja.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Müller drogériák aktuális termékkínálatával, a Müller akciós katalógusában szereplő termékek elérhetőségével, valamint az egyes drogériák aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal a Müller ügyfélszolgálatát. A népszerű drogéria-lánc vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető a Müller weboldalán, a "Kapcsolat" menüpontban,
 • Telefonon: +36-1-463-8840-es ügyfélszolgálati vonalon,
 • E-mailben: az info@mueller.co.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: Prielle Kornélia utca 8/A, H-1117 Budapest levelezési címen.

     A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Müller ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Müller Facebook oldalán. Az üzlethálózat közösségi oldalán megtekinthetőek a hetente megjelenő Müller újságokban, illetve az időszakosan kiadott, szezonális Müller katalógusokban szereplő termékek, nyereményjátékok és számos egyéb ajánlat.

     További üzletek

     Látta már a Müller áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Legfrissebb cikkek

     A legújabb trendek az európai divatszíntéren

     A legújabb trendek az európai divatszíntéren

     Európát régóta divat metropolisznak tekintik, amely trendeket diktál és az egész világot inspirálja. Az európai divatélet tele van innovatív…

     Hogyan jött létre a népszerű lidl

     Hogyan jött létre a népszerű lidl

     A Lidl jelenleg az egyik legismertebb kiskereskedelmi lánc márka. Az elmúlt néhány évtizedben világszerte népszerűvé és elismertté vált. Ebben a…

     Vidám tavaszi tevékenységek

     Vidám tavaszi tevékenységek

     A tavasz kiváló időszak a szabadtéri családi tevékenységekhez. A tél után végre várhatjuk a napsütést, a zöldet és a melegebb időt. Április és május…

     Randi ruha tippek

     Randi ruha tippek

     Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elviszik élete első randijára. Bár, ha már egy jó pár találkozón és randin is túl van, mindig felötlik…