H&M - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok H&M »

H&M akciós újság lapozható

A H&M áruházat és H&M webshopot biztosan ismeri a minőségi divat minden szerelmese. A H&M kínálatát elsősorban női-, férfi- és gyermekruházat alkotja. A H&M boltok és H&M webshop aktuálisan elérhető termékkínálata megtekinthető az érvényben lévő H&M hírlevélben, mely tartalmazza a legújabb akciókat, köztük a H&M gyerekruha akciókat, a H&M akciós ruhákat, H&M home termékeket, H&M katalógusokat, H&M újságokat és H&M akciós újságokat. A H&M akciós katalógusa az aktuális szezonhoz igazodó termékkínálatot, illetve kollekciót mutatja be, amely számos egyedi ruhadarabot, stílusos H&M akciós ruhákat, H&M gyrekruha akciókat és kiegészítőket tartalmaz.

Az alapvetően női divatcikket bemutató H&M katalógusok, valamint a H&M újságokban megjelenő új kollekciók átértelmezik a legújabb trendeket és azokat a nők mindennapos szükségleteihez igazítják. A H&M akciós újságban a széles választékú H&M női felsők mellett találunk akciós H&M ágyneműket, valamint gazdag egyrészes, illetve kétrészes fürdőruha választékot, továbbá H&M akciós kabátokat is. A H&M női divatcikkek nagyon népszerűek széleskörű méret- és fazonválasztékuknak köszönhetően. A H&M ruhák nem csupán hétköznapi viseletre, hanem ünnepi eseményekre is kiválóan alkalmasak.  Előnyös divat- és ruházati ajánlatok találhatók a Tesco áruházak F&F kollekciójában is, számos divatos és jó minőségű ruházatti cikk mellett.

Aktuális H&M újság

Az akciós H&M újságok oldalain nagyszerű ruházati és háztartási termékeket találni kedvező áron. A MrOferto portál oldalán megtalálható az aktuális H&M újság és H&M akciós újság, amelyet kényelmesen átböngészhet mobiltelefonról vagy akár tabletről is. Tekintse át a H&M akciós katalógus aktuális változatát, hogy biztosan ne maradjon le a legfrissebb kedvezményekről és ajánlatokról. Ha fel szeretné frissíteni a ruhatárát, gyermekének vásárolna új darabokat a szezonra, esetleg lakásába szeretne új díszeket választani, a H&M akciós katalógusokban mindezeket a termékeket garantáltan kedvező áron találja meg. A H&M online újságban szereplő akciós termékek limitált mennyiségben érhetők el, vagyis a kedvezmények a készlet erejéig érvényesek. Ha játékot szeretne vásárolni, keresse a KockaÁruház akciós újságok hasábjain.

H&M online újság következő kiadása

A H&M újságok és H&M akciós újságok kedvezményes áron vásárolható termékek széles választékát kínálják. A H&M kedvezmények révén előnyös áron vásárolhat férfi-, női- és gyermek ruhaneműt, köztük H&M akciós ruhákat, illetve kedvezményes árú H&M gyerekruhákat. Az áruház érvényes ajánlatai H&M katalógus formájában letölthetőek a H&M webshop oldaláról, emellett a MrOferto portálon is elérhető a H&M online újság lapozható kiadványa. Az érvényes újságokat átlapozhatja mobiltelefonjáról, tábletjéről otthona kényelméből vagy akár utazás közben is. Az aktuális H&M akciós újságok tájékoztatást nyújtanak az újdonságokról, csakúgy mint a H&M akciós termékekről, köztük a H&M akciós ruhákról, H&M gyerekruha akciókról és H&M home termékek ajánlatairól.

H&M termékkínálat

A H&M boltokban minden alkalomra megtalálja a megfelelő ruha összeállítást. Akár gyerekruhát vagy sportruházatot keres, esetleg alsóneműt, kényelmes pizsamát vagy éppen szabadidőruhát mindennapi viselésre, a H&M üzleteiben és a H&M webshop oldalán mindezt megtalálja. A H&M tanúsítvánnyal rendelkező gyermekruhái gyengédek a kisgyermekek bőréhez. A boltba kerülő termékek minőségét több szakemberből álló csapat ellenőrzi, akik nem csak a termékek minőségére, hanem az eladott áruk kellő biztonságára is figyelnek. A H&M hálózat elkötelezett amellett, hogy minőségi termékeket kínáljon vásárlóinak megfizethető áron.

