Akciós újságok | Drogéria és kozmetika | Müller

Müller - promóciós szórólap, akciós áru

Müller lejárt szórólapok »

Müller szórólapok az Ön városában

Müller Budapest Müller Debrecen Müller Miskolc Müller Pécs Müller Győr Müller Nyíregyháza Müller Székesfehérvár Müller Szombathely Müller Szolnok Müller Tatabánya Müller Sopron Müller Kaposvár Müller Békéscsaba Müller Zalaegerszeg Müller Nagykanizsa Müller Dunaújváros Müller Hódmezővásárhely Müller Baja Müller Mosonmagyaróvár Müller Gödöllő Müller Esztergom Müller Ajka Müller Szentes Müller Kiskunhalas

Müller akciós újság lapozható

A Müller akciók keretén belül a vásárlók a hagyományos drogéria kínálat mellett számos terméket szerezhetnek be kedvező áron, köztük natúr kozmetikumokat, papírárut, írószereket, játékokat, reformélelmiszereket, kreatív kézműves eszközöket, harisnyákat, továbbá válogathatnak a Müller parfüm akciós kínálatából. A népszerű Müller drogéria hálózat legfrissebb ajánlatait a rendszerint hetente megjelenő Müller akciós újság lapozható változatában teszik közzé. A Müller akciós újsága csütörtöktől szerdáig érvényes.

A Müller újság megtalálható nyomtatott formában a hálózat üzleteiben, illetve postaládákból is sokak számára ismerős lehet. A kor igényeivel lépést tartva, a Müller akciós újság lapozható, online formában is elérhető az üzlethálózat weboldalán, emellett az aktuális Müller katalógust akár le is töltheti tabletre vagy mobiltelefonra, s később bármikor átböngészheti.

Aktuális és következő heti Müller újság

A közkedvelt drogéria hálózat hétről hétre megújuló akciós termékkínálattal szolgál vevői számára, amely megtekinthető a csütörtöktől szerdáig érvényes Müller akciós katalógus és Müller újság nyomtatott kiadványban, valamint a Müller akciós újság lapozható, online változatában. A Müller szórólapokban közzétett ajánlatok mindössze egy hétig érvényesek, éppen ezért, ha nem szeretne lemaradni a legjobb Müller akciókról, érdemes rendszeresen ellátogatni portálunkra, ahol mindig megtalálja a legfrissebb Müller újságot. Sőt, portálunkon a Müller akciós újsága azt megelőzően megtekinthetővé válik, mielőtt az új Müller akciók érvénybe lépnének, így mindig jut ideje átgondolni, milyen termékeket szükséges beszereznie. Portálunkon szintén elérhető a népszerű Oriflame aktuális katalógusa.

A Müller dorgéria hálózatról

A Müller története több mint 80 évvel ezelőtt kezdődött Németországban. A vállalat kis fodrász szalonból nőtte ki magát kiterjedt drogéria-parfüméria hálózattá, amely napjainkban Európa hét országában van jelen, mintegy 800 üzlettel. A Müller maximálisan igyekszik megfelelni a vásárlói igényeknek, éppen azért kiemelt hangsúlyt fektet termékeinek kiváló minőségére, kedvező árára, munkatársainak magas szakképzettségére. A Müllerhez hasonló termékkínálattal az Azúr drogéria akciós újságainak lapjain találkozhat.

Müller termékek

A Müller áruválasztékát mintegy 50 000 termék alkotja, amelyek között megtalálhatóak a legnevesebb nemzetközi márkák termékei, emellett a Müller számos saját márkás termékcsaláddal is büszkélkedhet. A Müller saját márkás termékcsaládjai közé tartoznak a Barfuss lábápápoló termékek, a Bio Primo mentes, illetve bio élelmiszerek, a Blink tisztítószerek és mosószerek, valamint a Baby Beauty baba termékek és a Pet Bistro állatedelek. A legismertebb Müller termékek közé tartoznak a Müller parfümök, amelyeket az üzletehálózat által szezonális kiadott Müller parfüm akcióit összegyűjtő Parfüméria katalógusban talál meg.

Müller üzletek

A Müller napjainkban 36 drogériát működtet Magyarország területén. A Müller üzletek Budapesten számos pontján megtalálhatóak, emellett a drogéria hálózat a vidéki nagyvárosokban is rendelkezik üzletekkel. A Müller budapesti üzletei mellett érdemes megemlíteni a Müller Székesfehérvár, Müller Tatabánya, Müller Gödöllő üzleteket is, amelyek szintén magas látogatottságnak örvendenek.

A Müller nyitvatartása drogériánként, illetve településenként eltérő, az egyes üzletek országszerte más-más Müller nyitvatartási rend szerint működnek. A Müller nyitvatartásai adatai, üzletekre lebontva, megtekinthetőek az üzlethálózat weboldalán a "Müller üzletek" menüpontban, ahol a Müller nyitvatartás mellett a Müller üzleteinek címét és telefonszámát is megtalálja.

Müller ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Müller drogériák aktuális termékkínálatával, a Müller újságban, Müller katalógusban és Müller akciós újság lapozható változatában szereplő termékek elérhetőségével, valamint az egyes drogériák aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal a Müller ügyfélszolgálatát. A népszerű drogéria-lánc vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével: elérhető a Müller weboldalán, a "Kapcsolat" menüpontban,
 • Telefonon: +36-1-463-8840-es ügyfélszolgálati vonalon,
 • E-mailben: az info@mueller.co.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: Prielle Kornélia utca 8/A, H-1117 Budapest levelezési címen.

     Mikor lesz Müller szombat?

     A kedvelt Müller drogéria hálózat időszakosan hirdeti meg a "Müller szombat" névre hallgató akciós napokat. Az akciós napok pontos időpontjáról, valamint a Müller drogéria akciós ajánlatairól a Müller weboldalán, illetve Facebook oldalán tájékozódhat.

     Müller hol van?

     A Müller napjainkban 36 drogériát működtet Magyarország területén. A Müller üzletek Budapesten számos pontján megtalálhatóak, emellett a drogéria hálózat a vidéki nagyvárosokban is rendelkezik üzletekkel. A Müller budapesti üzletei mellett érdemes megemlíteni a Müller Székesfehérvár, Müller Tatabánya, Müller Gödöllő üzleteket is, amelyek szintén magas látogatottságnak örvendenek. A Müller nyitvatartásai adatai, üzletekre lebontva, megtekinthetőek az üzlethálózat weboldalán a "Müller üzletek" menüpontban, ahol a Müller nyitvatartás mellett a Müller üzleteinek címét és telefonszámát is megtalálja.

     További üzletek

     Látta már a/az Müller áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Keresettek még

     Avon akciós szórólap Rossmann akciós újság Oriflame online katalógus dm katalógus Akciós újság Plus Market Azúr akciós újság Crystal Nails havi akció

     Legfrissebb cikkek

     A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

     A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

     Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

     Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

     Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

     A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

     Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

     Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

     Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

     Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

     Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

     A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…