Oriflame - promóciós szórólap, akciós áru

Oriflame

Oriflame

09.20. – 2023.10.10.

Oriflame

Oriflame

08.30. – 2023.09.19.

Oriflame

Oriflame

08.09. – 2023.08.29.

Oriflame

Oriflame

07.26. – 2023.08.08.

Oriflame

Oriflame

07.05. – 2023.07.25.

Lejárt szórólapok Oriflame »

Oriflame katalógus

Az Oriflame nemzetközileg ismert kozmetikai cég, amely többszintű marketing vállalatként működik. A népszerű kozmetikai cég folyamatosan frissülő termékkínálatát a háromhetente megjelenő Oriflame katalógusban mutatja be. Az Oriflame aktuális katalógusában számos minőségi kozmetikumot, köztük arc-, test-, bőr- és hajápoló termékeket, sminktermékeket, wellness termékeket, valamint gyermekeknek és férfiaknak szánt kozmetikai cikkeket talál. Az Oriflame katalógusa 100 oldalt meghaladó terjedelemű, termékfotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, amelyben minden alapvető információt megtalál az egyes termékekrőé.

Az Oriflame újságot nyomtatott formában beszerezheti Oriflame szépségtanácsadójától, emellett a kor igényeivel lépést tartva, a népszerű kozmetikai vállalat weboldalán mindig közzé teszi az Oriflame katalógus online változatát is. A cég honlapján megtekinthető Oriflame online katalógus interaktív kiadvány, amelyben beépített videó modulokat, illetve 3D-felvételeket talál az egyes termékekről, emellett bármely kiválasztott termékre kattintva, azonnal átjut az Oriflame webshopjába, ahonnan nem regisztrált tagként is rögtön megrendelheti a választott termékeket, az Oriflame gyorsrendélési opció segítségével. Az Oriflame aktuális lapozható katalógusa a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén megtalálható, számos közkedvelt üzlethálózat akciós újságával együtt. Hasonló termékkínálatot az Avon katalógusaiban talál.

Aktuális ajánlatok az Oriflame-től

A népszerű kozmetikai termékkínálatát bemutató Oriflame katalógus online és nyomtatott változata rendszerint háromhetente jelenik meg. Az aktuális Oriflame katalógus áttekinthető szerkezettel rendelkezik, s a katalógus elején elhelyezett tartalomjegyzék is nagyban megkönnyíti az eligazodást. Az Oriflame újság termékkategóriák szerint strukturálódik, amelyben a legújabb termékek, smink eszközök, haj- és testápoló termékek, wellness termékek, bőrápoló készítmények, férfi kozmetikumok, gyermek kozmetikumok és az Oriflame parfümök kategóriáit találja meg. Az Oriflame aktuális katalógusában az újdonságok és a jól ismert régi kedvencek egyaránt megtalálhatóak.

Mini akciós szórólapok és tematikus katalógusok

A háromhetente megjelenő Oriflame lapozható katalógussal egyidejűleg a kedvelt kozmetikai cég megjelentet egy kisebb terjedelmű kiadványt is, amelyben megtalálja az Oriflame akciós termékeit, kiárusítási akcióban szereplő árucikkeit és kifutó termékeit. A mini Oriflame akciós újságban szereplő termékeket jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg. Ezen termékek esetében nem érdemes halogatni az Oriflame rendelés leadását, hiszen a termékek csak addig érhetőek el, míg a készlet tart.

Az Oriflame mini katalógus következő és aktuális kiadványai mellett a vállalat tematikus-szezonális katalógusokat is gyakran ad ki. Ezek a tematikus kiadványok a háromhetente kiadott katalógus és a hozzá tartozó Oriflame akciós újsághoz képest hosszabb érvényességgel rendelkeznek. A tematikus Oriflame lapozható katalógusok közül érdemes kiemelni az Oriflame wellness katalógusát, illetve ékszer katalógusát, valamint az Oriflame karácsony környékén ajándékötleteket tartalmazó katalógust is kiad.

Következő Oriflame katalógus

Az Oriflame következő katalógusát beszerezheti Oriflame szépségtanácsadójától hagyományos, nyomtatott formában, emellett a világhálón is megtalálja a következő Oriflame katalógust számos hazai Oriflame tanácsadó weboldalán. Az Oriflame következő katalógusát a tanácsadók megkapják az aktuális Oriflame katalógussal együtt. A fő katalógushoz elérhető az Oriflame mini katalógus következő kiadványa is, amelyben rengeteg kedvezményes áron megvásárolható termék, illetve kiemelt Oriflame akciók kapnak helyet. Ha mindig első kézből szeretne értesülni a népszerű kozmetikai cég legfrissebb ajánlatairól, iratkozzon fel az Oriflame hírlevelére.

