KockaÁruház - promóciós szórólap, akciós áru

LEGO Katalógus 2023

LEGO Katalógus 2023

08.01. – 2023.12.31.

LEGO Katalógus 2023

LEGO Katalógus 2023

01.01. – 2023.06.30.

LEGO Katalógus 2022

LEGO Katalógus 2022

01.01. – 2022.12.31.

LEGO Katalógus 2022

LEGO Katalógus 2022

01.01. – 2022.05.31.

Lejárt szórólapok KockaÁruház »

A KockaÁruház LEGO katalógusa

A KockaÁruház Magyarország legrégebbi LEGO webáruháza, amely az év folyamán rengeteg kedvezményes ajánlattal és előnyös KockaÁruház akciókkal szolgál a LEGO-kedvelők számára. A KockaÁruházban a Magyarországon elérhető teljes LEGO termékkínálat megtalálható, amelyet a cég az évente két alkalommal kiadott LEGO katalógusban mutatja be. A LEGO katalógus terjedelmes kiadvány, amely termékfotókkal gazdagon illusztrálva, mintegy száz oldalnyi terjedelemben mutatja be a LEGO aktuálisan elérhető áruválasztékát. A KockaÁruház által bemutatott LEGO katalógus jól átlátható, termékkategóriákra osztott szerkezet szerint épül fel, s az összes népszerű LEGO termékcsalád megtalálható benne, legyen szó a LEGO Duplo, LEGO City, LEGO Friends, LEGO Disney, LEGO Star Wars KockaÁruházban megvásárolható kedvelt szettjeiről, illetve LEGO Ninjago vagy a LEGO Minecraft népszerű termékcsoportokról.

Online prospektus

A KockaÁruház webáruházában mindig megtekinthető az aktuálisan érvényben lévő LEGO katalógus. Az internetes áruházban az aktuális félévi LEGO prospektus letölthető PDF formátumban érhető el, így a LEGO katalógust elmentheti mobiltelefonra, tabletre vagy laptopra is, s bármikor visszatérhet hozzá. A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon szintén elérhető a KockaÁruház aktuális LEGO katalógusa online lapozható kiadvány formájában, ahol számos népszerű áruház és üzlethálózat akciós újsága megtekinthető.

Aktuális ajánlatok

A KockaÁruház az ország egyik legnépszerűbb LEGO webshopját működteti. A KockaÁruház aktuálisan érvényben lévő ajánlatait a félévente megjelenő LEGO katalógusban teszi közzé. A LEGO katalógus első féléves kiadványa januártól júniusig érvényes, míg a második féléves LEGO katalógus a júliustól decemberig érvényes termékkínálatot mutatja be. A féléves LEGO újságbokban bemutatott kínálat mind megvásárolható a LEGO KockaÁruház internetes áruházban. A LEGO katalógus termékcsoportok szerinti felbontásban mutatja be az aktuális félévben megrendelhető LEGO termékeket. A katalógus a legkisebbeknek szánt LEGO Duplo vagy LEGO City termékcsoportoktól kezdve az egyre magasabb korosztályok felé haladva tartalmazza a az aktuális félév ajánlatait.

KockaÁruház akciók

A félévente megjelenő LEGO katalógus érvényes ajánlatai mellett a KockaÁruház számos egyedi, csak náluk elérhető kedvezménnyel és kecsegtető KockaÁruház akciókkal kedveskedik vásárlóinak. A KockaÁruház akciós ajánlatai közül kiemelt népszerűségnek örvendenek a szezonvégi kiárusítási akciók, amelyek keretén belül számos akciós LEGO termék vásárlására nyílik lehetőség. A szezonvégi LEGO akciókon túl a KockaÁruház az év folyamán rövidebb érvényességű, húsvéti, karácsonyi vagy gyermeknapi KockaÁruház akciókat is meghirdet, népszerű továbbá a KockaÁruház Black Friday akciója is, amely évente egyszer kerül megrendezésre. Az aktuálisan érvényben lévő KockaÁruház akciós ajánlatatokról a cég weboldalán talál bővebb információt. A KockaÁruház LEGO akciói keretén belül akciós LEGO készletek vásárolhat, emellett a KockaÁruház LEGO alkatrészeket is kínál.

A következő időszak akciós ajánlatai

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival segíti a vásárlókat a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért a MrOferton mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait és aktuális árukínálatát tartalmazó prospektusok - beleértve a a KockaÁruház LEGO katalógusát is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Így Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A KockaÁruház LEGO webshopról

A KockaÁruház a világszerte ismert LEGO építőjáték egyik legkedveltebb forgalmazója és értékesítője, s egyben Magyarország első LEGO internetes áruháza. A cég kizárólag webáruházként üzemel, kőbolttal nem rendelkezik. A KockaÁruház Bólyon működtet központi irodát, ahol az internetes áruházban megrendelt termékek átvehetőek. A KockaÁruház kis családi vállalkozásból gyorsan országszerte ismert céggé nőtte ki magát, amel 2013-ban kiérdemelte az "Ország boltja" kitüntetést és díjat.

