Tchibo - promóciós szórólap, akciós áru

Lejárt szórólapok Tchibo »

Tchibo szórólapok az Ön városában

Tchibo Budapest Tchibo Pécs Tchibo Győr Tchibo Kecskemét

Tchibo katalógus

A Tchibo sokak számára elsősorban minőségi kávéjáról ismert, ám a márka az évek során kiterjedt üzlethálózatta nőtte ki magát, amelynekk kínálatában számos termék megtalálható. A közkedvelt üzlethálózat hetente hirdet meg különféle kedvezményes ajánlatokat és Tchibo akciókat, amelyek keretén belül a vásárlók előnyös áron vásárolhatnak ruházati cikkeket, lakáskiegészítőket, bútorokat és dekorációs termékeket. Az aktuális heti Tchibo ajánlatok megtekinthetőek a hetente megújuló Tchibo katalógusban. A Tchibo akciós újság tartalmát tekintve hetente változó tematikájú termékeket tartalmaz. A Tchibo újságában női-, férfi- és gyermekruhákat, sporteszközöket, lakberendezési és háztartási termékeket egyaránt talál. A Tchibo heti ajánlatai nem csupán tematikájukban változnak hétről hétre, hanem az aktuális szezonhoz is nagy mértékben igazodnak.

A Tchibo katalógus lapozható, illetve letölthető, PDF formátumban tekinthető meg az üzlethálózat weboldalán, így a Tchibo aktuális katalógusát elmentheti tabletjére vagy mobiltelefonjára akár későbbi megtekintésre is. Az online lapozható Tchibo akciós újságból egyenesen átjuthat a Tchibo webáruházába, ahol részletesebb információt szerezhet a katalógusban szereplő termékekről, s a termékeket azonnal meg is vásárolhatja. A Tchibo aktuális katalógusa megtekinthető a MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon is, számos közismert áruház és kiskereskedelmi lánc akciós ajánlata mellett.

Aktuális heti ajánlatok

A Tchibo mind internetes áruházában, mind üzleteiben hétről hétre számos kedvező ajánlattal szolgál vásárlói számára. A Tchibo heti ajánlatait tematikus katalógusokban teszi közzé, amelyeknek minden héten más-más termékkategória kerül a fókuszába. Legyen szó gyermek- vagy felnőtt ruháról, sportról, szabadidős tevékenységekről, a lakás különböző helyiségeinek bebútorozásáról, konyhai- és háztartási segédeszközökről vagy lakásdekorációs kiegészítőkről - a heti Tchibo katalógusokban minden megtalál, amire a háztartásban vagy a családnak szüksége lehet.

Egyedi online akciók

A Tchibo akciós újságokban meghirdetett ajánlatok mellett az üzlethálózat számos további kedvező ajánlattal szolgál vevői számára Tchibo online webáruházban is. A minőségi és stílusos Tchibo ruha-, lakberendezési cikk és háztartási termék kínálat mellett a webáruházban megtekintheti az aktuálisan érvényben lévő Tchibo kávéfőző akciókat, kávéfőzőjéhez pedig számos aromakapszulát választhat Cafissimo akciós Tchibo kapszulák közül. Az online Tchibo kedvezmények elérhetőek az üzlethálózat weboldalán, a "Heti ajánlat" menüpontban, számos különböző tematikájú egyedi online akcióval. Ezek között mindig találni kedvezményes termékeket "csak online" jelzéssel, amelyek esetében a kedvezményesek kizárólag a Tchibo webshopban leadott rendelés esetén vehetőek igénybe.

A hétről hétre megújuló online ajánlatok és Tchibo katalógusokban meghirdetett akciós termékeket mellett az üzlethálózat kiárusítási akciókkal is rendszeresen kedveskedik vásárlói számára. A Tchibo kiárusítási akciójában szereplő termékek között háztartási és ruházati cikkeket, bútorokat, lakásdekorációs termékeket és műszaki cikkeket egyaránt talál, amelyeket mind jelentős kedvezménnyel vásásrolhat meg. A kiárusítási akcióban szereplő termékek megtekinthetőek a Tchibo online áruház "Outlet" menüpontjában.