Az Oriflame kozmetikai cégről

Az Oriflame Cosmetics svéd eredetű világszerte ismert kozmetikai vállalat, amely mintegy fél évszázados múltra tekint vissza. Az Oriflame multilevel marketing vállalatként működik, s napjainkban 60 országban, közel 3 millió Oriflame tanácsadóval van jelen a szépségiparban. Míg termékeik beszerzése korábban kizárólag Oriflame szépségtanácsadóktól volt lehetséges, mára az Oriflame mindenki számára könnyen elérhetővé tette termékeit, a weboldalán elérhető Oriflame gyorsrendelés funkció jóvoltából. Az Oriflame az egyedi szépség ünneplését tartja szem előtt, emellett vállalati rendszerével az Oriflame belépést nyújt egyedülálló világába, amelyben mindenki számára lehetőséget biztosít álmai megvalósítására.

Az Oriflame egyedüláló módon értelmezi a szépségápolást és sajátos koncepció alapján alkotja meg termékekeit. Az Oriflame termékeiben a természet és a tudomány szorosan összefonódik. Az Oriflame kizárólag természetes alapanyagokat használ fel termékeihez, amelyek megbízható minőséget képviselnek. A természet adta alapanyagokhoz a legmodernebb technológiákat veszi igénybe, s termékeit úttörő kutatások segítik életre. Az Oriflame innovatív, s egyben megbízható minőségű termékei az ember és a természet egészségét egyaránt támogatják.

Termékkínálat

Az Oriflame Cosmetics vállalat kínálatát minőségi kozmetikumok alkotják, amelyek között sminktermékek, bőrápoló termékek, haj-, test- és arcápoló készítmények, wellness termékek, parfümök, férfi- és gyermek kozmetikumok mind-mind megtalálhatóak. Az Oriflame smink eszközök gazdag választékával rendelkezik, amelyben alapozók, púderek, pirosítók, bronzosítók, szemhéjfestékek, szempillaspirálók, szemkontúrceruzák, rúzsok és számos egyéb termék megtalálható. Az Oriflame parfümjei a kozmetikai cég legkedveltebb termékei közé tartoznak. Az Oriflame Franciaországban fejlesztett parfümjei között rengeteg egyedi női és férfi illatot talál, melyek közül a legismertebbek Giordani Gold, Giordani Man, Infinita, Eclat, Possess parfümök, amelyek mind rendszeresen szerepelnek az Oriflame lapozható katalógusaiban.

Az Oriflame természetes összetevő bőrápoló készítményei szintén népszerűek, melyek között hidratálók, szériumok, arctisztítók, arcmaszkok, bőrápoló eszközök egyaránt megtalálhatóak. kényeztesse bőrét, és válassza az Oriflame online katalógusaiban és nyomtatott kiadványaiban szereplő minőségi kozmetikumokat.

Az Oriflame kínálatában az utóbbi években megjelentek a wellness termékek is, amelyek között táplálékkiegészítőket, fehérjeporokat, vitaminokat talál. Az Oriflame nem feledkezik meg a legkisebbekről sem, kínálatában tápláló és gyengéd összetevőjű baba- és gyermekkozmetikumokat felsorakoztatva, amelyek alkalmazkodnak a gyermekek érzékeny és finom bőréhez.

Szállítási és fizetési lehetőségek

Az Oriflame termékei üzletekben nem vásárolhatóak meg. A népszerű kozmetikai vállalat termékei kizárólag Oriflame szépségtanácsadótól, illetve a webáruházban elérhető, regisztrációhoz nem kötött Oriflame gyorsrendelést igénybevéve szerezhetőek be. Oriflame tanácsadóként 20%-os kedvezménnyel rendelheti meg az Oriflame katalógus online vagy nyomtatott kiadványaiban szereplő összes terméket. A kozmetikai cég honlapján nem csupán Oriflame rendelését adhatja le, hanem számos cikket is talál a szépségipar világából.

Az online megrendelt termékek kiszállítását futárszolgálat végzi, emellett csomagját kérheti a MOL pontok, a COOP pontok és a Posta pontok egyikére is. Online rendelés esetén választható készpénzes, bankkártyás fizetési mód vagy vásárolhat hitelkeretre. Ebben az esetben 14 naptári napon belül kiegyenlíthető a hiteles számla.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

Az Oriflame kozmetikai cég aktuális termékkínálatával, az Oriflame online katalógusban és a hozzá tartozó Oriflame akciós újságban szereplő termékek elérhetőségével kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal az Oriflame ügyfélszolgálatához. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Online chaten: a jobb alsó sarokban látható Chat funkcióval,
 • Telefonon: +36 70 330 8603 ügyfélszolgálati vonalon, amely katalógus zárás napján hívható,
 • E-mailben: az info@oriflame.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: Oriflame Hungary Kft., 1012 Budapest, Vérmező u. 4, 1439 Budapest, Pf.: 624 levelezési címen.

     A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot az Oriflame ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, az Oriflame Facebook, illetve Instagram oldalán, továbbá érdemes feliratkozni az Oriflame YouTube csatornájára is. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a háromhetente megjelenő Oriflame katalógusokban közzétett termékek, emellett a közösségi felületeken tájékozódhat a legújabb kozmetikai trendekről és új termékkínálatról.

     További üzletek

     Látta már a Oriflame áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Legfrissebb cikkek

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

     Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

     Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

     Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

     Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

     Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

     A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

     A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

     A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

     A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…