Akciós újságok | Drogéria és kozmetika | Azúr

Azúr akciós újság

Azúr

05.02. – 2024.05.25.

A szórólap megtekintése
Azúr

04.04. – 2024.04.20.

A szórólap megtekintése
Azúr

03.05. – 2024.03.23.

A szórólap megtekintése
Azúr

02.06. – 2024.02.24.

A szórólap megtekintése
Azúr

01.05. – 2024.01.27.

A szórólap megtekintése

Azúr lejárt szórólapok »

Azúr akciós újság online

Az Azúr hosszú múltra visszatekinthető magyar drogéria hálózat, amely minőségi és megfizethető termékeiről ismert. Az üzlethálózat által kiadott Azúr akciós újság minden hónapban különleges ajánlatokat kínál tisztítószerek, szépségápolási termékek és háztartási kellékek széles választékában. Az Azúr újság akciói három hétig érvényesek, biztosítva, hogy a vásárlók elegendő időt kapjanak az akciók kihasználására. Az Azúr drogéria akciós újságában szereplő termékek minősége és az árak versenyképessége a kedvelt magyar drogéria hálózat egyik legnagyob vonzóereje. 

Az Azúr újság hónapról hónapra számos kiemelt termékkel és kiváló akciókkal várja a vásárlókat. Az aktuális Azúr akciós újságban a legnépszerűbb termékkategóriák közül válogathatunk, kihasználva az évszaknak megfelelő speciális kedvezményeket. Az ajánlatok sokasága és a különleges promóciók miatt az Azúr drogéria akciós újsága kiváló forrás azok számára, akik a mindennapi szükségleteiket szeretnék kedvező áron beszerezni. Az Müller katalógusa az Azúrhoz hasonlóan széleskörű akciókat kínál.

Az Azúr drogéria termékkínálata

Az Azúr drogéria kezdetben vegyszerárusítással foglalkozott, majd több változáson átesve részvénytársasággá alakult és üzlethálózatát bővítette. A cég küldetése a hagyományos értékek megőrzése mellett modern kiszolgálást nyújtani, és erős hazai szereplőként helyt állni a multinacionális versenyben. Mindez a cég széleskörű termékkínálatában is visszatükröződik. 

Az Azúr drogériák termékkínálata magában foglalja a tisztítószereket, szépségápolási termékeket, egészségmegőrző készítményeket, papírárut és háztartási eszközöket. Népszerű termékeik között szerepelnek a bőrápoló krémek, hajápolási termékek és a takarítószerek. Az Azúr boltok, valamint az Azúr Diszkont üzletek polcain gyakran megtalálhatóak környezetbarát termékek is, amelyek különösen népszerűek a tudatos vásárlók körében. A választék széleskörűsége és a minőségi termékek elérhetősége teszi az Azúr bolthálózatát különösen vonzóvá a fogyasztók számára. Érdemes átböngészni a Plus Market akciós újságát is, amely drogériás termékeket és élemiszert egyaránt tartalmaz.

Azúr boltok

Az Azúr drogéria hálózat jelenleg 45 üzlettel büszkélkedhet, amelyek főként az ország dél-nyugati területén találhatóak. Ezek között megtalálhatóak a hagyományos drogériák, valamint az Azúr Diszkont üzletek is. Az Azúr Szigetvárott, Pécsett, Szekszárdon, valamint számos más településen működtet üzletet.

Az Azúr nyitvatartása változó: hétköznaponként általában 8-tól 18 óráig, szombatonként 8-tól 13 óráig tartanak nyitva, néhány helyszínen vasárnap is vásárolhatnak az ügyfelek. Az Azúr nyitvatartása azonban elhelyezkedéstől függően eltérhet az általánostól. A pontos adatok megtekinthetőek az Azúr online felületén. További információkért felkereshető az Azúr ügyfélszolgálatai csapata az info@azur.hu e-mail címen.

Mivel foglalkozik az Azúr?

Az Azúr magyar alapítású drogéria hálózat, amely széles választékban kínál szépségápolási, egészségmegőrző és háztartási termékeket, rendszeres akciókkal és kedvezményekkel, főként Magyarország dél-nyugati részén.

Hogyan alakul az Azúr drogéria nyitvatartása?

Az Azúr drogéria nyitvatartása üzletenként eltérő. A drogériák többsége hétköznap 8:00-tól 18:00-ig, szombaton 8:00-tól 13:00-ig tart nyitva.

Milyen akciók vannak most az Azúr drogériában?

Az aktuális akciókról és kedvezményekről az Azúr akciós újságban tájékozódhat, amely havonta jelenik meg és a legújabb ajánlatokat tartalmazza.

További üzletek

Látta már a/az Azúr áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Keresettek még

Avon online katalógus Rossmann akció Oriflame újság dm akciós katalógus Müller drogéria akciós újság Akciós újság Plus Market Crystal Nails havi akció

Legfrissebb cikkek

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

A kókuszolaj csodája: Természetes jólét a mindennapokban

Az egészségtudatos életmód és a természetesség iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a kókuszolaj, más néven kókuszzsír napjainkban…

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

Húsvéti készülődés az Auchan akciós ajánlataival

A húsvéti ünnepek közeledtével az Auchan szupermarket lánc különleges akciókkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat. A 2024. február 22. és március…

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Újévi tippek az egészséges életmódhoz: Egészség és takarékosság kéz a kézben

Az új év kezdetén sokan törekszünk egészségesebb életmódra, ami nem csak a jólétünket szolgálja, hanem hosszú távon gazdaságos is lehet. A cikk…

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

Téli kiárusítás a Hervisnél - akciók a hideg napokra

A Hervis téli kiárusítása január 9-től 28-ig tartó időszakban széles választékot kínál a téli sportfelszerelések és divatos ruházat terén. A Hervis…