Következő heti akciós újságok

A MrOferto portál ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival igyekszik segítséget nyújtani a vásárlók számára a spórolásban, valamint a bevásárlás megkönnyítésében. Éppen ezért kedvezmény gyűjtő portálunkon mindig megtekinthetőek a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó akciós szórólapok és katalógusok.

A MrOferto akció- és kedvezmény gyűjtőportálon a jól ismert üzlethálózatok és áruházak kedvezményes ajánlatait tartalmazó akciós újságok - beleértve a Tchibo katalógusait is - rendszerint még azelőtt megjelennek, mielőtt a bennük meghirdetett akciók érvényessége megkezdődne. Ennek köszönhetően Ön mindig időben értesülhet az ismert kiskereskedelmi láncok, illetve különböző termékprofilú vállalatok legújabb ajánlatairól, s akár a bevásárlást is kényelmesen megtervezheti segítségükkel.

A Tchibo üzlethálózatról

A Tchibo márkanév hallatán a legtöbbünknek a minőségi és ízletes kávé jut eszébe, ám az évek során a Tchibo megbízható kávé márkából Európa-szerte kedvelt üzlethálózattá nőtte ki magát. Minőségi kávéja mellett a Tchibo márkanév mára stílusos háztartási termékeiről, lakás kiegészítőiről és ruházati cikkeiről is ismert. A Tchibo termékeinek java része saját termékfejlesztők munkájának eredménye. A Tchibo filozófiájában a stílus, a megbízható minőség, valamint a megfizethető árak egyaránt fontos szerepet töltenek be.

Termékkínálat

A Tchibo üzlethálózat termékkínálatában minőségi szemes, őrölt, illetve instant kávékat talál, emellett a Tchibo üzleteiben és internetes áruházában gyakoriak a Tchibo kávéfőző akciók, amelyek keretén belül a Cafissimo Tchibo kapszulás kávéfőzőit, illetve automata kávéfőzőit jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg. A Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőzőhöz számtalan típusú akciós Tchibo kapszula közül választhat. A kávé mellett a Tchibo áruház termékkínálatában női és férfi ruházatai cikkeket, gyermekruhákat, szabadidőruhákat, sportfelszereléseket, konyhai és háztartási eszközöket, illetve kisgépeket, bútorokat, világítástechnikát és számtalan lakásdekorációs terméket talál, amelyek mind rendszeresen szerepelnek a heti Tchibo újságok lapjain. A Tchibo termékeivel berendezheti otthonát, s felöltözteteti tetőtől talpig a családot is. Hasonló termékkínálatért érdemes átböngészni a Kik akciós újságát.

Hűségprogram

Csatlakozzon a Tchibo Card hűségprogramhoz, és fedezze fel a tagsággal jár számos egyedi kedvezményt. A hűségprogram résztvevői minden vásárlás után babszemeket kapnak, amelyek kedvezményre válthatóak be a következő vásárlás során. Ezen kívül a Tchibo Card segítségével számos terméket vásárolhat meg extra kedvezménnyel. A hűségprogram résztvevői számára kijelölt Tchibo akciókról további információt szerezhet az üzlethálózat weboldalán.

Tchibo üzletek

A Tchibo napjainkban 8 üzletet működtet hazánk területén. A Tchibo üzletek közül 5 Budapesten található meg, a további 3 Tchibo üzlet pedig ismert hazai nagyvárosokban: Győrött, Kecskeméten és Pécsett található. A Tchibo magyarországi üzletei a népszerű fővárosi, illetve vidéki bevásárlóközpontokban kaptak helyet, így bárki számára könnyedén megközelíthetőek. A Tchibo üzleiben nem csupán vásárlásra van lehetőség, hanem helyben történő kávéfogyasztásra is adott a lehetőség.