A H&M kereskedelmi egységeiben mindent megtalál saját magának és a családjának, valamint a háztartásba is. A különféle dekorációk és kiegészítők meghitté teszik a lakását, és igazi otthonná varázsolják, ahova mindig szívesen tér majd haza. A H&M boltjaiban mindig talál dekorációkat az aktuális szezonra – karácsonyi vagy húsvéti díszeket, amelyek megjelennek a H&M akciós újságok lapjain is. Talál itt lakástextilt is, például díszpárnákat, takarókat és sok más terméket. Lapozza át a Praktiker akciós újság aktuális kiadványát is, ahol szintén rengeteg lakáskiegészítőt találni kedvezményes áron.

H&M üzletek

A svéd H&M divatláncot az 1940-es évek végén alapították. A márka célja az volt, hogy a trendi divatot elérhető áron vigye piacra. Eleinte azonban csak női divatruhákat kínált Hennes név alatt. Az 1960-as évek végén a H&M márka hazájából, Svédországból Norvégiába, Dániába, Angliába és Svájcba terjesztette ki tevékenységét. Az új évezredben a H&M a világpiac egyik legnagyobb divatmárkája lett. Hazánkban szinte minden nagyobb városban találni H&M üzleteket. A H&M hálózat célja, hogy a lehető legközelebb legyen Önhöz, hogy Ön is minőségi divattal kényeztesse magát megfizethető áron. A leglátogatottabb H&M üzletek közé tartozik a H&M Budapest és H&M Szombathely üzletei.

A H&M nyitvatartási ideje nem egységes, az egyes magyarországi egységek településenként, illetve üzletenként eltérő nyitvatartási rend szerint működnek. Bizonyos üzletek nyitvatartanak vasárnap is, mások hétfőtől szombatig várják kedves vásárlóikat. A pontos H&M nyitvatartási idők megtekinthetők a H&M webshop oldalán. Térjen be a H&M boltok egyikébe, köztük a H&M budapesti boltjaiba, a népszerű H&M szombathelyi üzletébe, és keresse a legelőnyösebb árú H&M akciós termékeket, köztük a H&M akciós ruhákat, H&M gyerekruha akciókat és a H&M home termékek akcióit.

H&M ügyfélszolgálat és kapcsolat

A H&M különböző üzlettípusainak termékkínálatával kapcsolatosan, a H&M hírlevélben, H&M újságokban, H&M akciós katalógusokban, H&M akciós újságokban megjelenő kiadványainak kedvezményes ajánlatait illetően, illetve a H&M népszerű termékeivel, a H&M online akcióival, vagy az egyes H&M nyitvatartási időkkel és a H&M készlet információval kapcsolatosan felvehető a kapcsolat a H&M ügyfélszolgálatával az alábbi módokon:

  • Telefonon: a 06 800 888 55 H&M-es ügyfélvonalon,
  • E-mailben: az ugyfelszolgalat.hu@hm.com elektronikus címen.
  • Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével: Elérhető a H&M online felületén, az ügyfélszolgálat menüpontban

Ha nem szeretne lemaradni a H&M aktuális ajánlatairól és a H&M online akcióiról, kövesse a H&M Facebook oldalát, így mindig értesülni fog az üzlet legfrissebb híreiről. A H&M Facebook oldalán megtalálhatók a H&M aktuális heti akciói, a H&M katalógusok és a H&M akciós újságok. Emellett a H&M üzlethálózat Instagram fiókkal is rendelkezik. A H&M Instagram oldalán is rengeteg hasznos információ található.

H&M hol van?

Hazánkban szinte minden nagyobb városban találni H&M üzleteket. A H&M hálózat célja, hogy a lehető legközelebb legyen Önhöz, hogy Ön is minőségi divattal kényeztesse magát megfizethető áron. A leglátogatottabb H&M üzletek közé tartozik a H&M Budapest és H&M Szombathely üzletei.

Hány H&M üzlet van Magyarországon?

Napjainkban hazánkban 44 H&M üzlet üzemel, melyek közül legismertebbnek számítódnak a H&M Budapest és H&M Szombathely üzletei. Térjen be a H&M boltok egyikébe, köztük a H&M budapesti boltjaiba, a népszerű H&M szombathelyi üzletekbe, és keresse a legelőnyösebb árú H&M akciós termékeket.

További üzletek

Látta már a H&M áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

Legfrissebb cikkek

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

Három fenséges alma pite cecept

Három fenséges alma pite cecept

Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…