A KockaÁruház bőséges és széleskörű termékkínálattal rendelkezik, amelyben az eligazodást az ajándék kereső funkció igyekszik megkönnyíteni. A KockaÁruház Star Wars, LEGO Friends, LEGO Duplo vagy a KockaÁruház Minecraft termékcsaládjai között téma vagy érdeklődés szerint is böngészhet, így garantáltan megtalálja a megfelelő ajándékot kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A KockaÁruház rendszeresen kedveskedik vásárlói számára szezonális kedvezményekkel és rengeteg akciós LEGO termékkel. A KockaÁruház kupon használatát is lehetővé teszi vásárlás során. A kupon érvényesítéséhez elegendő megadni a kedvezményre jogosító KockaÁruház kuponkódot. Az egyes LEGO készletek megrendelheti házhozszállítással, kérheti őket csomagátvevő pontra vagy a KockaÁruház bólyi irodájában is átveheti csomagját.

Termékkínálat

A KockaÁruház áruválasztékában az összes ismert LEGO termékcsalád megtalálható. Válogathat kész LEGO készletek közül, emellett a KockaÁruház LEGO alkatrészek vásárlására is lehetőséget nyújt, így ha véletlenül eltűnik egy darab a kedvenc LEGO szettből, a KockaÁruházból megrendelheti a hiányzó alkatrészt. A KockaÁruház webáruházban az aktuális félévi LEGO katalógus összes készlete megvásárolható. A legnépszerűbb szettek közé tartoznak a LEGO Duplo készletek, amelyekkel már 18 hónapos kortól játszhatnak a kicsik, s fejleszthetik kreativitásukat.

A LEGO City KockaÁruházban beszerezhető játékszettjei, továbbá a LEGO Ninjago KockaÁruházban megvásárolható készletei nagy népszerűségnek örvendenek elsősorban a fiúk körében, míg a lányok legkedveltebb LEGO termékcsaládja LEGO Disney, valamint a LEGO Friends szerepjátékon alapuló készletei. Ninjago készletekhez beszerezhető a LEGO Ninjago újság is, rengeteg izgalmas, eljátszható történettel. A KockaÁruház Star Wars LEGO készletei, továbbá a LEGO Creator szettek, valamint a KockaÁruház Minecraft készletei a kiskamasz és felnőtt korosztálynak egyaránt nagy kedvencei. A készletek mind megvásárolhatóak a LEGO kockaaruhaz.hu webáruházban. A LEGO termékek rendszeresen szerepelnek a Auchan akciós ajánlatai között is.

Szállítási és fizetési feltételek

A Kockaáruház webáruháza három szállítási lehetőséget kínál: 

 • Személyes átvétel: a KockaÁruház bólyi irodájában, kedden és csütörtökön 15:00 és 17:00 között. 
 • Házhozszállítás futárszolgálattal:A csomag a Magyar Posta Logisztikai szolgáltatásával vagy a GLS Futárszolgálat közreműködésével jut el a vásárlóhoz. 
 • GLS csomagpont: a csomag átvehető az ország számos pontján elérhető GLS csomagpontok egyikén.

A szállítási határidő a megrendelés beérkezésétől számítva 1-2 munkanap. A szállítási díj a GLS szolgáltatás választása esetén 999 forint, postai szállítás esetén 1 600 forint.

A Kockaáruház négy fizetési lehetőséget kínál vásárlói számára. Készpénzes fizetés a KockaÁruház bólyi átvételi pontján személyes átvétel esetén lehetséges. Itt kizárólag készpénzfizetésre van lehetőség. A GLS futárszolgálattal kért kiszállítás esetén lehetőség van a csomag átvételekor készpénzben vagy kártyával fizetni a futárnak. Utánvétes fizetés mellett választhatja a bankkártyás fizetést is. Továbbá a megrendelt árut a SimplePay vagy a Borgun bankkártyás rendszerén keresztül azonnal kifizetheti. 

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A KockaÁruház aktuális termékkínálatával, a LEGO katalógusban szereplő termékek elérhetőségével, illetve rendeléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a KockaÁruház ügyfélszolgálatához. Az cég vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Telefonon: +36/20 290-6868 ügyfélvonalon,
 • E-mailben: az info@kockaaruhaz.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: a 7754 Bóly, Ipari park I. utca 3. levelezési címen.

     A fent felsorolt elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a KockaÁruház ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a KockaÁruház Facebook oldalán. A KockaÁruház közösségi oldalán megtekinthetőek a legújabb LEGO készletek, emellett első kézből értesülhet alegfrissebb KockaÁruház akciókról is. Ha nem szeretne lemaradni a legújabb ajánlatokról, érdemes feliratkozni a KockaÁruház hírlevelére is.

     További üzletek

     Látta már a KockaÁruház áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

     Legfrissebb cikkek

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

     Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…

     Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

     Az őszi kertápolás megkönnyíti a tavaszi munkát

     Bár még van néhány meleg nap, hogy élvezhessük a melegebb hőmérsékletet, a napsütést és más kellemes tevékenységeket, hamarosan itt az ősz. Sokan a…

     Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

     Férfi divat és stílus: Hogyan legyünk stílusosak és magabiztosak

     A divat nem csak a nőknek szól. A férfidivat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, és egyre fontosabb része a modern férfi életének…

     A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

     A cukorbetegség leggyakoribb tünetei, amelyeket nem szabad alábecsülni

     A diabetes mellitus vagy cukorbetegség olyan betegség, amely napjainkban sok embert érint. Ha valaki nem kezeli ezt a betegséget, annak súlyos…