Az üzletek mellett a Tchibo 2012-től már webáruházat is működtet, amely minden héten egyedi ajánlatokkal várja vásárlóit, a Tchibo üzleteihez hasonlóan. A Tchibo üzletek az alábbi hazai városokban és címen érhetőek el:

TelepülésCím
Budapest, MOM Park
Alkotás utca 53., 1123 Budapest
Budapest, Mammut
Lövőház utca 2-6., 1024 Budapest
Budapest, Westend
Váci út 1-3., 1062 Budapest
Budapest, Corvin Pláza
Futó utca 37-45., 1083 Budapest

Budapest, Árkád

Örs vezér tere 25/A, 1106 Budapest
Győr, Árkád
Budai út 1., 9027 Győr
Kecskemét, Malom Bevásárlóközpont
Korona utca 2., 6000 Kecskemét
Pécs, Árkád
Bajcsy Zsilinszky utca 11/1., 7622 Pécs

A Tchibo hazai üzletei a hét minden napján nyitva tartanak, hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, vasárnap 10:00 és 19:00 óra között. A Tchibo nyitvatartási rendje egységesen érvényes az összes üzletre. Az ünnepi Tchibo nyitvatartási rendről az üzlethálózat közösségi felületein, valamint a Tchibo webshopban tájékozódhat.

Ügyfélszolgálat és kapcsolat

A Tchibo aktuális termékkínálatával kapcsolatosan, a Tchibo aktuális katalógusában szereplő termékek elérhetőségével, illetve az egyes üzletek aktuális készlet információjával kapcsolatos kérdésével keresse bizalommal a Tchibo ügyfélszolgálatát. Az üzlethálózat vevőszolgáltatának munkatársaival felveheti a kapcsolatot az alábbi módokon:

 • Kapcsolatfelvételi kérdőív kitöltésével: elérhető a Tchibo weboldalán, a "Kapcsolat & Információ " menüpontban",
 • Telefonon: az online webáruház +36-80-021-375 ügyfélszolgálati vonalán, valamint az üzletek ügy +36-23-502-027-es ügyfélvonálon,
 • E-mailben: az ugyfelszolgalat@tchibo.hu elektronikus címen,
 • Postai úton: Tchibo Ügyfélszolgálat Pf. 4, 2040 Budaörs levelezési címen

   A fenti elérhetőségek mellett felveheti a kapcsolatot a Tchibo ügyfélszolgálatának munkatartásaival a közösségi hálón is, a Tchibo Facebook, illetve Instagram oldalán, továbbá érdemes feliratkozni a Tchibo YouTube csatornájára is. Az üzlethálózat közösségi oldalain megtekinthetőek a heti Tchibo akciós újságokban közzétett termékek, az exkluzív online Tchibo akciók, valamint számos inspiráló ötletet talál, legyen szó kávéfogyasztásról, öltözködésről vagy lakberendezésről.

   További üzletek

   Látta már a Tchibo áruház összes szórólapját? Nem számít, itt megtalálja a további üzletek akciós ajánlatait is. Csak kattintson a lenti üzletek logójára, és látni fogja az összes promóciós szórólapot és ajánlatot.

   Legfrissebb cikkek

   Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

   Hogyan vásárolj olcsó ajándékokat: Tippek és Trükkök

   Ki ne szeretne örömet okozni szeretteinek egy olyan ajándékkal, ami mosolyt csal az arcukra? Sajnálatos módon az ajándékvásárlás lehet egy kihívás a…

   A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

   A jövő technológiái: Milyen hatással vannak a mindennapjainkra?

   A mai dinamikus világban, ahol a technológiai fejlődés meghaladja várakozásainkat, fontos figyelemmel kísérni, hogy ezek az innovációk milyen…

   Három fenséges alma pite cecept

   Három fenséges alma pite cecept

   Az alma, ez a sokoldalú gyümölcs, számtalan finomságot kínál a konyhában. Közülük az almás pite az egyik legkedveltebb, édességével és lédús ízével…

   Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

   Önmegvalósítás művészete: Hogyan fedezd fel és fejleszd a rejtett potenciálodat

   Mindenünkben ott rejlik egy hatalmas potenciál, amely csak arra vár, hogy felszínre törjön. Az "elrejtett potenciál" olyan képességek, tehetségek és…